ORF streamen in Nederland

Stream gratis sport, films, series en lokale content op ORF met één enkele klik van VPN Nederland!

Onmiddellijke toegang tot ORF

Sterke en veilige Oostenrijkse servers

De hoogste VPN snelheden

Bestel VPN Nederland
ORF streamen in Nederland illustratie

Hoe stream je ORF met VPN Nederland?

Stap 1 icoon

Stap 1

Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat

Koop VPN Nederland
Stap 2

Stap 2

Open VPN Nederland en maak verbinding met een server in Oostenrijk!

Bekijk onze apps
Stap 3

Stap 3

Ga naar ORF en stream alles wat je wilt zonder restricties!

Stream wat je wilt!

Wat is ORF?

ORF is een grote Oostenrijkse tv-zender. De ORF was het eerste televisiekanaal van Oostenrijk en begon al met uitzenden in 1955.

ORF 1 is een van de 4 publieke tv zenders in het land en is voor de inwoners van Oostenrijk gratis te bekijken. De zender wordt betaald door een mix van advertentieinkomsten en tv vergunningen. ORF 1 is in Oostenrijk een grote zender die de focus legt op het uitzenden van films, series en sport. In tegenstelling tot bijvoorbeeld ORF 2 dat zich vooral richt op nieuws en documentaires en ORF III dat zich voornamelijk richt op educatieve en culturele programmering.

Als het gaat om films en series is het aanbod mooi gevarieerd. Je kunt bij ORF 1 voor bekende tv series als Malcolm in the Middle, Gilmore Girls en The Big Bang Theory, en er zijn vaak grote bekende Hollywoodfilms te bekijken.

Maar met name het live uitzenden van sport zorgt ervoor dat de zender veel bekeken wordt, zo heeft ORF 1 samen met ServusTV de rechten voor het uitzenden van de Formule 1 races, zijn er grote skiwedstrijden te volgen en kan men er terecht voor live voetbal.

Hoe krijg je toegang tot ORF in Nederland?

ORF wordt over de satelliet gecodeerd verstuurd. Dat betekent dat je ORF alleen in Oostenrijk gratis kunt bekijken. In Nederland kun je dus niet inschakelen op deze Oostenrijkse tv zender.

Wanneer je vanuit Nederland probeert om ORF te zien kom je een zogenoemd geoblock tegen wat ervoor zorgt dat je de toegang tot de zender en al zijn inhoud wordt ontzegt.

ORF kan herkennen vanuit welke plek je inlogt. Die virtuele locatie wordt op allerlei manieren gecontroleerd door bijvoorbeeld naar het IP-adres te kijken. Op het moment dat ORF opmerkt dat je inlogt vanuit een land buiten Oostenrijk wordt je toegang automatisch door ORF 1 geblokkeerd.

Er is echter een manier om vanuit Nederland toch toegang te krijgen tot ORF. En dat is door VPN Nederland in te schakelen.

Met een VPN is het namelijk mogelijk om je virtuele locatie te wijzigen. Met een VPN kun je het laten lijken alsof je inlogt vanuit Oostenrijk, terwijl je fysiek gewoon in Nederland bevindt.

Wil je meer weten over onze VPN?

Ontdek hoe VPN Nederland werkt!

Kijk ORF met VPN Nederland

VPN Nederland is specifiek geoptimaliseerd om geoblocks zoals het block van ORF te kunnen omzeilen, waardoor je toegang kan krijgen tot alle films, series en bovenal sportuitzendingen die deze Oostenrijkse zender te bieden heeft.

Je vervangt jouw Nederlandse IP-adres door een Oostenrijks IP-adres door verbinding te leggen met een van de sterke Oostenrijkse servers. Door dit te doen lijkt het dus alsof je vanuit Oostenrijk inlogt en omzeil je de geoblokkade wat je toegang geeft tot alle kwalitatieve inhoud die de zender te bieden heeft.

VPN Nederland zorgt voor de beste ORF streamingervaring vanuit Nederland door:

  • Sterke, stabiele en betrouwbare servers in Oostenrijk
  • Een flinke selectie aan Oostenrijkse IP-adressen
  • Geweldige features, waaronder Smart DNS , die zorgen voor het deblokkeren van streamingdiensten
  • De hoogste snelheden in de VPN-industrie

We houden continu de vinger aan de pols om te kijken of VPN Nederland nog steeds werkt in combinatie met ORF, zodat je altijd zeker weet dat je toegang hebt tot alle content, zowel sport als films en series, van deze populaire tv zender.

Hoe kijk je ORF met VPN Nederland?

Je hoeft slechts maar een paar keer te klikken om vanuit Nederland toegang tot ORF te krijgen. Daarna kun je direct beginnen met streamen!

Het enige wat je moet doen is het volgende:

  1. VPN Nederland nemen
  2. De VPN op je device installeren (VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten en alle grote besturingssystemen)
  3. ORF opzoeken en starten met streamen.

Content streamen van buiten Nederland? Daarvoor heb je VPN Nederland!

Wat onze klanten over ons te vertellen hebben

Lees hier wat de ervaringen en beoordelingen van onze trouwe klanten zijn:

8.8
★★★★★
★★★★★
89 beoordelingen in 12 maanden.
94% beveelt ons aan bij vrienden.
3 dagen geleden
Eindelijk VPNNederland
Ik gebruik de VPN al een tijdje en was eindelijk op zoek naar een aanbieder die snel is en geen problemen geeft. Deze heeft me nooit teleurgesteld.
5 dagen geleden
Makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel!
VPN Nederland is makkelijk te gebruiken en echt heel erg snel. Ik had al een tijdje last van geoblocking-problemen, maar dat is nu eindelijk verleden tijd. Echt een aanrader als je veel gebruik maakt van streamingdiensten!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct 60% korting!
399
/maand
Nu slechts € 47,88 voor 1 jaar