Zo kun je de 2023 F1 GP van Monaco live en gratis kijken

mei 31, 2023

Het regende, en regende, en regende, en hoewel we daar normaal gesproken best blij van worden bij Formule 1 races, was het dit keer iets teveel van het goede en was er ineens helemaal geen race meer om van te genieten. En we hadden er net zo’n zin in! Gelukkig staat de volgende Grand Prix alweer voor de deur, en dat is meteen een heel mooie: de prachtige straatrace van Monaco!

Stream Formule 1 live en gratis! Altijd.

Mis de prachtige GP van Monaco niet!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

VPN Nederland: De ultieme tool voor het kijken naar Formule 1

Zoals altijd is de enige plek om de GP van Monaco en het hele Formule 1-seizoen 2023 te streamen Viaplay. En dat is niet voor iedereen ideaal. Het platform is namelijk niet alleen extreem duur, maar de kwaliteit van de streams en het commentaar is niet om over naar huis te schrijven. Het is dus niet zo gek dat je op zoek bent naar alternatieve manieren om de race te bekijken.

Gelukkig is VPN Nederland de ultieme tool om je de beste Formule 1-streamingopties van over de hele wereld te bieden, zodat je kunt genieten van de races zoals jij dat wilt en verdient.

VPN Nederland is geen streamingdienst, maar is zelfs nog beter, omdat je hiermee met één klik op de knop toegang hebt tot elke gewenste stream en uitzending, en dat komt door:

  • Een enorme vloot van servers over de hele wereld. Streamingdiensten ontdekken op basis van je IP-adres waar je vandaan komt en beslissen of ze je doorlaten of blokkeren. Door verbinding te maken met een van onze servers die strategisch in verschillende landen zijn geplaatst, kent VPN Nederland je internetverbinding een lokaal IP-adres toe, waardoor je direct toegang hebt tot elk streamingplatform in dat land.
  • Alle servers van VPN Nederland zijn perfect geoptimaliseerd voor streaming, wat betekent dat waar je de stream ook vandaan wilt halen, VPN Nederland het voor elkaar kan krijgen. Of het nu Oostenrijk, België of zelfs Luxemburg is, geen enkele F1-stream is verboden terrein voor jou.
  • Toegang krijgen tot verschillende streamingdiensten kan best moeilijk lijken, maar VPN Nederland maakt het de gemakkelijkste klus ter wereld door de meest elegante en eenvoudige VPN-app ter wereld, evenals de beste, volledig Nederlandse ondersteuning in de hele branche die je kan assisteren bij elke stap.
  • Met VPN Nederland heb je niet alleen toegang tot gratis Formule 1-streams van over de hele wereld, je kunt ook luisteren naar de Grand Prix Radio die niet meer beschikbaar is in Nederland, en toegang krijgen tot Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland als je op vakantie bent.

De beste manieren om de Monaco GP live en gratis te bekijken

Er zijn verschillende plekken waar je de GP van Monaco gratis en live kunt streamen. We hebben ze voor je op een rij gezet:

1. ServusTV

Op dit punt in het seizoen weet iedereen dat Oostenrijk een paradijs voor F1-fans is. Het land streamt elke race live en gratis op een van de twee kanalen – ServusTV en ORF. Afhankelijk van de race wisselen de kanalen elkaar af en nu wordt de GP van Monaco exclusief live uitgezonden op het streamingplatform ServusTV.

Wil je genieten van een van de beste Monaco GP-streams ooit? Dit is hoe je het doet:

1. Sluit eerst een VPN Nederland abonnement af en installeer onze VPN app op je device. VPN Nederland is perfect geoptimaliseerd voor streaming in Oostenrijk waardoor je eenvoudig toegang hebt tot ServusTV.

2. Start vervolgens de app en open de serverlijst die al onze snelle servers bevat.

3. Zoek Oostenrijk op de lijst en maak verbinding met het land. Zodra de app verbinding maakt, wordt je lokale, Nederlandse IP vervangen door een Oostenrijks IP en daarmee krijg je toegang tot het Oostenrijkse streamingplatform ServusTV.

4. Ga naar de ServusTV-website en geniet van de race.

2. RTL Luxemburg

De andere, even toegankelijke en te gekke optie is RTL Zwee uit Luxemburg. En gelukkig is VPN Nederland de enige VPN die werkt met Luxemburgse streaming.

Wil je toegang krijgen tot de Formule 1-stream op RTL Zwee, dan doe je dat als volgt:

1. Start met het nemen van een abonnement op VPN Nederland en het installeren van onze VPN-app op je apparaat. Met de hulp van VPN Nederland kun je verbinding maken met elk land en een goed IP-adres krijgen om toegang te krijgen tot alles wat de wereld van F1-streaming te bieden heeft.

2. Start vervolgens de app en open de serverlijst.

3. Zoek de locatie in Luxemburg en klik erop om verbinding te maken. Je IP-adres wordt vervangen door een lokaal Luxemburgs IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot lokale streamingdiensten zoals RTL Play die de online livestream van RTL Zwee uitzendt.

4. Ga naar het platform van RTL Play, navigeer naar de livestream van RTL Zwee en geniet helemaal gratis van de race!

3. SRF/RSI/RTS

Een andere optie is het kijken naar de GP van Monaco met behulp van de Zwitserse tv. Er zijn er drie die de race zullen streamen: SRF, RSI en RTS. SRF is echter waarschijnlijk de beste optie, aangezien deze zender de race in het Duits zal uitzenden.

SRF in handen krijgen is heel eenvoudig met VPN Nederland. Dit is hoe je het doet:

1. Begin weer met de aanschaf van een VPN Nederland-abonnement, het downloaden en installeren van de app op je apparaat.

2. Na installatie start je de app, open je de serverlijst en maak je verbinding met de locatie in Zwitserland. Door dit te doen, vervangt onze VPN-service je Nederlandse IP-adres door een echt lokaal Zwitsers IP-adres, zodat je toegang krijgt tot alle Zwitserse streaming die je maar wilt.

3. Zodra de VPN verbinding maakt met de Zwitserse locatie, ga je naar het SRF online streamingplatform en zoek je de racestream.

4. Geniet met een grote G!

4. RTBF

Als je op zoek bent naar iets dichter bij huis, is er altijd de optie van België, dat de GP van Monaco live en gratis zal streamen op RTBF, ook gemakkelijk toegankelijk via het RTBF Auvio online streamingplatform.

En VPN Nederland is natuurlijk dé manier om daar toegang toe te krijgen. Dus dit is wat je doet:

1. Neem een VPN Nederland abonnement en installeer de app.

2. Start de app, open de serverlijst, zoek onze Belgische serverlocatie en maak er verbinding mee.

3. Zodra de VPN verbinding maakt, heb je toegang tot alle Belgische content met geografische restricties. Nu hoef je alleen nog maar een account aan te maken op RTBF Auvio.

4. Om er een aan te maken, ga je naar het online streamingplatform RTBF Auvio en vraag je een volledig gratis account aan. Om er een te maken, wordt je gevraagd om een Belgische postcode op te geven, zoals: 2520, 6680, 1457, 6672.

5. Je kunt nu niet alleen genieten van de Formule 1, maar van alle andere motorsporten waar de RTBF de rechten op heeft, en dat is nogal wat.

Formule 1 kijken op Viaplay vanuit het buitenland

De kans is groot dat je hebt toegegeven en al een prijzig abonnement op Viaplay hebt. Maar wat heb je aan een abonnement als je het niet mee kunt nemen op vakantie?

Formule 1-streams op Viaplay zijn exclusief voor Nederland. En dit betekent dat zodra je het land verlaat, je niet langer kunt genieten van een van de streams terwijl je nog steeds voor het platform moet betalen.

Met VPN Nederland kun je gewoon genieten van Viaplay en zijn Formule 1-streams, waar je ook bent. En dit is alles wat je hoeft te doen:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland – geen enkele andere VPN kan je helpen lokale streamingdiensten te deblokkeren.

2. Nadat je de app hebt geïnstalleerd, start je deze en maak je via de serverlijst verbinding met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland wordt geleverd met de grootste selectie Nederlandse servers, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot elk platform in het land en het de best mogelijke prestaties levert.

3. Zodra je verbinding hebt gemaakt, zal de VPN je een Nederlands IP-adres toewijzen en kun je inloggen en Viaplay bekijken.

4. Fijne race!

Nieuwe raceronde, nieuwe kansen

Na de teleurstelling van afgelopen week kunnen we nu eindelijk weer opmaken voor een nieuwe race. Van ons mag het best regenen in Monaco, maar graag een paar druppels minder dan in Italië, zodat we kunnen genieten van een van de mooiste races van het Formule 1 seizoen 2023, de GP van Monaco!

Tune in op een van bovenstaande manieren op zondag 28 mei om 15:00.

Spectaculaire korting op ons populairste abonnement!

Bespaar groots met onze tijdelijke seizoenskorting.
Bespaar meer dan 60%!

Ook interessant