Zo kijk je de GP van Zandvoort 2023 vanuit het buitenland

aug 20, 2023

Het is alweer een maand geleden sinds de laatste race, en terwijl het overduidelijk is wie er gaat winnen – duh – staan ons nog een paar van de gaafste races te wachten. En het wordt niet veel cooler dan een race die je kunt horen gebeuren. Het tweede deel van het Formule 1-seizoen is aangebroken en we trappen af met de Zandvoort GP. Wordt het nog beter dan dit? Jazeker! Want je kunt de race live zien, ook als je niet op de tribune zit, gratis en volgens jouw eigen voorwaarden – waar je ook bent!

Bekijk de GP van Zandvoort in het buitenland!

Geniet van de race op NOS en Viaplay waar je ook bent met VPN Nederland!

Tijdelijk stukken goedkoper!

Weekendschema

Voordat we je daar meer over vertellen is het handig om te kijken wanneer je moet inschakelen. Dit is het weekendschema:

Vrijdag 25 augustus

 • 1e vrije training: 13:30 uur
 • 2e vrije training: 16:00 uur

Zaterdag 26 augustus

 • 3e vrije training: 11:30 uur
 • Kwalificatie: 15:00 uur

Zondag 27 augustus

 • Grand Prix: 15:00 uur

Waar kun je de Zandvoort GP bekijken?

In tegenstelling tot de rest van het Formule 1-seizoen is Viaplay niet de enige plek om de Zandvoort GP te bekijken. Deze keer zal de Grand Prix ook gratis te bekijken zijn op de NOS.

Geweldig, niet?

Absoluut! Tenzij je in het buitenland bent. Want de NOS Zandvoort GP-uitzending is exclusief voor Nederland. Dit betekent dat als je nog steeds op je welverdiende zomervakantie bent, of gewoon aan het reizen bent, je mogelijk niet in staat bent om de Zandvoort GP te bekijken samen met de rest van het land en Max Verstappen aan te moedigen terwijl hij ongetwijfeld weer een overwinning behaalt.

Maar wat als er daar nou een perfecte oplossing voor was? Een oplossing waarmee je de GP van Nederland live op NOS kunt bekijken, waar je ook bent?

We hebben misschien wel een idee van wat dat zou kunnen zijn!

VPN Nederland: Jouw manier om de Zandvoort GP op de NOS te bekijken, waar je ook bent

Er zitten flink wat beperkingen op sportuitzendingen. En hoewel je de GP van Zandvoort gratis kunt bekijken via de NOS in Nederland, kan dat niet als je in het buitenland bent. Dat komt omdat de NOS-uitzending beperkt is tot Nederland, en alleen Nederland. Tenminste, tenzij je het platform ervan kunt overtuigen dat je in Nederland bent, terwijl je eigenlijk ergens anders bent. En dat is precies waar VPN Nederland je mee kan helpen.

VPN Nederlandeen geavanceerd cybersecurity-hulpmiddel – stelt je in staat om je virtuele locatie te veranderen en toegang te krijgen tot streamingdiensten waar je anders geen toegang toe zou hebben. En dit is inclusief de Zandvoort GP-stream op NOS of Viaplay.

En dit is wat VPN Nederland de enige tool maakt die dat voor je kan doen:

 

 • Wij zijn de enige VPN-provider die zich richt op het bieden van toegang tot Nederlandse streamingdiensten, waar je ook bent. Daarom zorgen we ervoor dat je met onze hulp toegang kunt krijgen tot NOS, NPO, Viaplay, of welke andere streamingdienst dan ook, waar je je ook bevindt.
 • Dankzij ons uitgebreide serverpark in Nederland is toegang tot NOS eenvoudig en naadloos. Je zult altijd de beste ervaring en de verbinding van de hoogste kwaliteit krijgen.
 • Dankzij geavanceerde technologieën zoals SmartDNS maken we het deblokkeren van streaming net zo eenvoudig als het indrukken van een knop.
 • En daar bovenop zorgen we ervoor dat je online veilig en privé blijft.

Drie stappen om de Zandvoort GP vanuit het buitenland te bekijken

Geloof je niet dat het zo eenvoudig kan zijn? Het enige wat je hoeft te doen om de Zandvoort GP vanuit het buitenland te bekijken, is het nemen van deze drie eenvoudige stappen:

 

 1. Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze VPN-app op je apparaat.
 2. Start de VPN Nederland app op en maak verbinding met een van onze vele servers in Nederland. Hierna wordt je IP-adres vervangen door een van de echte Nederlandse IP-adressen van de VPN, waardoor je direct toegang krijgt tot de NOS, Viaplay en alle andere streamingdiensten van thuis.
 3. Ga naar NOS of log in op je Viaplay-account als je er een hebt en geniet van de race!

Kijk de Nederlandse F1 streams vanaf je vakantieadres

Voor alle Formule 1-fans die overal ter wereld met spanning uitkijken naar de Zandvoort GP, heeft VPN Nederland dé oplossing om geen enkel moment van de actie te hoeven missen. Met onze focus op het bieden van toegang tot Nederlandse streamingdiensten, waar je ook bent, maken we het mogelijk om de Zandvoort GP te bekijken, alsof je rechtstreeks op de tribune zit.

Bij VPN Nederland gaan we verder dan alleen toegang bieden tot streamingdiensten. We beschermen ook je online privacy en veiligheid, zodat je je kunt concentreren op waar het echt om draait: de intensiteit van de race en de spanning van elke bocht.

Bereid je voor op een onvergetelijke race-ervaring sluit je vandaag nog aan bij de community van Formule 1-liefhebbers die niets aan het toeval overlaten.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant