Zo kijk je live en gratis naar de 2023 Abu Dhabi GP

nov 20, 2023

Kun je geloven dat het einde daar is? Na 9 maanden komt er weer een actief Formule 1-seizoen tot een einde. En hoewel de kampioen van het huidige seizoen al duidelijk was na de eerste race in Bahrein, zal niets je of ons ervan weerhouden om te kijken hoe het eindigt. Vooral omdat de laatste race traditioneel in Abu Dhabi is – een echt vast onderdeel van de Formule 1 en een geweldige race in het algemeen. Maar voordat we het daarover gaan hebben, laten we nog even terugkijken op het spektakel in Las Vegas, want dat werd ook bijzonder.

Bekijk de laatste race live en gratis!

Geniet van de Grand Prix van Abu Dhabi met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Slimme trucs van fans in Vegas

Fans moesten flink wat geld neertellen voor een plek op de tribune, maar het bleek dat de race ook prima gratis bekeken kon worden. Zo loonde het om naast het circuit de roltrap te nemen en zo ging mening raceliefhebber van beneden naar boven en weer naar beneden en weer naar boven. Daarnaast konden ze dwars door de privacyschermen heen kijken, of gebruikmaken van de vele schitterende bouwwerken in de stad om de coureurs in de reflectie voorbij te zien schieten.

Hartstikke slim en vernuftig van de F1-fans natuurlijk, maar we kunnen ons niet voorstellen dat je zo écht elke inhaalactie goed meekrijgt, dus we gaan je vertellen hoe je de aankomende laatste race goed gratis en live kunt zien zonder moeilijk te doen.

De volgende en laatste race staat dus gepland in Abu Dhabi. We hopen dat we Max Verstappen daar nóg een overwinning mogen zien behalen en dan ook eindelijk zijn welverdiende trofee in handen krijgen.

Wat de race ook brengt, het is hoe dan ook het einde van het Formule 1-seizoen en de laatste race waar je van kunt genieten voordat we vier lange koude maanden zonder Formule 1 moeten leven. Dus natuurlijk kun je de snelle auto’s, het racedrama, de opwindende inhaalacties en de Nederlandse raceheld die de kinderen laat zien hoe het moet, niet missen.

Laten we kijken wanneer je klaar moet gaan zitten om niets te missen van het allerlaatste raceweekend van dit seizoen:

Weekendschema

Vrijdag 24 november

  • Eerste vrije training: 10:30 uur
  • Tweede vrije training: 14:00 uur

Zaterdag 25 november

  • Derde vrije training: 11:30 uur
  • Kwalificatie: 15:00 uur

Zondag 26 november

  • Grand Prix: 14:00 uur

    VPN Nederland – de beste manier om het Formule 1-seizoen af te sluiten

    Er zijn problemen bij Viaplay. En het zou kunnen dat ze het niet redden om die voor volgend seizoen opgelost te hebben. Maar ondanks wat de toekomst van de Formule 1-seizoen ook mag brengen, is de laatste race nog steeds alleen beschikbaar op Viaplay. Dus als je het einde van het Formule 1-seizoen live wil ervaren, hopen we dat je een abonnement hebt. En heb je geen abonnement, dan lijkt dit ook niet echt het geschikte moment om er een af te sluiten bij Viaplay.

    Wat nu? De race helemaal missen? Naar Grand Prix Radio luisteren? Oh wacht, dankzij Viaplay is dat ook niet beschikbaar in Nederland. Dus wat te doen?

    Gelukkig heb je VPN Nederland aan je zijde. Gedurende heel 2023 hebben we Formule 1-fans geholpen om elke race live en gratis te bekijken vanuit uitzendingen over de hele wereld, en oneerlijke online beperkingen en bedrijven verslagen die streamingrechten verzamelen en ons beroven van ons kijkplezier. En we laten je niet in de steek tijdens de seizoensfinale!

    VPN Nederland stelt je in staat om virtueel je locatie te veranderen via ons wereldwijde VPN-servernetwerk en toegang te krijgen tot live sportuitzendingen over de hele wereld, zonder dat je dure abonnementen en last-minute aankopen hoeft te regelen. Dus als je dat nog niet hebt gedaan, is het nu tijd om jezelf een VPN Nederland-abonnement aan te schaffen dat je niet helpt om de laatste race van het seizoen te bekijken, maar ook het hele seizoen van 2024 en elk komend seizoen van de Formule 1! Perfect!

    Maar waar en hoe kun je de Abu Dhabi GP live en gratis bekijken?

    Voor de laatste keer dit seizoen zijn we het hele internet afgegaan om elke mogelijke manier te vinden om de laatste Grand Prix van het seizoen live en gratis te bekijken zonder enige moeite (je gaat alleen maar zweten van de opwinding).

    Dus laten we nog een laatste keer kijken!

    1. ORF

    Het Formule 1-seizoen 2023 begon op ServusTV in Oostenrijk, maar eindigt op ORF. Maar dat maakt ons niet uit, want ORF biedt ook de mogelijkheid om de Formule 1-spanning zowel live als helemaal gratis te volgen. En met behulp van VPN Nederland kun je eenvoudig meedoen en genieten in slechts 4 eenvoudige stappen:

     

    1. Schaf een VPN Nederland-abonnement aan. Met onze hulp kun je je virtuele locatie veranderen naar Oostenrijk en zonder problemen toegang krijgen tot ORF.
    2. Download en installeer vervolgens onze app. VPN Nederland wordt geleverd met onbeperkte app-ondersteuning, zodat je altijd de Grand Prix op jouw manier kunt bekijken.
    3. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in Oostenrijk.
    4. Het enige wat je nog hoeft te doen, is naar de ORF-website en genieten van de race in al zijn glorie!

    2. Joyn

    Dit jaar hebben we geleerd dat ORF nogal kieskeurig is en moeilijk te bekijken kan zijn. En met zoveel mensen die de laatste race van het seizoen willen zien, loop je misschien tegen wat problemen aan. Gelukkig is er meer dan één manier om ORF te bekijken, en dat is via Joyn – een ander gratis Oostenrijks streamingplatform met een live stream van ORF.

    En zo krijg je toegang:
     

    1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement. Dit is jouw manier om toegang te krijgen tot elke Oostenrijkse streamingdienst.
    2. Download, installeer en start de VPN Nederland-app.
    3. Open de serverlijst en verbind met onze server in Oostenrijk.
    4. Zodra je bent verbonden, ga je naar het Oostenrijkse Joyn-streamingplatform en vraag je een volledig gratis account aan.
    5. Geniet van de race!

    3. RTL Luxemburg

    Luxemburg zendt de Abu Dhabi GP ook uit op het RTL Zwee-kanaal, beschikbaar op het volledig gratis RTL Play-streamingplatform. En raad eens – je kunt er ook toegang toe krijgen met VPN Nederland!

    Dit is alles wat je nodig hebt om daar te komen:
     

    1. Schaf een VPN Nederland-abonnement aan.
    2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat of apparaten.
    3. Zodra geïnstalleerd, start je de app en verbind je met een van onze serverlocaties in Luxemburg.
    4. Als dat is gebeurd, ga je naar het online streamingplatform van RTL Play, navigeer je naar de live stream van RTL Zwee en geniet je van de race!

    4. SRF

    SRF uit Zwitserland is nog een geweldige plek om alle actie van de Formule 1 live en gratis te bekijken. En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om dat te doen!

    Dit is alles wat je nodig hebt om de Abu Dhabi GP op de Zwitserse tv te bekijken:
     

    1. Abonneer je op VPN Nederland – met behulp van onze sterke Zwitserse servers kun je toegang krijgen tot alle Zwitserse streaming die je wilt.
    2. Download, installeer en lanceer vervolgens je app op elk aantal van je apparaten.
    3. Start de app en verbind met een van onze servers in Zwitserland.
    4. Ga vervolgens naar SRF en begin met streamen.

    5. RTBF Auvio

    Tot slot kun je terecht op het Belgische RTBF Auvio-streamingplatform om de Abu Dhabi GP live en gratis in het Frans te bekijken. En natuurlijk kan VPN Nederland je daarbij helpen. Dit is alles wat je nodig hebt:
     

    1. Abonneer je eerst op VPN Nederland. Met onze hulp kun je vrijwel elk Belgisch streamingplatform benaderen.
    2. Download en installeer de VPN Nederland-app.
    3. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in België.
    4. Ga naar het RTBF Auvio-streamingplatform en vraag een gratis account aan.
    5. Om er een te maken, moet je het platform voorzien van een lokale Belgische postcode zoals: 1755, 2020, 1457, etc.
    6. Streamen!

    Bekijk de GP van Abu Dhabi op Viaplay vanuit het buitenland

    Maar wat als je al een Viaplay-abonnement hebt, maar tijdens de laatste race in het buitenland door kerstverlichte straten doolt en je je in het hotel realiseert dat je de race niet kunt bekijken, omdat de uitzending exclusief is voor Nederland? Nou, dan pak je natuurlijk VPN Nederland erbij! Want zo kun je Viaplay vanuit het buitenland bekijken:
     

    1. Schaf een VPN Nederland-abonnement aan – geen andere VPN kan je helpen Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren.
    2. Download en installeer onze gebruiksvriendelijke app.
    3. Start de app en verbind via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland heeft het grootste servernetwerk in Nederland, waardoor je de beste service en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten krijgt.
    4. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

    Mis ook de allerlaatste bocht van het F1-seizoen 2023 niet

    Met het einde van het Formule 1-seizoen in zicht, kijken we reikhalzend uit naar de spectaculaire ontknoping in Abu Dhabi. Terwijl we terugblikken op het spektakel in Las Vegas, waar slimme fans inventieve manieren vonden om de race gratis te volgen, willen we ervoor zorgen dat je de laatste race van dit seizoen goed en gratis kunt bekijken zonder gedoe.

    Of je nu hoopt op nog een overwinning van Max Verstappen of gewoon wilt genieten van de razendsnelle auto’s en spannende inhaalacties, dit is het moment om je klaar te maken voor het allerlaatste raceweekend van het seizoen. Mis het niet en beleef de Formule 1-actie live en zonder beperkingen!

    Neem je online veiligheid terug

     

    • Onbreekbare encryptie
    • Echte online privacy
    • Wereldwijd servernetwerk
    • Onbeperkt apparaten
    • Grenzeloos streamen
    • 24/7 Nederlandse ondersteuning

    Ook interessant