Hoe kijk je White Collar op Netflix

jun 20, 2024

White Collar is een spannende misdaadserie die liep van 2009 tot 2014. De serie draait om Neal Caffrey, een charmante oplichter en meestervervalser, briljant vertolkt door Matt Bomer. Neal sluit een deal met de FBI-agent die hem oppakt, Peter Burke, om te helpen bij het oplossen van witteboordencriminaliteit. Matt Bomer is niet alleen bekend om zijn rol in White Collar; hij schitterde ook in de serie Magic Mike en had rollen in American Horror Story en The Normal Heart. Ben je niet direct geïnteresseerd in een serie over witteboordcriminaliteit? Dan maken Matt Bomer’s helderblauwe ogen het kijken zeker de moeite waard.

Kijk White Collar op Netflix met één klik!

Toegang tot Netflix en White Collar en meer kijken met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je de serie White Collar kijken?

Wist je dat je in Nederland de serie White Collar alleen op Disney Plus kunt bekijken en verder nergens? Nu wel.

Inderdaad, de enige plek om alle 6 seizoenen van de show te kijken vereist een Disney Plus-abonnement.

Heb je dat niet? Dan hebben we misschien wel een alternatief voor je.

Kijk White Collar op Netflix met VPN Nederland!

Netflix? Maar zeiden jullie niet net dat de serie op Disney+? staat? Dat klopt. In Nederland is dat het geval en is dit het enige streamingplatform waar je de serie kunt bekijken. Maar als je geen abonnement hebt, hoef je er ook niet een af te sluiten, want met de hulp van VPN Nederland kun je White Collar gewoon op Netflix kijken.

In Nederland is de serie misschien alleen beschikbaar op Disney Plus, maar in Amerika kun je de serie op Netflix kijken. En met VPN Nederland kun je toegang krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

White Collar-serie streaming op Netflix in Amerika

VPN Nederland is een uniek hulpmiddel dat je virtuele locatie met slechts één druk op de knop kan veranderen. Dit verhoogt niet alleen je online privacy enorm, maar stelt je ook in staat om streamingplatforms en streamingbibliotheken te openen die anders niet beschikbaar zouden zijn. En dit omvat de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, die drie keer zoveel inhoud biedt, waaronder de volledige serie White Collar.

Hoe cool is dat?!

Je handleiding om White Collar op Netflix te kijken

VPN Nederland maakt het kijken van White Collar op Netflix, samen met Young Sheldon, Your Honor, The Tourist en talloze andere spannende series, uiterst eenvoudig. Zo doe je het:

1. Het eerste wat je doet, is je abonneren op VPN Nederland, de VPN Nederland-app downloaden en installeren op je apparaat of apparaten. Een enkel VPN Nederland-abonnement ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten, zodat je White Collar op jouw manier kunt kijken.

2. Zodra de app geïnstalleerd is, start je de app, open je de serverlijst en verbind je met een van onze vele VPN-servers in de VS. Dit geeft je direct toegang tot niet alleen de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, maar ook tot alle andere streamingplatforms die alleen in de VS beschikbaar zijn.

3. Laad je Netflix-bibliotheek opnieuw zonder uit te loggen en dat is het – je kunt nu White Collar kijken zonder extra streamingabonnementen te hoeven nemen die je niet wil hebben.

Wat van ver komt…

Ken je het oude Nederlandse spreekwoord ‘wat van ver komt is lekker?’ dat gaat wel een beetje op voor Matt Bomeeeeeeeeer de serie White Collar. Want als je het helemaal uit de Amerikaanse Netflixbibliotheek moet halen, dan móet het wel goed zijn toch?

Dankzij VPN Nederland hoef je niet het vliegtuig te pakken om te genieten van deze serie en de acteur(s) en kun je na het kijken van alle seizoenen ook nog genieten van al het andere moois wat er te zien is op Netflix in the U.S.A. Zo kom je aankomende zomer wel door.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant