Zo kijk je live en gratis naar de Formule 1 Monza GP 2023

aug 29, 2023

Na een chaotische race op Zandvoort, getekend door het typisch Hollandse zomerweer, waar Max Verstappen onder toeziend oog van de koninklijke familie en Rico Verhoeven (jullie hebben de foto gezien toch?) zijn grootsheid bewees, staan de Formule 1-fans alweer in de startblokken voor het volgende spektakel. En dit keer verplaatst het strijdtoneel zich naar het legendarische Monza in Italië, waar snelheid, passie en historie samenkomen op het asfalt.

Na de teleurstellende annulering van de Imola Grand Prix eerder dit jaar, kunnen we nu wel genieten van de race in Italië. Wist je dat Monza een van de snelste circuits ter wereld is? De Italiaanse Grand Prix van 2023 belooft daarom een adembenemende race te worden, dus zorg ervoor dat je erbij bent om live en gratis te genieten van dit meeslepende autosportspektakel. We vertellen je zo precies wat je daarvoor moet doen. Eerst een kijken wanneer er wat gebeurt op het circuit.

Is Max echt niet te stoppen?

Ontdek het door de GP van Monza live en gratis te kijken met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Weekendschema

Vrijdag 1 september

 • 1e vrije training: 13.30 uur
 • 2e vrije training: 17:00 uur

Zaterdag 2 september

 • 3e vrije training: 12.30 uur
 • Kwalificatie: 16.00 uur

Zondag 3 september

 • Grand Prix: 15:00 uur

VPN Nederland: Het ultieme hulpmiddel om de Monza GP gratis te kijken

Zandvoort was geweldig, net zoals het samen kijken naar de race op de NOS (want Viaplay liet het nogal afweten) om allemaal live en gratis van de race te genieten – zoals het eigenlijk hoort en moet

Dit raceweekend gaan we echter terug naar hoe het altijd is geweest en moeten we exclusief naar de Italiaanse GP kijken op Viaplay. Maar nu het seizoen al in zijn tweede fase is, wil je als je nog geen Viaplay abonnement hebt dat vast niet nu nog afsluiten.

Maar betekent dit dat je de Monza GP moet missen? Met behulp van VPN Nederland hoeft dat niet zo te zijn.

Sommige landen zenden elk jaar het hele Formule 1-kampioenschap of alleen de Italiaanse GP live en helemaal gratis uit. Deze uitzendingen zijn echter exclusief in die landen te zien vanwege rechten, daarom kun je er geen toegang toe krijgen, net zoals je de Zandvoort GP niet vanuit het buitenland kon bekijken.

En daar komt VPN Nederland om de hoek kijken. Met behulp van ons toonaangevende Virtual Private Network kun je met een druk op de knop je locatie veranderen en toegang krijgen tot alle streams waar je voorheen geen toegang toe had.

Dit maakt VPN Nederland het perfecte hulpmiddel hiervoor:

 

 • We beschikken over een uitgebreid en divers netwerk van servers die bijna elke service kunnen deblokkeren die de Monza GP zal uitzenden, om je de best mogelijke dekking te bieden.
 • Wij zijn net zulke grote Formule 1-fans als jij, daarom zorgen we ervoor dat onze VPN altijd werkt met alle streams waar je toegang toe wil hebben.
 • VPN Nederland streeft ernaar de snelste VPN voor de Nederlandse gebruiker te zijn, zodat we je de allerbeste service en de allerbeste streamervaring kunnen bieden.
 • En als het deblokkeren van streamingdiensten ingewikkeld lijkt, staat onze 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning altijd klaar om je te helpen bij eventuele problemen die je tegenkomt.

De beste manieren om de Italiaanse GP live en gratis te bekijken

Nu je weet dat VPN Nederland je toegangspoort is tot jouw Formule 1 kijkplezier, is het tijd om erachter te komen waar je de races kunt bekijken.

1. ORF

Inmiddels zou je moeten weten dat Oostenrijk de beste plek is om je Formule 1-fix te krijgen. Deze keer zal de Italiaanse GP worden uitgezonden op het lokale ORF-kanaal, dat je natuurlijk kunt bekijken via de officiële ORF-website.

Het is makkelijk! Kijk maar:
 

 1. Allereerst heb je een VPN Nederland-abonnement nodig. Dit is de manier om alles te kunnen streamen wat je maar wil.
 2.  

 3. Vervolgens download en installeer je de VPN Nederland-applicatie op je apparaat. VPN Nederland biedt ondersteuning voor onbeperkt aantal apparaten, zodat je de GP op elk apparaat kunt bekijken.
 4.  

 5. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze vele servers in Oostenrijk. Dit zal direct je Nederlandse IP vervangen dat wordt geblokkeerd door de streamingplatforms, en het vervangen door een echt Oostenrijks IP, waardoor je directe toegang krijgt tot de stream.
 6.  

 7. Ga naar de ORF-website en geniet van de race!

2. SRF/RSI/RTS

Een andere optie is om de Monza GP te bekijken met behulp van Zwitserse uitzendingen. Er zijn er drie die de race zullen streamen: SRF, RSI en RTS, maar SRF is waarschijnlijk de beste optie, omdat de uitzending in het Duits zal zijn. Niet Nederlands, maar veel van jullie spreken van een woordje Duits.

Het is heel eenvoudig om toegang te krijgen tot SRF met VPN Nederland. Dit is hoe je dat doet:
 

 1. Zoals gebruikelijk, begin je met het nemen van een VPN Nederland-abonnement, het downloaden en installeren van de app op je apparaat.
 2.  

 3.  Eenmaal geïnstalleerd, start je de app, open je de lijst met servers en maak je verbinding met de locatie Zwitserland. Hiermee krijg je een Zwitsers IP-adres en daarmee directe toegang tot alles wat je ooit wil zien.
 4.  

 5.  Ga naar het online SRF streamingplatform en geniet van de race!

3. RTBF Auvio

Als je op zoek bent naar iets dichter bij huis, is er altijd de optie van België, waar de Italiaanse GP live en gratis wordt gestreamd op RTBF Auvio. En VPN Nederland kan je natuurlijk helpen om het te streamen.

Dit is alles wat je hoeft te doen:
 

 1. Neem een VPN Nederland abonnement en installeer de app.
 2.  

 3. Start de app, open de serverlijst, zoek onze Belgische serverlocatie en maak er verbinding mee.
 4.  

 5. Zodra de VPN verbinding maakt, heb je toegang tot alle georestricted Belgische content. Nu hoef je alleen nog maar een account aan te maken op RTBF Auvio.
 6.  

 7. Ga naar het online streaming platform van RTBF Auvio en maak een gratis account aan. Je wordt gevraagd om een Belgische postcode op te geven, zoals: 9280, 8433, 1350, etc.
 8.  

 9. Dat is het. Nu heb je toegang tot alles wat in België wordt gestreamd zonder beperkingen!

4. TV8

Natuurlijk zal de Italiaanse GP ook beschikbaar zijn om te streamen in Italië, op het lokale TV8-kanaal en streamingplatform. Zoals bij alle voorgaande opties is de streamingdienst niet beschikbaar in Nederland, maar met VPN Nederland wel.

Dit is alles wat je hoeft te doen:
 

 1. Allereerst, abonneer je op VPN Nederland en download onze app.
 2.  

 3. Vervolgens start je de app, open je de serverlijst, zoek je onze Italiaanse server en maak je er verbinding mee. Dit zal je Nederlandse IP vervangen door een Italiaanse en je krijgt toegang tot alle lokale streamingdiensten.
 4.  

 5. Als laatste, ga naar TV8 en geniet van de race in het Italiaans.

Formule 1 kijken op Viaplay vanuit het buitenland

Heb je al Viaplay, maar ben je tijdens de race in het buitenland? We weten niet zeker of we nu blij voor je moeten zijn of ons medeleven moeten betuigen.

Grapje. Hoe dan ook, het is nog steeds zomer en het is nog steeds vakantieseizoen. Dus als je jezelf tijdens de Italiaanse GP in het buitenland bevindt, zul je er niet van kunnen genieten, want de Viaplay F1-uitzending is exclusief voor Nederland.

Gelukkig kan VPN Nederland je daarbij helpen. VPN Nederland heeft de grootste selectie Nederlandse servers van alle VPN-aanbieders, evenals eenvoudige toegang tot alle Nederlandse streamingdiensten vanuit elke hoek van de wereld.

Dit is alles wat je hoeft te doen om van wat Viaplay te genieten, waar je ook bent:
 

 1. Neem een abonnement op VPN Nederland – geen andere VPN kan je helpen om lokale streamingdiensten te deblokkeren.
 2.  

 3. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, start je deze op en verbind je via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. De VPN zal je een Nederlands IP-adres toewijzen, waarmee je kunt inloggen en al je streamingplatforms kunt bekijken.
 4.  

 5. Geniet ervan!

Geniet van elke race van het seizoen

Met de Italiaanse Grand Prix om de hoek, hebben we je voorzien van een uitgebreide uitleg om deze opwindende race live en gratis te kunnen bekijken. Met VPN Nederland aan je zijde hoef je het niet te laten bij die ene race in het jaar die je op een Nederlandse zender kunt zien, je kunt door de VPN namelijk geoblokkades omzeilen en genieten van élke race van het seizoen, zonder er ook maar een cent voor te betalen.

En het mooiste is? Zo’n beetje elke stream is beter dan de stream van Viaplay.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant