Zo kijk je gratis naar het vijfde seizoen van The Rookie

dec 18, 2023

Je hebt al vier seizoenen kunnen genieten van The Rookie, en het vijfde seizoen staat klaar om bekeken te worden (of is de zesde al, want dat hebben we ook geregeld!). Sterker nog, het seizoen is al uit (alleen nog niet in Nederland). Fans kunnen niet wachten! Maar hoe kun je het nieuwe seizoen zien, en kan dat ook gratis?

Heb je de buzz omtrent the Rooke serie gemist? Dan praten we je even snel bij: The Rookie draait om een veertiger die een carrièreswitch maakt na zijn scheiding en daardoor als oudste groentje (rookie) terechtkomt in het politiekorps van Los Angeles. Dat zorgt voor flink wat hoongelach van de echt jonge rookies, maar al snel bewijst John Nolan dat hij meer in zijn mars heeft dan zijn collega’s denken.

Bekijk alles zonder beperkingen!

Ontdek een wereld van onbeperkt streamen met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

The Rookie is geen groentje meer in seizoen 5

The Rookie is een grote hit en seizoen na seizoen laat Nolan puik politiewerk zien. Hoewel de serie de naam nog wel draagt, is Nolan in het 5e seizoen natuurlijk geen rookie meer. Hoe gaat het verder met zijn carrière binnen de LAPD? Naast de persoonlijke struggle zien we in dit nieuwe seizoen ook seriemoordenaar Rosalind Dyer terug (de 45-jarige actrice Annie Wersching die de rol vertolkt overleed helaas eerder dit jaar). Spanning en drama in overvloed dus en we verwachten dan ook zeker geen saai seizoen.

Vier seizoenen van The Rookie staan nu op Netflix, maar als je die allemaal hebt gebinged, waar kijk je dan eigenlijk naar seizoen 5?

Waar kun je seizoen 5 van The Rookie in Nederland kijken?

Je hebt misschien al gefluister gehoord dat seizoen 5 een van de beste seizoenen ooit is. Dus natuurlijk wil jij de nieuwe aflevering zo snel mogelijk checken. Maar waar?

Netflix natuurlijk? Of nee, toch niet. Want zodra je daar gaat zoeken zul je zien dat The Rookie op Netflix slechts 4 seizoenen heeft, en het nieuwe seizoen nergens te vinden is. Dus je wendt je tot Videoland, waar je precies hetzelfde overkomt. Vier seizoenen om te bekijken, maar geen vijfde seizoen.

Seizoen 5 wordt op 6 januari op Videoland verwacht, maar tegen die tijd is het hele seizoen al online voor je gespoild. Bovendien wordt het zesde seizoen al in februari verwacht, dus moet je na het vijfde seizoen daarna ook nog wachten op weer een nieuw seizoen terwijl je online spoilers links en rechts ontwijkt? Zo blijf je bezig.

Maar wat als we je zouden vertellen dat je niet meer hoeft te wachten op seizoen 5? Wat als we je je zouden vertellen dat je het hele nieuwe seizoen nu meteen kunt kijken, en dat je dat helemaal gratis kunt doen? Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland.

Hoe kan VPN Nederland je helpen het nieuwste seizoen van The Rookie te kijken?

VPN Nederland is niet alleen een tool van de nieuwe generatie voor online beveiliging en privacy, het is ook een unieke tool waarmee je bijna elke streamingdienst ter wereld kunt bereiken, zelfs als die voorheen niet voor jou beschikbaar waren.

We hebben misschien wel te veel streamingdiensten om te tellen hier in Nederland, maar dat betekent niet dat we alle content krijgen zodra deze gelanceerd wordt. En The Rookie is daar een goed voorbeeld van. Terwijl wij maanden moeten wachten op het nieuwe seizoen, en ook nog eens moeten betalen voor nog een dure streamingabonnement, hebben anderen over de hele wereld de nieuwe afleveringen al kunnen zien en erover kunnen praten.

VPN Nederland brengt daar verandering in!

Door verbinding te maken met ons wereldwijde netwerk van servers, kun je virtueel je locatie veranderen en toegang krijgen tot streamingplatforms in verschillende landen die de content hebben die je zo graag wil zien. Zonder de hulp van VPN Nederland word je geconfronteerd met strikte geoblocking, die je ervan weerhoudt content te bekijken die je wil zien. Maar met onze hulp blijven er geen obstakels meer over.

Dus… hoe kun je The Rookie seizoen 5 nu direct bekijken?

Kijk The Rookie seizoen 5 op 7Plus in Australië

Je hebt er misschien nooit aan gedacht, maar Australië is een van de beste plaatsen om The Rookie te kijken. Het lokale Australische streamingplatform 7Plus heeft het hele seizoen voor je klaar staan om te streamen. En het allerbeste nieuws is dat het volledig gratis is!

The Rookie gratis streamen op 7Plus in Australië

Maar we doen er nog een schepje bovenop: 7Plus is in principe niet bereikbaar vanuit Nederland omdat dit streamingplatform exclusief gemaakt is voor Australië. Maar als je VPN Nederland aan je zijde hebt, kun je de content wel bereiken! En het enige dat je hoeft te doen is:

 

 1. Neem een abonnement op VPN Nederland
 2. Installeer onze VPN-app op je apparaat
 3. Start VPN Nederland, open de serverlijst en verbind met een serverlocatie in Australië
 4. Ga naar het streamingplatform 7Plus en meld je aan voor een volledig gratis account, dat alleen je e-mail nodig heeft om in te stellen.
 5. Stem af en geniet vandaag nog van elke aflevering van het nieuwste seizoen van The Rookie!

Kijk elk seizoen van The Rookie direct bij de bron!

Wil je de eerste zijn die elke nieuwe aflevering van elk seizoen van The Rookie ziet, jaar in jaar uit? Dan heb je het Hulu streamingplatform nodig.

The Rookie is een Hulu exclusieve show, en als zodanig verschijnen alle nieuwe afleveringen eerst op dat streamingplatform. Soms maanden eerder. Dus als je de grootste The Rookie-fan ter wereld bent, heb je een Hulu-abonnement nodig.

The Rookie streaming op Hulu

Het probleem? Hulu is een van de meest ontwijkende (en tevens geweldige) streamingplatforms ter wereld, en het is alleen beschikbaar in de VS. Echter, VPN Nederland is zo cool, dat het je kan veranderen in de enige persoon met een Hulu-abonnement in Nederland. En het enige dat je daarvoor nodig hebt, is:

 

 1. Neem een abonnement op VPN Nederland
 2. Download en installeer de VPN Nederland-app
 3. Start VPN Nederland en verbind met een van onze serverlocaties in de VS. Dit verandert direct je IP van een Nederlands naar een Amerikaans IP, waardoor je onbeperkt toegang krijgt tot de geweldige streamingplatforms die alleen beschikbaar zijn in Amerika
 4. Vervolgens moet je je abonneren op Hulu. Het is een betaald streamingplatform, en je hebt een Amerikaanse betaalmethode nodig om je te abonneren. We stellen voor om te gaan voor een virtuele cadeaukaart of een virtuele creditcard om je te abonneren
 5. Maak je account aan en geniet van elke aflevering van The Rookie die al uit is of nog moet komen, plus nog veel meer andere content die alleen beschikbaar is op Hulu

Het perfecte moment om aan te haken

Het nieuwe seizoen van The Rookie is absoluut niet te missen. Heb je nog nooit een aflevering gezien, dan kun je de eerste vier seizoenen bingen en direct doorgaan met het nieuwste seizoen. Met de terugkeer van een seriemoordenaar en het niet meer rookie zijn van Nolan, belooft seizoen 5 geen saai kijkavontuur te worden. Als je bovendien volledig voorbereid wilt zijn op het 6e seizoen dat in februari uitkomt, is nu het perfecte moment om aan te haken. Dankzij VPN Nederland hoef je geen moment van de actie te missen en kun je nu meteen gratis genieten van elke aflevering van seizoen 5.

Met zo’n makkelijke toegang tot het nieuwste seizoen heb je geen enkele reden meer om iets anders te gaan doen.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant