Hoe stream je gratis de dating show ‘I Kissed a Girl’?

mei 7, 2024

Van Temptation Island tot the Kardashians, miljoenen mensen wereldwijd genieten sinds de allereerste Big Brother nog steeds van reality-tv. En dat is niet zo gek, want dit genre kan je echt helemaal meeslepen. Maar er zijn maar weinig shows die je je zo meeslepen als I Kissed a Girl.

Ja, dat is de titel van het bekende nummer van Katy Perry, en het is nu dus ook de titel van een nieuwe BBC Three show. In I Kissed a Girl worden tien singles naar een luxe villa in Italië gestuurd en daar aan elkaar gekoppeld. Naarmate de dagen voorbijgaan komen er nieuwe kandidaten binnen waarop er opnieuw koppels gevormd moeten worden. Als dat niet snel genoeg gebeurt moet er iemand weg. Klinkt als Love Island? Klopt, daar lijkt het enorm op, het enige verschil is dat de kandidaten nu allemaal queer dames zijn.

Dus terwijl je wacht op het volgende seizoen van Love Island of Kamp Waes, of de dagen aftelt tot de release van het 14e seizoen van Doctor Who, is dit zeker een goede serie om die tijd op te vullen. Tenminste… als je een manier kunt vinden om het te bekijken. Maar daarom zijn wij er!

Stream I Kissed a Girl op BBC iPlayer!

Krijg toegang tot BBC iPlayer en geniet gratis van de realityshow waar iedereen het over heeft met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je I Kissed a Girl bekijken?

Als je staat te popelen om deze nieuwe reality-tv-show te bekijken, heb je misschien pech, want op dit moment is er geen manier om dit (enige) seizoen in Nederland te bekijken.

Het enige streamingplatform ter wereld waar je de show kunt bekijken, is het Engelse BBC iPlayer-streamingplatform. En dat is natuurlijk alleen beschikbaar in Engeland.

I Kissed a Girl streamen gratis op BBC iPlayer

Maar wat als we je vertellen dat je ook BBC iPlayer nu vanuit Nederland kunt openen en de eerste en alle volgende afleveringen van I Kissed a Girl kunt bekijken zonder enige beperkingen of restricties? Alles wat je daarvoor nodig hebt, is VPN Nederland!

Hoe kun je I Kissed a Girl bekijken op BBC iPlayer vanuit Nederland?

VPN Nederland is een unieke app waarmee je je virtuele locatie kunt wijzigen en virtueel kunt browsen vanuit andere locaties en landen dan Nederland. Dit is niet alleen een enorme boost voor je online privacy, maar het zorgt er ook voor dat je toegang krijgt tot streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn. Hierdoor kun je I Kissed a Girl op BBC iPlayer streamen vanuit Nederland.

We hebben het heel eenvoudig voor je gemaakt om meteen te kunnen genieten van de serie Kissed a Girl. Dit is alles wat je moet doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat – hiermee kun je toegang krijgen tot elk streamingplatform zonder beperkingen.

2. Zodra de app is geïnstalleerd start je hem en verbind je met een van onze VPN-servers in Engeland. Dit vervangt je Nederlandse IP door een Engels IP, waardoor je toegang hebt tot alle Britse streamingplatforms.

3. Ga naar het BBC iPlayer-streamingplatform en maak een gratis account aan. Hiervoor heb je een Britse postcode nodig, zoals: GL11 4JW, NG23 6AW, TW5 0AE, etc.

4. Als het streamingplatform vraagt of je een tv-licentie hebt, klik dan gewoon op “Ja”.

5. Nu je een account hebt, kun je I Kissed a Girl zonder beperkingen bekijken en elke nieuwe aflevering streamen zodra deze uitkomt.

Waarom moeten we naar I Kissed a Girl kijken?

Allereerst kunnen we natuurlijk nooit genoeg krijgen van een beetje real-life drama. Want dat zou het toch wel moeten zijn? Allemaal dames van in de 20 die op zoek zijn naar de ware liefde. Daar moet wel geroddeld worden en steeds van partner geruild worden, toch? Vergis je niet. Want I Kissed a Girl is een unieke serie.

Wat maakt I Kissed a Girl zo uniek?

Ook al lijkt I Kissed a Girl op het eerste gezicht een queer-versie van Love Island, – je weet wel, die real live serie met al die opgepompte hunks en strakke babes die met iets te veel alcohol elkaar te pas en te onpas versieren, dumpen, uitschelden, aantrekken etc. – wat we te zien krijgen bij I Kissed a Girl is bijna het tegenovergestelde.

De serie is juist een heel vriendelijk, liefdevol verhaal van dames die soms net uit de kast zijn gekomen en die op zoek zijn naar liefde. We zien hun onzekerheden, maar ook blijdschap omdat ze eindelijk in een groep horen waar ze zichzelf kunnen zijn. En dat is zowel voor hen als voor ons een verademing.

Wie kunnen we allemaal zien in I Kissed a Girl?

Tussen de deelnemers vinden we verschillende types, allemaal van rond dezelfde leeftijd. Er is een Social media manager, een Make-up en haarstylist, een kok/drummer, een professioneel voetballer, een ingenieur, en zelfs een vuurspuwer, die naar eigen zeggen zeker wat hitte aan de show gaat toevoegen.

Naast de deelnemers zien we niemand minder dan Dannii Minogue als in haal rol als cupido.

Wie is de stem van de show?

Charley Marlowe is de vrouw die de voice-over van I Kissed a Girl dit jaar op zich neemt. Haar kun je kennen van de hilarische TikTok video’s die ze maakt waar ze honderdduizenden views op krijgt. Verder is ze presentatrice en comedian.

I Kissed a Girl is een vervolg op het succesvolle I Kissed a Boy van de BBC vorig jaar. En het wordt tijd dat we de vrouwenversie te zien krijgen want, zegt deelnemer Fiorenza:

“Het had jaren geleden al moeten bestaan. We hebben meer vertegenwoordiging nodig voor lesbische relaties.”

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant

Wat is doxxing?

Wat is doxxing?

In ons dagelijks leven is het internet is tegenwoordig...