Trustpilot over VPN Nederland

Stream Discovery+ vanuit het buitenland!

Krijg toegang tot en geniet van Discovery Plus, zijn programma’s, uitzendingen en sport waar je ook bent met VPN Nederland!
  • Stream Discovery Plus vanuit het buitenland zonder beperkingen
  • Geniet van je streaming op onbeperkte apparaten
  • Toegang en genieten met één druk op de knop!

Neem je favoriete streamingdienst overal mee naartoe

Discovery Plus in het buitenland kijken

Geniet overal van Discovery Plus!

Toegang en stream Discovery+ waar je ook bent in slechts 3 eenvoudige stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met Nederland
Maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in Nederland

Stap 3

Stream met VPN Nederland
Toegang tot en genieten van Discovery+ zonder beperkingen, waar je ook bent!

Hoe kijk je naar Discovery Plus vanuit het buitenland?

Lang vervlogen zijn de dagen dat Discovery het enige kanaal was dat je ouders je lieten kijken, in de wetenschap dat je geen slechte, enge of verslavende dingen zou zien naast tekenfilms. Bovendien was de kans aanwezig dat je er zelfs iets van zou opsteken.

Oké, dat zit er nog steeds een beetje in, maar tegenwoordig is de Discovery waarmee we zijn opgegroeid uitgegroeid tot Discovery Plus – een gigantisch streamingplatform dat niet alleen vol staat met de educatieve shows die we allemaal kennen en waar we van houden, maar ook met tonnen exclusieve en geweldige series, true crime documentaires, reality-tv, live-uitzendingen van tv zenders, waaronder TLC, ID, Eurosport 1 en Eurosport 2, en natuurlijk online sportstreams die je nergens anders kunt vinden.

Het zit ook boordevol live-uitzendingen van golf, de beste UFC-streamingopties ter wereld, snooker, wintersport, wielrennen, en meer. Vandaag de dag biedt het Discovery Plus-streamingplatform dus veel meer dan een per ongeluk lesje wetenswaardigheden over inktvissen, het is een van de beste streamingplatforms die er bestaat.

Maar wat gebeurt er als je naar het buitenland gaat? Nou, zoals je misschien al hebt ontdekt, kan het zo zijn dat Discovery Plus en al zijn geweldige content – en dan vooral sportcontent- mogelijk niet beschikbaar is voor je. Maar we zijn hier om je te vertellen waarom dat is en hoe je dat kunt oplossen.

Waarom is Discovery+ niet beschikbaar in het buitenland?

Net als bij elk ander streamingplatform, inclusief wereldwijde platforms zoals Apple TV+ of Netflix, is de beschikbaarheid van Discovery+ en alles wat het te bieden heeft grotendeels afhankelijk van de streamingrechten.

Discovery Plus heeft alleen de rechten om de meeste van zijn content in Nederland te streamen, en hoewel sommige van zijn content origineel is en overal beschikbaar is waar het platform beschikbaar is, geldt dat niet voor sportstreamingrechten.

Sportrechten verschillen namelijk sterk per land, en terwijl we in Nederland bijvoorbeeld toegang hebben tot alle UFC-wedstrijden via de Discovery Plus-platforms, zullen die rechten in de meeste andere landen bij een andere streamingprovider liggen, wat betekent dat Discovery+ niet gemachtigd is om die content uit te zenden.

Daarnaast is Discovery+ niet zo wijdverspreid als een streamingdienst als Prime Video, dus het is mogelijk dat het überhaupt niet eens beschikbaar is in sommige landen, waardoor je helemaal geen toegang hebt tot het streamingplatform.

Het is iets beter wanneer je in de EU blijft. Vanwege de wet inzake draagbaarheid van streamingplatforms kun je het platform openen en zelfs de meeste van zijn content bekijken, zolang je je maar binnen de EU bevindt. Dit geldt dan echter weer niet voor de meeste sportstreaminguitzendingen, en buiten de EU, inclusief het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen of Zwitserland die geen deel uitmaken van de Unie, kunnen de content en het hele streamingplatform in zijn geheel direct ontoegankelijk worden.

Maar hoe weet het platform dat je in het buitenland bent? En is er iets wat je eraan kunt doen?

Overal toegang tot al je streamingplatforms!

Bescherm je verbinding, neem je online privacy terug en blijf vrij online

Hoe blokkeert Discovery+ je vanuit het buitenland?

Beperkingen op streaming zijn net zo oud als streaming zelf, en waar je mee te maken krijgt staat bekend als geoblocking.

Telkens wanneer je online gaat, krijg je een IP-adres toegewezen – en die reeks nummers vertelt elke onlinedienst wie je bent en waar je vandaan komt. Dus telkens wanneer je probeert in te loggen op het Discovery+ streamingplatform, controleert het automatisch je IP om er zeker van te zijn dat je uit Nederland komt.

Wanneer je echter in het buitenland bent, is je IP-adres niet lokaal. Het platform bekijkt je IP-adres en ziet direct dat je uit het buitenland komt, waardoor je directe toegang tot alle content die je wil zien en waarvoor je betaalt, wordt geblokkeerd.

Kun je daar iets aan doen? Kun je een Nederlands IP-adres gebruiken wanneer je in het buitenland bent en toch toegang krijgen tot het platform? Ja, dat kan… met VPN Nederland.

VPN Nederland: je persoonlijke toegang tot Discovery+ vanuit het buitenland

VPN Nederland is een Virtual Private Network dat niet alleen is gemaakt om je online beveiliging en privacy te verbeteren, maar ook om je te helpen bij het bestrijden van online beperkingen die je ervan weerhouden om toegang te krijgen tot je content. Wij geloven dat het internet vrij moet zijn, en we wilden zelf de touwtjes in handen nemen en je de vrijheid teruggeven om te kunnen zien wat je maar wil, waar je maar wil.

Met behulp van onze eenvoudig te gebruiken app kun je met slechts één druk op de knop je virtuele locatie wijzigen, je IP-adres veranderen en direct toegang krijgen tot alles wat je wil, waar je ook bent. Ontdek hoe gemakkelijk we het voor je hebben gemaakt:

1. Kies eerst een VPN Nederland-abonnement dat het beste bij je past, maak een account aan, download en installeer onze app op je streamingapparaat.

2. Start vervolgens de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Nederland. Dit zal je IP-adres direct veranderen in een Nederlands IP, ook al ben je in een ander land.

3. Ga tot slot naar het Discovery+ streamingplatform, log in op je account en geniet van alles wat je hebt gemist!

VPN Nederland – je ultieme app voor volledig onbeperkt streamen

VPN Nederland is gemaakt om je volledig onbeperkt streamen en toegang te bieden tot alle platforms en content die je wil streamen, waar ter wereld je je ook bevindt. Om dat te bereiken, hebben we onze app uitgerust met enkele van de beste features en technologieën om je online ervaring niet alleen zo vrij, maar ook zo plezierig mogelijk te maken.

Onze elegante app wordt geleverd met:

  • Toegang tot het grootste VPN-serverpark ter wereld. Onze krachtige VPN-servers staan over het hele land verspreid, wat je niet alleen de beste VPN-ervaring in Nederland geeft, maar ook betekent dat je altijd verbinding kunt maken met thuis, waar je ook ter wereld bent.
  • Volledige ondersteuning voor Nederlandse streaming.Wij zijn de enige service die werkt met alle Nederlandse streamingplatforms en -diensten, waardoor je overal eenvoudig toegang hebt tot elk van hen.
  • Superieure snelheden. Dankzij onze krachtige 10 Gbps-servers en eersteklas lichtgewicht VPN-verbindingsprotocollen, waardoor je de superieure prestaties krijgt die je nodig hebt om te genieten van streaming in perfecte kwaliteit en met perfecte prestaties.
  • Volledige ondersteuning voor een onbeperkt aantal apparaten. Hierdoor krijg je niet alleen bescherming op elk apparaat, maar ook de mogelijkheid om al je content te streamen op de manier waarop je wil kijken.
  • 24/7 klantenservice. Ondersteuning die altijd klaar staat om al je vragen te beantwoorden en eventuele problemen met betrekking tot je streamingbehoeften binnen enkele minuten op te lossen.
Dit is VPN Nederland. En VPN Nederland staat voor grenzeloos streamen.

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand