Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk de Silverstone GP live en gratis!

 • Stream de Silverstone GP gratis op ORF, Channel 4 en andere platforms
 • Bekijk de race op Viaplay vanuit het buitenland
 • Stream op jouw manier op onbeperkte apparaten!
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

3 stappen naar gratis Silverstone GP streaming:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een VPN server in Oostenrijk, Engeland, Zwitserland, Luxemburg of België

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Stream de GP van Silverstone gratis op ORF, Joyn, Channel 4, SRF, RTL Play of RTBF Auvio!

Hoe kijk je de GP op Silverstone 2024 live en gratis?

Het Formule 1-seizoen van 2024 is in volle gang en spectaculairder dan het ik maanden, zo niet jaren geweest is. In Oostenrijk werd de strijd tussen Max Verstappen en Lando Norris openlijk op de baan uitgevochten, waarbij de Engelsman uiteindelijk het onderspit delfde. Het lijkt erop alsof de superioriteit van Verstappen aan de houdbaarheidsdatum zit en dat Max weer moet gaan werken voor zijn centen (dat deed hij natuurlijk al, maar je snapt het). En dat betekent maar één ding, en dat is dat de spanning eindelijk weer terug is in de Formule 1. Misschien iets minder leuk voor de die-hard Verstappenfans, maar wel heel goed voor het grootste deel van de motorsportliefhebbers en misschien ook wel erg goed voor de sport ‘an sich’.

Vonken op de baan, rivaliteit alom en de pers die ervan smult, we kunnen niet wachten op een nieuwe race, en gelukkig hoeft dat ook echt, want op 7 juli is het weer tijd voor iedereen om achterover te leunen en te genieten van een van de beste Grand Prix van het Formule 1-seizoen. De GP op Silverstone, een race op een iconisch circuit waar iedereen naar uitkijkt. En we vertellen je precies hoe je deze nieuwe krachtmeting live en helemaal gratis kunt zien!

Weekendschema

Vrijdag 5 juli

 • 1e vrije training: 13:30 uur – 14:30 uur
 • 2e vrije training: 17:00 uur – 18:00 uur

Zaterdag 6 juli

 • 3e vrije training: 12:30 uur – 13:30 uur
 • Kwalificatie: 16:00 uur – 17:00 uur

Zondag 30 juni

 • Grand Prix: 16:00 uur

VPN Nederland – een betere manier om de GP van Silverstone te kijken

Zoals je weet, zijn de enige twee manieren om de Silverstone GP in Nederland te kijken via Viaplay of F1 TV Pro – twee dure streamingabonnementen die je misschien niet hebt en misschien niet wil hebben.

Maar terwijl je lokale Formule 1-streamingopties beperkt zijn, zit de rest van de wereld vol met geweldige F1-streamingmogelijkheden waarmee je niet alleen de Silverstone GP kunt streamen, maar het hele Formule 1-seizoen. Live en ook nog eens gratis! Het enige wat je nodig hebt, is een manier om er toegang toe te krijgen.

En dit is waar VPN Nederland om de hoek komt kijken.

VPN Nederland laat je je virtuele locatie veranderen en elke online beperking omzeilen, zodat je toegang krijgt tot vrijwel elke website, platform of streamingdienst die je anders niet zou kunnen bereiken. Het enige wat je hoeft te doen, is op een knop drukken – zo geweldig en zo simpel is het!

Wil je de Silverstone GP ook live en gratis kijken? Laten we al je opties verkennen om dit te doen:

1. ORF

Zoals gewoonlijk komt de eerste en beste optie om gratis en live naar de GP van Silverstone te kijken uit Oostenrijk. Dit keer kun je de race bekijken op het ORF-kanaal en hun nieuwe, verbeterde streamingplatform dat je trakteert op misschien wel de beste Silverstone GP-uitzending ter wereld – allemaal helemaal gratis!

Wil je meekijken? Zo doe je dat:

1. Allereerst meld je je aan bij VPN Nederland, download en installeer onze app – dit is je ticket naar onbeperkt sportstreamen.

2. Start vervolgens de app en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk. Hiermee vervang je je Nederlandse IP door een Oostenrijks IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms dankzij onze unieke deblokkeer- en SmartDNS-technologie.

3. Ga ten slotte naar het ORF online streamingplatform, start de stream en geniet!

2. Joyn

Werkt ORF niet zoals je had gehoopt? Gelukkig is er nog een manier om de Silverstone GP live te streamen – via het Oostenrijkse streamingplatform Joyn, dat niet alleen ORF, maar ook de ServusTV-uitzending heeft.

Zo krijg je toegang:

1. Meld je weer aan, download en installeer onze VPN op je apparaat.

2. Start VPN Nederland, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Navigeer naar het Joyn streamingplatform en maak een gratis account aan – dit duurt slechts enkele seconden.

4. Start ten slotte de ORF-livestream en geniet!

3. Channel 4

Net zoals de NOS de GP van Zandvoort voor iedereen uitzendt, wordt de F1-race op Silverstone traditioneel uitgezonden door het Britse streamingplatform Channel 4. Zo kan iedereen afstemmen en genieten van de Britse GP, live en helemaal gratis.

Het platform is natuurlijk alleen beschikbaar voor kijkers in het VK, maar met behulp van VPN Nederland kun jij ook toegang krijgen en genieten van enkele van de beste Formule 1-commentaren ter wereld.

Dit is wat je moet doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze VPN-servers in het VK.

3. Navigeer naar het Channel 4 streamingplatform en maak een volledig gratis account aan met behulp van een Engelse postcode (HS8 5NA, PL16 0EQ, CO9 3EN, etc).

4. Start ten slotte de Silverstone GP livestream en geniet van de uitzending zonder beperkingen!

4. RTL Play

Wil je meer streamingopties? Dan moet je zeker het Luxemburgse RTL Play streamingplatform proberen! Op dit platform kun je de lokale RTL Zwee-zender live en online te bekijken, en dat is toevallig ook de zender die de GP van Silverstone live en gratis uitzendt.

Zo krijg je toegang:

1. Meld je aan bij VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Luxemburg.

3. Start het RTL Play streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race!

5. SRF / RSI / RTS

Je kunt de GP van Silverstone ook bekijken op een van de vele Zwitserse streamingplatforms, waarvan SRF de beste is omdat deze de Silverstone GP live en gratis in het Duits uitzendt. Zo krijg je toegang:

1. Neem allereerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat.

2. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Zwitserland.

3. Ga vervolgens naar het SRF online streamingplatform, start de livestream en geniet!

6. RTBF Auvio

Als alles faalt, is er altijd nog het Belgische streamingplatform RTBF Auvio dat de Silverstone GP live en gratis streamt, samen met tal van andere sportcontent.

Zo krijg je toegang tot het platform vanuit Nederland:

1. Meld je eerst aan bij VPN Nederland en installeer de VPN Nederland app op je favoriete streamingapparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in België.

3. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en maak een gratis account aan met behulp van een Belgische postcode (4102, 3370, 3830, etc).

4. Start ten slotte de livestream en geniet!

Hoe kijk je de Britse GP vanuit het buitenland?

Misschien is toegang tot buitenlandse streamingplatforms niet wat je zoekt. Misschien heb je al een abonnement op Viaplay of F1 TV Pro, maar heb je helaas ontdekt dat je geen toegang hebt tot je dure abonnementen vanuit het buitenland om de races te kijken die je mist terwijl je op zomervakantie bent.

Gelukkig is alles eenvoudig op te lossen met een abonnement op VPN Nederland. En zo doe je dat:

1. Het eerste wat je doet is natuurlijk je abonneren op VPN Nederland, download en installeer onze VPN op je apparaat.

2. Start vervolgens de app en maak verbinding met een van onze vele VPN-servers in Nederland. Hierdoor kun je vanaf elke locatie toegang krijgen tot elk Nederlands streamingplatform.

3. Log in op je Viaplay- of F1 TV-account zoals je normaal zou doen en geniet weer van je favoriete sporten zonder beperkingen!

Waar kun je de Silverstone GP-trainingen en kwalificaties kijken?

Als alleen de GP niet genoeg voor je is, kun je met VPN Nederland en je nieuwe deblokkeer-mogelijkheden niet alleen de race zelf streamen, maar ook de trainingen en de kwalificaties, ook weer allemaal live en gratis.

Je kunt de trainings- en kwalificatiesessies live en gratis bekijken op de volgende streamingplatforms:

 • ORF
 • Joyn
 • RTL Zwee (via RTL Play)

Volg gewoon de bovenstaande handleidingen om ze te bekijken.

In Nederland kun je natuurlijk de trainingssessies en de kwalificaties bekijken op Viaplay en F1 TV Pro. En als je een abonnement hebt, maar in het buitenland vastzit, weet je al wat je moet doen.

Waarom je de F1-race van 2024 op Silverstone niet mag missen

Ten eerste is het natuurlijk Silverstone, met al zijn historie. En het is natuurlijk de thuisbasis van Lewis Hamilton. De kaartverkoop voor het raceweekend verliep niet al te hard aan de andere kant van het kanaal. Dat is waarschijnlijk mede vanwege de prijzen, maar misschien ook omdat er aan de top weinig wisselingen plaatsvinden. Toch was het eerder in Spanje lange tijd niet duidelijk wie er als eerste over de finish zou komen. Norris bewees met McClaren een geduchte tegenstander, en het lijkt er dan ook op alsof het seizoen een stuk competatiever aan het worden is dan vorig jaar. En dat is leuk voor alle rijders achter Verstappen, maar zeker ook voor alle fans op de tribune, en alle volgers van de live Formule 1 streams.

Silverstone: het circuit van Hamilton, Verstappen, Norris of de fan?

Max Verstappen won de GP op Silverstone in 2023, maar thuisrijder Lewis Hamilton heeft het hoogste aantal overwinningen behaald. Norris heeft ondertussen bewezen dat hij er niet voor terugdeinst om het gevecht met Max aan te gaan. Wat ons betreft is de Britse GP er dus zeker geen die je als fan mag overslaan, en al helemaal niet om de stomme reden dat je je in een bepaald land bevindt. Daarom helpt VPN Nederland je om ervoor te zorgen dat je alle streams die je wil kijken kunt kijken, of je nu thuis blijft, of lekker op vakantie bent in het buitenland.

Jouw sport op jouw manier

 

 • Stream sport gratis!
 • Toegang tot elke sportstream
 • Stream vanuit het buitenland
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand