Kijk live en gratis naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië

mrt 20, 2023

De F1 is terug, en hoe! Niet alleen is Max Verstappen prima aan dit kampioenschap begonnen, maar zagen we ook ineens dat Fernando Alonso de sterren van de hemel rijdt in zijn Aston Martin. Ondertussen waarschuwt Sergio Perez Verstappen dat hij er in Saoedi-Arabië met de winst vandoor gaat. Best goed mogelijk, aangezien Perez afgelopen race als tweede eindigde en vorig jaar – voordat een safety car roet in het eten gooide – goede zaken deed op het Jeddah Corniche Circuit.

Al met al belooft aankomende race dus weer een spannende te worden. Eentje die je zeker live wil zien. Maar hoe doe je dat zonder vast te zitten aan een duur abonnement?

Kijk Formule 1 helemaal gratis!

Krijg toegang tot elke gratis F1 stream met VPN Nederland

Spectaculaire korting op dit abonnement!

De enige optie om naar de GP van Saoedi-Arabië te kijken is misschien niet de beste

In Nederland liggen de rechten van het hele Formule 1-seizoen bij Viaplay, en ze duwen actief elke concurrentie uit de weg die de race wil streamen of ons op een andere manier wil laten genieten van het evenement.Zozeer zelfs dat Viaplay zich tot het uiterste inspande om Olav Mol en zijn Grand Prix Radio te weerhouden van het leveren van GP-radiodekking in Nederland, waardoor ze gedwongen werden hun activiteiten naar België te verplaatsen.

Niet alleen is Viaplay als streamingdienst te duur, maar velen zijn het erover eens dat het commentaar verre van de hoge standaard is die F1-fans gewend zijn. Maar wat als we zeggen dat er een veel betere, veel vrijere en veel goedkopere manier was om het hele F1-seizoen 2023 te volgen?

VPN Nederland: de ultieme F1 fan-upgrade

VPN Nederland is je beste vriend als het gaat om het streamen van de GP van Saoedi-Arabië en het hele Formule 1-seizoen. Omdat je met zijn hulp de GP van Saoedi-Arabië volledig gratis kunt bekijken doordat je toegang hebt tot geweldige streams van hoge kwaliteit van over de hele wereld.

Niet alleen dat, maar VPN Nederland helpt je ook om weer toegang te krijgen tot Grand Prix Radio en volledig en zonder enige beperking te genieten van het onvervangbare GP-commentaar van Olav Mol. En dit is wat VPN Nederland tot de ultieme tool maakt in de gereedschapskist van elke Formule 1-fan:

 

 • VPN Nederland heeft een breed netwerk van servers over de hele wereld, waardoor je direct en gemakkelijk toegang hebt tot elke locatie waar de stream zich bevindt.
 • Servers kunnen het een en ander, maar VPN Nederland is perfect geoptimaliseerd voor het deblokkeren van F1-streamingdiensten, waar ze ook zijn, met behulp van geavanceerde deblokkeringstechnologie.
 • Ook hebben we ons serverpark en onze snelheidsprestaties geüpdatet, zodat iedereen in Nederland Formule 1 kan kijken op welke manier ze maar willen.
 • Je hebt niet alleen toegang tot internationale Formule 1-streams, maar we zijn ook de enige VPN die werkt met Nederlandse streamingdiensten, waardoor je Viaplay kunt kijken waar je ook bent.
 • En we zijn ook de beste en enige optie om weer naar Gran Prix Radio te kunnen luisteren.

De beste manieren om de GP van Saoedi-Arabië live en gratis te bekijken

Er zijn verschillende manieren om van de race te kunnen genieten. We zetten ze voor je op een rij:

ORF

Oostenrijk wisselt het uitzenden van de races af tussen twee zenders. De vorige race werd uitgezonden door ServusTV, de aankomende race is te zien op ORF.

En zo krijg je toegang:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer onze app op je device.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk. Het maakt niet uit welke, ze werken allemaal.

3. Ga naar ORF en geniet van de race.

RTL Luxemburg

Je andere optie dit jaar is RTL, dat uit Luxemburg komt. Zo krijg je toegang:

1. Begin met het afsluiten van een VPN Nederland abonnement.

2. Start na installatie de app en maak verbinding met een server in Luxemburg.

3. Ga naar RTL Play, navigeer naar de livestream van RTL Zwee en geniet.

Zwitserse SRF, RSI of RTS

Een andere optie is het kijken naar de Grand Prix van Saoedi-Arabië via de Zwitserse tv, beschikbaar op de kanalen SRF (Duits), RSI (Italiaans) en RTS (Frans).

Dit is hoe je dat doet:

1. Neem een VPN Nederland abonnement, download en installeer de app.

2. Start de app en maak verbinding met een server in Zwitserland.

3. Ga naar het kanaal van je keuze en geniet!

RTBF

Ten slotte is er de Belgische zender RTBF, die moeilijker te krijgen is, maar een geweldige dekking heeft en volledig gratis is. Dit is hoe je toegang krijgt:

1. Neem een VPN Nederland abonnement en installeer de app.

2. Start het en maak verbinding met een van onze Belgische servers uit de serverlijst.

3. Ga naar het online streamingplatform RTBF Auvio en vraag een gratis account aan. Om er een te maken, heb je een belgische postcode nodig, kies bijvoorbeeld een van deze: 6111, 7540, 1320, 9870, 4530, 9800.

4. Schakel in en geniet.

Formule 1 kijken op Viaplay vanuit het buitenland

Heb je al Viaplay, maar zit je in het buitenland, dan kan VPN Nederland je toch helpen om de Formule 1-dekking te krijgen die je nodig hebt. Omdat het de enige VPN-aanbieder ter wereld is die werkt met Nederlandse streamingdiensten. Om overal ter wereld toegang te krijgen, hoef je alleen maar:

1. Een abonnement op VPN Nederland te nemen en onze app te installeren op je apparaat.

2. De app op te starten en verbinding te maken met een server in Nederland.

3. Naar Viaplay te gaan en in te loggen op je account zoals je normaal ook zou doen.

Mis geen enkele F1 race meer dankzij VPN Nederland

De opening van het raceseizoen was een veelbelovende en smaakt zeker naar meer. Dankzij VPN Nederland hoef je geen enkele GP te missen en kun je elke inhaalactie, pitstop, safety car situatie en elke vonk op het circuit volgen, vaak nog gratis ook. En verlang je terug naar Olav Mol? Dan brengt VPN Nederland zijn commentaar weer bij je terug.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant