Gratis Formule 1 van Zandvoort kijken (vanuit het buitenland)

De Formule 1 komt weer terug naar Nederland, nadat het afgelopen jaar afgelast was vanwege corona is het nu eindelijk zo ver. Na 36 jaar staat Nederland weer op de Formule 1 kalender. De gemiddelde fan heeft het weekend van 3 tot 5 september al maanden in zijn agenda omcirkeld. Of je nu een Max Verstappen fan bent of niet, deze race wil je als Nederlander simpelweg niet missen.

In dit artikel laten we je weten hoe je gratis naar de Formule 1 van Zandvoort kunt kijken. Of dit nu vanuit Nederland is, of vanuit het buitenland.

Waar kan je gratis Formule 1 kijken?

Vanuit Nederland is het normaliter alleen mogelijk om Formule 1 te kijken via Ziggo sport. Als je al klant bent van Ziggo, of je hebt een vriendelijk familielid die al klant is en zijn wachtwoord aan je geeft. Dan heb je geluk en kan je Formule 1 van Zandvoort gratis kijken.

Heb je dit niet, dan moet je wat creatiever worden. Er zijn genoeg gratis online streams te vinden, het grootste nadeel is alleen dat deze vaak niet betrouwbaar zijn, lage kwaliteit hebben en ontzettend veel adds op hun pagina. Daarnaast zijn deze sites ook vaak niet al te veilig en is de kans aanwezig dat er iets met je computer kan gebeuren.

Gelukkig is het mogelijk om je met een VPN virtueel naar een ander land te verplaatsen. Er zijn namelijk andere landen in tegenstelling tot Nederland, waar de race gratis uitgezonden wordt. En in de meeste gevallen is de stream heel makkelijk te vinden door gewoon naar de website van de zender te gaan.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Nu tijdelijk goedkoper

Tijdelijk meer dan 60% korting!

Oostenrijk op ORF Eins en Servus TV

Deze twee opties, ORF Eins en Servus TV, zijn waarschijnlijk het meest logisch voor de meeste mensen. In Oostenrijk spreken ze Duits en zelfs als je geen Duits spreekt kan je het vaak in grote lijnen nog wel begrijpen.

Brazilië op Band

Voor mensen die graag naar gepassioneerd commentaar luisteren is dit waarschijnlijk de beste optie. Zoals algemeen bekend zijn ze in Latijns-Amerika enthousiast in hun commentaar en zelfs als je geen Portugees spreekt zul je het idee hebben dat er altijd wat gebeurd tijdens de race.

Luxemburg op RTL Zwee

Hoewel de Luxemburgse taal erg lastig kan zijn, is de stream voor deze wel heel makkelijk te vinden. De stream is namelijk gewoon op de hoofdpagina van RTL Zwee en je hoeft via je VPN alleen maar je locatie aan te passen.

Hongarije op MediaKlikk M4 Sport

Ook via de Hongaarse televisie kun je gratis naar Formule 1 kijken. Houdt er in dit geval wel rekening mee dat de Hongaarse taal vrij lastig is en indien je deze niet spreekt het nagenoeg onmogelijk is om het commentaar te volgen.

Hoe kun je de Formule 1 van Zandvoort kijken in het buitenland?

Misschien maakt het je wel helemaal niet uit dat je moet betalen om naar de Formule 1 te kijken en wil je dit gewoon doen vanuit je vakantieadres. Hoewel bovenstaande opties altijd mogelijk zijn, ongeacht waar ter wereld je je bevindt met behulp van VPN. Maar mocht je gewoon het Nederlandse commentaar willen horen terwijl je in het buitenland zit, ook dan kan een VPN je erg goed helpen.

Hiervoor is het wel belangrijk dat je toegang hebt tot Ziggo sport. Of dit nu via Ziggo zelf is, of via een andere provider, dat maakt niet zo heel veel uit. Zolang je binnen de EU bent, heb je in principe geen VPN nodig. De uitzendrechten die Ziggo heeft zijn geldig voor de gehele EU. Bevind je je echter buiten de EU dan heb je een VPN nodig. Met de VPN kies je dan een virtuele locatie binnen de EU, over het algemeen werkt Nederland het beste, en dan kan je zonder problemen naar Ziggo sport kijken en daarmee kun je de Formule 1 van Zandvoort zien.

Kun je ook gratis VPN gebruiken om de Formule 1 van Zandvoort te bekijken?

Technisch gezien is dit mogelijk. Er zijn een hoop gratis VPN diensten te vinden die een server binnen de EU hebben. Echter zitten hier wel een hoop kanttekeningen aan. In de meeste gevallen wordt het al heel erg snel lastig vanwege de snelheid die je krijgt via een gratis VPN dienst. De meeste gratis VPN diensten halen de snelheid dusdanig omlaag dat je hier niet mee kunt streamen, of de kwaliteit van de stream wordt heel laag, wat een hoop kijkplezier weghaalt.

Daarnaast is het zo dat deze gratis VPNs vaak niet veilig zijn. Wat er voor zorgt dat alle voordelen die een VPN kan bieden wegvallen. Dit is dan ook de reden dat we iedereen afraden om een gratis VPN aan te schaffen. Daarnaast is onze VPN een stuk goedkoper dan een abonnement van Ziggo sport en kun je op die manier alleen al een hoop geld besparen dit jaar.

Formule 1 van Zandvoort kijken met VPN Nederland

Nu je precies weet hoe je de Formule 1 van Zandvoort gratis kunt kijken, of hoe je deze race vanuit het buitenland kunt zien. Staat niets je meer in de weg om in het weekend van 3 tot 5 september te genieten van de Formule 1 race in Zandvoort.

Het laatste wat je moet doen is een veilige VPN aanschaffen voor slechts een paar euro per maand waarmee je de race zonder problemen op hoge kwaliteit kunt bekijken. Het voordeel is dat je hiermee niet alleen de race van Zandvoort kunt bekijken maar alle Formule 1 races van het seizoen. Zo kun je het hele seizoen volgens en zien wie de strijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton gaat winnen.