Trustpilot over VPN Nederland

Ontgrendel het ware potentieel van Kodi!

Stream zonder beperkingen, krijg toegang tot geoblocked streamingdiensten en blijf veilig online op Kodi met VPN Nederland!
 • Ontdek nieuwe streamingdiensten op Kodi
 • Gebruik Kodi in het buitenland en geniet van je favoriete inhoud
 • Stream zonder beperkingen in absolute veiligheid
Ontdek waar Kodi echt toe in staat is!
Beste VPN voor Kodi

Onbeperkte inhoud op Kodi met één druk op de knop

Krijg toegang tot nieuwe en opwindende streamingdiensten en stream zonder beperkingen in 3 stappen!

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een van onze servers
Start de app en maak verbinding met een van onze servers

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Geniet van onbeperkt streamen en volledig veilig browsen!

VPN Nederland: de beste VPN voor Kodi

Er zijn veel streamingdiensten op de markt. Je zou kunnen zeggen dat er te veel streamingdiensten zijn. En het navigeren door elke app om de films en series te vinden die je vanavond wil kijken, kan best een gedoe zijn. Gelukkig hebben we Kodi.

Al jarenlang is Kodi de redding voor veel streamingliefhebbers, door alle streamingdiensten, films, series, sportuitzendingen, podcasts, muziek en zo ongeveer alles wat gestreamd kan worden op één eenvoudig, intuïtief, aanpasbaar platform te hebben staan. Een platform dat je alle content biedt die je maar wil en waarmee je je streaming kunt organiseren zoals jij dat wil.

Maar Kodi heeft ook dezelfde beperkingen als veel streamingdiensten – beperkingen in streaming, blokkades en algemene ontoegankelijkheid van de content die je wil zien. En dat is waar VPN Nederland in beeld komt. Om je de beste Kodi-streamingervaring te bieden die je kunt hebben.

Laten we dus eens kijken waarom je een VPN nodig hebt met Kodi? En waarom VPN Nederland de ultieme Kodi-add-on is die je kunt hebben!

Waarom heb je een VPN nodig met Kodi?

Kodi is geweldig. Het is gratis, het stelt je in staat om iets te doen wat geen enkele andere app kan, het is eenvoudig te gebruiken en, als je dat al doet, ben je er vast aan gewend geraakt omdat het zo’n fijne tool is.

Maar Kodi heeft ook beperkingen en gevaren die je wil omzeilen en vermijden.

Wat zijn de obstakels waarmee je te maken krijgt bij Kodi? Dit zijn de belangrijkste:

 • Geoblocking. De ergste nachtmerrie van de streamingliefhebber. Hoewel er veel te streamen valt, is er altijd iets meer dat je wil kijken. En dan wordt het lastig. Auteursrechtelijke beperkingen, algemene ontoegankelijkheid van streamingdiensten in bepaalde landen, black-outs, censuur, beperkingen bij het streamen van sportevenementen – dit alles kan je streamplezier bederven en voorkomen dat je content of streamingdiensten uitprobeert. Dit geldt ook als je op reis in het buitenland bent, waar regionale beperkingen voorkomen dat je toegang krijgt tot het platform dat je thuis altijd gebruikt.
 • Tracking. De meeste internetproviders en derde partijen volgen en controleren je online activiteiten, wat kan leiden tot ontoegankelijke content, beperkte bandbreedte en andere problemen die je wil vermijden.
 • Online gevaren. Kodi is geweldig, maar niet alle add-ons zijn veilig om te gebruiken, en het gebruik van Kodi zonder bescherming laat je device, gegevens, IP-adres en soms zelfs je persoonlijke informatie onbeschermd achter.

Is er iets dat je kunt doen om deze oneerlijke beperkingen en gevaren te vermijden? Ja, dat kan – en het heet VPN Nederland!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

VPN Nederland – de ultieme VPN voor Kodi

VPN Nederland is een bewezen VPN voor streaming. Het zorgt ervoor dat het volledige potentieel van Kodi ontgrendt wordt, en kan je zo alles geven wat streaming kan bieden.

En we zeggen dit niet zomaar. Bekijk alle features die ervoor zorgen dat je de beste, veiligste en onbeperktste Kodi-ervaring krijgt:

 

 • Met behulp van ons uitgebreide netwerk van servers verspreid over de hele wereld, en volledige ondersteuning voor streaming op al deze servers, stelt VPN Nederland je in staat om alle online streamingbeperkingen te omzeilen. Daardoor krijg je toegang tot alle streamingdiensten, content en uitzendingen, waar ze zich ook bevinden en waar je ook bent.
 • Onze deblokkeringstechnologie zorgt ervoor dat je kunt genieten streamingdiensten die niet beschikbaar zijn in Nederland. Daarnaast stelt het je in staat om Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland te benaderen zonder belemmeringen of problemen.
 • VPN Nederland is volledig compatibel met Kodi en vereist geen extra technische kennis of ingewikkelde configuraties. Met slechts één druk op de knop kun je toegang krijgen tot de wereld van streaming op Kodi, zonder beperkingen.
 • De VPN Nederland-app is beschikbaar op een onbeperkt aantal apparaten en ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen, zodat je kunt browsen en streamen zoals jij dat wil.
 • Naast alles wat met streaming te maken heeft, is VPN Nederland ook de krachtigste tool voor je online veiligheid, privacy en vrijheid. Met behulp van onze encryptietechnologie van militaire kwaliteit, veilige verbindingsprotocollen die perfect zijn afgestemd op elk apparaat, en de mogelijkheid om met een druk op de knop overal ter wereld verbinding te maken, zal VPN Nederland je Kodi streaming te allen tijde veilig en privé houden.

Naadloos streamen met VPN Nederland

Wij van VPN Nederland zijn van mening dat jouw online ervaring zo eenvoudig en naadloos mogelijk moet zijn. Daarom kost het vrijwel geen moeite om het volledige potentieel van Kodi te benutten met behulp van VPN Nederland.

Dit is alles wat er nodig is:

 1. Begin met het nemen van een abonnement op VPN Nederland. Met onze hulp zul je nooit meer online obstakels tegenkomen.
 2. Vervolgens download en installeer je de app. VPN Nederland ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen (inclusief Windows, Mac, Android en iOS), zodat je je content op jouw manier kunt streamen.
 3. Start de app en selecteer een geschikte server. Afhankelijk van waarvoor je Kodi wil gebruiken, moet je de juiste server kiezen. Als je wat extra beveiliging aan je surfen wilt toevoegen, zal de dichtstbijzijnde server je de beste ervaring bieden. Als je enkele van de beste Amerikaanse streamingdiensten met hun overvloed aan content wil deblokkeren, verbind je met een serverlocatie in de VS. En als je Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland wilt bekijken, verbind je met Nederland.
 4. Start Kodi en geniet van streamen zonder beperkingen, blokkades of grenzen.

Genoegen nemen met wat je hebt is niet nodig. Vooral niet wanneer Kodi zoveel meer kan. En met behulp van VPN Nederland kun je het volledige potentieel van deze prachtige streaming-app benutten en genieten van alles wat het te bieden heeft met slechts één klik. Dus registreer je direct en ontdek waarom Kodi zo geweldig is!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand