Series die je niet mag missen in juni 2024

mei 31, 2024

Laten we eerlijk zijn: mei, april, en maart waren het allemaal niet echt als het om streaming ging. Natuurlijk zagen we hier en daar een paar juweeltjes en onverwachte hits, maar niets om de hele maand echt naar uit te kijken. Dus als je je de afgelopen maanden net zo voelde als wij, wees dan blij – want de maand juni zit vol met geweldige series waar we het hele jaar en soms zelfs al jaren naar uitkijken.

Mocht je je dus afvragen ​​wat je in juni kunt streamen, dan hebben wij het antwoord voor je. Bekijk alle series die je de komende 30 dagen absoluut niet mag missen!

Stream alles zonder beperkingen!

Krijg toegang tot alle streamingplatforms en kijk meer dan ooit tevoren met VPN Nederland

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Mayor of Kingstown (seizoen 3)

Releasedatum: 2 juni

Waar: Paramount+ / SkyShowtime

Hij is terug, Jeremy Renner als Mike McLusky de ‘Mayor of Kingstown’. De serie draait om de machtige McLusky-familie, die fungeert als bemiddelaar tussen gevangenisbewoners en de buitenwereld. Orde handhaven in een stad vol corruptie, racisme en ongelijkheid er zijn seizoenen mee te vullen en we zijn dan ook aangekomen bij alweer het derde seizoen. Een seizoen dat je wel moét kijken nu Renner weer in de been is na zijn loeizware ongeluk met een sneeuwschuiver.

Je kunt Mayor of Kingstown met behulp van VPN Nederland bekijken op Paramount+.

Love Island UK seizoen 11

Releasedatum: 3 juni

Waar: ITVX

Geoliede lijven, een hoop geflirt, een prachtige villa met zwembad, heel veel drank en vette Britse accenten van mensen die, hoe zullen we dit netjes zeggen, er vaak een bijzondere gedachtengang op nahouden.

Je kunt weer heerlijk genieten van Love Island UK seizoen 11 op ITVX met behulp van VPN Nederland.

Star Wars: The Acolyte

Releasedatum: 5 juni

WaarDisney+

Van Star Wars krijg je nooit genoeg. Star Wars: The Acolyte gaat over een voormalige Padawan en haar oude Jedi Meester werken samen om een reeks misdaden te onderzoeken. Ze ontdekken dat de krachten waarmee ze te maken krijgen duisterder zijn dan ze ooit hadden verwacht.

Er zijn acht aflevering om van te genieten, waarvan de eerste op 2 juni verschijnt en de laatste op 16 juli.

Sweet Tooth (seizoen 3)

Releasedatum: 6 juni

Waar: Netflix

Misschien heb je de serie al een paar keer langs zien komen als je aan het browsen was op Netflix en nooit aangezet, maar met seizoen 3 (het laatste seizoen) van Sweet Tooth dat nu uitkomt, is het misschien een mooi moment om te gaan kijken naar deze vreemde mix van fantasy, avontuur en drama. De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waar een groot deel van de mensheid is uitgeroeid door een pandemie. Er verschijnen hybride baby’s die half mens, half dier zijn. In de serie volgen we Gus, half mens, half hert en de eerste Hybrid. Na flink wat avonturen lijkt hij in seizoen 3 achter de grote oplossing te komen om de wereld te kunnen redden. Of is hij zelf misschien de oplossing? Hoe dan ook, het gaat natuurlijk allemaal niet zonder slag en stoot en de grote vraag is, wie blijft er leven om dit bijzondere verhaal te vertellen?

Power Book II: Ghost (seizoen 4)

Releasedatum: 7 juni

Waar: Starz

Het eerste deel van het tweedelige finale seizoen van Powerbook II: Ghost kunnen we in juni bekijken. Het tweede deel zien we in september verschijnen. Dat nu het eerste deel in juni verschijnt, heeft een reden. Het valt namelijk samen met het 10-jarig jubileum van de oorspronkelijke “Power” serie. De serie, geproduceerd door Courtney Kemp en Curtis “50 Cent” Jackson, begon in 2014 en breidde zich uit met meerdere spin-offs, waaronder “Book II: Ghost”.

Michael Rainey Jr. keert terug in de hoofdrol, samen met een indrukwekkende cast waaronder Mary J. Blige en Method Man. De eerste aflevering met als titel ‘I don’t die easy’ is op 7 juni te zien en duurt maar liefst een uur. De serie is exclusief te zien op Starz, maar met VPN Nederland krijg je gewoon toegang.

The Boys (seizoen 4)

Releasedatum: 13 juni

Waar: Prime Video

De wereld balanceert in het vierde seizoen van The Boys op het randje van de afgrond. Victoria Neuman staat op het punt het Witte Huis te bereiken, maar wordt in toom gehouden door Homelander. Butcher heeft nog maar een paar maanden te leven, is Becca’s zoon verloren en de rest van de Boys zijn al zijn leugens zat. Maar alleen door samen te werken kunnen ze de mensheid redden voordat het te laat is.

Bridgeton seizoen 3 deel 2

Release datum: 13 juni

Waar: Netflix

Ah Bridgeton. Je houdt ervan of helemaal niet, maar voor iedereen die dol is op dit romantische kostuumdrama is er goed nieuws, want je kunt weer verder genieten vanaf 13 juni. Er zijn vier aflevering die het seizoen compleet maken en daarmee is aflevering 8 dus de seizoensfinale. Is deel twee net zo ‘romcommerig’ als deel 1? Zeker niet, want er is nog steeds eens groot geheim dat onthuld moet worden…

House of the Dragon seizoen 2

Releasedatum: 16 juni

Waar: HBO Max

House of the Dragon seizoen 2 is het vervolg op (logischerwijs) seizoen 1 en de succesvolle prequel van “Game of Thrones”, die zich afspeelt in het Westeros-universum. In dit seizoen duiken we dieper in de interne conflicten binnen de Targaryen-familie en de strijd om de IJzeren Troon. Veel van de hoofdrolspelers uit het eerste seizoen keren terug, waaronder Paddy Considine (Koning Viserys I), Emma D’Arcy (Prinses Rhaenyra), Matt Smith (Prins Daemon), en Olivia Cooke (Alicent Hightower) en we krijgen ook nieuwe gezichten te zien.

The Bear seizoen 3

Releasedatum: 27 juni

Waar: Hulu

Perfectie, daar gaat het om in seizoen 3 van The Bear en er wordt niet over onderhandelt! Kijk de trailer en je snapt waarom we dit schrijven. De eerste twee seizoenen waren ronduit goddelijk om naar te kijken, en we verwachten ook veel van dit derde seizoen, waarin er wordt gevochten om een ster te krijgen. Maar als het perfectie is wat je als chef en restauranteigenaar nastreeft, zie je dan niet wat anders over het hoofd?


Dat was hem. Wat zeiden we? Juni zit boordevol geweldige series die je absoluut niet mag missen. En dat is nog niet alles. We hebben nog niet eens geweldige series genoemd zoals Hitler and the Nazis: Evil on Trial, Tour de France: Unchained, Doctor Climax en anderen die op Netflix verschijnen, Clipped, Becoming Karl Lagerfeld of Queenie van Hulu, en tientallen andere.

Maar het beste deel? Het beste deel is dat je misschien nooit meer een serie hoeft te missen met de hulp van VPN Nederland. Want met ons krijg je zonder beperkingen toegang tot alles en geniet je van alles.

Pak de popcorn en mis niets!

Bereid je voor op een maand vol spanning, emotie en heerlijk vermaak. Met een gevarieerd aanbod aan series die je hart sneller laten kloppen en je laten meeslepen in intrigerende verhalen, belooft juni een onvergetelijke maand te worden voor alle serieliefhebbers. En dankzij VPN Nederland hoef je geen enkel moment te missen. En als al die series en popcorn je honger nog niet stillen, hebben we ook nog uitgebreide handleidingen naar alle sportevenementen die deze maand te bekijken zijn.

Have fun!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant