Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk Vudu vanuit Nederland!

Stream gratis, huur en koop exclusieve films en series op Vudu met VPN Nederland!
 • Krijg toegang tot Vudu vanuit Nederland
 • Huur en koop als eerste films voordat ze op streaming komen
 • Bekijk films en shows die je nergens anders kunt krijgen!
Bekijk alles zonder beperkingen!
Vudu kijken vanuit Nederland

Geniet van Vudu vanuit Nederland

Deblokkeer Vudu en geniet van exclusieve content in slechts 3 eenvoudige stappen:

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer de app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met een server in de VS
Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een server in de VS

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Maak een account aan op Vudu en geniet van alles wat het platform te bieden heeft!

Zo kun je Vudu kijken in Nederland

Er is altijd wel wat nieuws om te bekijken. Er komen steeds weer nieuwe series uit, film na film wordt gereleased, en dan hebben we het nog niet eens gehad over alle documentaires, crimeshows en reality-tv reeksen waar we steeds weer naar uitkijken. Helaas moeten we in Nederland vaak lang op deze nieuwe releases wachten voordat ze een keer op een van de vele streamingplatforms terechtkomen. In Amerika is dat anders, want daar hebben ze het Vudu streaming platform en digitale winkel.

Als fervent entertainmentliefhebber zul je versteld staan van de diversiteit aan content die deze streamingdienst te bieden heeft. Vudu heeft altijd iets nieuws en boeiends om te ontdekken.

Wat is Vudu?

Vudu is een digitale videowinkel en streamingplatform, vergelijkbaar met Pathé in Nederland. Hier kun je films en series huren, kopen en streamen, en zelfs content volledig gratis streamen. Het concept is niet nieuw, maar wat Vudu onderscheidt van andere streamingdiensten is dat zij als eerste toegang krijgen tot het beste dat streaming te bieden heeft, nog voordat andere streamingdiensten dit aanbieden. Terwijl films soms nog in de Nederlandse bioscopen moeten worden uitgebracht, zijn ze al te streamen op Vudu.

Dat is behoorlijk gaaf, maar welke content biedt het streamingplatform dan precies?

Films

Bij Vudu draait het vooral om films. En als we al die films op een rij zouden zetten zijn we wel even bezig. Dus dat doen we niet. Wat we wel kunnen vertellen is dat alle films die in de bioscoop worden vertoond, als eerste op het Vudu streamingplatform verschijnen. Veel eerder dan op andere streamingdiensten. En dat maakt Vudu dus zo uniek. Wil je de nieuwste Marvel- of DC-film bekijken? – Check eerst Vudu. Wil je de nieuwste film streamen waar iedereen het over heeft, gewoon vanuit je eigen stoel? – Check eerst Vudu.

Dat neemt niet weg dat er ook exclusieve films op het platform te vinden zijn die je nergens anders kunt kijken. Films zoals “The Girl in the Basement” of “The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story” zijn exclusief beschikbaar op Vudu. Bovendien zijn er veel bundels en aanbiedingen waar je bij Vudu gebruik van kunt maken, en dat maakt dit streamingplatform een heel aantrekkelijke keuze voor film- en serieliefhebbers zoals jij.

Series

Vudu draait misschien voornamelijk om films, maar er zijn ook genoeg series die je kunt huren en kopen.

Op dit platform kun je series volgen van de beste productiebedrijven uit de VS, waaronder Showtime, HBO, Peacock, Adult Swim, Crunchyroll, Funimation en meer. Alle nieuwste series en recentste seizoenen zijn op Vudu als eerste beschikbaar – geen reden meer dus om te gaan zitten wachten totdat je kunt beginnen met kijken naar die ene langverwachte serie waar iedereen het over heeft.

Gratis content

Het enige dat Vudu nog beter zou kunnen maken, is als het gratis zou zijn. Nou, hou je vast, Vudu functioneert eigenlijk al als een gratis streamingplatform, want de catalogus staat vol met content waar je niet voor hoeft te betalen. Films, reality-tv, komedies, horror, actie en alles daartussenin – Vudu heeft het allemaal gratis voor je in de aanbieding.

En als je goed graaft, vind je flink wat verborgen parels, waaronder films zoals Wind River, de Terrifier-films, The Green Knight, Train to Busan en meer.

Blijf veilig, anoniem en vrij online

Beveilig je verbinding, voorkom online tracking en krijg toegang tot alle content die je wilt!

Kun je Vudu in Nederland gebruiken?

Vudu is een digitale winkel die exclusief beschikbaar is in de Verenigde Staten. Dit betekent dat alle leuke dingen die het streamingplatform biedt dus ook exclusief zijn voor de VS en je deze in Nederland niet kunt krijgen.

Als je probeert toegang te krijgen, zal het platform onmiddellijk zien dat je uit Nederland komt en je toegang blokkeren via wat bekend staat als geoblocking. Hoe weet het platform waar je vandaan komt? Nou, op basis van je IP-adres, dat veel gegevens over je bevat.

Maar zou het dan misschien mogelijk zijn om je IP-adres te veranderen om zo toegang te krijgen tot het platform vanuit Nederland? Ja! En dat is precies wat VPN Nederland doet.

VPN Nederland: Je directe toegang tot Vudu

Als je als eerste de beste films en series op Vudu wilt bekijken, is VPN Nederland de manier om het te doen!

VPN Nederland is een tool die is ontworpen om met één klik je virtuele locatie te veranderen, zodat je toegang hebt tot elke streamingdienst die je maar wilt, waar het ook mag zijn, zonder ook maar een vinger op te tillen.

En dit is wat VPN Nederland de perfecte oplossing maakt voor Vudu:

 

 • Met onze app kun je verbinding maken met een uitgebreid netwerk van servers die strategisch over de hele wereld zijn geplaatst. En dankzij dit krijg je direct toegang tot vrijwel elk streamingplatform dat je maar wilt, inclusief Vudu.
 • VPN Nederland is een online tool voor privacy, veiligheid en vrijheid die gespecialiseerd is in het deblokkeren van websites die anders niet beschikbaar zouden zijn. Met onze hulp krijg je met één klik toegang tot Vudu vanuit Nederland.
 • We zorgen ervoor dat de app niet alleen doet wat hij moet doen, maar we garanderen ook een probleemloze en soepele streamingervaring, zelfs vanaf de andere kant van de wereld.
  Met onbeperkte apparaatondersteuning en de beste verbindingsprotocollen in de VPN-industrie, is dit de beste service om nu direct van Vudu te genieten!

Hoe krijg je toegang tot Vudu vanuit Nederland met behulp van VPN Nederland?

VPN Nederland werkt er hard aan om het deblokkeren van een website of dienst een fluitje van een cent te maken. En zo eenvoudig is het om te beginnen met het streamen van alles wat Vudu te bieden heeft met behulp van VPN Nederland:

 1. Begin met het afsluiten van een VPN Nederland abonnement, het downloaden en installeren van de app op je apparaat.
 2. Wanneer je klaar bent met installeren, start je de app, opent je de serverlijst en maak je verbinding met een serverlocatie in de VS. Hierdoor wordt je Nederlandse IP-adres onmiddellijk vervangen door een Amerikaans IP-adres en wordt je verbinding beveiligd en verborgen, zodat je veilig en onbeperkt toegang heeft tot elke gewenste Amerikaanse streamingdienst.
 3. Ga naar de Vudu-website die nu wordt ontgrendeld en meld je aan voor een gratis account. Hierna kun je al genieten van de gratis inhoud van Vudu.
 4. Wil je meer dan de gratis aangeboden content? Je kunt nu ook films huren en kopen op het streamingplatform!

Je hoeft nu niet langer meer te wachten totdat de nieuwste films en series eindelijk op een Nederlandse platform komen tegen de tijd dat er alweer een nieuw seizoen of een vervolg is gereleased. Met VPN Nederland kun je Vudu deblokkeren en alles streamen wat je maar wil voordat spoilers je kijkervaring verpesten. Nu ben jij degene die mag spoileren!

Wat krijg je bij zo'n populair VPN Nederland abonnement?

Online privacy
Online veiligheid
P2P/torrenting
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Super gebruiksvriendelijk
Geoblokkades omzeilen
Automatische kill-switch
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand