Zo kijk je de Grand Prix van Mexico 2023 live en gratis

okt 24, 2023

Het was een flinke strijd tussen Mercedes en Red Bull in Austin, Texas maar Max Verstappen wist vanuit de zesde startpositie op P1 te eindigen en liet de uiteindelijk gediskwalificeerde Hamilton achter zich. Daarmee behaalde Verstappen de 50e overwinning in de Formule 1. Dat is indrukwekkend, want nu staat hij in het rijtje Lewis Hamilton, Michael Schumacher, Sebastian Vettel en Alain Prost die allemaal lid zijn van ‘de club van 50’ maar vergeet niet dat Hamilton maar liefst 103 zeges op zijn naam heeft staan.

Het blijft dus nog steeds een titanenstrijd elke race en het is een genot om naar te kijken. Gelukkig is het seizoen nog niet voorbij en kunnen we al snel weer genieten van de GP van Mexico. Het circuit van Mexico, ook bekend als het Autódromo Hermanos Rodríguez, staat bekend om zijn hoge ligging van meer dan 2.200 meter boven zeeniveau en de legendarische bocht genaamd “Peraltada”. Deze bocht was lange tijd berucht en veel coureurs zijn er gecrasht. Zo maakte Ayrton Senna er een flinke schuiver in 1991 die menig fan een hartverzakking bezorgde. Nu zal dat niet zo snel meer gebeuren want na een verbouwing van het circuit is de bocht een stuk langzamer geworden.

Max Verstappen heeft al vier keer gewonnen op dit circuit. Wordt dit de 5e overwinning? Laten we eens kijken naar wanneer je de stream aan moet zetten:

Mis nooit meer een race!

Bekijk Formule 1 live en volledig gratis met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Weekendschema

Vrijdag 27 oktober

  • 1e vrije training: 20:30 uur
  • 1e vrije training: 00:00 uur

Zaterdag 28 oktober

  • 2e vrije training: 19:30 uur
  • Kwalificatie: 00:00 uur

Zondag 29 oktober

  • Grand Prix: 21:00 uur

    VPN Nederland – de manier om gratis naar Formule 1 te kijken

    Wil je de Mexicaanse GP zien, maar heb je geen zin om een laat Vaiplay-abonnement te nemen? Dan heb je VPN Nederland nodig.

    Ons Virtual Private Network stelt je in staat je virtuele locatie te veranderen en toegang te krijgen tot gratis en live Formule 1-streams die beschikbaar zijn in andere landen dan Nederland. Zonder VPN zou je deze streams niet kunnen bekijken vanwege geografische beperkingen. Zo kun je genieten van dit en alle volgende Formule 1-seizoenen, live en gratis, zonder te betalen voor abonnementen die je anders niet nodig zou hebben.

    VPN Nederland is het perfecte hulpmiddel hiervoor, want het biedt: 

    Hoe kun je live en gratis kijken naar de GP van Mexico 2023?

    Nu gaan we ontdekken hoe je de stream kunt bekijken.

    1. ORF

    Zoals je inmiddels weet, als je een kwalitatieve F1-stream wil bekijken dan moet je in Oostenrijk zijn. Daar worden alle races zowel live als gratis uitgezonden. De GP van Mexico is gratis te bekijken op het ORF TV-kanaal en online streamingplatform.

    Wil je meekijken? Dat is makkelijk! Dit is wat je moet doen:
     

    1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement. Met onze hulp kun je een Oostenrijks IP-adres krijgen en toegang krijgen tot de ORF-stream alsof je zelf in Oostenrijk bent.
    2. Download en installeer vervolgens onze app.
    3. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk.
    4. Het enige wat je nu nog moet doen, is naar de ORF-website of app gaan en genieten van de race in al zijn glorie!

    2. Joyn

    ORF is geweldig, maar we hebben gehoord dat er tijdens de raceweekenden problemen kunnen zijn. Geen zorgen, er is nog een betere manier om te genieten van de ORF-uitzending van de GP van Mexico. En dat is via het Oostenrijkse streamingplatform Joyn, dat streams heeft van ORF, ServusTV en bijna alle andere lokale zenders.

    En dit is alles wat je moet doen om toegang te krijgen tot het platform:
     

    1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement. Dit is opnieuw jouw toegang tot alle Oostenrijkse streams die je maar wil.
    2. Download, installeer en start de VPN Nederland-app.
    3. Open de serverlijst en maak verbinding met onze server in Oostenrijk.
    4. Eenmaal verbonden, ga je naar het Oostenrijkse Joyn-streamingplatform en meld je je aan voor een volledig gratis account. Dat kost je slechts een paar seconden en je hebt alleen je e-mail nodig.
    5. Geniet van de race!

    3. RTL Luxemburg

    Luxemburg is een andere geweldige plek om alle Formule 1-actie te volgen die je maar wil, inclusief de GP van Mexico.

    Dit is alles wat je moet doen om daar te komen:
     

    1. Neem een VPN Nederland-abonnement.
    2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat of apparaten.
    3. Na installatie, open de app en maak verbinding met een van onze serverlocaties in Luxemburg.
    4. Eenmaal verbonden, ga je naar het RTL Play online streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race!

    4. SRF

    SRF uit Zwitserland is een andere geweldige plek om alle Formule 1-actie live en gratis te bekijken. En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om dat te doen!

    Dit is alles wat je moet doen om de Mexico GP op de Zwitserse tv te bekijken:
     

    1. Als eerste neem je een abonnement op VPN Nederland – een van de weinige, zo niet de enige dienst die je toegang geeft tot Zwitserse streamingplatforms.
    2. Download en installeer vervolgens de app op een of meerdere van je apparaten.
    3. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Zwitserland.
    4. Als dat is gelukt, ga je naar SRF en begin je met streamen.

    5. RTBF Auvio

    Ten slotte kun je terecht bij het Belgische RTBF Auvio streamingplatform om de GP van Mexico live en gratis in het Frans te bekijken.

    En natuurlijk kan VPN Nederland je helpen om dit voor elkaar te krijgen. Dit is alles wat je moet doen:
     

    1. Eerst en vooral, neem een abonnement op VPN Nederland. Met onze hulp krijg je toegang tot vrijwel elk Belgisch streamingplatform.
    2. Download en installeer de VPN Nederland app.
    3. Start de app, open de lijst met servers en maak verbinding met een van onze servers in België.
    4. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en maak een gratis account aan.
    5. Om een account aan te maken, moet je het platform voorzien van een lokale postcode, zoals: 1652, 4480, 2950, etc.
    6. Streamen maar!

    Kijk de GP van Mexico op Viaplay vanuit het buitenland

    Het live en gratis bekijken van de GP van Mexico is misschien niet het enige probleem waarbij VPN Nederland je kan helpen. Wat als je al een Viaplay-abonnement hebt, maar de GP van Mexico je in het buitenland overvalt terwijl je geniet van je broodnodige herfstvakantie?

    Gelukkig kun je met de hulp van VPN Nederland je Viaplay-abonnement overal mee naartoe nemen, omdat wij experts zijn in het deblokkeren van Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland.

    Dus als je merkt dat je buitengesloten bent van een streamingabonnement waarvoor je betaalt, is dit wat je eraan kunt doen:
     

    1. Schaf een abonnement aan bij VPN Nederland – geen andere VPN kan je helpen Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren.
    2. Download en installeer onze gebruiksvriendelijke app.
    3. Start de app en maak via de serverlijst verbinding met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland beschikt over het grootste servernetwerk in Nederland, waardoor je de beste service krijgt en gegarandeerd toegang hebt tot alle lokale streamingdiensten.
    4. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je dat normaal gesproken zou doen.

    Mis geen seconde van de F1 actie

    Wat een seizoen, en het is nog lang niet voorbij! Na een indrukwekkende strijd in Austin, waar Max Verstappen zijn 50e overwinning in de F1 behaalde, kunnen we ons nu opmaken voor de GP van Mexico. Dit circuit, beroemd en berucht, biedt altijd spektakel. Dus, zin in meer Formule 1-actie? Dan weet je nu hoe je dat moet aanpakken. Of je nu in Nederland bent of je vakantie in het buitenland viert, met VPN Nederland mis je geen seconde.

    Oh, en vergeet niet: dat weekend gaat de wintertijd in, dus zorg dat je de klok verzet voordat je klaar gaat zitten voor de race. Je wil natuurlijk geen seconde missen van deze titanenstrijd!

    Neem je online veiligheid terug

     

    • Onbreekbare encryptie
    • Echte online privacy
    • Wereldwijd servernetwerk
    • Onbeperkt apparaten
    • Grenzeloos streamen
    • 24/7 Nederlandse ondersteuning

    Ook interessant