Hoe kijk je nu al naar The Rookie seizoen 6

feb 23, 2024

Heb je onze gids gevolgd en al gratis naar The Rookie seizoen 5 gekeken? Super! Maar we hebben nog meer opwindend nieuws te delen met alle The Rookie fans! Wist je dat vanaf 20 februari seizoen 6 van The Rookie ook uit is met nieuwe afleveringen die elke dinsdag in première gaan? Hoe geweldig is dat! Net zo geweldig als weten hoe je alle nieuwe afleveringen kunt kijken zodra ze uitkomen!

Dus als je net het spannende seizoen 5 hebt afgerond en echt geen genoeg van The Rookie kunt krijgen, ben je hier op de juiste plek. Want we hebben alles wat je nodig hebt om nu meteen te beginnen met het streamen van het nieuwe hoofdstuk in deze geweldige serie!

Bekijk seizoen 6 nu!

Overwin online beperkingen en kijk het nieuwe seizoen van The Rookie nu met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Hoe stream je The Rookie seizoen 6 vanuit Nederland nu meteen

Als je de hele Netflix– en Videolandbibliotheek hebt doorzocht om erachter te komen dat The Rookie seizoen 6 niet te streamen is, ben je inmiddels bekend met het slechte nieuws – momenteel is er geen manier om het laatste seizoen van de serie in Nederland te streamen. Gelukkig blijft het bij dit slechte nieuws, want we staan op het punt je wat goed nieuws te vertellen. Op dit moment is de enige plek in de hele wereld om het laatste seizoen van The Rookie te streamen het geweldige streamingplatform Hulu dat de exclusieve plek is om alle ABC-producties te streamen. En raad eens – ook al is Hulu niet beschikbaar in Nederland, je kunt het streamingplatform gemakkelijk bereiken met de hulp van VPN Nederland!
The Rookie seizoen 6 streaming op Hulu

VPN Nederland laat je je virtuele locatie veranderen door verbinding te maken met een van zijn vele, vele VPN-servers over de hele wereld. Je IP-adres wordt dan aangepast daardoor krijg je toegang tot een hele wereld van streamingplatforms die normaal gesproken niet beschikbaar voor je zouden zijn. En daar hoort Hulu in al zijn The Rookie streamingglorie dus ook bij.

Een stap-voor-stap gids om The Rookie seizoen 6 op Hulu te kijken

Toegang krijgen tot nieuwe streamingplatforms met de hulp van VPN Nederland is eenvoudig. Bekijk hoe je nu meteen toegang kunt krijgen tot Hulu:

1. Begin met het nemen van een VPN Nederland abonnement door onze VPN-app te downloaden en te installeren op een van je apparaten. Omdat we alle grote besturingssystemen en een onbeperkt aantal apparaten ondersteunen, heb je talloze manieren om je favoriete serie te bekijken.

2. Start de VPN Nederland app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in de VS. Door dit te doen wordt je Nederlandse IP-adres onmiddellijk vervangen door een echt Amerikaans IP, wat toegang geeft tot tientallen nieuwe en spannende streamingplatforms, inclusief Hulu.

3. Ga vervolgens naar Hulu en vraag een account aan.

4. Om je te kunnen abonneren op Hulu, heb je een Amerikaanse betaalmethode nodig. We raden aan om virtuele cadeaukaarten te gebruiken om toegang te krijgen, aangezien dit de beste, gemakkelijkste en snelste manier is om een Hulu-account te krijgen.

5. Stem af en geniet van de serie.

Kun je The Rookie seizoen 6 in Nederland kijken?

Momenteel is er geen manier om The Rookie seizoen 6 in Nederland te kijken. Videoland heeft 5 seizoenen van de show, terwijl Netflix slechts 4 seizoenen heeft.

De komst van het nieuwste 6e seizoen is nog niet bekend. Maar het zal niet eerder komen dan dat het seizoen in zijn geheel in de Verenigde Staten is uitgebracht.

Waarom kun je The Rookie seizoen 6 niet in Nederland kijken?

The Rookie is een productie van ABCeen Amerikaanse tv-omroep – en is exclusief beschikbaar in de VS.

Hulu heeft een exclusieve deal met ABC om al hun nieuwe shows te streamen. Dit maakt Hulu de enige plek om The Rookie seizoen 6 te streamen. Gewoonlijk, tot shows volledig zijn uitgebracht in de VS, komen ze niet naar andere landen, wat betekent dat wij in Nederland mogelijk lang moeten wachten op de release van het nieuwe seizoen.

Wat kun je verwachten in The Rookie seizoen 6?

In het eerste seizoen van The Rookie was John Nolan een net gescheiden groentje bij het Los Angeles Police Department. We zagen hem omhoog klimmen en er kwamen wat liefdes voorbij. Maar de laatste liefde lijkt een blijvertje.

Bailey Nune en Nolan zijn sinds seizoen 4 een stel en het kwam zelfs tot een aanzoek. Het leek er even niet van te komen, want in seizoen 5 werd er maar weinig over trouwen gerept, maar in het nieuwe seizoen zien we dan eindelijk de bruiloft!

In de tweede aflevering van seizoen 6 zien we de trouwpartij van Nolan en Bailey. En deze aflevering die ‘The Hammer’ is gedoopt is om nog een andere reden bijzonder, want het is de 100e aflevering van The Rookie. Wat er tijdens en na de bruiloft gebeurd is ons niet bekend, maar het zal vast allemaal niet soepeltjes verlopen.

Geniet nu van seizoen 6 van The Rookie. En daarna?

We hebben geen idee wat er na seizoen 6 van The Rookie gebeurt, want het is compleet onduidelijk of er ook een seizoen 7 van de populaire serie gemaakt wordt. Wat we wel zeker weten is dat je seizoen 6 gewoon kunt kijken zonder spoilers, want met VPN Nederland aan kun je elke aflevering, samen met miljoenen andere The Rookie fans, bekijken op het moment dat hij in de Verenigde Staten uitkomt. Graag gedaan!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant