Trustpilot over VPN Nederland

ORF streamen in Nederland

Stream gratis sport, films, series en lokale content op ORF met één enkele klik van VPN Nederland!

 Onmiddellijke toegang tot ORF

 Sterke en veilige Oostenrijkse servers

 De hoogste VPN snelheden

 Profiteer van onze tijdelijke korting!

Stream ORF in Nederland met VPN Nederland

Hoe stream je ORF met VPN Nederland?

Stap 1

Stap 1: Abonneer op VPN Nederland

Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Stap 2: Maak verbinding met Oostenrijk

Open VPN Nederland en maak verbinding met een server in Oostenrijk!

Stap 3

Stap 3: Stream

Ga naar ORF en stream alles wat je wilt zonder restricties!

Wat is ORF?

ORF is een grote Oostenrijkse tv-zender. De ORF was het eerste televisiekanaal van Oostenrijk en begon al met uitzenden in 1955.

ORF 1 is een van de 4 publieke tv zenders in het land en is voor de inwoners van Oostenrijk gratis te bekijken. De zender wordt betaald door een mix van advertentieinkomsten en tv vergunningen. ORF 1 is in Oostenrijk een grote zender die de focus legt op het uitzenden van films, series en sport. In tegenstelling tot bijvoorbeeld ORF 2 dat zich vooral richt op nieuws en documentaires en ORF III dat zich voornamelijk richt op educatieve en culturele programmering.

Als het gaat om films en series is het aanbod mooi gevarieerd. Je kunt bij ORF 1 voor bekende tv series als Malcolm in the Middle, Gilmore Girls en The Big Bang Theory, en er zijn vaak grote bekende Hollywoodfilms te bekijken.

Maar met name het live uitzenden van sport zorgt ervoor dat de zender veel bekeken wordt, zo heeft ORF 1 samen met ServusTV de rechten voor het uitzenden van de Formule 1 races, zijn er grote skiwedstrijden te volgen en kan men er terecht voor live voetbal.

Hoe krijg je toegang tot ORF in Nederland?

ORF wordt over de satelliet gecodeerd verstuurd. Dat betekent dat je ORF alleen in Oostenrijk gratis kunt bekijken. In Nederland kun je dus niet inschakelen op deze Oostenrijkse tv zender.

Wanneer je vanuit Nederland probeert om ORF te zien kom je een zogenoemd geo-block tegen wat ervoor zorgt dat je de toegang tot de zender en al zijn inhoud wordt ontzegt.

ORF kan herkennen vanuit welke plek je inlogt. Die virtuele locatie wordt op allerlei manieren gecontroleerd door bijvoorbeeld naar het IP-adres te kijken. Op het moment dat ORF opmerkt dat je inlogt vanuit een land buiten Oostenrijk wordt je toegang automatisch door ORF 1 geblokkeerd.

Er is echter een manier om vanuit Nederland toch toegang te krijgen tot ORF. En dat is door VPN Nederland in te schakelen.

Met een VPN is het namelijk mogelijk om je virtuele locatie te wijzigen. Met een VPN kun je het laten lijken alsof je inlogt vanuit Oostenrijk, terwijl je fysiek gewoon in Nederland bevindt.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kijk ORF met VPN Nederland

VPN Nederland is specifiek geoptimaliseerd om geoblocks zoals het block van ORF te kunnen omzeilen, waardoor je toegang kan krijgen tot alle films, series en bovenal sportuitzendingen die deze Oostenrijkse zender te bieden heeft.

Je vervangt jouw Nederlandse IP-adres door een Oostenrijks IP-adres door verbinding te leggen met een van de sterke Oostenrijkse servers. Door dit te doen lijkt het dus alsof je vanuit Oostenrijk inlogt en omzeil je de geoblokkade wat je toegang geeft tot alle kwalitatieve inhoud die de zender te bieden heeft.

VPN Nederland zorgt voor de beste ORF streamingervaring vanuit Nederland door:

We houden continu de vinger aan de pols om te kijken of VPN Nederland nog steeds werkt in combinatie met ORF, zodat je altijd zeker weet dat je toegang hebt tot alle content, zowel sport als films en series, van deze populaire tv zender.

Hoe kijk je ORF met VPN Nederland?

Je hoeft slechts maar een paar keer te klikken om vanuit Nederland toegang tot ORF te krijgen. Daarna kun je direct beginnen met streamen!

Het enige wat je moet doen om te genieten van Oostenrijkse streaming is:

  1. Meld je aan bij VPN Nederland
  2. De VPN op een device naar keuze installeren (VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten en alle grote besturingssystemen)
  3. ORF opzoeken en starten met streamen.

Content streamen van buiten Nederland? Daarvoor heb je VPN Nederland!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand