Sport om te kijken in maart 2024

feb 28, 2024

Voelde je je in januari en februari een beetje verveeld? Dat kan meer zijn dan je alleen de winterdepressie die toeslaat, constante regen, nooit weten hoe warm je je moet kleden voor de dag, en nieuwjaarsburnouts die zich aandienen, het kan ook een gebrek zijn aan elke avond sport op tv. Gelukkig is het wachten voorbij, want in maart komen al je favoriete sportcompetities, kampioenschappen en wedstrijden terug naar het grote scherm om je weer al dat sportplezier te brengen dat je dagelijks leven heeft gemist. Van motorsport tot tennis, en natuurlijk voetbal, – het is allemaal terug en net zo spannend als je je herinnert.

Dus, tijd om erachter te komen welke sporten je de komende 31 dagen gaat kijken en voor wie je gaat juichen, maar ook – waar je ze allemaal kunt kijken!

Stream meer sporten dan je ooit zou kunnen!

Krijg toegang tot elk streamingplatform en stream elke sport met behulp van VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Formule 1

Wanneer:

Waar te kijken: Viaplay, ServusTV, Joyn en ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), RTL Play (gratis, maar alleen beschikbaar in Luxemburg), SRF Zwei (gratis, maar alleen beschikbaar in Zwitserland), RTBF (gratis, maar alleen beschikbaar in België)

Formule 1 streamt live en gratis op ServusTV

Na een paar slopende maanden is Formule 1 eindelijk terug voor zijn seizoen 2024. Met het grootste aantal Grand Prix’s ooit, in totaal 24 races, brengt dit seizoen nog meer snelle spanning dan ooit tevoren. Allereerst kunnen we niet wachten om te zien of Max Verstappen zijn winnende reeks zal voortzetten en meer records zal breken, maar daarbuiten is er natuurlijk nog veel meer om naar te kijken.

Niet alleen zijn we allemaal enthousiast over de terugkeer van Formule 1, de lancering van het seizoen markeert ook de lancering van ons nieuwe sportsegment op de website, waar je al het sportnieuws en alle streaminggidsen kunt krijgen die je altijd al wilde hebben.

Formule 2

Wanneer:

  • Sakhir: 2 maart
  • Jeddah: 9 maart
  • Melbourne: 24 maart

Waar te kijken: Viaplay, ServusTV (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk)

Wat is er beter dan Formule-racing? Meer Formule-racing!

Formule 2 is ook terug voor een nieuw seizoen om in 2024 nog meer racegekte in je leven te brengen. Met enkele grote veranderingen in de lijst van coureurs, zou dit seizoen de opkomst van nieuw talent kunnen zijn. Talent dat we mogelijk in toekomstige Formule 1-seizoenen terugzien. Dus je kunt het beste nu afstemmen en snel de namen leren kennen, terwijl je geniet van de spannende F2 waar ook de coureur die pole-position heeft punten pakt.

Parijs-Nice

Wanneer: 3 – 10 maart

Waar te kijken: NOS, France TV (gratis, alleen beschikbaar in Frankrijk), SBS (gratis, alleen beschikbaar in Australië), RTVE (gratis, alleen beschikbaar in Spanje)

De 82e editie van Parijs-Nice, ook wel bekend als de ‘Race naar de Zon’, belooft een spektakel te worden van 3 tot 10 maart. Met Primož Roglič en Remco Evenepoel als hoofdrolspelers in deze seizoensopener, kunnen we niet wachten om te genieten van de strijd op de weg met het prachtige Frankrijk op de achtergrond., Roglič heeft zijn zinnen heeft gezet op de overwinning bij de drie grote wielerrondes en voor Evenepoel is het zijn eerste Franse etappekoers.

Met VPN Nederland kun je overal ter wereld genieten van de gratis livestreams van deze adembenemende race.

Champions League

Wanneer:

  • 5 maart
  • 6 maart
  • 12 maart
  • 13 maart

Waar te kijken: Ziggo Sport, ServusTV (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), VTM (gratis, maar alleen beschikbaar in België), RTÉ Player (gratis, maar alleen beschikbaar in Ierland)

In de Champions League is het stof ook weer van de bal geblazen. Er wordt rijkhalzend uitgekeken naar de loting voor de kwartfinales op 15 maart, terwijl volgende week vier beslissende wedstrijden in de achtste finale van de UEFA Champions League plaatsvinden.

Arsenal probeert op 12 maart in Londen een achterstand van 1-0 tegen Porto om te buigen, in de hoop voor het eerst sinds het seizoen 2009/10 de kwartfinales van de Champions League te bereiken.

Atlético de Madrid en Inter staan op scherp; met een 1-0 voorsprong voor Inter uit de eerste wedstrijd in Milaan, belooft de return op 13 maart in het Estadio Metropolitano een echte knaller van een wedstrijd te worden.

Je mist niets van de wedstrijd door VPN Nederland aan te zetten, waarmee je gratis live-streams van de wedstrijden van overal ter wereld kunt volgen.

Europa League

Wanneer:

  • 6 maart
  • 7 maart
  • 14 maart

Waar te kijken: KIJK, ESPN, ServusTV en ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), VRT en RTBF (gratis, maar alleen beschikbaar in België), RTL (gratis, maar alleen beschikbaar in Luxemburg)

Met topwedstrijden zoals Sporting CP tegen Atalanta op 6 maart en een reeks boeiende ontmoetingen op 7 maart, waaronder Roma tegen Brighton en Marseille tegen Villarreal, belooft het een maand vol actie te worden. Fans kijken reikhalzend uit naar de loting voor de kwart- en halve finales op 15 maart, waar de toekomstige paden van de overgebleven teams worden bepaald.

Je mist geen moment door de gratis streams van overal ter wereld te volgen met VPN Nederland.

Conference League

Wanneer:

  • 7 maart
  • 14 maart

Waar te kijken: KIJK, ESPN, ServusTV en ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), VRT en RTBF (gratis, maar alleen beschikbaar in België), RTL (gratis, maar alleen beschikbaar in Luxemburg)

De UEFA Europa Conference League geeft ons de spannende confrontatie tussen Ajax en Aston Villa. De rijke Europese geschiedenis van Ajax, met vier Europese titels op hun naam, tegenover een strijdlustig Aston Villa onder leiding van de ervaren Unai Emery, maakt dit tot een niet te missen voetbalfeest. Daarnaast biedt de League een podium voor jong talent en de kans om Nederlandse clubs weer op de Europese voetbalkaart te zetten. Het kijken meer dan waard dus.

UFC 299: O’Malley vs. Vera 2

UFC 299: O'Malley vs. Vera 2

Wanneer: 9 maart

Waar te kijken: Discovery+, UFC Fight Pass, ESPN+ (alleen beschikbaar in de VS)

UFC 299: O’Malley vs. Vera 2, is een rematch na hun eerste ontmoeting bij UFC 252, waar Vera een verrassende overwinning behaalde met een TKO in de eerste ronde. Maar ondanks het cartooneske uiterlijk van O’Malley doet hij alles behalve spelen binnen de ring. De topvechters heeft al meerdere malen grote wedstrijden gewonnen. Of hij deze ook wint?

MotoGP

MotoGP live en gratis streaming op ServusTV

Wanneer:

  • Qatar Airways Grand Prix van Qatar: 10 maart
  • Grande Prémio Tissot van Portugal: 24 maart

Waar te kijken: Ziggo Sport, ServusTV of Joyn (gratis, alleen beschikbaar in Oostenrijk), RTL (gratis, alleen beschikbaar in Luxemburg), SRF Zwei (gratis, alleen beschikbaar in Zwitserland), RTBF Auvio (gratis, alleen beschikbaar in België)

De MotoGP van 2024 belooft een spannend seizoen te worden, met de Qatar Airways Grand Prix van Qatar op 10 maart als spectaculaire opener. We kijken bovendien uit naar de Grande Prémio Tissot van Portugal op 24 maart, een race die zeker voor opwinding zal zorgen.

Met toegang tot de races via Ziggo Sport, ServusTV, en andere lokale zenders die je dankzij VPN Nederland kunt ontvangen mis je niets!

ePrix

Wanneer:

  • São Paulo ePrix: 16 maart
  • Tokyo ePrix: 30 maart

Waar te kijken: Ziggo Sport, ServusTV (gratis, alleen beschikbaar in Oostenrijk), RTBF Auvio (gratis, alleen beschikbaar in België), The Roku Channel (gratis, alleen beschikbaar in de VS)

Kun je geen genoeg krijgen van Nederlandse coureurs die als een malle over het circuit sjezen? Kijk dan ook naar de ePrix, waar het Robin Frijns is die je kunt supporten. De races voor electrische auto’s hebben dan misschien minder geluid, maar zijn daarom niet minder spannend.

Je ziet of Frijns de finish haalt door je VPN aan te zetten om een van de livestreams hierboven te bekijken.

Miami Open

Wanneer: 17 – 31 maart

Waar te kijken: Ziggo Sport, Tennis Channel

De Miami Open 2024 belooft een spectaculaire terugkeer van de tenniselite, direct na de winterstop. Met spannende wedstrijden op het programma, kunnen fans uitkijken naar topwedstrijden tussen wereldklasse spelers. Het toernooi dat gehouden wordt in het schilderachtige Miami, is een niet te missen evenement voor elke tennisliefhebber.

Safari Rally (WRC #3)

Wanneer: 28 – 31 maart

Waar te kijken: Ziggo Sport, ServusTV (gratis, alleen beschikbaar in Oostenrijk), RTBF Auvio (gratis, alleen beschikbaar in België)

De Safari Rally 2024, de derde ronde van het Wereld Rally Kampioenschap, keert terug na de winterstop en vindt plaats van 28 tot 31 maart. De competitie wordt gehouden in Naivasha, Kenia, en belooft een ware test te zijn voor de mechanische duurzaamheid van de rallyauto’s. De Safari Rally staat bekend om zijn onvoorspelbaarheid; hevige regenval kan de stoffige wegen binnen enkele minuten omtoveren tot diep water en ongelooflijk gladde modderpaden. In Kenia kan echt van alles gebeuren, wat een extra dimensie toevoegt aan deze toch al uitdagende rally.

Mega genieten in de mooie sportmaand maart

De winter loopt op zijn einde, het zonnetje piept af en toe achter de wolken vandaan en ook op de tribunes is het weer wat beter toeven. Maar je kunt natuurlijk niet elke sportwedstrijd overal ter wereld live bijwonen. Gelukkig zijn er livestreams, waardoor je jouw favoriete sport kunt bekijken. En zelfs als het een lokale stream is, waar je in Nederland geen toegang tot hebt kan dat.

Daar zorgen wij van VPN Nederland voor, zodat je geen opslag, corner, ace, rechtse directe of inhaalactie hoeft te missen.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant