Zo kijk je de 2023 GP van Qatar live en gratis

okt 2, 2023

Terwijl Max Verstappen kilometer voor kilometer dichterbij het kampioenschap komt, gebeurt er achter de schermen van alles als het gaat om de uitzendrechten van de Formule 1. Zo krijgen we als Nederlandse kijkers met een Viaplay abonnement vanaf 2024 toegang tot F1 TV Pro (maar ziet het er niet uit dat we minder voor een abonnement gaan betalen) en gaan er deze week geruchten dat Apple een miljardenbod uit gaat brengen op de Formule 1, om de uitzendrechten naar zich toe te trekken. Dit zou betekenen dat alle F1 uitzendingen, overal ter wereld achter een betaalmuur komen te zitten.

Hmm, al met al niet zo denderend nieuws dus voor alle F1 fans die geen zin hebben om voor elke race flink wat geld neer te leggen. Vooralsnog is er nog niets zeker en kunnen we dit jaar nog gewoon zien hoe Verstappen op zijn sloffen wederom kampioen wordt. En dat zou zomaar eens aankomend weekend kunnen gebeuren, tijdens sprintrace van de GP van Qatar.

Wordt Max kampioen in Qatar?

Zie het met eigen ogen met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Weekendschema

Vrijdag 6 oktober

 • Vrije training: 15:30 uur
 • Kwalificatie: 19:00 uur

Zaterdag 7 oktober

 • Sprint shootout: 15:00 uur
 • Sprintrace: 19:30 uur

Zondag 8 oktober

 • Grand Prix: 19:00 uur

VPN Nederland – de beste manier om de Qatar GP live en gratis te kijken

We kijken natuurlijk allemaal uit naar het aanstaande raceweekend van de Qatar GP. Maar het op je eigen manier bekijken van een F1-race is altijd een gedoe. Je moet ofwel een duur Viaplay-abonnement afsluiten of onveilige online streams van lage kwaliteit opzoeken die tijdens het spannendste deel kunnen crashen.

Beide problemen zijn verleden tijd met de komst van VPN Nederland!

Niet iedereen hoeft dezelfde problemen te doorstaan als jij om een fatsoenlijke live-uitzending van de Qatar GP te bekijken. Sterker nog, er zijn landen die de Qatar GP, en zelfs het hele Formule 1-seizoen van 2023, live en helemaal gratis kunnen bekijken. En hier komt het beste gedeelte: Met behulp van VPN Nederland kun jij ook afstemmen op de live streams en volledig gratis genieten van de nieuwste GP en de rest van het seizoen. Dit alles is te danken aan de unieke mogelijkheid om je virtuele locatie direct te wijzigen met behulp van VPN Nederland en direct toegang te krijgen tot gratis uitzendingen die anders niet beschikbaar zouden zijn vanwege regionale beperkingen en geoblocks.

Maar waarom kiezen voor VPN Nederland? Omdat we ernaar streven jouw ultieme Formule 1-maatje te zijn met behulp van: 

 • Volledige ondersteuning voor Formule 1-streaming. Wij zijn net zo’n grote fan van de Formule 1 als jij, daarom zorgen we ervoor dat onze VPN perfect werkt met elke gratis livestream, zodat jij het raceweekend op jouw manier kunt beleven.
 • Ons uitgebreide en diverse serverpark met krachtige servers beschikbaar in elk land dat je nodig hebt. Door met slechts één klik verbinding te maken met de server die je nodig hebt, kun je direct een lokaal IP-adres krijgen en toegang krijgen tot alle lokale streams die je voorheen niet kon bekijken.
 • Volledige optimalisatie voor streaming. En dit betekent niet alleen toegang tot de streams die je zoekt, maar ook perfecte snelheden en uitstekende algehele prestaties, zodat je je alleen maar hoeft te concentreren op één ding: genieten van de race.
 • De beste ondersteuning die je kunt krijgen. Het deblokkeren van streamingdiensten kan lastig zijn, en soms kunnen dingen ingewikkelder worden dan je denkt, daarom staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar met alle vragen, gidsen, blogartikelen, probleemoplossing en algemene ondersteuning.

Hoe je de Qatar GP 2023 live en gratis kunt bekijken

Zoals altijd hebben we elke mogelijke manier gevonden om de aankomende Qatar GP live en gratis te bekijken. Dus, zonder verder oponthoud, hier gaan we:

1. ORF

Als je twijfelt waar je de Formule 1-race kunt bekijken, kun je altijd in Oostenrijk kijken, want dit is de beste plek om alle Formule 1-actie live en gratis te volgen.

Deze week zal het ORF-kanaal de race uitzenden. Geïnteresseerd? VPN Nederland is de beste manier waarop je kunt meedoen met de actie. En dit is alles wat je hoeft te doen:
 

 1. Begin met het nemen van een VPN Nederland abonnement. Dit is de beste manier om toegang te krijgen en te genieten van alle Formule 1-actie op ORF.
 2.  

 3. Download en installeer vervolgens onze app. VPN Nederland wordt geleverd met speciale apps voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je de GP altijd op jouw manier kunt bekijken.
 4.  

 5. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk. Zodra de VPN is verbonden, begin je te browsen met een echt Oostenrijks IP-adres, waardoor je direct toegang hebt tot elk platform en elke streamingoptie die exclusief is voor het land.
 6.  

 7. Het enige wat je nog hoeft te doen, is naar de ORF-website of app gaan en genieten van de race in al zijn glorie!

2. Joyn

ORF kan soms behoorlijk mopperen. Als je eerder hebt geprobeerd om er toegang toe te krijgen, weet je misschien al dat de streams kunnen bevriezen of onderbroken worden omdat ORF simpelweg niet alle Formule 1-fans kan verwerken die de website overspoelen. Als je deze problemen ondervindt, is er een andere manier om van de ORF Qatar GP-stream te genieten zonder problemen. En dat is door toegang te krijgen tot ORF via het Oostenrijkse streamingplatform Joyn.

Dit is alles wat je nodig hebt om het platform binnen te komen:
 

 1. Begin met het afsluiten van een VPN Nederland abonnement. Dit is opnieuw jouw toegangspoort tot alle Oostenrijkse streamingdiensten.
 2.  

 3. Download, installeer en start de VPN Nederland app. Onze VPN wordt geleverd met onbeperkte ondersteuning voor apparaten, dus je kunt de livestream op meerdere apparaten tegelijk bekijken als je dat wil.
 4.  

 5. Open de serverlijst en verbind met onze server in Oostenrijk.
 6.  

 7. Eenmaal verbonden, ga naar het Oostenrijkse Joyn streamingplatform en vraag een volledig gratis account aan dat slechts enkele seconden duurt om in te stellen en alleen je e-mailadres nodig heeft.
 8.  

 9. Geniet van de race!

3. RTL Luxemburg

De Luxemburgse Formule 1-stream vertoonde de afgelopen weken wat problemen, maar we zijn erin geslaagd om deze weer aan de praat te krijgen en je opnieuw de mogelijkheid te bieden om de Qatar GP te streamen op het RTL Zwee-kanaal, dat online beschikbaar is via het RTL Play-streamingplatform.

Dit is alles wat je nodig hebt om daar te komen:
 

 1. Begin weer met het nemen van een abonnement op VPN Nederland, zonder dit abonnement ben je nergens.
 2.  

 3. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat of apparaten.
 4.  

 5. Eenmaal geïnstalleerd, start je de app en maak verbinding met een van onze serverlocaties in Luxemburg. Wij zijn een van de weinige VPN-providers met servers in dat land en laten je de lokale streamingplatforms benaderen.
 6.  

 7. Eenmaal verbonden, ga naar het online streamingplatform van RTL Play, navigeer naar de live stream van RTL Zwee en geniet van de race!

4. SRF

Dit jaar kun je ook genieten van gratis uitzendingen van de Formule 1-races in Zwitserland, op het lokale SRF-kanaal en de online streamingdienst.

En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om dat te doen!

Dit is alles wat je nodig hebt om de Qatar GP op de Zwitserse televisie te bekijken:
 

 1. Allereerst abonneer je je op VPN Nederland – een van de weinige, zo niet de enige service waarmee je toegang hebt tot Zwitserse streamingplatforms.
 2.  

 3. Vervolgens download en installeer je de app op een willekeurig aantal van je apparaten.
 4.  

 5. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Zwitserland. Hiermee wordt je lokale IP vervangen door een Zwitsers IP, waardoor je direct toegang hebt tot elk Zwitsers streamingplatform dat je wil.
 6.  

 7. Als dat is gedaan, ga dan naar SRF en begin met streamen.

5. RTBF Auvio

En natuurlijk kun je altijd terecht in België voor wat Formule 1-actie op het RTBF Auvio-platform. Het streamingplatform van onze buren is misschien niet zo gemakkelijk toegankelijk, maar het is zeker de moeite waard vanwege de kwaliteit van de streams. En natuurlijk kan VPN Nederland je helpen er toegang toe te krijgen. Dit is alles wat je nodig hebt:
 

 1. Ten eerste, abonneer je op VPN Nederland. Met onze hulp kun je vrijwel elk Belgisch streamingplatform openen.
 2.  

 3. Download en installeer de VPN Nederland app.
 4.  

 5. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in België. Dit geeft je een Belgisch IP-adres, waarmee je toegang hebt tot elke streamingdienst die het land te bieden heeft.
 6.  

 7. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en vraag een gratis account aan.
 8.  

 9. Om er een te maken, moet je het platform voorzien van een lokale postcode, zoals: 3650, 5600, 9340, etc.
 10.  

 11. Begin met streamen!

De GP van Qatar bekijken op Viaplay vanuit het buitenland

De Qatar GP live en gratis bekijken is mogelijk niet het enige probleem waarbij VPN Nederland je kan helpen. Wat als je al een Viaplay-abonnement hebt, maar je je in het buitenland bevindt tijdens de Qatar GP? Nou, dan kun je de race niet bekijken, omdat de F1-uitzending van Viaplay exclusief is voor Nederland en niet beschikbaar is in het buitenland.

Gelukkig kun je met behulp van VPN Nederland je Viaplay-abonnement overal mee naartoe nemen, omdat we experts zijn in het deblokkeren van Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland.

Dus als je jezelf buitengesloten vindt van een streamingabonnement waarvoor je hebt betaald, is dit wat je eraan kunt doen:
 

 1. Neem een VPN Nederland-abonnement – geen enkele andere VPN kan je helpen Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren, en zeker niet Viaplay, dat enkele van de strengste beperkingen heeft. Wij daarentegen, richten ons zowel op Nederlandse streaming als op internationale, waardoor je toegang hebt tot al je favoriete streamingplatforms, waar je ook bent.
 2.  

 3. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, start je deze en maak je verbinding via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland heeft het grootste servernetwerk in Nederland, waardoor je de beste service krijgt en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten.
 4.  

 5. Zodra je verbinding hebt gemaakt, zal de VPN je een Nederlands IP-adres toewijzen, en kun je normaal inloggen en Viaplay bekijken.
 6.  

 7. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

Is dit het kampioensweekend voor Max Verstappen? Wees er live bij!

Verstappen staat op het punt zijn derde wereldtitel veilig te stellen in Qatar. Slechts een zesde plaats in de sprintrace is genoeg om het feest te laten beginnen in het Midden-Oosten. Als Sergio Pérez, zijn teamgenoot, buiten de top drie eindigt in de sprintrace, hoeft Verstappen zelfs geen punten meer te verdienen om zijn wereldtitel te prolongeren. Maar Pérez heeft nog een kans om in de race te blijven voor de wereldtitel. Hij moet de Grand Prix van Qatar winnen, minstens tweede worden in de sprintrace en de snelste raceronde behalen. Er kan dus nog van alles gebeuren.

Pak je bord met je prakkie, zet hem op schoot en kijk de GP van Qatar live.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant

Wat is doxxing?

Wat is doxxing?

In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...