Trustpilot over VPN Nederland

Stream de Canada GP live en helemaal gratis!

  • Bekijk de GP van Canada gratis op ServusTV, Joyn, RTL en andere platforms
  • Stream de Grand Prix op Viaplay en F1 TV vanuit het buitenland
  • Geniet van onbeperkt streamen op elk apparaat!
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

In 3 stappen kun je gratis naar de Canada GP kijken:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een VPN server in Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland of België

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Geniet van de Canada GP op ServusTV, Joyn, RTBF Auvio, RTL Play of SRF helemaal gratis!

Hoe kun je de Canada GP 2024 live en gratis bekijken?

Het Formule 1-seizoen van 2024 is in volle gang, en het begint te rommelen bij Red Bull nu topontwerper Adrian Newey na maar liefst 19 jaar is vertrokken bij het team en Max Verstappen teleurstellend 6e werd in de GP van Monaco. McLaren en Ferrari komen inmiddels steeds dichterbij en de Formule 1 wordt daarom weer best een beetje spannend. Verstappen leek het begin van het seizoen de gedoodverfde kampioen, maar hij is er nog zeker niet en hoe die strijd tussen de coureurs zich verder gaat ontwikkelen zien we snel, want de iconische GP van Canada staat op het programma. En we zullen je alles vertellen over wanneer, waar en hoe je die kunt streamen.

Weekendschema

Vrijdag 7 juni

  • 1e vrije training: 19:30 uur – 20:30 uur
  • 2e vrije training: 23:00 uur – 00:00 uur

Zaterdag 8 juni

  • 3e vrije training: 18:30 uur – 19:30 uur
  • Kwalificatie: 22:00 uur – 23:00 uur

Zondag 9 juni

  • Grand Prix: 20:00 uur

Waarom heb je VPN Nederland nodig om de GP van Canada live en gratis te bekijken?

Je opties om de Canadese Grand Prix en het hele Formule 1-seizoen te bekijken zijn zeer beperkt. Je moet ofwel een Viaplay– of een F1 TV-abonnement hebben. Dat is het wel qua opties in Nederland.

Maar de rest van de wereld zit vol met geweldige, live en – het beste van alles – volledig gratis Formule 1-streamingopties. Wil je die uitzendingen volgen en genieten van de favoriete motorsport van iedereen? Wil je dat live en gratis op wereldwijde streamingplatforms doen, in plaats van dure streamingabonnementen af te sluiten midden in het seizoen? Nou, dan heb je alleen VPN Nederland nodig.

Misschien is VPN Nederland niet je toegangsticket tot de F1-tribunes, maar het is het op één na beste, want je kunt ermee met een druk op de knop toegang krijgen tot alle wereldwijde gratis Formule 1-streamingplatforms. Hierdoor kun je de Canadese GP en de rest van het Formule 1-seizoen – live en gratis – bekijken.

VPN Nederland is niet alleen jouw ultieme tool voor het deblokkeren van streaming, we gaan je ook precies vertellen waar en hoe je de Canadese GP, de trainingen en de kwalificaties live en gratis kunt zien.

1. ServusTV

Wanneer het gaat om het gratis kijken naar de Formule 1, is het Oostenrijkse ServusTV verreweg een van de beste streamingplatforms ter wereld om dit te doen. En natuurlijk zal de GP van Canada er live worden uitgezonden.

Wil je de Canadese Grand Prix live en gratis kijken op ServusTV? Zo doe je dat:

1. Het eerste wat je moet doen is je abonneren op VPN Nederland, onze VPN-app downloaden en installeren op je apparaat.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze krachtige VPN-servers in Oostenrijk. Hiermee krijg je zonder enig probleem toegang tot alle lokale streamingplatforms.

3. Start tot slot de ServusTV streamingplatform of app, navigeer naar de livestream en geniet gratis van GP van Canada!

2. Joyn

Veel mensen weten niet dat er meer dan één manier is om de Canadese GP gratis te bekijken op ServusTV. Je kunt ook toegang krijgen tot de live ServusTV-uitzending via het Joyn streamingplatform, dat ook exclusief beschikbaar is in Oostenrijk. Dit kan zelfs een betere streamingoptie zijn dan ServusTV, omdat het platform veel betrouwbaarder en stabieler is.

Zo krijg je er toegang toe vanuit Nederland:

1. Neem een ​​abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaat.

2. Start vervolgens de app en verbind met een van onze VPN-servers in Oostenrijk.

3. Ga naar het Joyn streamingplatform en maak een account aan. Dit duurt slechts een paar seconden om op te zetten en vereist slechts wat basisinformatie.

4. Navigeer tot slot naar de beschikbare ServusTV-uitzending op het platform en geniet gratis van de race!

3. RTL Play

Een van onze andere favoriete opties om de Canadese GP live en gratis te bekijken, komt uit Luxemburg, waar je de races live kunt zien op het RTL Zwee-kanaal. Maar het beste is dat je ook toegang hebt tot het kanaal en de gratis Canadese GP-uitzending via het lokale RTL Play streamingplatform.

Zo krijg je er gemakkelijk toegang toe:

1. Als eerste, abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je voorkeursstreamingapparaat.

2. Start vervolgens de app en verbind met een van onze VPN-servers in Luxemburg.

3. Ga naar het RTL Play streamingplatform, navigeer naar de livestream van RTL Zwee en geniet van de race, live en helemaal gratis.

4. SRF / RSI / RTS

Je kunt de Canadese GP ook live en gratis bekijken in Zwitserland, waar de race gratis wordt uitgezonden op een van de vele lokale kanalen, waaronder SRF (Duits), RSI (Italiaans), RTS (Frans). Het beste van alles is dat al die kanalen beschikbaar zijn als online livestreams, en natuurlijk kun je ze allemaal vanuit Nederland streamen met behulp van VPN Nederland:
1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op een van je apparaten.

2. Verbind met een van onze VPN-servers in Zwitserland.

3. Start de livestream van het kanaal dat je wil bekijken en geniet live en gratis van de race.

5. RTBF Auvio

Tot slot kun je ook de Canadese Grand Prix live en gratis streamen in België via het RTBF Auvio streamingplatform, dat niet alleen de Formule 1 huisvest, maar ook MotoGP, Europa League, Conference League, en nog veel meer live en gratis sportstreams.

Zoals gebruikelijk kun je toegang krijgen tot het platform met behulp van VPN Nederland. Dit is alles wat je moet doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze VPN-app op je apparaat.

2. Start VPN Nederland en verbind met een van onze VPN-servers in België.

3. Eenmaal verbonden, ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en maak een gratis account aan. Om er een te maken, heb je een Belgische postcode nodig, zoals: 6660, 7760, 5640, etc.

4. Navigeer tot slot naar de Formule 1 live stream en geniet van de race live, gratis en zonder enige beperkingen.

De GP van Canada vanuit het buitenland kijken

Het is juni, dus het kan zijn dat je tegen de tijd dat de Canadese GP plaatsvindt op vakantie bent. Als dat het geval is, zul je al snel ontdekken dat je de Canadese Grand Prix niet kunt kijken, omdat de Formule 1-streams exclusief beschikbaar zijn in Nederland.

Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn met VPN Nederland. Met onze hulp kun je al je streamingplatforms – en alles wat ze te bieden hebben – vanuit het buitenland zonder beperkingen, limieten of geoblocking bekijken. Dus als je een obstakel treft, zo overwin je hem:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze VPN op je apparaat.

2. Verbind met een van onze VPN-servers in Nederland.

3. Log in op je streaming-serviceaccount en bekijk de Canada GP zonder beperkingen.

Waar kun je de training en kwalificaties van de Canada GP gratis bekijken?

De trainingen en kwalificaties maken net zo goed deel uit van het raceweekend als de Grand Prix zelf. En we weten ook hoe je daar live en gratis van kunt genieten!

Je kunt dit doen op de volgende streamingplatforms:

  • ServusTV
  • Joyn
  • RTL Zwee (via RTL Play)

Volg gewoon de bovenstaande handleidingen om ze te bekijken.

In Nederland kun je natuurlijk de trainingssessies en de kwalificaties bekijken op F1 TV of Viaplay. En als je een abonnement hebt maar vastzit in het buitenland, weet je al wat je moet doen.

Waarom mag je de 2024 GP van Canada niet missen?

De GP van Canada heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1978 toen de eerste race plaatsvond op het Circuit Ile Notre-Dame, later omgedoopt tot Circuit Gilles-Villeneuve. Op dit circuit, gelegen op het door mensen gemaakte Notre Dame Island in de St. Lawrence River, worden 70 ronden gereden over een lengte van 4.361 km, wat resulteert in een raceafstand van 305.27 km.

Het circuit staat bekend om zijn stop-start karakter met veel zware chicanes en de beroemde hairpin, die de remmen flink op de proef stelt. Maar er zijn ook snelle en vloeiende secties, met als hoogtepunt de legendarische Wall of Champions. Max Verstappen kwam op het circuit in 2022 en 2023 als eerste over de finish. Doet hij het dit jaar weer?

Mis geen enkele meter van de GP van Canada 2024

Maar liefst 70 ronden lang kunnen we genieten van de beste coureurs ter wereld, en alleen dat feit al belangrijk genoeg om live te willen zien. Maar het kan ook nog eens gratis, want terwijl je in Nederland een abonnement moet aanschaffen op de zender die de F1 uitzendt, kun je in andere landen gewoon gratis live naar de races kijken.

Dat die uitzendingen alleen voor de respectievelijke landen beschikbaar zijn is geen probleem als je VPN Nederland inschakelt. Dus schaf onze app aan, en geniet van elke meter van elk F1 circuit dat dit seizoen nog op de kalender staat.

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Kijk vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 klantenondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand