Trustpilot over VPN Nederland

Stream de Indy 500 op jouw manier!

 • Kijk naar de Indianapolis 500 op Peacock TV zonder Ziggo
 • Stream de Indy 500 vanuit het buitenland zonder beperkingen
 • Kijk op een onbeperkt aantal apparaten!
Ontdek sportstreaming zonder beperkingen

Ontdek onbeperkt Indianapolis 500 streamen!

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze VPN op je apparaten

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een van onze VPN-servers in Amerika

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Geniet van de Indy 500 op Peacock TV zonder beperkingen!

Hoe kijk je naar de Indy 500?

Eén ding is zeker in het leven: er kan nooit genoeg autosport zijn. Dus als Formule 1 tot en met E, MotoGP, Superbike, WEC, WRC en meer nog steeds niet genoeg voor je zijn, dan heb je geluk, want 26 mei is het tijd voor een van de spannendste evenementen in de autosportwereld – de Indianapolis 500.
Nu Josef Newgarden zijn kampioenstitel verdedigt, en al onze ogen gericht zijn op de Nederlander Rinus VeeKay, en alle opwinding die gepaard gaat met elk Indy 500-raceweekend, is dit een dag die geen enkele autosportfan wil missen. Zelfs als je de Indycarseries niet volgt, is de Indy gewoon bijzonder. Daarom vertellen we je precies hoe je jouw streamingervaring voor de Indy 500 kunt verbeteren!

Waar kun je de Indy 500 van 2024 bekijken?

Het enige platform waar je in Nederland de Indy 500 op kunt kijken is uiteraard Ziggo. Hoewel Viaplay de exclusieve rechten heeft op de Formule 1, blijft Ziggo de onbetwiste thuisbasis voor alle Indycar-races.

Maar wat als je geen Ziggo hebt en ook geen duur streamingabonnement wil afsluiten alleen maar om Indy te kijken? Nou, dan kan VPN Nederland misschien helpen!

Ziggo is dan wel de thuisbasis van de Indy 500 in Nederland, maar er zijn over de hele wereld ook andere manieren om de race te bekijken. En VPN Nederland is de enige manier waarop je er toegang toe hebt.

Door je virtuele locatie te wijzigen, krijg je toegang tot streamingplatforms en uitzendingen die anders simpelweg niet beschikbaar zouden zijn. Je hoeft niet op het laatste moment dure streamingabonnementen af te sluiten. Je hoeft de race niet te missen. Je hoeft je niet te wenden tot illegale en gevaarlijke gratis streaming-sites. VPN Nederland is alles wat je nodig hebt!

Bekijk de Indy 500 live op Peacock TV

Zoals gewoonlijk is Peacock TV de beste (en goedkoopste) plek ter wereld om de Indy 500 uit 2024 te bekijken. Het zal de hele race live streamen, evenals de volledige Indycar-serie en een hoop aanvullend materiaal voor echte fans van de sport. De enige tekortkoming van Peacock TV is dat dit streamingplatform alleen in de VS beschikbaar is.

Gelukkig kun je met de hulp van VPN Nederland afzien van willekeurige geografische blokkades en online beperkingen en onbeperkt toegang krijgen tot, je abonneren en genieten van de Indy 500 op Peacock. En het enige dat nodig is, is dit:

1. Sluit eerst een VPN Nederland abonnement af, download en installeer onze app op je toestel. Dit is jouw app voor echt onbeperkt streamen.

2. Start vervolgens de app en maak verbinding met een van onze servers in de VS. Hiermee wordt je Nederlandse IP vervangen door een Amerikaans IP en krijg je toegang tot streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn.

3. Ga naar Peacock en abonneer je. De Peacock-streamingservice kost $5,99 per maand en is zeker de moeite waard omdat deze niet alleen bij de Indy 500 wordt geleverd, maar ook vanwege de vele extra content die je nergens anders kunt krijgen. Om je te abonneren heb je een Amerikaanse betaalmethode nodig, maar we raden aan om gewoon een virtuele cadeaubon te kopen.

4. Navigeer naar de stream en geniet ervan!

Hoe kijk je de Indianapolis 500 vanuit het buitenland?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al een Ziggo-abonnement hebt, en moeilijk doen om een abonnement te nemen op een ander Amerikaans streamingplatform is wel het laatste waar je zin in hebt. Maar wat als je nou in het buitenland bent en ineens ontdekt dat je geen toegang meer hebt tot alle Ziggo Sport streams die je thuis altijd wel makkelijk kunt bekijken?

Nou, dat betekent dat je slachtoffer bent van iets dat men ‘geoblocking’ noemt. Dit voorkomt dat je alle content die je heel graag wil zien kun kijken zodra je ook maar een stap buiten de landsgrenzen zet. De enige oplossing hiervoor is VPN Nederland.

Niet alleen zorgt VPN Nederland ervoor dat je toegang krijgt tot buitenlandse platforms, maar het helpt ook met het kijken naar alle content die je mist op alle streamingplatforms vanuit het buitenland. Kijk hoe gemakkelijk het is:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op een onbeperkt aantal van je apparaten.

2. Start de VPN app, open de server lijst en maak verbinding met een van onze servers in Nederland.

3. Eenmaal verbonden, log in op je Ziggo account zoals je dat normaal ook doet en geniet van de Indy 500 op je favoriete streaming platform, zonder enige beperkingen!

Waarom je de Indy 500 van 2024 moet kijken

De Indy 500 is een speciale race. Het is een van de oudste autoraces ter wereld en er hangt elk jaar weer een magnifieke sfeer om het evenement heen. Er wordt gezegd dat het het grootste eendaagse sportevenement ter wereld is (maar dat of dat zo is weten we niet zeker. Wat wel zeker is, is dat the Indianapolis Motor Speedway, waar de race wordt gereden de grootste sportlocatie ter wereld is als het gaat om capaciteit). De Indy 500 wordt altijd gereden op een droge baan. Als het regent wordt de race uitgesteld of stilgelegd. Maar uitstellen kan niet te lang, want de baan heeft geen verlichting en er kan dus niet in het donker gereden worden.

Alleen de beperkingen van het circuit maken de Indy 500 dus al spannend, maar een van de grootste reden om dit jaar naar de race te kijken is de deelname van ‘onze’ Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout, die helaas niet zo lekker begon met de voorbereidingen afgelopen 18 mei. In de eerste snelle ronde van de kwalificatie maakte hij een flinke klapper. Zelf kwam hij er ongeschonden uit, maar zijn auto leed flinke schade. Extra veel werk voor de monteurs dus dit jaar. Krijgen ze de auto weer net zo goed als dat hij was?

De Indy 500 en nog veel meer!

De Indy 500 streamen zonder Ziggo en je niet beperkt voelen door je lokale streamingmogelijkheden is natuurlijk top. Maar VPN Nederland kan veel meer dan alleen dat. Sterker nog, VPN Nederland is het ultieme hulpmiddel voor jouw online veiligheid, privacy en natuurlijk streaming en entertainment.

Dus als je nog steeds twijfelt of het de moeite waard is voor slechts één race, overweeg dan dit:

 • Met VPN Nederland heb je toegang tot vrijwel elk streamingplatform ter wereld en kun je hele sportseizoenen, maar ook individuele evenementen geheel gratis streamen!
 • Met een wereldwijd netwerk van krachtige VPN-servers zijn de streamingplatforms van geen enkel land verboden terrein – het enige wat je hoeft te doen is verbinding maken en ontdekken.
 • Gemaakt om online vrijheid zo gemakkelijk mogelijk te maken, is VPN Nederland uiterst eenvoudig te gebruiken en zorgt ervoor dat je direct krijgt wat je wil, zelfs als je nog niet eerder een VPN heeft gebruikt.
 • VPN Nederland is beschikbaar voor een onbeperkt aantal apparaten en herdefinieert de VPN-industrie werkelijk door je veilig en onbeperkt te houden op al je besturingssystemen.
 • En dankzij onze 24/7 klantenservice zal geen enkel streamingplatform ooit de match voor jou zijn!

Jouw sport op jouw manier

 

 • Stream sport gratis!
 • Toegang tot elke sportstream
 • Stream vanuit het buitenland
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand