De beste VPN voor Zwitserland

  • Ongeëvenaarde online beveiliging en privacy met één druk op de knop
  • Gemakkelijke toegang tot alle Zwitserse streamingdiensten
  • De beste streaming-, download- en browsersnelheden
Ontdek hoe onbeperkt browsen echt aanvoelt
VPN servers in Zwitserland door VPN Nederland

Een VPN-verbinding met Zwitserland in slechts 3 stappen

Neem een abonnement op VPN Nederland

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op een onbeperkt aantal apparaten
Maak verbinding met een server in Zwitserland

Stap 2

Start VPN Nederland, open de serverlijst en maak verbinding met onze serverlocatie in Zwitserland
Stream met VPN Nederland

Stap 3

Geniet direct van echte online beveiliging, privacy en onbeperkt streamen!

De VPN-verbinding naar Zwitserland waar je naar op zoek was

Of je nu geniet van authentieke fondue in een Alpendorp tijdens je voorjaarsvakantie, online winkelt via openbare wifi in je favoriete café, vanuit huis werkt, of op zoek bent naar betere manieren om je favoriete sportwedstrijden te streamen – onze Zwitserse VPN-servers staan altijd klaar om je te bieden wat je nodig hebt!

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

De ultieme upgrade voor browsen

Of je nu op zoek bent naar ware online privacy, betrouwbare beveiliging, onbeperkte vrijheid, anonieme downloads of een betere browse-ervaring in het algemeen, onze krachtige VPN-servers in Zwitserland zijn bedoeld om je te voorzien van alles wat je nodig hebt.

Het enige wat nodig is, is een enkele druk op de knop.

Online beveiliging van militaire kwaliteit die niet eerder beschikbaar was

Elke seconde die je online doorbrengt, wordt al je persoonlijke online informatie constant bedreigd door allerlei online gevaren. Dus wat dacht je ervan als we dit eens en voor altijd veranderen?

Door eenvoudigweg verbinding te maken met een van onze VPN-servers in Zwitserland, wordt al je online data onmiddellijk beschermd door onze geavanceerde, ondoordringbare 256-bits encryptie die niet gekraakt kan worden door huidige technologieën. Alsof dat nog niet genoeg is, je internetverbinding wordt ook onmiddellijk beveiligd met toonaangevende VPN-verbindingsprotocollen die net zo veilig zijn als dat ze snel zijn.

De ultieme online beveiligingsupgrade met één druk op de knop.

Veiliger reizen

Zwitserland is misschien jouw droomvakantiebestemming, maar reizen betekent veel tijd doorbrengen op openbare wifi, wat de grootste bedreiging vormt voor jouw online veiligheid. Gelukkig hoef je alleen maar met één klik verbinding te maken met onze VPN-servers om volledig online beschermd te zijn.

Onze VPN-servers in Zwitserland zijn altijd vlakbij om jou niet alleen perfecte online beveiliging en privacy te bieden, maar ook de perfecte browsesnelheid, waar je ook bent.

Dus reis gerust, wetende dat ons VPN-servernetwerk jou gedekt heeft.

Echte online privacy geperfectioneerd

Je hebt misschien gehoord dat online anonimiteit niet bestaat en dat alles en iedereen online uit is op je persoonlijke informatie. Wat zou je ervan vinden als we je online privacy teruggeven?

Door verbinding te maken met onze VPN-servers in Zwitserland, wordt je persoonlijke IP-adres, dat allerlei informatie over jou en je online activiteiten bevat, direct vervangen door een volledig anoniem en niet traceerbaar Zwitsers IP-adres.

Op deze manier zal niemand ooit weten wie je bent of wat je online doet.

Ons no-logsbeleid staat aan jouw zijde

Denk je dat browsen met een anoniem IP-adres voldoende is voor online privacy? Onze Zwitserse VPN-servers zorgen er niet alleen voor dat je online anoniem kunt browsen, maar onze servers worden ook voortdurend gewist van eventuele achtergebleven gegevens, in overeenstemming met ons onwrikbare no-logsbeleid.

Dus zelfs als iemand gaat spioneren of verzoekt om te delen wat je online doet, hebben we eenvoudigweg geen informatie om te delen.

Want wat je online doet, gaat niemand wat aan.

Stream meer, stream beter

Zijn lokale streamingopties niet meer voldoende voor je? Wat dacht je ervan om te ontdekken wat Zwitserland te bieden heeft op het gebied van je dagelijkse portie entertainment?

Door te browsen met een Zwitsers IP-adres krijg je direct en naadloos toegang tot alle Zwitserse streamingdiensten en kun je genieten van alles wat ze te bieden hebben. Dit betekent dat je gratis streamingplatforms zoals Zattoo, SRF, en alles van SRG SSR, kunt krijgen, inclusief exclusieve sportstreams en zelfs gratis Formule 1-uitzendingen.

Waarom te veel betalen voor lokale streamingplatforms, als je met een druk op de knop alles wat je wil volledig gratis kunt kijken op de Zwitserse tv?!

Een snellere verbinding met Zwitserland dan ooit tevoren

VPN Nederland is niet alleen je ultieme upgrade voor online beveiliging, privacy en entertainment. Het is ook bedoeld om je dit alles te bieden zonder dat je online browsecomfort eronder lijdt.

Dankzij onze eersteklas 10 Gbps VPN-servers in Zwitserland en hun volledige ondersteuning van al onze geavanceerde, lichte VPN-verbinding protocollen, kun je VPN-verbindingen en next-level snelheden ervaren zoals nooit tevoren.

Dus browse, werk, stream, download, winkel en doe wat je maar wil online met VPN-snelheden die je nog nooit eerder hebt gezien.

Upgrade je browsen met slechts één klik

Ervaar online veiligheid, privacy en vrijheid zoals nooit tevoren

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand