Series die je niet mag missen in juli 2024

jun 27, 2024

Weer een nieuwe maand – en weer 31 dagen om nieuwe series te ontdekken en te genieten van het beste dat streaming te bieden heeft. Juni was al een van de beste maanden van het jaar voor streamingliefhebbers – we zagen de terugkeer van The Boys, The Bear, House of the Dragon, reality-tv zoals Love Island UK seizoen 11, en nog veel meer. Maar nu is het juli, en je weet wat dat betekent – nieuwe dingen om te streamen!

Volg ons op deze reis terwijl we de series verkennen die je absoluut niet mag missen terwijl je in juli op het strand ontspant!

Stream alles zonder beperkingen!

Krijg toegang tot alle streamingplatforms en kijk meer dan ooit tevoren met VPN Nederland

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Star Trek: Prodigy seizoen 2

Releasedatum: 1 juli

Waar: Netflix

Eigenlijk zou seizoen 2 van Star Trek: Prodigy al in 2023 gereleased worden, maar dat idee werd gecanceld in juni vorig jaar. De eerste 20 afleveringen waren in maart in Frankrijk vervolgens voor het eerst te zien en nu is het na lang wachten dan eindelijk tijd voor de rest van de wereld om de Amerikaanse animatieserie te kijken, waarin een groep jonge buitenaardse wezens samen met admiraal Kathryn Janeway op zoek gaat naar de oorspronkelijke bemanning van de USS Protostar. Een heel gave serie voor je kinderen, en zelf mag je natuurlijk ook meekijken.

Sunny

Releasedatum: 10 juli

Waar: Apple TV+

Een Amerikaanse vrouw in Japan krijgt van het bedrijf van haar man een huisrobot met de naam Sunny om haar gezelschap te houden. We volgen Suzy en Sunny terwijl ze samen de waarheid ontrafelen achter de mysterieuze verdwijning van de man en zoon van Suzy na een vliegtuigcrash.

Mastermind: To Think Like a Killer

Releasedatum: 11 juli

WaarHulu

Om een seriemoordenaar te kunnen pakken, moet je kunnen denken als een seriemoordenaar. Dat klinkt logisch, want we zijn niets anders gewend dat het in crimeseries al snel een ‘Profiler’ tevoorschijn wordt getoverd bij een moord om een profielschets op te maken van een moordenaar. Maar voordat al die series op tv waren was het een baanbrekend idee om je in te leven in het gewetenloze brein van een moordenaar. In de geweldige documentaire Mastermind: To Think Like a Killer volgen we een specialiste van de afdeling Gedragswetenschappen van de FBI en haar strijd om ervoor te zorgen dat autoriteiten het oplossen van seriemoorden voortaan anders zou aanpakken.

De enige plek om deze toffe docuserie te kijken is op Hulu met behulp van VPN Nederland.

Vikings: Valhalla seizoen 3

Releasedatum: 11 juli

Waar: Netflix

Yes, een nieuwe Vikings! Dat dachten veel mensen bij het uitkomen van het vorige seizoen van Vikings: Valhalla. Maar waar de originele serie de hemel werd ingeprezen, waren de meningen over het tweede seizoen Valhalla nogal verdeeld. De een genoot er met volle teugen van, de ander vond het verschrikkelijk. En dus is de vraag hoe seizoen 3 eruit gaat zien. En er is maar een manier om daar achter te komen, en dat is om de serie aan te zetten op Netflix.

Exploding Kittens

Releasedatum: 12 juli

Waar: Netflix

Wie kent het spel Exploding Kitten niet? Het hilarische kaartspel wat met menig van jullie meegaat op kampeertripjes, naar festivals of tijdens een borrel met vrienden erbij wordt gepakt. Hoe chagrijnig je ook bent, dit spel zorgt er voor dat je in een lachstuip schiet. En dat is niet anders bij de animatieserie Exploding Kittens. We zien God en de Duivel een eeuwig conflict oplossen, terwijl ze als dikke kat op aarde rondlopen. Als dat niet voor een lachkik zorgt…

Those About to Die

Releasedatum: 13 juli

Waar: Peacock

In Those About to Die zien we een kant van Rome die we nog nooit gezien hebben. Waar we ons entertainment nu zoeken bij streamingdiensten, waren er vroeger natuurlijk arena’s waar een show plaatsvond. En daar werden geen stuntmensen ingehuurd, maar was er echt sprake van bloed aan de paal. Bloed en sport voor een groot publiek, en iets minder vriendelijk dan de Olympische Spelen (dit is een understatement van jewelste, want WOW). En met Anthony Hopkins!

Trouwens, de enige manier om deze serie te kijken is door VPN Nederland aan te zetten om het Peacock TV streamingplatform binnen te komen.

Cobra Kai seizoen 6A

Release datum: 18 juli

Waar: Netflix

Maar liefst 15 afleveringen van Cobra Kai seizoen 6 staan op het punt van beginnen. Cobra Kai seizoen 6A beslaat de eerste 5 afleveringen van de reeks van 3. Na deze reeks is Cobra Kai voorgoed ten einde, er komt geen 7e seizoen van de populaire serie, dus het is nog even genieten geblazen voordat het niet meer kan. De eerste 5 afleveringen die uitkomen op 18 juli zijn “Legacy”, “When the Going Gets Tough”, “The Tough Get Going”, “Pájaros Del Amor” en “Hearts on Fire”. We zijn benieuwd!

Lady in the Lake

Releasedatum: 19 juli

Waar: Apple TV+

De producties van Apple TV lijken elke maand beter te worden, en nu komen ze ook nog eens met het geweldige Lady in the Lake met Natalie Portman in de hoofdrol. De miniserie speelt zich af in het Baltimore van de jaren ‘60, waar een onopgeloste moord huisvrouw en moeder, Maddie Schwartz (Portman) ertoe aanzet om haar leven als onderzoeksjournalist opnieuw uit te vinden. De levens van haarzelf en de dode vrouw in het meer lijken in eerste instantie flink paralel te lopen, maar langzaamaan raakt ze verstrikt in duisteren zaken en is niet alleen haar leven, maar ook dat van anderen in gevaar.

Snowpiercer seizoen 4

Releasedatum: 21 juli

Waar: AMC+, TBD in Nederland

Het vierde seizoen van Snowpiercer belooft weer een ijzingwekkend spannend avontuur te worden. De dystopische serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar de aarde is bevroren en de overlevenden aan boord van een altijd rijdende trein wonen. Het derde seizoen eindigde met een flinke knal, en we kunnen nu dus zien wat dat voor gevolgen heeft voor de Snowpiercer. Het vierde seizoen is ook het laatste seizoen en exclusief beschikbaar op het streamingplatform AMC+ in de Verenigde Staten, maar de releasedatum of het platform voor Nederland is nog niet bekend.

Futurama seizoen 12

Releasedatum: 29 juli

Waar: Hulu

Na het verrassende succes van het elfde seizoen in 2023, is de geliefde animatieserie Futurama weer terug met een langverwacht twaalfde seizoen. De serie van Matt Groening, bekend van The Simpsons, brengt opnieuw de avonturen van Fry, Leela, Bender en de rest van de bemanning van Planet Express tot leven. De teaser voor seizoen 12 maakte ons razendenthousiast voor de nieuwe afleveringen die op 29 juli uitkomen. Inmiddels is er ook een dertiende seizoen aangekondigd, waarmee de serie tot 2026 doorloopt. YAY!

Je kunt Futurama kijken op Hulu en je krijgt toegang tot dat streamingplatform met behulp van VPN Nederland.


Dat zien dus 10 mooie series voor elke smaak in juli. Maar natuurlijk is dat nog niet alles. Netflix barst deze maand uit zijn voegen met films en series. Enkele van de releases zijn The Decameron, The Boyfriend, Receiver en meer. Hulu – een van de beste streamingplatforms ter wereld – komt ook met originele series zoals Red Swan, Land of Tanabata, Marvel’s Hit-Monkey seizoen 2, The Serpent Queen seizoen 2 komt naar Starz, The Good Girl’s Guide to Murder komt naar BBC iPlayer, en nog veel meer. Er is zeker geen gebrek aan dingen om te streamen in juli.

Series , films en nog veel meer content voor je zomervakantie

Juli is zomervakantiemaand en dus ben je waarschijnlijk op zoek naar lekker veel om te streamen. Heb je niet genoeg aan de series die we net genoemd hebben? Kijk dan ook eens naar de wereld van onbeperkte sportstreaming die in juli op je wacht dankzij VPN Nederland!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant