Trustpilot over VPN Nederland

Funimation: ontdek een wereld van anime!

Bekijk honderden nieuwe anime-titels die je nergens anders vindt met VPN Nederland!
  • Krijg toegang tot de Funimation-streamingdienst vanuit Nederland
  • Ontdek gratis en premium anime-titels zonder beperkingen
  • Geniet van echt onbeperkt entertainment!
Begin nu met streamen zonder beperkingen!
Funimation in Nederland kijken

Ontgrendel Funimation in slechts 3 stappen

Ontdek een van de grootste anime-streamingservices en begin met streamen zonder beperkingen

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland

Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS

Start VPN Nederland, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in de VS

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Ga naar Funimation en geniet van alle geweldige anime-titels die het platform te bieden heeft!

Funimation kijken in Nederland: Ontdek hoe je je favoriete anime en meer kunt streamen

Er is veel anime om te streamen. En toch kan er nooit genoeg anime zijn om te streamen. Daarom wenden we ons tot geweldige streamingplatforms zoals Funimation om ons te vermaken met een van de grootste collecties animeseries, games, bioscoopreleases en meer. Maar al snel ontdekken we dan dat Funimation helemaal niet beschikbaar is in Nederland, waardoor Nederlandse fans de uren aan anime-kijkplezier wordt ontzegd.

Maar vrees niet, we zijn hier om je alles te vertellen over wat Funimation is, wat het platform biedt, en hoe jij er ook nu van kunt gaan genieten!

Wat is Funimation?

Funimation is een online anime-streamingplatform dat eigendom is van Sony. En het is een van de beste streamingplatforms ter wereld voor anime-fans. Funimation biedt meer dan 950 animeseries en meer dan 25.000 afleveringen, waarvan sommige nergens anders te vinden zijn. Het platform heeft een betaald premiumabonnement, maar een groot aantal titels en series is ook volledig gratis beschikbaar, waardoor je tonnen geweldige anime kunt kijken.

Het beste van Funimation is dat de enorme bibliotheek titels bevat die je nergens anders kunt krijgen. En dit is vooral belangrijk voor Nederlandse anime-fans. Hoewel we ons in Nederland kunnen abonneren op de moedermaatschappij van Funimation – Crunchyroll, is dat ook onderhevig aan regionale beperkingen die veel content blokkeren voor Nederlandse gebruikers. Dus sommige shows op Funimation zijn simpelweg nergens anders te vinden.

Maar wat biedt het platform nou precies? Eén woord:

Anime

Funimation is uniek omdat het content heeft voor bijna elke soort anime-fan. Van klassiekers tot de recentste releases – Funimation heeft echt alles!

Enkele absolute klassiekers die je op het platform kunt vinden, zijn One Piece, Akira, Devil May Cry, Assassination Classroom, Tokyo Ghoul, Attack on Titan, My Hero Academia, Dragon Ball Z en nog veel meer, zoveel meer.

Maar Funimation is ook de thuisbasis van een paar van de recentere releases, zoals Skeleton Knight, Boruto: Naruto Next Generation, Dragon Quest, The Greatest Demon Lord is Reborn as a Typical Nobody en meer.

Het heeft alles. En met bijna 1000 titels om te bekijken, raak je nooit uitgekeken op wat dit platform te bieden heeft, vooral omdat veel van die titels gratis beschikbaar zijn.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Waar is Funimation beschikbaar?

Op dit moment is Funimation beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada, Ireland, Australië, Mexico, Brazilië en Nieuw-Zeeland. Zoals je kunt zien, staat Nederland niet op de lijst. En dat zal ook niet veranderen, aangezien het streamingplatform geen verdere uitbreiding nastreeft en dit overlaat aan het moederbedrijf Crunchyroll.

Waarom is het Funimation-streamingplatform niet beschikbaar in Nederland?

Omdat het geen recht heeft om uit te zenden in Nederland en ook geen rechten heeft op zijn vele, vele animeseries binnen Nederland, omdat verschillende andere streamingplatforms deze wel hebben.

Zodra je probeert toegang te krijgen tot het Funimation streamingplatform vanuit Nederland, zal het platform onmiddellijk bepalen waar je vandaan komt op basis van je IP-adres en je toegang blokkeren, waarbij je alleen een bericht krijgt dat deze inhoud niet beschikbaar is in je land.

En dit laat de Nederlandse anime-fan beteuterd achter, want er kan dus niet genoten worden van de geweldige verzameling shows die alleen te vinden zijn op het Funimation-platform.
Kun je er dan helemaal niets aan doen? Kun je niet op een of andere manier tóch toegang krijgen tot Funimation en genieten van al zijn geweldige content? Jawel, en het antwoord is VPN Nederland!

VPN Nederland – ontgrendel een wereld van anime voor jou!

VPN Nederland is een toonaangevende online privacy- en beveiligingstool waarmee je ook toegang krijgt tot alle streamingplatforms die je maar wilt. En Funimation is er daar een van!

Met behulp van onze eenvoudige, intuïtieve app kun je verbinding maken met een van onze vele servers over de hele wereld, en daardoor de virtuele locatie wijzigen van waaruit je aan het browsen bent.

Door bijvoorbeeld verbinding te maken met een van onze servers in de VS, wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Amerikaans IP-adres, waardoor je direct toegang krijgt tot de beste en grootste Funimation-bibliotheek ter wereld.

Hoe maken we dit mogelijk? Dat is een kwestie van het nemen van slechts drie eenvoudige stappen:

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland. Met onze hulp zul je nooit meer online blokkades of streamingbeperkingen tegenkomen!
  2. Download en installeer vervolgens onze app, die beschikbaar is voor een onbeperkt aantal apparaten en alle belangrijke besturingssystemen.
  3. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele serverlocaties in de Verenigde Staten.

Dat is alles! Je bent nu aan het browsen vanuit Amerika en Funimation is direct beschikbaar voor jou.

Het enige wat je nog hoeft te doen, is naar het Funimation-streamingplatform gaan, een gratis account aanmaken en beginnen met streamen.

En als de gratis versie niet genoeg is – kun je altijd een abonnement nemen op de premiumversie en nog meer anime-content krijgen. Meer dan je ooit kunt kijken!

VPN Nederland – de beste VPN voor Funimation

Bij VPN Nederland begrijpen we als geen ander de waarde van online vrijheid en onbeperkte toegang tot jouw content. Daarom zorgen we er altijd voor dat onze app je altijd een eenvoudige, naadloze en directe streamingervaring biedt, zodat niets je afleidt van het genieten!

Onze geavanceerde cybersecurity- en online vrijheidsapp zit boordevol features, die er allemaal voor zorgen dat er niets tussen jou en het streamen in staat. En die features zijn onder meer:

  • Volledige ondersteuning en optimalisatie voor streaming. Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming en zijn bedoeld om je toegang te bieden tot alles wat je online wil bekijken en streamen.
  • Een enorme vloot servers over de hele wereld, met een sterke aanwezigheid van servers in de VS. Onze krachtige en snelle Amerikaanse servers zorgen ervoor dat ze je toegang bieden tot alles wat je maar wil bekijken en streamen, als dat alleen beschikbaar is in Amerika. En daar hoort niet alleen Funimation bij, maar ook de grootste en beste Crunchyroll-bibliotheek en andere streamingplatforms zoals Adult Swim, Hulu, Freevee, Tubi, Crackle, Starz en meer!
  • Onze VPN-technologie is niet alleen bedoeld om je te beschermen, maar ook om je browse- en streamingervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Met behulp van onze unieke SmartDNS-technologie kun je onbeperkt streamen, terwijl je nog steeds een snelle en betrouwbare online ervaring hebt.

Alleen omdat iets niet beschikbaar is in Nederland, betekent niet dat je het niet kunt krijgen. Met behulp van de toonaangevende VPN Nederland-app krijg je in slechts drie stappen direct toegang tot Funimation en kun je direct genieten van een zee van nieuwe en spannende anime-content die je voorheen niet kon zien.

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand