Trustpilot over VPN Nederland

SRF: Ontdek het beste van Zwitserse tv

Geniet met gemak van gratis Formule 1 streams, sportuitzendingen, films en series op SRF met VPN Nederland!
 • Krijg onbeperkt toegang tot SRF vanuit Nederland
 • Geniet van Formule 1 en andere sportuitzendingen op SRF helemaal gratis
 • Ontdek onbeperkt streamen zonder beperkingen
Ontdek waar Zwitserse tv om draait
SRF in Nederland kijken

Gemakkelijk toegang tot SRF!

Ontgrendel alles wat Swiss streaming te bieden heeft in slechts drie eenvoudige stappen met VPN Nederland!

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland

Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer de VPN Nederland app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een server in Zwitserland
Maak verbinding met een van onze Zwitserse servers via de serverlijst van de app

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Ga naar SRF en geniet van alle gratis content die je wilt bekijken!

SRF in Nederland kijken: Zwitsers kwaliteitsentertainment bij jou thuis

Zwitserland heeft niet alleen de beste skiresorts, fondue, uitzichten, horloges en salarissen, als je goed kijkt, zul je beseffen dat Zwitserland ons allemaal ook overtreft met zijn online uitzend- en streamingopties. Een daarvan – SRF – is bijzonder interessant voor ons in Nederland, omdat het spannende programma’s heeft die je niet kunt krijgen in Nederland of waarvoor je hier moet betalen.

Wat is SRF?

SRF (Schweizer Radio und Fernsehen) is een van de kanalen van SRG SSR – de nationale omroep van Zwitserland. De omroep heeft vier kanalen onder zijn hoede, die allemaal uitzenden in verschillende talen: SRF (Duits), RSI (Italiaans), RTS (Frans) en RTR (Reto-Romaans). Ze hebben allemaal vergelijkbare, maar soms iets verschillende programmering. En, net zoals de publieke NOS en NPO in Nederland dat zijn, zijn al de uitzendingen van SRG SSR volledig gratis.

SRF is met name interessant, niet alleen vanwege de taal, maar ook vanwege alles wat het de gebruiker te bieden heeft. Het online streamingplatform van de zender streamt alles wat op de Zwitserse tv wordt uitgezonden, en voegt ook extra content toe, waaronder films, series, sport en nog veel meer.

Wat is er te zien op SRF?

In feite komt alles wat wordt uitgezonden op de Zwitserse tv ook op het streamingplatform terecht. En dat platform heeft zeker veel spannende content te bieden voor iedereen die een leuke en ontspannende avond thuis wil doorbrengen.

SRF heeft een ruime selectie films uit Zwitserland, Europa en de rest van de wereld, waardoor je een breed scala aan opties hebt om naar te kijken.

En er zijn ook series, veel daarvan hebben een sterk lokale smaak, zoals “In aller Freundschaft”, “Fascht e Familie”, “Maria Wern” en de hit “Sacha”, maar er zijn ook populaire internationale uitzendingen, zoals “Station 19” (dat bijvoorbeeld alleen beschikbaar is op Disney Plus in Nederland).

Maar misschien wel het belangrijkste deel van de content op SRF is sport. SRF biedt gratis live sportuitzendingen. Sport waar we in Nederland vaak nogal wat abonnementsgeld voor moeten betalen om het te kunnen bekijken. We hebben het dan in de eerste plaats over de Formule 1SRF streamt volledige raceseizoenen live en helemaal gratis.

Dat zou in principe al voldoende reden kunnen zijn om het platform te gaan gebruiken, maar dat is nog niet alles. SRF is ook de thuisbasis van Wimbledon en vrijwel alle andere grote tennistoernooien, je kunt er kijken naar de Tour de France, beachvolleybal, UEFA Europees Kampioenschap onder 21, ijshockey en nog veel meer. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt het ook geweldige hoogtepunten en overzichten van bijna elke andere grote sport om je bij te praten.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je SRF in Nederland bekijken?

Na het zien van wat SRF te bieden heeft, wil je het wellicht ook eens uitproberen. Maar dan zul je meteen ontdekken dat SRF niet kan worden gestreamd vanuit Nederland. SRF is namelijk exclusief voor Zwitserland, wat betekent dat het platform dus alleen toegankelijk is vanuit Zwitserland.

Dit heeft alles te maken met uitzendrechten. Laten we de Formule 1 als voorbeeld nemen. In Nederland heeft Viaplay momenteel de rechten om Formule 1-races uit te zenden. Dus het kunnen kijken naar de SRF F1-streams in Nederland zou deze rechten schenden. Daarom blokkeert het online streamingplatform van SRF iedereen die probeert toegang te krijgen van buiten Zwitserland om de inhoud te bekijken.

Maar kun je niet alsnog genieten van SRF in Nederland? Zeker! En het enige wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland!

VPN Nederland – brengt Zwitserse streaming naar jouw huis!

VPN Nederland is een toonaangevende online beveiligings-, privacy- en vrijheidsservice die je direct toegang geeft tot bijna elke streamingdienst of uitzending die niet beschikbaar is in Nederland.

Dit doen we door je virtuele locatie met slechts één klik te wijzigen. Met behulp van onze app kun je verbinding maken met een van onze servers verspreid over de hele wereld (inclusief servers in Zwitserland) en direct je Nederlandse IP vervangen door een lokaal IP-adres, waardoor je direct, gemakkelijk en onbeperkt toegang hebt tot elk streamingplatform dat je wilt bereiken. En dit geldt ook voor SRF.

Klinkt ingewikkeld? We maken het zo eenvoudig mogelijk voor je. Kijk maar hoe simpel het is om toegang te krijgen tot het Zwitserse SRF met behulp van VPN Nederland:

 

 1. Het eerste wat je moet doen is een abonnement nemen op VPN Nederland. Met onze hulp zal geen enkele online stream ooit meer buiten bereik zijn.
 2. Download en installeer vervolgens onze VPN Nederland app op een van je favoriete apparaten. Gelukkig ondersteunt VPN Nederland een onbeperkt aantal apparaten en heeft het speciale, gebruiksvriendelijke apps voor elk besturingssysteem (inclusief Windows, Mac, Android en iOS).
 3. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een serverlocatie in Zwitserland. Hiermee vervangt de app automatisch je eigen Nederlandse IP-adres door een van onze Zwitserse IP-adressen. En daarmee krijg je toegang tot alle Zwitserse streamingopties en -platforms.
 4. Ga naar het online streamingplatform van SRF en geniet van alles wat het te bieden heeft!

VPN Nederland – de ultieme tool voor Zwitserse streaming

VPN Nederland is gemaakt met behulp van toonaangevende technologie voor verbinding, beveiliging en privacy, exclusief om het internet veiliger, meer privé en uiteraard vrijer te maken. En we hebben het gedaan zodat je nooit meer last hebt van online blokkades en beperkingen bij het streamen.

Maar wat maakt VPN Nederland de perfecte VPN om toegang te krijgen tot SRF en andere streamingplatforms?

 • VPN Nederland biedt volledige ondersteuning voor streaming, wat betekent dat je met behulp van onze VPN toegang kunt krijgen tot elke streamingdienst en elk platform.
 • Geen enkele andere vergelijkbare service is zo flexibel als wij. VPN Nederland is gemaakt om online veiligheid en vrijheid naar Nederland te brengen, dus we weten precies wat je wil openen en zorgen ervoor dat onze app het voor je doet.
 • Niet alleen kun je zonder beperkingen streamen met behulp van VPN Nederland, je blijft online ook veilig, je privacy wordt beschermd en VPN Nederland stelt je in staat om zonder beperking te downloaden en toegang te krijgen.
 • En als het onderweg moeilijk wordt, is onze toonaangevende Nederlandse ondersteuning 24/7 beschikbaar via meerdere kanalen om je te helpen, ongeacht het tijdstip van de dag.

Virtuele grenzen betekenen niets meer met zo’n geweldige tool als VPN Nederland aan je zijde! Dus pak onze app, installeer hem op een van je devices en stream SRF, of welk ander platform dan ook, waar je ook bent!

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand