Zo kun je de Formule 1 GP van Hongarije 2023 live en gratis bekijken

jul 17, 2023

Terwijl internet terugkijkt op het sterrenspektakel dat ontstond op de grid van Silverstone (hallo Brad Pitt, Thiago Silva en Damian Lewis. Oh en hoi Cara Delevingne, je weet dat je op de grid een soort van verplicht bent om met de pers te praten he?), kijken wij alweer vooruit naar de volgende race. Aankomend weekend gaan we zitten, of staan natuurlijk, voor de GP van Hongarije!

Als vanouds zullen er weer veel Nederlanders op de tribune zitten die hun zomervakantie in het mooie land en op de camping in de buurt van het circuit vieren, maar ook thuis kun je live en gratis genieten van het raceweekend. En dat kan nog gratis ook! Hoe? Daar vertellen we je zo meer over.

Is Max Verstappen echt niet te stoppen?

Ontdek het zelf – stream de GP van Hungary helemaal gratis!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Weekendschema

Voordat we ingaan op alles over het streamen van de GP van Hongarije, moet je eerst het tijdstip van de race in je agenda zetten:

Vrijdag 21 juli

 • 1e vrije training: 13.30 uur
 • 2e vrije training: 17:00 uur

Zaterdag 22 juli

 • 3e vrije training: 12.30 uur
 • Kwalificatie: 16.00 uur

Zondag 23 juli

 • Grand Prix: 15:00 uur

VPN Nederland – de beste manier om te genieten van de Hongaarse GP

Als je een Nederlandse Formule 1-fan bent, weet je al waar je het huidige Formule 1-seizoen kunt bekijken dat is Viaplay. En Viaplay doet het niet al te best. Financieel gaat het allesbehalve lekker en het kan zelfs zo zijn dat het doek gaat vallen voor de club in Nederland. En als dat het geval is, waarom zou je je dan abonneren op het platform?

Dit wetende wil je misschien alternatieve manieren onderzoeken om de aankomende Hongaarse race te streamen. En daarvoor kun je VPN Nederland goed gebruiken!

Kijk, in Nederland heeft Viaplay misschien dan wel exclusieve rechten op het platform, maar in andere landen hebben andere streamingplatforms die rechten. En sommige van die platforms zijn gratis. Het enige probleem is dat alleen gebruikers uit die respectievelijke landen die streams kunnen bekijken. Jij in Nederland zult er geen toegang toe hebben vanwege licentiebeperkingen en geoblocking.

Maar er is een eenvoudige oplossing voor dat probleem. En dat is VPN Nederland. Met onze hulp kun je je virtuele locatie wijzigen en lijkt het alsof je browsed vanuit de locaties die de Hongaarse GP gratis streamen!

En dit is alles wat VPN Nederland de perfecte oplossing maakt:

 • Allereerst zijn wij van VPN Nederland net zo’n fan van Formule 1 als jij, daarom onderzoeken we zorgvuldig waar Formule 1-streams beschikbaar zijn en zorgen ervoor dat we met al die streams werken.
 • VPN Nederland heeft sterke en betrouwbare servers strategisch over de hele wereld geplaatst, waardoor je eenvoudig en direct toegang hebt tot elke plaats die F1-streams heeft waarmee je verbinding wil maken.
 • Niet alleen hebben we een uitgebreid servernetwerk, ze zijn allemaal ook perfect geoptimaliseerd voor streaming, waardoor je direct toegang hebt tot elke gewenste Formule 1-stream.
 • En als je problemen tegenkomt, de stream werkt niet, staat onze Nederlandse klantensupport 24/7 klaar om je te helpen.

Naast alles wat met Formule 1 te maken heeft, is VPN Nederland ook de toonaangevende tool voor persoonlijke online privacy en veiligheid, wat je gemoedsrust online brengt.

De beste manieren om de Hongaarse GP live en gratis te bekijken

Deze keer zijn dit je opties:

1. ServusTV

Oostenrijk is de beste plek voor elke Formule 1-fan, omdat het de Hongaarse GP gratis streamt op zijn ServusTV-streamingplatform. Gelukkig kun je met behulp van VPN Nederland virtueel in het land zijn. En dit is alles wat je hoeft te doen:

 

 1. Allereerst, neem een abonnement op VPN Nederland. Dit is je virtuele ticket naar de stream.
 2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je voorkeursapparaat.
 3. Start de VPN en open de serverlijst.
 4. Zoek de locatie in Oostenrijk en maak verbinding met een van onze servers daar. Zodra je dit doet, wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een Oostenrijks IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot ServusTV en alle andere Oostenrijkse streamingplatforms.
 5. Ga naar ServusTV en geniet van de livestream!

2. RTL Luxemburg

Een andere even toegankelijke manier om de Hongaarse GP live en gratis te bekijken, is via Luxemburg op het lokale kanaal RTL Zwee, dat je volledig gratis en zonder registratie kunt bekijken via het RTL Play-streamingplatform.

Gelukkig is VPN Nederland zo ongeveer de enige VPN die werkt met Luxemburgse streaming. En zo krijg je er toegang toe:

 

 1. Begin door een VPN Nederland-abonnement te nemen.
 2. Download en installeer onze VPN-app op je apparaat. VPN Nederland heeft apps voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je de race op jouw manier kunt bekijken.
 3. Start de app en open de serverlijst. Zoek de locatie in Luxemburg en maak er verbinding mee. Zodra je dit doet, wordt je Nederlandse IP vervangen door een Luxemburgs IP en krijg je direct toegang tot alle lokale streamingopties, net als een lokale gebruiker.
 4. Ga ten slotte naar het RTL Play-streamingplatform, ga naar de RTL Zwee livestreams en geniet van de race, zonder absurde kosten en zonder registratie.

3. SRF/RSI/RTS

Een andere optie is het bekijken van de GP van Hongarije met behulp van de Zwitserse televisie. Er zijn drie zenders die de race zullen uitzenden: SRF (Duits), RSI (Italiaans) en RTS (Frans). SRF is waarschijnlijk de beste optie, omdat het de race in het Duits zal uitzenden, maar als je deze in een andere taal wil bekijken, kan dat ook!

Het verkrijgen van SRF is heel eenvoudig met VPN Nederland. Dit is hoe je dat doet:

 

 1. Zoals altijd, begin door een VPN Nederland-abonnement te nemen, download en installeer de app op je apparaat.
 2. Zodra deze is geïnstalleerd, start je de app, open je de serverlijst via de knop onder de knop ‘Verbinden’ en maak je verbinding met de serverlocatie in Zwitserland. Hiermee krijg je direct toegang tot alles wat je maar wil bekijken.
 3. Eenmaal verbonden met de Zwitserse locatie, ga naar het online streamingplatform van SRF en vind de live stream van de race.
 4. Geniet ervan!

4. RTBF Auvio

Als je op zoek bent naar iets dichter bij huis, is er altijd nog België, dat de Hongaarse GP live en gratis zal streamen op RTBF, ook gemakkelijk toegankelijk via het online streamingplatform RTBF Auvio. En VPN Nederland is natuurlijk de manier om er toegang toe te krijgen.

Dit is wat je moet doen:

 

 1. Neem een VPN Nederland-abonnement en installeer de app.
 2. Start de app, open de serverlijst, vind onze Belgische serverlocatie en maak er verbinding mee.
 3. Zodra de VPN is verbonden, heb je toegang tot al het georestricteerde Belgische content.
 4. Het enige wat nog rest is om een account aan te maken op RTBF Auvio. Ga naar het online streamingplatform van RTBF Auvio en vraag een volledig gratis account aan. Om dit te doen, wordt je gevraagd om een Belgische postcode op te geven, bijvoorbeeld: 5651, 5600, 5030.
 5. Nu kun je niet alleen Formule 1 bekijken, maar ook alle andere motorsporten waar RTBF de rechten voor heeft, en dat is veel.

De GP van Hongarije bekijken op Viaplay vanuit het buitenland

Als je al een Viaplay-abonnement hebt, denk je misschien dat je geen moeite hoeft te doen. Maar dat is totdat je op die langverwachte zomervakantie gaat, de Viaplay Formule 1-streams ineens niet meer beschikbaar zijn omdat je in het buitenland bent. Dat komt omdat de streams exclusief zijn voor Nederland.

Gelukkig is er een manier om nog steeds toegang te krijgen tot je Formule 1-livestreams op Viaplay vanuit het buitenland, en VPN Nederland is de enige service die je daarbij kan helpen.

En hier is hoe:

 

 1. Neem een VPN Nederland-abonnement geen andere VPN kan je helpen bij het deblokkeren van lokale streamingdiensten.
 2. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, start je deze op, en maak verbinding via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland heeft het grootste servernetwerk in Nederland, waardoor je de beste service en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten krijgt.
 3. Eenmaal verbonden, krijgt de VPN je een Nederlands IP, en kun je regulier inloggen en Viaplay bekijken.
 4. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

Geen bocht meer missen

Je hoeft dankzij VPN Nederland het komende weekend geen bocht, inhaalactie, nee zelfs geen opspattende vonk meer te missen van het raceweekend in Hongarije. Wedden dat je de race nog beter kunt volgen dan wanneer je in Hongarije op de tribune zit?

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant