Zo kijk je de 2023 Las Vegas GP live en gratis

nov 13, 2023

Er zijn nog twee races te gaan in dit Formule 1-seizoen, maar wat een geweldige races zijn dat! Op de 26e kunnen we genieten van de klassieker – de finale van elk Formule 1-seizoen, de GP van Abu Dhabi op het Yas Marina Circuit, dit is tevens ook de plek waar Max Verstappen eindelijk zijn prijs krijgt uitgereikt.

Een mooi moment dus die laatste race in Abu Dhabi, maar momenteel zijn alle ogen gericht op de aankomende race van dit weekend – want voor de eerste keer ooit kunnen we onze ogen uitkijken op het Las Vegas Street Circuit, dat naar verluidt net zo mooi als spannend is om een nieuw Formule 1-circuit te zien. En deze race is, met zijn lange snelle stukken, maar ook onverwachte en lastige bochten, zeker een van de hoogtepunten van dit seizoensjaar.

Bekijk meer sporten zonder beperkingen!

Bekijk Formule 1 live en volledig gratis met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Goed, Amerika dus en tijdsverschil. Eerst maar eens kijken hoe laat we klaar moeten gaan zitten, om geen vonkje op het asfalt te hoeven missen. Kleine waarschuwing vooraf, maakt het maar niet te laat ‘s avonds 😜

Weekendschema

Vrijdag 17 november

 • Eerste vrije training: 5:30 uur
 • Tweede vrije training: 09:00 uur

Zaterdag 18 november

 • Derde vrije training: 5:30 uur
 • Kwalificatie: 09:00 uur

Zondag 19 november

 • Grand Prix: 07:00 uur

  VPN Nederland – een betere manier om van de Las Vegas GP te genieten

  Het lijkt erop dat Viaplay steeds meer problemen ondervindt. Zoveel zelfs dat er gefluisterd wordt dat het dit jaar niet zal overleven en de Formule 1-rechten, die het nog voor heel 2024 heeft, zal overdragen aan meer capabele, bewezen handen (hallo Ziggo).

  Dus het is wel duidelijk, nu is niet het moment om meer dure streamingabonnementen af te sluiten om slechts een paar races te kijken.

  Maar wat dan? Moet je alles missen? Moet je de uitslagen echt gaan Googlen? Waarom zou je daar genoegen mee nemen als er een betere manier is om al de opwinding van de nieuwe straten van Las Vegas te volgen, zonder te hoeven betalen voor nieuwe en onnodige streamingplatforms? Alles wat je nodig hebt, is VPN Nederland.

  VPN Nederland is het ultieme hulpmiddel voor online streaming en het omzeilen van beperkingen. Dankzij zijn unieke vermogen om je virtuele locatie te veranderen door je internetverbinding door een netwerk van krachtige VPN-servers over de hele wereld te leiden, stelt VPN Nederland je in staat om gratis en geweldige Formule 1-streams van over de hele wereld te bekijken, zodat je van alle races kunt genieten zonder extra te hoeven betalen.

  En we zijn bijzonder goed in het geven van toegang tot Formule 1-streams, omdat we weten dat je ze wil, en we precies weten waar ze zich bevinden en hoe jij ze kunt bereiken.

  En waar is dat dan, en hoe krijg je toegang? Dat gaan we je nu vertellen.

  Hoe kijk je live en gratis naar de Las Vegas GP 2023

  Zoals gebruikelijk hebben we alle opties bekeken om de Las Vegas Grand Prix live en gratis te bekijken. Dit zijn ze:

  1. ServusTV

  ServusTV is nog steeds veruit de beste plek om, zo niet alle, dan toch ten minste de helft van de Formule 1-races live en gratis te bekijken. En de Las Vegas GP wordt uitgezonden op dit Oostenrijkse kanaal, terwijl de Abu Dhabi GP volgende week beschikbaar zal zijn op ORF.

  Deze week draait het echter allemaal om ServusTV, dus hier lees je hoe je toegang krijgt:
   

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland als je er nog geen hebt. Met onze hulp kun je je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot het streamingplatform van ServusTV.
  2. Download en installeer vervolgens onze app. VPN Nederland komt met onbeperkte app-ondersteuning, zodat je altijd op jouw manier de Grand Prix kunt bekijken.
  3. Start de app, open de lijst met servers en verbind met een van onze servers in Oostenrijk.
  4. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is naar de website of app van ServusTV gaan en van de race genieten in al zijn glorie!

  2. Joyn

  ServusTV is misschien de beste optie om de Las Vegas GP te bekijken, maar het is zeker niet de enige. En de andere optie komt ook uit Oostenrijk – Joyn. Dit streamingplatform biedt de stream van ServusTV en ORF, waardoor je net zo gemakkelijk toegang hebt tot de livestream. Dus als ServusTV een beetje te druk is, kun je altijd nog bij Joyn terecht.

  En dit is alles wat je moet doen om toegang te krijgen tot het platform:
   

  1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement. Dit is, nogmaals, je toegangsbewijs tot alle Oostenrijkse streaming die je maar wil.
  2. Download, installeer en start de VPN Nederland-app.
  3. Open de lijst met servers en verbind met onze server in Oostenrijk.
  4. Eenmaal verbonden, ga je naar het Oostenrijkse Joyn streamingplatform en meld je je aan voor een volledig gratis account dat slechts enkele seconden duurt om in te stellen en alleen je e-mailadres nodig heeft.
  5. Geniet van de race!

  3. RTL Luxemburg

  Waar een klein landje groot in kan zijn. Luxemburg is een andere geweldige plek om alle Formule 1-actie te volgen, inclusief de GP van Las Vegas. Dit is alles wat je moet doen om er te komen:
   

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat of apparaten.
  3. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, start je hem op en verbind je met een van onze serverlocaties in Luxemburg.
  4. Eenmaal verbonden ga je naar het RTL Play online streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race!

  4. SRF

  SRF uit Zwitserland is nog een enorm goede plek om alle Formule 1-actie live en gratis te bekijken.

  En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om die stream te kunnen zien!

  Dit is alles wat je moet doen om de Las Vegas GP op de Zwitserse televisie te bekijken:
   

  1. Ten eerste, neem een abonnement op VPN Nederland – een van de weinige, zo niet de enige service die je toegang geeft tot Zwitserse streamingplatforms.
  2. Download vervolgens de app en installeer deze op een willekeurig aantal van je apparaten.
  3. Start de app en verbind met een van onze servers in Zwitserland.
  4. Zodra dat is gedaan, ga je naar SRF en begin je met streamen.

  5. RTBF Auvio

  Tot slot kun je terecht bij het Belgische RTBF Auvio streamingplatform om de Las Vegas GP live en gratis in het Frans te bekijken. En natuurlijk kan VPN Nederland je helpen om toegang te krijgen. Dit is alles wat je moet doen:
   

  1. Ten eerste, neem een abonnement op VPN Nederland. Met onze hulp kun je vrijwel elk Belgisch streamingplatform bereiken, niet alleen RTBF Auvio, maar ook VTM GO, VRT Max, GoPlay en alles wat het land te bieden heeft.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app.
  3. Start de app, open de lijst met servers en verbind met een van onze servers in België.
  4. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en meld je aan voor een gratis account.
  5. Om er een aan te maken, moet je het platform voorzien van een lokale postcode zoals: 6990, 3500, 5070, etc.
  6. Stream!

  Kijk de GP van Las Vegas op Viaplay vanuit het buitenland

  Maar wat als je al een Viaplay-abonnement hebt, maar besluit om aan dit vreselijke weer te ontsnappen en je laatste vrije dagen ergens door te brengen waar de zon schijnt en het lekker warm is? Nou, we hopen natuurlijk dat je van de zon geniet, maar we hebben een vervelende mededeling: je zult geen toegang hebben tot Viaplay of een van de Formule 1-uitzendingen, omdat deze exclusief voor Nederland zijn en nergens anders beschikbaar zijn.

  Gelukkig is VPN Nederland de beste dienst om Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland te deblokkeren, omdat dat onze specialiteit is. Dus:
   

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland – geen andere VPN kan je helpen om Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren.
  2. Download en installeer onze gebruiksvriendelijke app.
  3. Start de app en verbind via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland beschikt over het grootste servernetwerk in Nederland, wat je de beste service en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten biedt.
  4. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

  What happens in Vegas…kun je gewoon zien

  Vroeg opstaan aankomend weekends, want met nog maar twee races te gaan in het Formule 1-seizoen van 2023, willen we geen seconde missen! Terwijl we uitkijken naar de afsluitende Grand Prix in Abu Dhabi, waar Max Verstappen zijn welverdiende prijs in ontvangst neemt, is alle aandacht nu gericht op het gloednieuwe Las Vegas Street Circuit.

  Dankzij VPN Nederland zie je elke pitstop, inhaalactie en rijderstruc, waar je ook bent. Of je nu kiest voor ServusTV, Joyn, RTL Luxemburg, SRF uit Zwitserland of het Belgische RTBF Auvio, met onze VPN blijft dat wat gebeurt in Vegas niet langer alleen in Vegas.

  Neem je online veiligheid terug

   

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

  Ook interessant

  Wat is doxxing?

  Wat is doxxing?

  In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...