Trustpilot over VPN Nederland

KPN ITV: Geniet ook in het buitenland!

Krijg toegang tot KPN ITV vanuit het buitenland en geniet van films, shows, sport en uitzendingen waar je ook bent met VPN Nederland!
  • Neem toegang tot KPN ITV overal met je mee
  • Krijg toegang tot elke Nederlandse streamingdienst vanuit het buitenland
  • Stream wat je wil, waar je ook bent!
Neem je favoriete streamingdienst mee!
KPN ITV kijken in het buitenland met VPN Nederland

Kijk overal naar KPN ITV met VPN Nederland!

Krijg toegang tot KPN ITV vanuit het buitenland en geniet van al je favoriete content zonder online beperkingen!

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland
Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer de VPN Nederland app

Stap 2

Maak verbinding met Nederland

Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een server in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Log in op je KPN ITV-account en geniet van je content, waar je ook bent!

KPN ITV in het buitenland kijken

KPN ITV is de grootste provider van internet- en streamingservices in Nederland. De cijfers spreken voor zich, maar liefst 2,7 miljoen huishoudens zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN. En aangezien de meeste huishoudens uit meer dan 1 persoon bestaan, is de kans groot dat jij ook KPN ITV kunt kijken. En dat is prima, want met een overvloed aan films, series, exclusieve programma’s, sportuitzendingen, alles van NOS en NPO, RTL, het Paramount Network en nog veel meer – heb je daarmee een werkelijk eindeloze stroom van entertainment en informatie waar je geen genoeg van kunt krijgen. In ieder geval… totdat je Nederland verlaat.

Eenmaal in het buitenland dient de harde waarheid zich aan: KPN ITV is niet beschikbaar buiten Nederland. We zijn hier om je te vertellen waarom dat zo is, hoe het komt en wat je eraan kunt doen!

Waarom kun je KPN ITV niet vanuit het buitenland bekijken?

KPN ITV is exclusief een Nederlandse streamingserviceprovider. Dit betekent dat de service alleen de rechten heeft om alle shows, films, uitzendingen en sportevenementen binnen Nederland – en uitsluitend binnen Nederland – uit te zenden. Dat betekent dat wanneer je buiten Nederland reist, een andere omroep of streamingservice rechten kan hebben op de content die je gewend bent te bekijken op KPN.

In 2017 heeft de EU wetgeving aangenomen die het mogelijk maakt voor iedereen die heeft betaald voor een streamingservice in een van de lidstaten van de EU, toegang te blijven hebben tot hun content, zolang ze zich binnen de EU bevinden. Zodra je echter de EU verlaat, zie je alleen de volgende boodschap op het KPN-streamingplatform:

‘Het is niet mogelijk om video’s buiten de EU te bekijken’.

Om het nog erger te maken, zijn niet alle landen in Europa lid van de EU, dus je kunt bijvoorbeeld geen toegang krijgen tot je content in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland of in Noorwegen.

Tot slot is deze wetgeving, hoewel het reizen met streamingservices gemakkelijker maakt, vaak niet van toepassing op alle content op het platform, vooral als het gaat om sport. Dus je mist mogelijk een evenement dat je dolgraag wil bekijken.

Maar hoe weet KPN dan dat je in het buitenland bent? Nou, het IP-adres dat je telkens krijgt toegewezen wanneer je online komt, vertelt ze alles wat ze moeten weten, inclusief je locatie. Zodra KPN ziet dat je niet uit Nederland komt, blokkeren ze onmiddellijk de toegang tot alle inhoud.

Dit klinkt allemaal ingewikkeld. Is er geen manier om eenvoudig toegang te krijgen tot KPN ITV en alle inhoud die het te bieden heeft, vanuit elke locatie ter wereld? Die is er zeker, en het heet VPN Nederland!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

KPN ITV in het buitenland eenvoudig gemaakt met VPN Nederland

VPN Nederland is de ultieme en enige tool waarmee je al je favoriete streamingservices overal mee naartoe kunt nemen.

VPN Nederland is een Virtual Private Network – de top van technologie voor persoonlijke online beveiliging, bedoeld om je absolute online veiligheid en beveiliging te bieden. Maar dat is niet alles wat het doet! Dankzij de unieke mogelijkheid van VPN Nederland om je verbinding via een van zijn vele servers over de hele wereld te leiden, stelt VPN Nederland je ook in staat om je virtuele locatie te veranderen en zo toegang te krijgen tot platforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. En daar hoort ook toegang tot KPN ITV vanuit het buitenland bij.

Denk je dat het zo eenvoudig niet kan zijn? Begrijp je niet helemaal hoe het werkt?

Het is allemaal heel eenvoudig en vereist slechts drie eenvoudige stappen:

  1. Je begint door een VPN Nederland abonnement te nemen. Dit is jouw persoonlijke toegangspoort tot alles wat je wil streamen – zowel vanuit het buitenland als wanneer je toegang wil krijgen tot streamingdiensten die niet beschikbaar zijn in Nederland.
  2. Vervolgens installeer en start je onze app. VPN Nederland heeft speciale apps voor alle belangrijke besturingssystemen en kan worden geïnstalleerd op een onbeperkt aantal apparaten, zodat je jouw content op KPN ITV op elke gewenste manier kunt streamen.
  3. Open de lijst met servers in de app, waarin al onze serverlocaties staan vermeld, en maak verbinding met een server in Nederland. Zodra je dit doet, ontvangt jouw internetverbinding een Nederlands IP-adres en lijkt het alsof je probeert toegang te krijgen tot het platform vanuit Nederland.

Dat is alles! Je kunt nu inloggen op je KPN ITV-account en alles streamen alsof je weer thuis in Nederland bent.

VPN Nederland: Jouw ultieme streamingmaatje

VPN Nederland is de ultieme upgrade voor al je streamingbehoeften. En we streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te maken, zodat je altijd en overal kunt streamen wat je maar wil.

Daarom zit VPN Nederland boordevol functies en mogelijkheden die geen enkele andere service kan bieden aan de Nederlandse gebruiker. Dit zijn er nog maar een paar:

  • VPN Nederland is de enige service die werkt met alle Nederlandse streamingplatforms. Ontworpen om online beveiliging, privacy en vrijheid te bieden aan de Nederlandse gebruiker, weet VPN Nederland precies welke platforms je wil bereiken en maakt het mogelijk voor jou.
  • VPN Nederland heeft het grootste serverpark in Nederland in vergelijking met andere vergelijkbare services. Dit betekent dat je altijd een plek hebt om verbinding mee te maken, altijd de optimale service krijgt en altijd toegang hebt tot en kunt streamen op elk platform dat je maar wil gebruiken.
  • Niet alleen is VPN Nederland de perfecte streamingpartner, het is ook een toonaangevende online beveiligings- en privacytool die je nodig hebt in de moderne wereld. Met behulp van onze versleuteling op militair niveau, geweldige features zoals onze betrouwbare Kill Switch en ons ijzersterke No logs-beleid, zorgt VPN Nederland er altijd voor dat je veilig bent en privacy houdt wanneer je op reis bent.

Reizen is geweldig. En dat zal altijd zo blijven. Maar reizen kan ook betekenen dat je je favoriete series, waar je net helemaal in zit, moet laten varen, de sportuitzending die je dolgraag wil zien moet missen, of niet kan genieten van het gemak van toegang tot een vertrouwd platform. Met VPN Nederland behoren deze beperkingen tot het verleden.

Dus neem VPN Nederland en stream alles, overal en op jouw manier!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand