Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk de 2024 GP van Saoedi-Arabië live en gratis!

  • Bekijk de GP van Saoedi-Arabië gratis op ORF, Joyn en meer
  • Stream de Saoedi-Arabië GP vanuit het buitenland
  • Geniet op elk apparaat
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

Bekijk de GP van Bahrein gratis in slechts 3 stappen!

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland

Meld je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met Oostenrijk

Maak verbinding met een van onze sterke servers in Oostenrijk

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Geniet van de Grand Prix van Saoedi-Arabië op ORF of Joyn zonder beperkingen!

Hoe kijk je de Grand Prix van Saoedi-Arabië live en gratis?

De eerste race van het Formule 1-seizoen zit erop. En je weet wat er na Bahrein komt: de Grand Prix van Saoedi-Arabië, die plaatsvindt op het beroemde Jeddah Corniche Circuit.

In deze tweede race van het seizoen zijn de belangen nog steeds groot. Alles ligt immers nog open en dit zijn de momenten om op voorsprong te komen. En dat betekent dat je de aankomende Grand Prix zeker niet wil missen (maar dat geldt natuurlijk voor elke race). Voordat je afstemt op de Grand Prix van Saoedi-Arabië is het natuurlijk wel belangrijk om te weten wanneer de race plaatsvindt en hoe je die kunt kijken. Hier is het schema van aankomend raceweekend:

Weekendschema

Donderdag 7 maart

  • 1e vrije training: 14:30 uur – 15:30 uur
  • 2e vrije training: 18:00 uur – 19:00 uur
Vrijdag 8 maart

  • 3e vrije training: 14:30 uur – 15:30 uur
  • Kwalificatie: 18:00 uur – 19:00 uur

Zaterdag 9 maart

  • Grand Prix: 18:00 uur – 20:00 uur

Waar en hoe kijk je de Grand Prix van Saoedi-Arabië live en gratis: een stap-voor-stap gids

Dus je hebt geen Viaplay-abonnement. Betekent dit dat je de Grand Prix van Saoedi-Arabië niet kunt kijken? Nee, want gelukkig hoeft Viaplay niet je enige optie te zijn om de naar de voorbijrazende bolides te kijken.

Viaplay is dan wel de enige manier om de races in Nederland te kijken, maar de rest van de wereld zit vol met geweldige andere opties om live en ook nog eens helemaal gratis naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië te kunnen genieten. En het mooiste is – je kunt elk van die opties uitproberen met de hulp van VPN Nederland.

VPN Nederland is je ultieme Formule 1 streaming metgezel. Met de hulp van ons wereldwijde VPN-servernetwerk met krachtige servers in elk land met de beste Formule 1-streams, en onze unieke ontgrendelingstechnologie, kan onze VPN je helpen om elke Saoedi-Arabische livestream te pakken te krijgen die je maar wil zien. En dankzij onze superieure snelheden, apps voor een onbeperkt aantal apparaten, evenals onbeperkte apparaatondersteuning en volledige Nederlandse ondersteuning, kun je niet alleen de Grand Prix van Saoedi-Arabië kijken, maar het hele Formule 1-seizoen 2024 en alles wat daarna komt, helemaal gratis!

Het enige dat je nu nog moet, is weten waar je de Grand Prix live en gratis kunt streamen.

1. ORF

Elk jaar zijn er twee Oostenrijkse zenders die elke Formule 1-fan te hulp schieten – ServusTV en ORF wisselen elkaar af met de livestreams.

De Grand Prix van Saoedi-Arabië wordt live en gratis getoond op het streamingplatform van ORF. En je kunt de livestream gemakkelijk toegankelijk maken met de hulp van VPN Nederland:

1. Het eerste wat je moet doen is een abonnement op VPN Nederland nemen, want dat is jouw manier om toegang te krijgen tot ORF en al zijn F1-streams.

2. Zodra je VPN Nederland hebt geïnstalleerd, start je de app, open je de serverlijst en verbind je met een van onze serverlocaties in Oostenrijk. Zodra je dit doet, wordt je Nederlandse IP vervangen door een Oostenrijks IP, wat je directe toegang geeft tot alle lokale streamingplatforms en alle Formule 1-streams.

3. Ga nu gewoon naar het online streamingplatform van ORF en geniet van de livestream.

2. Joyn

Werkt ORF niet helemaal lekker? Of vind je de lay-out niet handig? Er is gelukkig nog een manier om de Grand Prix van Saoedi-Arabië op ORF te kijken en dat is via een ander Oostenrijks streamingplatform – Joyn.

Toegang krijgen tot Joyn is net zo eenvoudig:

1. Begin met het abonneren op VPN Nederland. Net als ORF is Joyn alleen beschikbaar in Oostenrijk en wordt het geblokkeerd in Nederland, dus je hebt een VPN nodig om toegang te krijgen.

2. Zodra je onze VPN-app op je apparaat hebt geïnstalleerd, start je deze en verbind je met een van onze VPN-servers in Oostenrijk.

3. Ga vervolgens naar het streamingplatform van Joyn en maak een gratis account aan, wat heel eenvoudig te doen is en slechts een paar seconden duurt.

4. Geniet van de race!

3. RTL Play

Een andere manier om van de Grand Prix van Saoedi-Arabië te genieten, komt uit Luxemburg in de vorm van het streamingplatform RTL Play, dat het hele F1-seizoen live en gratis zal streamen.

Toegang krijgen tot het platform is supereenvoudig:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer de app op je apparaat.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met onze serverlocatie in Luxemburg.

3. Ga naar het RTL Play streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de Grand Prix van Saoedi-Arabië in al zijn glorie.

4. SRF / RSI / RTS

Nog niet genoeg opties? We hebben er nog meer! Je kunt de Grand Prix van Saoedi-Arabië ook live en volledig gratis kijken op de Zwitserse televisie, die ook online toegankelijk is op de zenders SRF, RSI en RTS. Maar we raden SRF aan omdat het in het Duits is en garant staat voor geweldig commentaar.

Toegang krijgen tot de Grand Prix van Saoedi-Arabië livestream op SRF is net heel eenvoudig:

1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland en installeer onze app op een onbeperkt aantal van je apparaten.

2. Start vervolgens de app en verbind met onze servers in Zwitserland, wat je direct een Zwitsers IP geeft om mee te browsen.

3. Ga naar de website van SRF, start de SRF Zwei livestream en geniet volledig gratis van de Grand Prix.

5. RTBF Auvio

Last but not least, een andere optie om de RTBF Auvio Grand Prix te kijken, komt uit België. Daar bestaat het RTBF Auvio streamingplatform, dat thuis is voor enkele van de beste motorsportuitzendingen online.

En je raadt het al, je kunt gemakkelijk toegang krijgen tot het platform met VPN Nederland:

1. Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaten.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in België. Hierdoor krijg je een Belgisch IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms.

3. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en vraag een volledig gratis account aan. Om er een aan te maken heb je een Belgische postcode nodig, zoals: 9982, 8952, 3831, etc.

4. Navigeer naar de race en geniet ervan.

Hoe kijk je de Grand Prix van Saoedi-Arabië vanuit het buitenland?

Maar wat als je wel een Viaplay-abonnement hebt en het streamen van alle races nooit een probleem was, totdat je naar het buitenland moet en er plotseling achterkomt dat alle Formule 1-streams niet meer beschikbaar zijn? Dat is er op een harde manier achter komen dat de Formule 1-uitzendingen op Viaplay exclusief zijn voor Nederland.

Gelukkig is nog niet alles verloren. Met de hulp van VPN Nederland kun je Viaplay vanaf elke plek ter wereld gemakkelijk bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is:

1. Neem een VPN Nederland-abonnement en installeer onze app op je apparaat.

2. Open via de app de serverlijst en verbind met een van onze servers in Nederland. Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, dus het maakt niet uit met welke je verbindt.

3. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen! Zo eenvoudig is het!

Waarom je de Grand Prix van Saoedi-Arabië 2024 niet mag missen

De Grand Prix van Saoedi-Arabië 2024 is een echte must-see. Het circuit in Jeddah, met zijn 6,174 kilometer lange baan door de straten van deze bijzondere stad zullen de coureurs rijden onder kunstlicht.

Met eerdere winnaars zoals Sergio Perez in 2023, Max Verstappen in 2022, en Lewis Hamilton in 2021, belooft de race een spannende strijd tussen de topcoureurs van de Formule 1. De strijd om het podium, waar vorig jaar Perez, Verstappen en Alonso de top drie vormden, maakt de Grand Prix van Saoedi-Arabië een belangrijke race in de strijd om het kampioenschap.

Mis geen minuut van de strijd om het asfalt

Na een spannende seizoensopener in Bahrein, zetten de teams en coureurs alles op alles om hun posities te verstevigen, waarbij elke ronde, elke pitstop en elke inhaalactie telt.

Met VPN Nederland als je sleutel tot de virtuele deuren van wereldwijde streamingopties, hoef je geen moment te missen van deze adembenemende race, of je nu in Nederland bent of ergens anders ter wereld. Bereid je dus voor op een geweldige tweede F1 race, waar de grootste talenten van de autosport strijden om elke centimeter van het asfalt.

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand