Veelgestelde – Abonnement & account – vragen

Herstel je online privacy, bescherm je gegevens, beveilig al je apparaten en geniet van onbeperkt streamen en downloaden.

Algemene vragen bij VPN Nederland

Algemeen

Abonnement en account vragen bij VPN Nederland

Abonnement & Account

Android en iOS vragen bij VPN Nederland

Android & iOS

Download en activatie vragen bij VPN Nederland

Download & Activatie

Windows en Mac vragen bij VPN Nederland

Windows & MacOS

Abonnement & Account

Welke betaalmethodes zijn beschikbaar voor VPN Nederland?

Op dit moment ondersteunt onze betaalprovider de betaalmethodes iDeal, Creditcard, Bancontact, overboeking en Sofort Banking.

Wat moet ik doen als ik de verificatie-email niet ontvangen heb?

Het kan tot 10 minuten duren voor je de verificatie-email ontvangen hebt. De verificatie email wordt automatisch door ons systeem verstuurd, daardoor kan het gebeuren dat deze wordt gezien als spam. Het kan dus zijn dat de email in de spam-box terecht is gekomen. Als dit niet het geval is, kun je altijd een email sturen naar onze support-afdeling op het emailadres [email protected], zij helpen je graag verder.

Wat moet ik doen als ik mijn activatiecode kwijt/vergeten ben?

De activatiecode kun je vinden onderaan in de activatie-email die naar je is verstuurd na het aanmelden. Daarnaast kun je ook inloggen op je account op de VPN Nederland-website en daar de activatiecode terugvinden. Als het nog niet lukt om je activatiecode te vinden, kun je altijd een email sturen naar onze support-afdeling op [email protected] dan helpen we je graag verder.

Wat te doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?

Je kunt een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op ‘Inloggen’ onderaan de pagina’s en vervolgens op ‘Wachtwoord vergeten?’. Er wordt dan gevraagd naar je email-adres, waarnaar een email wordt gestuurd met een link om je wachtwoord te resetten. Als je er niet uitkomt, kun je altijd een email sturen naar [email protected], dan helpen je graag verder.

E-mailadres of email wijzigen

Mocht je tijdens de gratis registratie in de applicatie een verkeerd e-mailadres hebben ingevuld, kun je dit als volgt wijzigen:

Open linksboven in de applicatie het menu. Klik vervolgens op ‘mijn account’ (links onderaan in het menu), en klik op de knop ‘Uitloggen’. Wanneer je weer een test account wil aanmaken, klik dan onder het activatiecode-veld op ‘gratis inschrijven’.

Wil je het e-mailadres wijzigen van jouw account, log dan in op de website. Navigeer op je account pagina (op de website) naar Instellingen. Hier kun je vervolgens een email-wijziging aanvragen.

Wordt mijn account automatisch verlengd als de verloopdatum nadert?

Na het einde van je oorspronkelijke abonnement wordt deze automatisch verlengd en zal de dan geldende prijs van de dienst in rekening worden gebracht. Lees onze Algemene voorwaarden voor meer informatie.

Waarom wordt PayPal niet ondersteund voor betalingen?

Op dit moment ondersteunt onze betaalprovider nog geen betalingen met PayPal, wij zijn bezig dit in de toekomst wel te gaan ondersteunen.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

De makkelijkste manier om je abonnement op te zeggen, is door in te loggen op je account en te klikken op ‘abonnement beĆ«indigen’. Je kunt ook ons support-team mailen via [email protected], een van onze medewerkers zal je abonnement dan zo snel mogelijk beĆ«indigen.

Hoe kan ik mijn VPN Nederland account verwijderen?

Je kunt op elk moment je VPN Nederland account definitief verwijderen. De makkelijkste manier om je account te verwijderen is door direct contact op te nemen met onze ondersteuning via [email protected] of door een formulier in te vullen op onze pagina voor accountverwijdering. Het kan enkele uren duren voordat je account definitief en volledig uit ons systeem is verwijderd.

Waarom heb je VPN Nederland nodig

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming