Trustpilot over VPN Nederland

Stream Odido TV zelfs in het buitenland!

Neem Odido TV mee op reis en geniet van je favoriete zenders, series, films en streamingplatforms waar je ook bent met VPN Nederland!
  • Gemakkelijke toegang tot Odido TV vanuit het buitenland
  • Beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten
  • Stream wat je wilt, waar je ook bent, zonder beperkingen
Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe
Hoe Odido TV kijken in het buitenland

Neem Odido TV overal mee naartoe!

Gemakkelijk toegang tot Odido TV, waar je ook bent, en geniet van al je favoriete content zonder beperkingen

Stap 1

Neem een abonnement op VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland en installeer onze app op een onbeperkt aantal apparaten

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Start VPN Nederland en maak verbinding met een van onze VPN servers in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Log in op je Odido TV account en geniet van je favoriete content zonder beperkingen!

Kijk Odido TV vanuit het buitenland

Odido TV is in Nederland misschien niet zo populair als KPN ITV of Ziggo Go, maar het is nog steeds een van de grootste internet-tv-services met veel te bieden. Met 64 kanalen, een enorme selectie aan films en series, toegang tot radio en tot al je favoriete streamingplatforms, heeft Odido TV nogal wat aanbod. En natuurlijk is het fijn om elke avond als je thuiskomt je schoenen uit te schoppen en plaats te nemen op je favoriete bank om van zoveel verschillende content te kunnen genieten.

Totdat het leven je naar het buitenland brengt. Je wil natuurlijk al je favoriete kanalen, sportuitzendingen, films en series die je nog moet inhalen meenemen, terwijl je ontspant in een ver oord, maar eenmaal daar realiseer je je plotseling dat je niet langer toegang hebt tot alle content waarvoor je betaalt en dat je er dus helemaal niet van kunt genieten. En het is zeker niet de meest aangename manier om erachter te komen dat Odido TV en al je favoriete content niet beschikbaar zijn in het buitenland.

Gelukkig hoef je niet veel langer af te kicken van je streamingverslaving, want we weten precies hoe we dit voor je kunnen oplossen!

Waarom kun je Odido TV niet in het buitenland bekijken?

Net als Ziggo GO en KPN ITV, is Odido TV een exclusief Nederlandse online TV-streamingprovider. Als Nederlandse TV- en streamingprovider heeft het enkel het recht om zijn content en diensten binnen Nederland uit te zenden, aangezien de rechten op kanalen, content, sportstreams en al het andere hoogstwaarschijnlijk bij een soortgelijke provider in een ander land liggen.

Dit betekent in principe dat alle content van Odido TV, evenals het platform zelf, exclusief in Nederland te bekijken is en niet vanuit het buitenland toegankelijk is.

Maar dat gaat niet helemaal op, want dankzij Europese wetgeving is Odido TV en het grootste deel van zijn programmering nog steeds toegankelijk in de EU. En dat betekent dat zolang je in de Europese Unie reist, je nog steeds toegang hebt tot het platform en de meeste content gewoon op Odido TV kunt bekijken. Dit geldt echter niet voor bepaalde soorten content, met name sportcontent die vrij agressieve streamingbeperkingen heeft.

Maar wat nu als je buiten de EU reist, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk of Noorwegen bezoekt, of ergens buiten het continent op vakantie gaat? Welnu, dan wordt Odido TV en werkelijk alle content die het biedt onmiddellijk compleet ontoegankelijk voor jou.

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Hoe weet Odido TV dat je in het buitenland bent?

OK, maar hoe weet Odido TV dat je buiten het land bent om je toegang tot het platform en al zijn content te blokkeren? Dat heeft alles te maken met je IP-adres.

Elke keer dat je online gaat, krijg je een IP-adres toegewezen. En dit IP-adres bevat veel persoonlijke informatie over jou, inclusief je bijna exacte locatie. Dus wanneer je vanuit het buitenland probeert toegang te krijgen tot je Odido TV-account, detecteert het streamingplatform onmiddellijk je IP-adres, weet dat je niet uit Nederland komt en blokkeert je toegang met een kleine verontschuldiging: je deze content niet kunt bekijken vanuit je huidige locatie.

Kun je daar iets aan doen? Kun je niet op de een of andere manier je IP-adres wijzigen naar een Nederlands IP-adres, zodat je toegang hebt tot je content, zelfs wanneer je in het buitenland bent? Dat kan zeker – Met VPN Nederland!

Toegang tot Odido TV vanuit het buitenland met VPN Nederland

Bij VPN Nederland geloven we dat je online entertainment niet moet komen met beperkingen en blokkades. We vinden dat je toegang moet kunnen hebben tot al je content, waar je ook bent en wanneer je maar wil. En dat is precies waar VPN Nederland voor bedoeld is. Om dat voor je te regelen.

Door simpelweg met één klik te verbinden met een van onze VPN-servers in Nederland, kun je je IP-adres wijzigen in een Nederlands IP-adres vanuit elke locatie, overal toegang krijgen tot Odido TV en je online entertainment terugnemen.

We willen onbeperkte toegang tot al je content zo eenvoudig en naadloos mogelijk maken. Kijk hoe gemakkelijk het is met de hulp van VPN Nederland:

1. Het eerste wat je nodig hebt, is een abonnement op VPN Nederland. VPN Nederland is de enige service die werkt met alle Nederlandse streamingplatforms, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je content, waar het leven je ook brengt.

2. Download en installeer vervolgens onze VPN-app op je voorkeursapparaat.

3. Open daarna de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele VPN-servers in Nederland. Door dit te doen, wordt je lokale IP-adres onmiddellijk vervangen door een echt Nederlands IP-adres, dat toegang biedt tot al je favoriete streamingplatforms.

4. Log ten slotte in op je Odido-account en geniet van alle content die je mist!

Dat is alles! Geen beperkingen meer. Geen limieten. Geen enkele content meer missen. Absolute online vrijheid.

VPN Nederland – jouw ultieme upgrade voor onbeperkt streamen, browsen en online beveiliging

VPN Nederland is een Virtueel Privé Netwerk dat niet alleen jouw manier is om overal toegang te krijgen tot Odido TV, het is een next-generation app voor online vrijheid, veiligheid en privacy. Met onze hulp kun je niet alleen vanuit overal toegang krijgen tot je favoriete streamingdienst, maar je online activiteiten naar een geheel nieuw niveau van vrijheid brengen.

Zo zorgen we ervoor dat VPN Nederland jouw ultieme upgrade blijft die voor jou werkt:

  • VPN Nederland is thuisbasis van het grootste Nederlandse serverpark ter wereld. Met tientallen van onze krachtige VPN-servers die het hele land bestrijken, heb je altijd een persoonlijke verbinding terug naar huis, waar je ook bent.
  • VPN Nederland is ook de enige VPN-app die geoptimaliseerd is om te werken met alle Nederlandse streamingplatforms. Dit betekent niet alleen Odido TV, maar ook directe en onbeperkte toegang tot NOS, NPO, KIJK, NLZIET, Videoland, Disney Plus zelfs Pathé Thuis en nog meer.
  • Wij helpen je niet alleen om Nederlandse streamingplatforms vanuit het buitenland te bereiken, maar met onze hulp kun je ook bijna elk streamingplatform over de hele wereld genieten en toegang krijgen tot een schat aan films, series en zelfs sporten die je eerder niet kon bekijken.
  • Dankzij onze next-generation servers kun je VPN-snelheden ervaren zoals nooit tevoren en al je content zonder haperingen genieten, hoe ver je ook van huis bent.
  • En als het even moeilijk wordt, staat onze klantenservice 24/7 voor je klaar om je te helpen met al je streamingvragen.

Gewoon kunnen genieten waar je voor betaalt, ook als je in het buitenland bent

Waarom zou je niet kunnen genieten van iets waar je voor betaalt, omdat je toevallig op een andere plek bent? Met VPN Nederland hoef je niet na te denken over welke serie op Odido TV je af moet kijken voordat je op vakantie gaat, want je neemt de content gewoon met je mee op reis. Wel zo eerlijk.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand