Hoe kijk je nu al naar Love Island UK All Stars?

jan 17, 2024

Wordt de winterdepressie je ook te veel? Is, sinds het weggooien van de kerstboom, de nieuwigheid van vallende sneeuw en de hoop op een aanstaande Elfstedentocht niet meer voldoende? Nou, maak je dan maar klaar, want het wordt een stuk heter. Love Island UK is terug voor het 11e seizoen! En dit is niet zomaar een seizoen van Love Island (hoewel dat al genoeg zou zijn geweest om de januaridepressies van 2024 en al je werkbesprekingen door te komen). Voor de eerste keer ooit verwelkomt dit winterseizoen van Love Island UK voormalige eilandbewoners terug om hen nog een tweede kans te geven op het vinden van liefde.

Op zoek naar een manier om Love Island UK seizoen 11 te kijken? Alles wat je moet weten staat hier al!

Love Island UK All Stars wordt wederom gepresenteerd door Maya Jama, en enkele van de eilandbewoners die terugkeren naar het eiland voor een nieuwe kans op roem zijn zo old-school als Luis Morrison en Hannah Elizabeth, die voor het eerst in de show verschenen in 2015, en zo recent als Mitchel Taylor uit het seizoen van 2023, en Kaz Kamwi en Jake Cornish uit 2021. Dus, twee dingen zijn zeker: 1 – dit wordt een heet seizoen van Love Island, en 2 – het wordt een seizoen zoals je nog nooit hebt gezien.

De eerste aflevering wordt uitgezonden op 15 januari, dus waar wacht je op? Tijd om je lijf in de olie te zetten en je bikini of speedo aan te trekken!

Bekijk Love Island UK helemaal gratis!

Toegang tot elk streamingplatform, geniet van elke show met VPN Nederland!

Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Love Island All Stars kijken?

Sinds de afgelopen jaren kun je alle seizoenen van Love Island UK vinden op Videoland in Nederland. Maar als je nu enthousiaste een abonnement neemt in de hoop de nieuwste aflevering van het Love Island All Stars te kunnen zien, zul je helaas achter het net vissen. Nieuwe afleveringen zijn nergens te vinden op Videoland, en ze zullen ook niet op het streamingplatform verschijnen tot lang nadat het hele seizoen al is uitgezonden.

Om het simpel te zeggen. Dat is niet leuk.

De grootste aantrekkingskracht van ‘domme’ reality-tv zoals dit is om te zien hoe in het ‘echte’ leven de waanzin zich langzaam ontvouwd, en dan de volgende aflevering te kijken zodra die wordt uitgezonden om direct te zien welke gekke dingen de hitsige eilandbewoners deze keer zullen doen. En daar kun je dan heerlijk de rest van de week over praten bij het koffiezetapparaat op je werk.

Helaas, dit simpele plezier is dit keer niet voor ons weggelegd. De enige plek ter wereld om de nieuwste afleveringen van Love Island All Stars te bekijken is ouderwets via ITVX – het streamingplatform dat de serie heeft gemaakt en traditioneel de thuisbasis is van elk nieuw seizoen. Het probleem? ITVX is exclusief beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk en kun je dus in Nederland niet krijgen.

Love Island All Stars streaming op ITVX in het VK

Is er dus geen enkele manier om het nieuwe seizoen vanuit Nederland te streamen? Jawel! En wij kunnen je daarbij helpen!

Hoe kijk je nu Love Island All Stars vanuit Nederland nu?

ITVX – het volledig gratis streamingplatform dat de thuisbasis is van de Love Island UK-serie – is alleen beschikbaar in het VK. Dit betekent dat je het streamingplatform niet kunt bereiken vanuit Nederland en niet alle nieuwe afleveringen van de show kunt bekijken op het moment dat ze uitkomen. Zodra het streamingplatform je Nederlandse IP-adres detecteert, weet het precies waar je vandaan komt en blokkeert het je direct van al zijn hete content.

VPN Nederland kan je helpen dit te veranderen, zodat jij als eerste elke nieuwe aflevering van Love Island UK kan zien, nu en voor altijd.

Als het toonaangevende ontgrendelingshulpmiddel laat VPN Nederland je je virtuele IP-adres met één klik wijzigen. Door verbinding te maken met een van onze sterke en betrouwbare VPN-servers in het VK, krijg je niet alleen directe online bescherming en anonimiteit tegen alle online bedreigingen en gevaren, maar krijg je ook directe toegang tot alle Britse streamingdiensten, waaronder ITXV, BBC iPlayer, Channel 4 en meer. En dit betekent directe toegang tot alle Love Island UK-afleveringen die je maar wil zien.

Met behulp van VPN Nederland zal niets wat je graag wil bekijken ooit weer buiten bereik zijn.

Hoe kijk je Love Island All Stars op ITVX vanuit Nederland?

Dit klinkt en lijkt misschien ingewikkeld, maar toegang krijgen tot ITVX in al zijn Love Island UK-glorie is eigenlijk zo eenvoudig als wat, maar we pakken je even bij de hand en gaan je stap voor stap helpen om het voor elkaar te krijgen. Dit is wat je moet doen om nu meteen te beginnen met kijken naar Love Island All Stars:

1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op al je apparaten.

2. Zodra de app is geïnstalleerd, start je VPN Nederland, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze sterke en krachtige servers in het VK. Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, dus je kunt geen verkeerde keuze maken. Zodra je verbinding maakt, krijg je een echt Brits IP-adres toegewezen, waardoor je direct toegang krijgt tot alle Britse streamingdiensten en -platforms.

3. Nu je virtueel aan het browsen bent vanuit het VK, ga je naar het ITVX streamingplatform en vraag je een account aan. Het streamingplatform is volledig gratis, dus je hoeft je alleen maar aan te melden.

4. Het enige wat je nodig hebt om een account aan te maken is een Engelse postcode, maar daar kunnen we je ook mee helpen – pak een van deze: M46 9HY, SA2 7UW, HG5 0TE, GU9 9DR, ect.

5. Dat is alles! Houd je VPN aan en geniet nu en de komende jaren van elke aflevering van Love Island, en van tal van andere exclusieve en volledig gratis content die dit streamingplatform te bieden heeft.

VPN Nederland, je persoonlijke ticket naar Love Island

En daar is je persoonlijke ticket naar het zonnige, sensationele Love Island! Met VPN Nederland is geen enkel eiland te ver weg, geen enkel avontuur te onbereikbaar. Zet je VPN aan en duik in de liefdesperikelen van Love Island All Stars, waar je ook bent. Want waarom zou je wachten tot de zomer, als je nu al kunt genieten van zon, zee, en romantiek? En vergeet niet, met VPN Nederland blijft je online reis altijd veilig, privé en vrij van digitale stormen.

Laat de liefde (en alle drama die erbij hoort) maar losbarsten! ❤️❤️❤️

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant