Netflix kijken met VPN Nederland

Altijd in één klik ongelimiteerd online

Gegarandeerd de snelste servers

De echte Nederlandse VPN

Pak nu onze aanbieding
Netflix VPN VPN Nederland

Kijk de Amerikaanse Netflix

Omzeil geoblokkades en kijk een wereldwijd aanbod van films en series

Online veiligheid

Bescherm je (bank)gegevens en ga veilig op openbare wifi-netwerken

De beste VPN apps

Download de VPN Nederland app voor Android, iOS, Mac en Windows

Online met de beste Nederlandse VPN

Kies voor betrouwbaar, snel en echte Nederlandse kwaliteit.

Tijdelijk goedkoper

Nu 73% korting!

Kijk alle films en series met de beste Netflix VPN

Netflix, de grootste streamingdienst ter wereld, is nu actief in bijna 200 landen. Het zorgt voor duizenden uren vermaak van tv-series en films met een onweerstaanbaar aantal zogeheten ‘Netflix Originals’, waarvan de meeste door de jaren heen talrijke prijzen hebben gewonnen. Vanwege de auteursrechtwetgeving zijn veel tv-series of films niet beschikbaar in Nederland of andere landen. Een VPN helpt je daarbij; Met de juiste VPN-verbinding kan je genieten van het Netflix aanbod over hele wereld!

Voordat je verder leest (of juist geen tijd hebt om dat te doen), alvast even alle informatie in dit artikel in een overzichtelijk rijtje:

  • Netflix heeft verschillende sets van films en tv-series voor verschillende landen. Dit is te wijten aan de auteursrechtwetgeving;
  • De Nederlandse catalogus is bij lange na niet de grootste;
  • Sommige VPN verbindingen worden opgespoord en geblokkeerd;
  • VPN Nederland heeft veel snelle VPN-servers in Amerika waarmee je de Amerikaanse Netflix kunt kijken.

Netflix en Auteursrecht

Het is interessant om te zien waarom landen een verschillend aanbod van series en films hebben. Laten we beginnen met de Amerikaanse Netflix-catalogus, de grootste die beschikbaar is. Dit komt mede doordat Netflix een Amerikaans bedrijf is dat al een voorsprong had voordat het in de andere landen opdook.

Wanneer Netflix in een nieuw land aankomt, heeft het te maken met wie welk auteursrecht bezit. Vaak hebben lokale streamingdiensten al exclusiviteit voor een film of tv-programma gekocht. Op dat moment heeft Netflix het recht niet meer om die specifieke films en series te streamen. Het klinkt misschien gek, maar in sommige landen heeft Netflix niet eens het recht om hun eigen Netflix Originals te streamen!

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Tijdelijk goedkoper

Nu tijdelijk 73% korting!

Dit is de reden waarom veel mensen onderzoek doen naar het gebruik van een VPN, zodat ze de keuze aan films en TV-series kunnen verbreden. Laten we, voordat we je vertellen hoe wij je daarbij kunnen helpen, eens kijken wat een VPN doet en waarom het de perfecte aanvulling op Netflix is.

Wat is VPN?

Een VPN, oftewel Virtual Private Network, is een dienst waarmee de gebruikers hun geografische locatie kunnen verbergen en hun online activiteit kunnen versleutelen. Dit stelt gebruikers in staat om anoniem verbinding te maken met het internet en te doen alsof ze dat vanuit een ander land doen. Een VPN is om verschillende redenen nuttig, het helpt inwoners in landen met strenge overheden, tot het beschermen van banktransacties terwijl men verbonden is met een (openbaar) wifi-netwerk.

Een VPN heeft ook een aantal interessante voordelen. Wanneer je verbinding maakt met een VPN-server, geef je jouw IP-adres door, dit IP-adres geeft informatie over jouw locatie. Door het analyseren van een willekeurig IP-adres kun je bijvoorbeeld weten uit welk land het afkomstig is. Door na te gaan welk land bij jouw IP-adres hoort, weet Netflix welk aanbod je te zien krijgt.

Dit stelt gebruikers in staat om anoniem verbinding te maken met het internet en te doen alsof ze dat vanuit een ander land doen.

Door deze te vervangen door die van een VPN-server verander je ook jouw geografische positie. Dit betekent dat Netflix zal detecteren dat jouw aanvraag uit een ander land komt, waardoor je een andere catalogus te zien krijgt. Maar hou er rekening mee dat niet alle VPN's gelijk zijn, en dat veel VPN's niet met Netflix werken. Laten we eens kijken waarom.

Gratis VPN's voor Netflix: Een slecht idee

Gratis VPN's, natuurlijk, klinken als de meest verbazingwekkende koopjes. Helaas werken gratis VPN's met een beperkt budget en hebben ze niet de mogelijkheden om de IP-adressen van hun servers aan te passen. Maar hoe weten ze welk IP afkomstig is van een VPN-dienst?

Jouw router thuis heeft een uniek IP-adres. Als jouw hele gezin verbinding maakt met Netflix, kunnen ze verwachten dat ze 10-15 gebruikers (maximaal) met hetzelfde adres zien. Maar als honderden of duizenden mensen verbinding maken met dezelfde VPN-server, zal Netflix detecteren dat duizenden verbindingen afkomstig zijn van hetzelfde IP-adres. Dat kan geen huishouden meer zijn, maar een VPN-server.

Nadat Netflix een VPN-server heeft gedetecteerd, verbieden ze dat IP-adres en laten ze je het volgende bericht zien "Het lijkt erop dat je verbonden bent met een VPN of proxy". De enige oplossing voor VPN's is dus om voortdurend nieuwe servers met nieuwe IP-adressen toe te voegen. Dit is vrij duur, gratis VPN's hebben simpelweg niet de middelen om deze strijd aan te gaan.

Bekijk de Amerikaanse Netflix met VPN Nederland

Nu begrijp je enigszins waarom Netflix en VPN's zo goed samenwerken. Iedereen die een abonnement op Netflix heeft en een film in het Engels kan begrijpen, krijgt toegang tot de Amerikaanse catalogus. Met meer dan 10.000 titels is het echt een no-brainer voor iedereen die zijn catalogus flink wil uitbreiden.

Door verbinding te maken met een VPN-server die zich in Amerika bevindt, kunt je nog jaren films en tv-series bekijken. Op voorwaarde natuurlijk dat de VPN provider actief probeert bij te houden dat Netflix hun servers niet blokkeert.

Hier, bij VPN Nederland, zetten we ons in om continu nieuwe servers toe te voegen zodat de buitenlandse Netflix kijken geen enkel probleem is.

199
/maand
Nu slechts € 47.76 voor 2 jaar

Bespaar met onze meest gekozen top-deal!

Met deze fantastisch launch deal krijg je 2 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Pak direct deze top-deal
199
/maand
Nu slechts € 47.76 voor 2 jaar