Wat streamen we in februari 2024

feb 1, 2024

Februari is doorgaans niet de maand die geassocieerd wordt met de meest opwindende film-, serie- en show releases. Iedereen haalt vooral in wat ze vorig jaar gemist hebben en wacht op de Oscars. Dus je zou jezelf elke avond op de bank kunnen vinden, zappend langs alle kanalen terwijl je je afvraagt of de nieuwe afleveringen van Love Island UK al zijn uitgezonden.

Maar februari is gelukkig geen januari en in deze tijd van streamingdiensten en online theaters is er nooit een tekort aan zaken om te streamen. Je weet misschien gewoon niet wat de toffe releases van deze maand zijn en waar je ze kunt bekijken. Dat gaan we oplossen! We gaan je namelijk precies vertellen waar je de komende 29 dagen naar moet kijken, waar je het kunt bekijken, en hoe je toegang krijgt tot een hele maand vol nieuw entertainment. Here we go!

Stream alles zonder beperkingen!

Krijg toegang tot alle streamingplatforms en kijk meer dan ooit tevoren met VPN Nederland

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Genius: MLK/X (seizoen 4)

Release datum: 1 februari

Waar: Disney+ / Hulu

Een serie over Malcolm X en Dr. Martin Luther King, Jr. uit de koker van National Geographic. In dit alweer vierde seizoen van GENIUS zien we de levens, nalatenschap en tegengestelde filosofieën van de twee latere iconen die aanzienlijk verschillende achtergronden hadden en elkaar slechts één keer ontmoetten. Elk op hun eigen manier vechten ze voor de rechten van zwart Amerika, en soms vooral tegen elkaar. Een parel van een serie vol steensgoed acteerwerk en een lekkere soundtrack.

Je ziet de aflevering op Disney+ en Hulu door VPN Nederland aan te zetten.

Kokomo City

Release datum: 2 februari

Waar: Showtime

Deze intrigerende documentaire gaat over het leven van donkere transseksuele prostituees in New York en Georgia. Verwacht je vioolmuziek en een hoop tranen? Think again. Deze docu staat bol van lichtvoetigheid, lekkere muziek en positiviteit, maar blijft tegelijkertijd ook superreëel. Je krijgt een écht kijkje achter de schermen en iedereen die wordt geïnterviewd (ook mannen) is een open boek. Het is niet voor niets dat de film in Berlijn een publieksprijs won en de reviews online bijna alleen maar lovend zijn.

Duik in een wereld die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien via Showtime. Je krijgt toegang tot het platform door VPN Nederland te gebruiken.

Mr. & Mrs. Smith

Release datum: 2 februari

Waar: Prime Video

Move over Brad Pitt en Angelina Jolie, hier zijn Donald Glover (‘Swarm’) en Maya Erskine (‘PEN15’) als de nieuwe Mr. & Mrs. Smith. De twee eenzame vreemdelingen worden ingehuurd door een spionagebureau en moeten zich voordoen als het getrouwde stel John Smith en Jane Smith. Als koppel voeren ze elke week een risicovolle missie uit. Maar langzaamaan begint het uitgehuwelijkte stel écht wat voor elkaar te voelen, wat de boel natuurlijk extra ingewikkeld maakt.

Curb Your Enthusiasm (seizoen 12)

Release datum: 4 februari

Waar: HBO Max

Curb Your Enthusiasm wordt al sinds het jaar 2000 uitgezonden en nu, in 2024, zijn we toe aan het 12e seizoen van deze Amerikaanse komedieserie waarin de kleinste muggen tot grote olifanten worden opgeblazen door Larry David, Seinfeldstijl. Het lijkt erop alsof dit het laatste seizoen is, dus geniet er nog gauw even van op HBO Max.

Death in Paradise (seizoen 13)

Release datum: 4 februari

Waar: BBC iPlayer

Wat is er beter dan een lekkere Britse whodunnit? Een Britse whodunnit die zich afspeelt op een tropisch eiland! Death in Paradise loopt al jaren en is nog steeds een ware traktatie om naar te kijken. Ook dit jaar mogen we weer genieten van de stijve engelsman die moorden oplost met behulp van de swingende bewoners van het Caraïbische eilandje Saint-Marie. En het begint meteen leuk, want de eerste aflevering van seizoen 13 is meteen de 100ste aflevering van de serie.

Wil je weten wie er nu weer dood is op het eiland, en erachter komen wie het heeft gedaan en met welk wapen? Zet dan VPN Nederland aan en ga naar BBC iPlayer om Death in Paradise gratis te streamen.

Solar Opposites Valentine’s Day Special

Release datum: 5 februari

Waar: Hulu

In de speciale valentijnsaflevering met de prachtige naam ‘An Earth Shatteringly Romantic Solar Valentine’s Day Opposites Special’ hangt de liefde in de lucht, maar het is niet alleen maar zoetigheid wat we te zien krijgen. Verwacht aanvallende papegaaien, galactische satellieten en een zoektocht om de liefde te redden.

Een heerlijke special om te kijken in aanloop naar het vijfde seizoen van de serie. Je kijkt hem (samen met je geliefde) vanaf 5 februari op Hulu, en met VPN Nederland aan kun je daar zonder problemen binnenkomen.

Couple to Throuple

Release datum: 8 februari

Waar: Peacock

Gek op Love Island, Temptation Island, Oh Oh Cherso of elke andere real life show die zich mengt in het liefdesleven van knappe mensen op een tropisch eiland, maar ben je inmiddels wel uitgekeken op het concept? Dan is hier Couple to Throuple! Waarin verschillende open-minded koppels gaan daten met anderen, terwijl ze samenblijven als koppel. Natuurlijk is er ook een expert die de boel nauwlettend in de gaten houdt. Gaan ze uiteindelijk verder met z’n drieën, blijft het koppel uit twee personen bestaan, of klapt alles uiteen door jaloezie? Een ding is zeker, de bedden op het resort zijn groot genoeg voor drie personen.

Kijken doe je op Peacock, en je krijgt toegang met VPN Nederland.

Halo (seizoen 2)

Release datum: 8 februari

Waar: Paramount+ / SkyShowtime

In seizoen 2 van Paramount+’s Halo zien we hoe de Covenant Forces zich voorbereiden om een aanval op de planeet te lanceren. Een legendarische interstellaire strijd dus. Qua visuals een heerlijke serie voor zowel gamers als niet gamers.

Om toegang te krijgen tot Paramount+ en het tweede seizoen van Halo te kijken hoef je alleen maar VPN Nederland aan te zetten.

One Day

Release datum: 8 februari

Waar: Netflix

In de miniserie One Day zien we hoe de romance tussen Emma en Dexter begon tijdens hun afstuderen op 15 juli 1988, waarna hun wegen scheidden. Daarna zien we waar de twee zich gedurende 20 jaar elke 15 juli bevinden, en hoe ze veranderen, naar elkaar toegroeien, elkaar afstoten etc. De serie is een bewerking van de bestseller van David Nicholls en vanaf 8 februari te zien op Netflix.

Tokyo Vice (seizoen 2)

Release datum: 8 februari

Waar: HBO Max

Een westerse journalist jaagt op nieuwswaardige verhalen in Tokyo. Dat deed hij al in het eerste seizoen, maar nu duikt hij nog dieper underground en raakt hij in de clinch met de zwaarste criminelen van de stad, wat niet alleen zijn leven in gevaar brengt, maar ook het leven van iedereen die hij liefheeft. Spanning en sensatie dus, beginnend met 2 afleveringen op 8 februari en dan elke week een nieuwe.

Je kijk Tokyo Vice op HBO Max. En met behulp van VPN Nederland kun je de serie overal bekijken.

Suncoast

Release datum: 9 februari

Waar: Hulu

Doris heeft een doodzieke broer die wordt verzorgd door haar moeder (Laura Linney, Wendy Byrde uit Ozark). En dat doet die moeder aardig, maar ondertussen vergeet ze Doris wel een beetje aandacht te geven. En die worstelt nogal op haar nieuwe school in dit coming-of-age-drama. Oh ja, en Woody Harrelson als excentrieke activist. Kijken dus, op Hulu met VPN Nederland aan.

Tracker

Release datum: 11 februari

Waar: CBS / Paramount+

Ken je de grote geldbeloningen die worden uitgereikt als je met een tip komt over een vermist persoon? De nieuwe serie Tracker gaat over Colter Shaw (Justin Hartley) die heel Amerika uitkamt op zoek naar zulke beloningen, om ze vervolgens ook binnen te harken door de mysteries op te lossen. Ondertussen gebeurt er in zijn eigen familie ook het nodige. De serie is gebaseerd op de bestsellerroman The Never Game en te zien op CBS of Paramount+ door VPN Nederland aan te zetten. Tracker wordt aangekondigd als nieuwe serie die direct na de Super Bowl te zien is, dus er wordt hoog ingezet door het netwerk.

NCIS (seizoen 21), NCIS Hawaii (seizoen 3)

Release datum: 12 februari

Waar: CBS / Paramount+

Wat moeten we nog zeggen over NCIS? De serie heeft zich al lang en breed bewezen, en de spinoff NCIS Hawaii inmiddels ook. Van beide series kunnen we blijven genieten door je VPN aan te zetten en af te stemmen op CBS of Paramount+.

FBI (seizoen 6), FBI: International (seizoen 3), FBI: Most Wanted (seizoen 5)

Release datum: 13 februari

Waar: CBS / Paramount+

Zet VPN Nederland aan en kijk op CBS en Paramount+ niet alleen naar NCIS maar ook naar FBI en de spin-offs FBI: International en FBI: Most Wanted. Vooral als je houdt van een beetje flitsende actie, want alle FBI afleveringen hebben een stevig tempo. Elke aflevering is een adrenalineshotje.

Five Blind Dates

Release datum: 13 februari

Waar: Prime Video

Deze Australische romantische komedie over een Australisch-Chinese eigenaresse van een theewinkel, die van een waarzegster op 5 blind dates moet gaan om het geheim te vinden dat de winkel van de ondergang kan redden, is een frisse bries in de wereld van romcoms. Lia (Shuang Hu) heeft haar twijfels, maar met haar beste vriend Mason (Ilai Swindells) aan haar zijde gaat ze de uitdaging aan.

Love is Blind (seizoen 6)

Release datum: 14 februari

Waar: Netflix

Valentijsdag staat bol van liefde, en liefde is soms blind. En daarom is het zesde seizoen van Love is Blind prima getimed! In een notendop is love is blind een reallife programma over singels die zich met elkaar verloven, voordat ze elkaar ooit hebben gezien. Een soort Married at First Sight dus, maar dan lekker over the top Amerikaans.

The New Look

Release datum: 14 februari

Waar: Apple TV+

Fashionliefhebbers opgelet. The New Look gaat over de rijzende ster Christian Dior die langzaam modeicoon Coco Chanel van de troon stoot in Parijs. Met Ben Mendelsohn als Dior en Juliette Binoche als Coco Chanel. Je kijkt naar alle kekke Haute couture op Apple TV+.

Young Sheldon (seizoen 7)

Release datum: 15 februari

Waar: CBS / Paramount+

Wie had ooit gedacht dat deze spin-off van The Big Bang Theory zoveel seizoenen zou krijgen. Blijkbaar is de jonge Sheldon lekker wegkijkmateriaal want we zijn inmiddels aangekomen bij het zevende seizoen. Geen idee hoe je dat nieuwe seizoen moet kijken? Zet VPN Nederland, verbind met een Amerikaanse server en je krijgt toegang tot CBS en Paramount+ waar de serie vanaf 15 februari weer te zien is.

Ghosts

Release datum: 15 februari

Waar: CBS / Paramount+

15 februari is een datum om in je agenda te schrijven, want naast een nieuw seizoen van Young Sheldon en seizoen 2 van Life & Beth (zie hieronder) kun je vanaf de 15e ook weer genieten van de supergeinige komedie Ghosts. Seizoen drie zien we veel meer van Alberta Haynes, de geest van een loungezangeres uit het tijdperk van de Amerikaanse Drooglegging. Zet VPN Nederland aan om de populaire komedieserie te kijken op CBS en Paramount+.

Life & Beth (seizoen 2)

Release datum: 15 februari

Waar: Disney+ / Hulu

Bijna twee jaar na het eerste seizoen is er dan nu eindelijk een tweede seizoen van Amy Schumer’s Life & Beth. We zien in het nieuwe seizoen de relatie tussen Beth en John steeds serieuzer worden, maar terwijl er nagedacht wordt over trouwen en kinderen lijkt het alsof er problemen aan zitten te komen voor Beth. Komt het door wat ze ooit heeft meegemaakt? Ondertussen probeert ze ook een luisterend oor te zijn voor haar omgeving, die allemaal hun eigen problemen hebben.

Om Life & Beth te zien op Disney+ of Hulu moet je even VPN Nederland downloaden.

Crime Nation

Release datum: 20 februari

Waar: CW

De grootste moordzaken uit Amerika worden onder de loep genomen in Crime Nation. Wat schuilt er achter de schreeuwende krantenkoppen? Hoe zat het nou echt met de verdwijning van Gaby Petito? In Crime Nation wordt er niks afgeraffeld en krijgen we maar liefst 2 uur de tijd om alles over de verschillende verschrikkelijke misdaden te weten te komen.

Je kunt toegang krijgen tot CW door je VPN aan te zetten en te verbinden met een Amerikaanse server.

Avatar: The Last Airbender

Release datum: 22 februari

Waar: Netflix

Avatar: The Last Airbender is een Amerikaanse avonturenfantasietelevisieserie (mooi scrabblewoord, niet). Het is een live-action-bewerking van de wereldberoemde animatieserie waarin we de avonturen van hoofdrolspeler Aan en zijn vrienden volgen terwijl ze de aarde proberen te redden.

Shogun

Release datum: 27 februari

Waar: Disney+ / FX op Hulu

Shōgun is een historische dramaserie gebaseerd op de bestsellerroman van James Clavell. De serie speelt zich af in Japan en verkent de botsing tussen twee ambitieuze mannen uit verschillende werelden en een mysterieuze vrouwelijke samoerai.

De serie mengt geschiedenis en fictie tot een episch verhaal dat je kunt bekijken door VPN Nederland te gebruiken.

Lekker bingen onder je favoriete deken

Dus, of je nu op zoek bent naar romantiek in de ruimte, historische drama’s in het oude Japan, of gewoon een goede dosis actie en avontuur, februari heeft voor ieder wat wils. En laten we eerlijk zijn, met de winterkou buiten, is er geen beter excuus om gezellig onder een deken te kruipen en te genieten van de nieuwste releases.

Of je nu je favoriete streamingdienst in Nederland gebruikt of de oceaan oversteekt voor je favo content, zorg ervoor dat je VPN Nederland bij de hand hebt om veilig en anoniem van al dat entertainment te genieten.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant