Trustpilot over VPN Nederland

Crunchryoll – stream meer!

Ontdek een wereld aan nieuwe anime-titels op Crunchyroll met VPN Nederland!

 •  Ontdek de volledige animebibliotheek van Crucnhyroll
 • Geniet van shows die je nergens in Nederland kunt streamen
 • Ontgrendel meer gratis en premium content met één klik
Geniet van meer anime op je favoriete platform!!
Meer inhoud op Crunchyroll met VPN Nederland

Krijg onbeperkt toegang tot de grootste Crunchyroll-bibliotheek!

Ontdek de grootste en beste Crunchyroll-bibliotheek in slechts drie eenvoudige stappen:

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze VPN op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS

Start VPN Nederland, open de serverlijst en maak verbinding met een server in de VS

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Krijg toegang tot de Amerikaanse Crunchyroll-bibliotheek en geniet van meer anime!

Unlock de wereld van anime op Crunchyroll

Crunchyroll is de droom van elke anime-fan als het gaat om streamingdiensten. Het zit boordevol met anime, manga, games en allerlei andere Japanse goodies en dit zorgt ervoor dat het platform werkelijk onvervangbaar is. Niet Netflix en zelfs niet Hulu kunnen concurreren met Crunchyroll als het gaat om anime.

Ondanks dat er letterlijk honderden uren aan content beschikbaar is op het platform, is er altijd die ene serie die je nergens kunt vinden. Je snapt er niks van, het zou er toch echt op moeten staan. En dan kom je erachter dat de Nederlandse Crunchyroll-bibliotheek een paar honderd series mist, en je dus helemaal niet het complete anime streamingpakket te zien krijgt.

Hoe kan dat? En hoe verander je dat?

Elke Crunchyroll-bibliotheek is anders. En jij trekt misschien aan het kortste eind

Net als bij elk ander internationaal streamingplatform zoals Netflix, HBO Max of Disney Plus, is de selectie van beschikbare content op Crunchyroll verschillend per land. Crunchyroll is een wereldwijd streamingplatform, dus de catalogus van shows en manga is per land anders. Dit heeft te maken met streamingrechten. In verschillende landen heeft Crunchyroll het recht om verschillende shows te streamen. En als een ander streamingplatform de rechten heeft voor een show heeft in een land, zal de titel niet beschikbaar zijn op Crunchyroll, ook al is die titel wel beschikbaar in elk ander land.

Laten we Nederland als voorbeeld nemen. De Nederlandse Crunchyroll-bibliotheek bevat ongeveer achthonderd shows. In de Verenigde Staten, de beste en grootste Crunchyroll-bibliotheek ter wereld, kun je meer dan duizend shows kijken en dus toegang krijgen tot veel meer content. Is dat eerlijk? Wat vind je zelf?

Deze geografische en licentiebeperkingen gelden niet alleen voor de beschikbaarheid van content, maar ook voor de shows die je gratis kunt kijken tegenover de content die alleen beschikbaar is via een premium-abonnement.

Laten we er één voorbeeld uitpikken (er zijn er nog veel meer). In Nederland is de geliefde en extreem populaire anime ‘One Piece’ alleen beschikbaar via een betaald account, terwijl je in de Verenigde Staten een groot deel van deze enorme serie gratis kunt bekijken.

Kun je daar dan niets aan doen? Jawel! De oplossing is VPN Nederland!

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Krijg toegang tot alles wat Crunchyroll te bieden heeft met behulp van VPN Nederland

VPN Nederland is de ultieme tool om je alle streaming te brengen die je maar wil. Wij zijn gespecialiseerd in het brengen van die content die je mist in Nederland. Van volledige platforms die niet beschikbaar zijn in het land, zoals Paramount Plus, Showtime, BBC iPlayer, Peacock TV, CW, Pluto TV, Freevee, Crackle, Tubi en meer, tot de beste contentbibliotheken van andere platforms, zoals de bibliotheken van Netflix en CrunchyrollVPN Nederland is de beste manier om alles wat je wil te krijgen door slechts één klik.

VPN Nederland doet dit door je internetverbinding om te leiden via een van onze eigen servers over de hele wereld. Op deze manier lijkt het alsof je Crunchyroll (of een andere streamingdienst) vanuit een ander land dan Nederland benadert, waardoor je toegang krijgt tot Crunchyroll-content, films en series die anders niet beschikbaar zouden zijn.

En het beste is dat we dit naadloos doen, zonder dat jij er iets extra’s voor hoeft te doen.

Dit is alles wat er nodig is:

 

 1. Als eerste neem je een VPN Nederland-abonnement. Met onze hulp zullen online blokkades en beperkingen nooit meer een probleem voor je zijn.
 2. Download en installeer onze app vervolgens op je streaming-apparaat of -apparaten. VPN Nederland is bijna de enige service in zijn soort die onbeperkte ondersteuning biedt voor meerdere apparaten en speciale, intuïtieve apps heeft voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je volledige vrijheid hebt om Crunchyroll op jouw manier te streamen.
 3. Open de serverlijst met al onze beschikbare servers en verbind met een server in de Verenigde Staten. De Verenigde Staten heeft de grootste en beste Crunchyroll-bibliotheek met alles wat je maar wil kijken. Door verbinding te maken met een van onze Amerikaanse servers, wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Amerikaans IP-adres, waardoor je direct toegang hebt tot de volledige Amerikaanse Crunchyroll-bibliotheek.
 4. Ga naar Crunchyroll, log in op je account als je er een hebt, en begin meteen met kijken!

VPN Nederland – de beste VPN voor Crunchyroll

Je weet misschien wel dat er veel VPN’s beschikbaar zijn. Wat maakt VPN Nederland dan de betere keuze? Belangrijker nog, wat maakt het de beste VPN om te gebruiken met Crunchyroll?

We streven ernaar om je de best mogelijke VPN-service en ervaring te bieden, en dat realiseren we met behulp van:

 • Een enorme, diverse en sterke vloot van servers over de hele wereld. Met enkele van de beste servers in de VS in de hele branche, zorgen we ervoor dat je altijd direct toegang hebt tot alle streaming platforms en hun beste bibliotheken.
 • VPN Nederland werkt hard om je de beste streaming- en browse-ervaring te bieden. Onze app is voorzien van een breed scala aan de beste moderne verbindingsprotocollen (inclusief OpenVPN, IKEv2 en WireGuard) die perfect geschikt zijn voor gebruik met elk apparaat, zodat je je content zonder problemen op jouw manier kunt streamen.
 • We maken het zo gemakkelijk mogelijk voor je als het gaat om het deblokkeren van streaming. Met onze intuïtieve app hoef je alleen maar op een knop te drukken en je kunt direct genieten van onbeperkt streamen op al je favoriete streaming platforms.
 • En als je problemen tegenkomt, kun je gemakkelijke en uitgebreide hulpdocumenten vinden op onze website, en onze 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning staat altijd voor je klaar!

Met behulp van VPN Nederland hoef je niet langer concessies te doen aan wat je wel en niet kunt kijken. Een wereld van onbeperkt streamen ligt altijd binnen handbereik.

Dus neem nu een abonnement op VPN Nederland en ontdek alles wat Crunchyroll écht te bieden heeft.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand