Vergroot je online veiligheid

Houd je data voor jezelf met de online bescherming van VPN Nederland. Bekijk de functies en voordelen van VPN Nederland hieronder!

Gebruiksvriendelijke VPN provider

Super gebruiksvriendelijk

Een VPN verbinding maken is bij VPN Nederland een fluitje van een cent. Via de eenvoudig te installeren en overzichtelijk ingedeelde app maak je met een paar klikken verbinding met een van onze veilige servers. Daarna is jouw VPN verbinding een feit, en kun je anoniem het web op. Gemakkelijker kunnen we het niet maken!

Supersnelle VPN provider

Razendsnelle verbindingen

VPN Nederland kan zich meten met de besten als het gaat om internet snelheden. Ons serverpark staat voornamelijk in Nederland en dit betekent razendsnelle VPN-verbindingen. Maar onze ontwikkelaars hebben nog een paar trucs uit hun mouw geschud. Hierdoor is de software van VPN Nederland een stuk sneller dan je gemiddelde VPN provider.

Supersnelle VPN provider
Geoblokkades omzeilen VPN provider

Geoblokkades omzeilen

Wil je nou eindelijk die Netflix serie eens zien die alleen op het Amerikaanse kanaal wordt aangeboden, of die BBC documentaire die alleen in Engeland te zien is? Dat kan met VPN Nederland. Een VPN-signaal wordt namelijk verbonden aan een willekeurige internet-locatie (en dus niet je eigen IP adres), waardoor het geen enkele moeite kost van jouw signaal een Amerikaans of Engels signaal te maken. Hierdoor denkt de software van bijvoorbeeld Netflix dat jij Amerikaan bent, en schotelt je automatisch het lokale aanbod voor.

Niet loggende VPN provider

Nul logs-beleid

VPN aanbieders verschillen in de aanpak van zogenaamde ‘logs’, ofwel logboek van het online gedrag van de gebruiker. Met name gratis VPN diensten hebben er een handje van de statistieken van een gebruiker te bewaren (of erger nog: te verkopen) waardoor inzichtelijk is hoe lang iemand vanaf welk IP-adres online is geweest. Daar doet VPN Nederland dus uit principe niet aan mee: wat jij online doet, moet je zelf weten, en we houden dus nergens nooit niet niks bij van wat je op het internet allemaal uitspookt.

Niet loggende VPN provider

Het is tijd om jezelf te beveiligen

Ben je nog niet beveiligd online? Nu is echt de tijd om je te beveiligen.

Bestel VPN Nederland
Torrenten met VPN provider

P2P/torrenten

De makers van VPN Nederland zijn groot fan van P2P-netwerken en Torrenting. Vandaar dat ze hun eigen dienst zo goed mogelijk hebben ingericht op het versturen en ontvangen van omvangrijke data-pakketten. Torrenting is bij VPN Nederland dus appeltje-eitje, net als peer-to-peer networking en andere file-sharing technieken.

Nederlandse Helpdesk VPN provider

Nederlandse Helpdesk

Zijn er vragen over de app, over je verbinding of over technische zaken, dan staat onze geheel Nederlandstalige helpdesk altijd paraat. Geen gedoe met lastig verstaanbare call centres in verre buitenlanden, geen mensen aan de lijn die je in veel te snel Engels uitleggen wat je moet doen, maar gewoon: Hollandse jongens en meisjes met verstand van zaken aan de lijn.

Nederlandse Helpdesk VPN provider
DNS lek beschermende VPN provider

DNS-lek bescherming

Een vervelend probleem voor internetgebruikers die anoniem willen blijven, zijn zogenaamde DNS-lekken. In het geval van zo’n lek maakt je computer zonder dat je het wilt, onder het eigen IP-adres contact met het internet - precies wat je als anonieme VPN-gebruiker niet wilt. Onze DNS bescherming speurt constant naar dat soort lekken (die soms voortkomen uit onschuldige wijzigingen in je computer-instellingen) en grijpt op tijd in.

Geavanceerde encryptie met VPN provider

Geavanceerde encryptie

Vanzelfsprekend mag je van een VPN dienst verwachten dat de encryptie van je internetsignaal helemaal in orde is. Dat is hij bij VPN Nederland dan ook. Zonder in technische details te treden: we gebruiken de nieuwste en meest betrouwbare encryptie protocollen, en houden scherp de ontwikkelingen rond online encryptie in de gaten. Zien we een verbeterd protocol dat een oudere versie vervangt, dan voeren we die meteen in.

Geavanceerde encryptie met VPN provider
Kill-switch van VPN provider

Hoogwaardige Kill-switch

Het klinkt een beetje duister misschien, een ‘kill-switch’, maar deze dodemansknop is gewoon hartstikke handig in geval van haperingen op het internet. Een kill-switch komt namelijk in actie als om wat voor reden dan ook je beveiligde verbinding even wegvalt. Zonder kill-switch zou dan je eigen IP-adres via je internetprovider kort zichtbaar zijn - precies datgene waar je een VPN voor aansluit.

Het is tijd om jezelf te beveiligen

Ben je nog niet beveiligd online? Nu is echt de tijd om je te beveiligen.

Bestel VPN Nederland