Hoe kijk je de documentaire Tell Them You Love Me op Netflix?

jun 21, 2024

In de documentaire Tell Them You Love Me wordt de relatie tussen een getrouwde witte professor en een zwarte man met cerebrale parese (een houding- en bewegingsstoornis) onder de loep genomen. Anna, een voormalige ethiekprofessor aan Rutgers University, wordt beschuldigd van seksuele aanranding van Derrick, die niet kan praten en gebruik maakt van ondersteunde communicatie.

Terwijl Anna beweert dat hun relatie wederzijds en liefdevol was, stelt Derricks moeder dat haar zoon werd gemanipuleerd. De relatie leidde tot een nationale discussie over macht, handicap en ras. De documentaire is geregisseerd door Nick August-Perna en geproduceerd door onder andere Louis Theroux en zorgt ervoor dat je af en toe je kaak van de grond moet rapen als je aan het kijken bent. Een documentaire waar je na het kijken over door blijft malen dus.

Kijk Tell Them You Love Me nu op Netflix!

Wacht niet! Bekijk de documentaire nu op Amerikaanse Netflix met VPN Nederland!
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

Waar kun je Tell Them You Love Me kijken?

De enige manier om de documentaire Tell Them You Love Me in Nederland te bekijken is via het streamingplatform SkyShowtime.

Heb je daar geen abonnement op en wil je er ook geen afsluiten? Dat is ook niet nodig, want met onze hulp kun je deze docu gewoon op Netflix kijken!

Hoe kijk je Tell Them You Love Me op Netflix?

SkyShowtime is dan wel het enige platform dat de film Tell Them You Love Me streamt, maar in de VS kun je de documentaire gewoon op Netflix bekijken.

Waarom heb je deze informatie nodig? Nou, omdat je met de hulp van VPN Nederland nu ook toegang kunt krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en alle films en series kunt streamen waarvoor je in Nederland extra abonnementen zou moeten afsluiten of die je helemaal niet zou kunnen bekijken.

Tell Them You Love Me streaming op Amerikaanse Netflix

VPN Nederland is een Virtual Private Network waarmee je je virtuele locatie naar wens kunt veranderen, evenals websites, streamingplatforms en streamingbibliotheken kunt deblokkeren. Je krijgt vrijwel onmiddellijke toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek met slechts een druk op de knop, zodat je Tell Them You Love Me nu kunt kijken met het enige streamingabonnement dat je ooit nodig zult hebben.

Je hoeft dus geen extra streamingabonnementen af te sluiten, want je hoeft alleen maar. De stappen in deze handleiding te volgen om de documentaire op Netflix te kunnen kijken.

Handleiding voor het kijken van Tell Them You Love Me op Netflix

1. Abonneer je op VPN Nederland. Dit is je ticket naar vrijwel onbeperkt streamen wereldwijd.

2. Start de VPN Nederland-app en maak verbinding met een van onze krachtige VPN-servers in de VS. Dit geeft je toegang tot zowel de Amerikaanse Netflix-bibliotheek als vrijwel elk streamingplatform dat exclusief beschikbaar is in de VS.

3. Herlaad Netflix zonder uit te loggen en voilà – je krijgt direct toegang tot de Amerikaanse Netflix inclusief de documentaire Tell Them You Love Me die klaarstaat om te streamen.

Niet betalen, gewoon kijken!

Wil je niets extra betalen alleen om één documentaire te kijken? Dat snappen we helemaal! VPN Nederland is niet alleen je ultieme beveiligings-, privacy– en entertainmenttool online, maar je kunt het ook helemaal gratis krijgen!

De gratis VPN Nederland-app is uniek omdat deze wordt geleverd met alle functies ontgrendeld, inclusief:

 • Directe toegang tot ons volledige servernetwerk
 • Volledige streamingoptimalisatie
 • Ondersteuning voor onbeperkt aantal apparaten
 • Volledige deblokkeringsmogelijkheden
 • Alle beveiligings- en privacyfuncties vanaf het begin ontgrendeld
 • Geen beperkingen op de tijd dat je de gratis VPN kunt gebruiken

Dankzij onze genereuze maandelijkse datalimiet kun je niet alleen Tell Them You Love Me volledig gratis bekijken, maar ook alles zien wat de Amerikaanse Netflix te bieden heeft, inclusief films zoals Anyone But You, Hit Man of Dark Waters en series zoals White Collar, Young Sheldon, Your Honor of The Tourist, of zelfs genieten van online games die exclusief beschikbaar zijn op Amerikaanse Netflix.

Tell Them You Love Me moet je gezien hebben.

Tell Them You Love Me is een complex en controversieel verhaal dat je dwingt na te denken over de grenzen van liefde en ethiek. Want is er nu eigenlijk sprake van echte liefde, of misbruikt de professor de gehandicapte Derrick gewoon? Voor iedereen die een beetje geinterresseerd in in de menselijke psyche, of gewoon houdt van de stijl van Louis Theroux, is deze documentaire er een die je absoluut gezien moet hebben. En met VPN Nederland houdt niets je meer tegen om te kijken.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant