Wat is VPN Nederland?

VPN Nederland biedt gebruikers 100% online veiligheid. VPN Nederland maskeert je internetsignaal met een tijdelijk, versleuteld en niet te herleiden IP-adres. Houd je data voor jezelf met de online bescherming van VPN Nederland.

Pak nu onze aanbieding

Online veiligheid

Met onze app versleutel en beveilig je al jouw online data en maak je jezelf volledig anoniem online. Je installeert de app, en met één druk op de knop ben je 100% veilig online.

VPN Nederland App op devices

Geoblokkades omzeilen

Wil je nou eindelijk die Netflix serie eens zien die alleen op het Amerikaanse kanaal wordt aangeboden, of die BBC documentaire die alleen in Engeland te zien is? Dat kan met VPN Nederland. Een VPN-signaal wordt namelijk verbonden aan een willekeurige internet-locatie (en dus niet je eigen IP adres). Hierdoor denkt de software van bijvoorbeeld Netflix dat jij Amerikaan bent, en schotelt je automatisch het Amerikaanse aanbod voor.

Nul logs-beleid

VPN aanbieders verschillen in de aanpak van zogenaamde ‘logs’, ofwel logboek van het online gedrag van de gebruiker. Met name gratis VPN diensten hebben er een handje van de statistieken van een gebruiker te bewaren (of erger nog: te verkopen) waardoor inzichtelijk is hoe lang iemand vanaf welk IP-adres online is geweest. Daar doet VPN Nederland dus uit principe niet aan mee: wat jij online doet, moet je zelf weten.

VPN Nederland App op devices
VPN Nederland App op apparaat

Geavanceerde encryptie

Vanzelfsprekend mag je van een VPN dienst verwachten dat de encryptie van je internetsignaal helemaal in orde is. Dat is hij bij VPN Nederland dan ook. Zonder in technische details te treden: we gebruiken de nieuwste en meest betrouwbare encryptie protocollen, en houden scherp de ontwikkelingen rond online encryptie in de gaten. Zien we een verbeterd protocol dat een oudere versie vervangt, dan voeren we die meteen in.

Hoogwaardige Kill-switch

Het klinkt een beetje duister misschien, een ‘kill-switch’, maar deze dodemansknop is gewoon hartstikke handig in geval van haperingen op het internet. Een kill-switch komt namelijk in actie als om wat voor reden dan ook je beveiligde verbinding even wegvalt. Zonder kill-switch zou dan je eigen IP-adres via je internetprovider kort zichtbaar zijn - precies datgene waar je een VPN voor aansluit.

Overal veilig online

VPN Nederland is ontwikkeld voor elk van je apparaten zoals desktops, laptops, tablets, smartphones, en routers. Installeer onze enorm gebruiksvriendelijke VPN Nederland App op je devices en met één druk op de knop ben je veilig online

VPN Nederland App op apparaat

Werkt op alle devices

VPN Nederland werkt op elk van je apparaten zoals desktops, laptops, tablets en smartphones. Installeer onze app op je devices en met één druk op de knop ben je veilig online.

Super gebruiksvriendelijk

Een VPN verbinding maken is met onze app een fluitje van een cent. Via de overzichtelijk ingedeelde app maak je met slechts een paar klikken verbinding met één van onze veilige servers.

Razendsnelle verbindingen

VPN Nederland kan zich meten met de besten als het gaat om internet snelheden. Ons serverpark staat voornamelijk in Nederland en dit betekent razendsnelle VPN-verbindingen. Maar onze ontwikkelaars hebben nog een paar trucs uit hun mouw geschud. Hierdoor is de software van VPN Nederland een stuk sneller dan je gemiddelde VPN provider.

DNS-lek bescherming

Een vervelend probleem voor internetgebruikers die anoniem willen blijven, zijn zogenaamde DNS-lekken. In het geval van zo’n lek maakt je computer zonder dat je het wilt, onder het eigen IP-adres contact met het internet - precies wat je als anonieme VPN-gebruiker niet wilt. Onze DNS bescherming speurt constant naar dat soort lekken en grijpt op tijd in.

VPN Nederland App op apparaat

P2P/torrenten

De makers van VPN Nederland zijn groot fan van P2P-netwerken en Torrenting. Vandaar dat ze hun eigen dienst zo goed mogelijk hebben ingericht op het versturen en ontvangen van omvangrijke data-pakketten. Torrenting is bij VPN Nederland dus appeltje-eitje, net als peer-to-peer networking en andere file-sharing technieken.

Nederlandse Helpdesk

Zijn er vragen over de app, over je verbinding of over technische zaken, dan staat onze geheel Nederlandstalige helpdesk altijd paraat. Geen gedoe met lastig verstaanbare call centres in verre buitenlanden, geen mensen aan de lijn die je in veel te snel Engels uitleggen wat je moet doen, maar gewoon: Hollandse jongens en meisjes met verstand van zaken aan de lijn.

Bespaar fors met onze populaire aanbiedingen!

Onze meest populaire deals geven je toegang tot VPN Nederland met hoge kortingen en uiteraard inclusief onze 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Gelijk korting pakken