Zo kijk je live en gratis naar de 2023 Singapore GP

sep 11, 2023

Max Verstappen heeft een record te pakken en om hem heen worden enkele mensen steeds groener van jaloezie, althans zo lijkt het. Toto Wolff blijkt nog steeds niet helemaal over het kampioenschap van 2021 heen en sneerde iets over het teveel uitgegeven geld door Red Bull in dat jaar, en Lewis Hamilton vindt dat het tijd wordt voor de FIA om iets aan de dominantie van Red Bull en zijn succesvolle coureur te doen. Het zindert en het knettert dus een beetje daar in de Formule 1, en dat maakt het volgen ervan alleen maar vermakelijker.

Voor de echte fans is naast de sappige roddel en achterklap natuurlijk maar een ding van belang, en dat is de volgende race. Aankomend weekend is het tijd voor de GP van Singapore! En die wordt iets anders dan anders.

De Grand Prix van Singapore heeft een frisse wending genomen met recente aanpassingen aan het circuit. Het voormalige gedeelte tussen bocht zestien en negentien is omgetoverd tot een indrukwekkend lang recht stuk van bijna 400 meter, waardoor het aantal bochten nu negentien bedraagt. Deze nieuwe lay-out belooft niet alleen een andere race-ervaring, maar ook kortere rondetijden van ongeveer 20 seconden sneller dan voorheen. De iconische Bay Grandstand is verdwenen, terwijl de totale circuitlengte is ingekort tot ongeveer 4,9 kilometer. Dit allemaal vanwege herontwikkelingswerkzaamheden rondom het circuit, die tegen eind 2026 zullen resulteren in de gloednieuwe evenementenlocatie ‘NS Square’.

Opgewonden? Mis het niet!

Bekijk de GP van Singapore live en gratis met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Wanneer kunnen we de coureurs op dit aangepaste circuit voorbij zien schieten? Laten we beginnen met het weekendschema.

Weekendschema

Vrijdag 15 september

 • 1e vrije training: 11:30 uur
 • 2e vrije training: 15:00 uur

Zaterdag 16 september

 • 3e vrije training: 11:30 uur
 • Kwalificatie: 15:00 uur

Zondag 17 september

 • Grand Prix: 17:00 uur

VPN Nederland – nog steeds je belangrijkste F1 metgezel!

De afgelopen paar jaar zijn behoorlijk moeilijk geweest voor de Nederlandse Formule 1-fans. Niet alleen zijn de uitzendrechten voor het streamen van de races overgegaan naar Viaplay, waar de meeste lokale fans gewoon niet warm voor liepen, maar zelfs Grand Prix Radio moest het land verlaten en naar onze buren vertrekken.

Jammer.

Maar VPN Nederland is gedurende het hele seizoen 2023 bij je gebleven en heeft je de allerbeste opties geboden om de Formule 1 van over de hele wereld te streamen, zodat ook jij ervan kunt genieten zonder beperkingen, en zonder dure streamingabonnementen te hoeven afsluiten die je buiten de races om toch niet gebruikt.

En met de aanstaande Singapore GP is VPN Nederland nog steeds je beste metgezel om een van de meest opwindende GP’s van het seizoen live en helemaal gratis te bekijken.

Hoe doet VPN Nederland dat? Nou, we zijn jouw ultieme hulpmiddel voor alles wat met streaming te maken heeft, onder meer door:

 • Allereerst beschikt VPN Nederland over een heel netwerk van servers over de hele wereld waarmee je met een enkele klik kunt verbinden. Hierdoor verander je je virtuele locatie en kun je toegang krijgen tot streamingplatforms die anders geblokkeerd zouden zijn, door ze te laten denken dat je vanuit dezelfde landen aan het browsen bent als waar zij beschikbaar zijn.
 • Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, wat betekent dat we de beste dekking en de allerbeste streamingprestaties bieden, ongeacht waarvandaan of waarheen je je verbinding maakt.
 • Streamingplatforms en -diensten blokkeren momenteel VPN’s, maar omdat we je de beste ervaring willen bieden, staan onze streamingexperts en onze 24/7 ondersteuning altijd voor je klaar om je de hulp en begeleiding te bieden die je nodig hebt.

Nu je hopelijk overtuigd bent dat VPN Nederland inderdaad de beste VPN voor de klus is, laten we eens kijken hoe je de GP van Singapore live en gratis kunt streamen.

De beste manieren om de GP van Singapore live en gratis te kijken

We hebben 3 geweldige manieren gevonden om de GP van Singapore live en gratis te bekijken.

1. ServusTV

Austria en ServusTV komen opnieuw te hulp door je live en helemaal gratis een van de beste Formule 1-dekkingen te bieden!

Gelukkig is het heel eenvoudig om ServusTV in Nederland te bekijken met VPN Nederland. Dit is alles wat je hoeft te doen:
 

 1. Begin met het nemen van een VPN Nederland abonnement. Zonder dat kun je niet afstemmen op ServusTV, want de uitzending is alleen beschikbaar in Oostenrijk.
 2.  

 3. Download en installeer vervolgens onze app. VPN Nederland biedt onbeperkte ondersteuning voor apparaten en heeft apps voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je voldoende keuzes hebt om de race op jouw manier te streamen.
 4.  

 5. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in Oostenrijk. Hiermee vervang je direct je lokale Nederlandse IP door een Oostenrijkse, waardoor je meteen toegang hebt tot alles wat je kunt streamen op ServusTV, inclusief de GP van Singapore.
 6.  

 7. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is naar de ServusTV-website of app gaan en genieten van de race in al zijn glorie!

2. Joyn

Werkt ServusTV niet voor je? Of misschien gedraagt ORF zich deze week vervelend? Er is een andere manier om beide kanalen, het hele Formule 1-seizoen en nog veel meer – te bekijken en dat is het gratis Oostenrijkse Joyn-streamingplatform.

Dit streamingplatform heeft niet alleen een hoop exclusieve gratis content die je nergens anders kunt vinden, maar het biedt ook gratis live streams van zowel ServusTV als ORF, inclusief de Formule 1-races. En dit maakt het een geweldige plek om de GP van Singapore te bekijken. Maar het belangrijkste is dat het buitengewoon eenvoudig is om toegang te krijgen tot dit streamingplatform met behulp van VPN Nederland.

Dit is alles wat je moet doen:
 

 1. Ten eerste, neem een VPN Nederland abonnement. Of het nu Joyn, ServusTV of ORF is, dit is de plek voor al je Oostenrijkse streaming.
 2.  

 3. Nadat je je hebt aangemeld voor VPN Nederland, download en installeer je onze VPN-app.
 4.  

 5. Start de app en maak verbinding met een van onze Oostenrijkse servers via de serverlijst. Dit vervangt je Nederlandse IP-adres door een Oostenrijks IP-adres, waardoor je direct toegang hebt tot het Joyn-streamingplatform.
 6.  

 7. Ga naar het Joyn-platform en vraag een volledig gratis account aan. Het enige wat je nodig hebt om er een te maken, is je e-mailadres.
 8.  

 9. Verifieer je e-mail, log in en begin met streamen!

3. RTL Luxemburg

Een andere optie die je kunt gebruiken om de Singapore GP live en gratis te kijken, is het Luxemburgse RTL Zwee-kanaal, dat je online kunt streamen met VPN Nederland.

Dit is alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot de livestream uit Luxemburg van de GP van Singapore:
 

 1. Neem een VPN Nederland abonnement, download en installeer onze VPN-app op je apparaat.
 2.  

 3. Start de VPN Nederland app en maak verbinding met een van onze serverlocaties in Luxemburg.
 4.  

 5. Ga naar het online streamingplatform van RTL Play, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race. Dat is alles wat je hoeft te doen!

4. SRF/RSI/RTS

Dit jaar kun je ook genieten van gratis uitzendingen van Formule 1-races in Zwitserland op het lokale SRF-kanaal en de online streamingdienst. Je kunt ook de livestream bekijken op RSI en RTS, maar SRF is waarschijnlijk de beste optie omdat de uitzending in het Duits is.

En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om SRF in huis te krijgen!

Dit is alles wat je nodig hebt om de GP van Singapore op de Zwitserse televisie te bekijken:
 

 1. Ten eerste, abonneer je op VPN Nederland – een van de weinige, zo niet de enige service die je toegang geeft tot Zwitserse streamingplatforms.
 2.  

 3. Vervolgens download en installeer je de app op een willekeurig aantal van je apparaten.
 4.  

 5. Start de app en verbind met een van onze servers in Zwitserland. Dit zal je lokale IP vervangen door een Zwitsers IP-adres, waardoor je onmiddellijk toegang hebt tot elk Zwitsers streamingplatform dat je maar wil.
 6.  

 7. Ga dan naar SRF (of een van de andere lokale opties) en begin met streamen.

5. RTBF Auvio

In geval van twijfel kun je altijd terecht in België voor wat Formule 1-actie op het RTBF Auvio-streamingplatform. Het streamingplatform is misschien niet zo gemakkelijk te bereiken, maar het is zeker de moeite waard voor de kwaliteit van de streams alleen al.

En, natuurlijk, kan VPN Nederland je helpen er toegang toe te krijgen. Dit is alles wat je nodig hebt:
 

 1. Als eerste abonneer je je op VPN Nederland. Met onze hulp kun je vrijwel elk Belgisch streamingplatform bereiken.
 2.  

 3. Download en installeer de VPN Nederland-app.
 4.  

 5. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in België. Hiermee krijg je een Belgisch IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot elke streamingdienst die het land te bieden heeft.
 6.  

 7. Ga naar het RTBF Auvio-streamingplatform en meld je aan voor een gratis account.
 8.  

 9. Om er een te maken, moet je het platform voorzien van een lokale postcode, zoals: 9870, 8956, 3630, etc.
 10.  

 11. Streamen maar!

De GP van Singapore bekijken op Viaplay vanuit het buitenland

Het weer is nog steeds geweldig, dus je bent misschien last minute op vakantie. En dat is geweldig! Maar als je probeert toegang te krijgen tot de Formule 1-stream op Viaplay vanuit het buitenland, zul je al snel merken dat deze vanwege licentiebeperkingen niet beschikbaar is.

Dus wat doe je? Je wendt je tot VPN Nederland! En hier is hoe eenvoudig het is om met onze hulp de GP van Singapore vanuit het buitenland te bekijken:

 1. Schaf een VPN Nederland-abonnement aan – geen enkele andere VPN kan je helpen om Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren, en zeker niet Viaplay, dat enkele van de strengste beperkingen heeft. Wij daarentegen, richten ons zowel op Nederlandse streaming als op internationale, en bieden je toegang tot al je favoriete streamingplatforms, waar je ook bent.
 2. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, start je deze en maak je verbinding via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland heeft het grootste servernetwerk in Nederland en biedt je de beste service en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten.
 3. Nadat je bent verbonden, zal de VPN je een Nederlands IP-adres toewijzen, en kun je normaal inloggen en Viaplay bekijken.
 4. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je gewoonlijk zou doen.

Het zindert en het bruist, en jij bent er live en gratis bij!

De Formule 1-wereld bruist van opwinding en rivaliteit. En hoewel dat natuurlijk om te smullen is, is het tijd om ons te richten op belangrijke zaken.

De GP van Singapore staat voor de deur en belooft dit jaar extra spanning vanwege de recente wijzigingen aan het circuit. Met een langer recht stuk en kortere rondetijden wordt het een race om naar uit te kijken. En jij hoeft er geen seconde van te missen, dankzij VPN Nederland.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant