Trustpilot over VPN Nederland

F1 GP van Australië 2024: live en gratis kijken!

 • Bekijk de GP van Australië live en gratis op ServusTV, Joyn, RTL en meer!
 • Stream de GP op Viaplay of F1 TV waar je ook bent
 • Geniet van Formule 1 op een onbeperkt aantal apparaten
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

Bekijk de Grand Prix van Australië gratis in 3 eenvoudige stappen:

Stap 1

Aanmelden bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat

Stap 2

Maak verbinding met Oostenrijk
Maak verbinding met onze VPN-servers in Oostenrijk

Stap 3

Stream met VPN Nederland

Stream de Grand Prix van Australië gratis op ServusTV, Joyn of andere streaming platforms!

Hoe kijk je live en gratis naar de 2024 Australische GP?

Twee races zijn al voorbij in het Formule 1-seizoen van 2024, en er zijn er nog zoveel te gaan! Ondanks dat het begin van het seizoen precies ging zoals iedereen verwachtte, is er nog een heleboel Formule 1 te beleven dit jaar, dus iedereen kan de felbegeerde trofee nog winnen. En je weet wat er nu komt? – de favoriete Grand Prix van veel fans. De GP van Australië!

De traditioneel vroege race op het Melbourne Grand Prix Circuit is terug op zijn zondagschema. De race mag dan om 5 uur ‘s ochtends beginnen, maar dat zal geen enkele echte Formule 1-fan ervan weerhouden om hem te missen. Vooral niet als je erachter komt hoe je het live en volledig gratis kunt streamen. En daar vertellen we je alles over, maar eerst moet je weten hoe vroeg je moet opstaan om elke training, de kwalificatie en natuurlijk de race te kunnen volgen:

Weekendschema

Vrijdag 22 maart

 • 1e vrije training: 02:30 uur – 03:30 uur
 • 2e vrije training: 06:00 uur – 07:00 uur

Zaterdag 23 maart

 • 3e vrije training: 02:30 uur – 03:30 uur
 • Kwalificatie: 06:00 uur – 07:00 uur

Zondag 24 maart

 • Grand Prix: 05:00 uur – 07:00 uur

Elke manier om live en gratis naar de Australische GP te kijken

Je hebt er misschien al over gehoord. Of misschien is dit je eerste keer dat je erover hoort – in welk geval, welkom in het nieuwe tijdperk van beperkingsloze streaming – waar Viaplay niet je enige manier is om Formule 1 te kijken. De wereld zit vol met Formule 1-streamingopties die niet alleen beter zijn dan wat je hier krijgt, maar die ook volledig gratis kunnen zijn.

En VPN Nederland is jouw toegang tot al deze opties!

Elke Formule 1 online streamingoptie is exclusief voor zijn land. Dit betekent dat je die streamingopties niet kunt openen als je niet in dat land zit omdat je bijvoorbeeld in Nederland bent. Zodra die streamingplatforms je IP-adres detecteren, dat veel over je weetinclusief waar je vandaan komt – zullen ze je de toegang tot de stream onmiddellijk blokkeren.

Tenminste, tenzij je VPN Nederland hebt.

Met behulp van VPN Nederland kun je je virtuele locatie met slechts een klik op de knop veranderen en een IP-adres van bijna overal ter wereld krijgen. Ons wereldwijde netwerk van krachtige servers is strategisch geplaatst in alle landen waartoe je toegang zou kunnen nodig hebben, en onze unieke ontgrendelingstechnologie, gecombineerd met geavanceerde Smart DNS-technologie en superieure snelheden, kan je helpen toegang te krijgen tot elke stream die je maar wil zien.

En daarmee kun je toegang krijgen tot, kijken en, bovenal, genieten van het hele Formule 1-seizoen. Gratis! En we zullen je precies vertellen waar en hoe je dat kunt doen:

1. ServusTV

De Grand Prix van Saudi-Arabië was te zien op het ORF-kanaal in Oostenrijk, dus dit keer is de Australische Grand Prix te zien op ServusTV, de twee Oostenrijkse kanalen wisselen elkaar immer af met het uitzenden van de races- en voor motorsport is Oostenrijk ieders favoriete plek om de races live en gratis te bekijken.

Toegang krijgen tot de Formule 1-stream met behulp van VPN Nederland en genieten van de GP in al zijn glorie is net zo makkelijk als tot 3 tellen. Kijk maar:

1. Je begint met het nemen van een VPN Nederland-abonnement, het downloaden en installeren van onze app op een willekeurig aantal van je apparaten.

2. Vervolgens start je de VPN Nederland-app, open je de serverlijst en verbind je met een van onze sterke servers in Oostenrijk. Zodra je verbindt, wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een echte Oostenrijkse, waardoor je direct toegang krijgt tot alle lokale streamingopties.

3. Tot slot ga je naar het online streamingplatform van ServusTV en geniet je van de race!

2. Joyn

Werkt ServusTV weer niet goed? Of heb je liever een minder rommelige stream met minder advertenties? Regelen we voor je. En je hoeft niet eens van server te wisselen. Een ander Oostenrijks streamingplatform, Joyn, biedt de stream van ServusTV aan om live en gratis te kijken.

Toegang krijgen tot Joyn is heel eenvoudig:

1. Begin met het afsluiten van een VPN Nederland-abonnement en installeer onze app op je apparaat.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze serverlocaties in Oostenrijk.

3. Eenmaal verbonden en browsend met een Oostenrijks IP-adres, ga je naar het streamingplatform Joyn en vraag je een gratis account aan, wat slechts enkele seconden duurt.

4. Navigeer naar de livestream van ServusTV en bekijk de race live.

3. 10Play

Er gaat niets boven het rechtstreeks kijken van een Formule 1-race vanaf de bron. En met de Australische Grand Prix kan dat ook, omdat de race live en gratis wordt uitgezonden op het Australische streamingplatform 10Play.

Toegang krijgen is gemakkelijk:

1. Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze app.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in Australië.

3. Eenmaal verbonden, ga je naar het online streamingplatform 10Play en geniet je van de race.

Als je voor deze optie kiest, houd er dan rekening mee dat onze Australische servers vrij ver weg zijn, wat betekent dat je internetverbinding een veel grotere afstand moet afleggen. En hoewel we superieure snelheden bieden ten opzichte van vrijwel elke andere dienst, kun je met deze streamoptie meer problemen ervaren dan met alle andere.

4. RTL Play

Nog een manier om de Grand Prix van Australië 2024 te bekijken is op het gratis RTL Play streamingplatform dat uit Luxemburg komt. En je raadt het al, je kunt er toegang toe krijgen met de hulp van VPN Nederland. Je doet het zo:
1. Neem een VPN Nederland-abonnement, download en installeer de app.

2. Open de serverlijst in de app en verbind met onze serverlocatie in Luxemburg.

3. Ga naar het RTL Play streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race.

5. SRF / RSI / RTS

Heb je meer opties nodig om de race te streamen? We hebben er meer voor je!

Een andere manier om de race te streamen komt uit Zwitserland en is beschikbaar op 3 online streamingplatforms in drie talen: SRF in het Duits, RTS in het Frans en RSI in het Italiaans, dus kies je favoriet en stream door de volgende stappen te volgen:

1. Neem een VPN Nederland-abonnement en installeer onze app op een willekeurig aantal van je apparaten.

2. Start de app en verbind met onze servers in Zwitserland, wat je direct een Zwitsers IP geeft om mee te browsen.

3. Ga naar het platform van je keuze, start de stream en geniet!

6. RTBF Auvio

Tot slot kun je de Grand Prix ook bekijken op het gratis Belgische streamingplatform RTBF Auvio. Het kan iets lastiger zijn om toegang te krijgen tot dit streamingplatform, maar het is slechts een extra stap toevoegen aan een proces dat je op dit punt uit je hoofd kent:

1. Abonneer je op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaten.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in België. Hierdoor krijg je een Belgisch IP-adres toegewezen, waarmee je toegang krijgt tot alle lokale streamingplatforms.

3. Ga naar het streamingplatform RTBF Auvio en vraag een volledig gratis account aan. Om er een aan te maken heb je een Belgische postcode nodig, zoals: 4590, 7730 , 1670, etc.

4. Je bent klaar! Het enige wat je nu nog moet doen, is navigeren naar de livestream en genieten.

Hoe kijk je de Australische GP vanuit het buitenland?

Heb je een Viaplay-account, maar kun je de livestream van de GP vanuit het buitenland niet bekijken? VPN Nederland helpt je ook hiermee.

VPN Nederland is de enige dienst die je kan helpen toegang te krijgen tot al je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland, waar ze normaal gesproken geblokkeerd en ontoegankelijk zouden zijn, zelfs als je ervoor betaalt. En zo ga je te werk:

1. Neem een VPN Nederland-abonnement en installeer onze app op je apparaat.

2. Open via de app de serverlijst en verbind met een van onze servers in Nederland. Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, dus het maakt niet uit met welke je verbindt.

3. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen! Zo makkelijk is het!

Waar kun je de Australische GP-training bekijken?

De trainingen blijven vaak onopgemerkt en worden zelden opgenomen in de gratis uitzendingen. Maar wij kennen Formule 1-fans beter dan dat. Natuurlijk wil je niet alleen naar de race kijken. Het Formule 1-seizoen 2024 zal niet eeuwig duren, maar zolang het er is, moet je elke training en elke kwalificatieronde zien die je maar kunt.

Helaas zijn de trainingen dus niet altijd inbegrepen in de gratis streamingmogelijkheden. Meestal heb je dus een betaald abonnement nodig om ze te kunnen bekijken. Maar gooi de handdoek nog niet in de ring. Wij hebben de uitzendingen van de trainingen namelijk voor je gevonden.

Je kunt de oefen- en kwalificatiesessies van de Grand Prix van Australië van 2024 bekijken op:

 • ServusTV
 • Joyn
 • RTL Zwee (via RTL Play)

Volg gewoon de bovenstaande handleidingen om ze te bekijken.

In Nederland kun je de training en kwalificatieactie uiteraard volgen op Viaplay. En als je in het buitenland bent, weet je nu ook wat je moet doen.

Waarom je de Australische GP van 2024 niet mag missen

Er zijn genoeg redenen om de GP van Australië niet te missen. Het semi-stratencircuit is niet voor niets een favoriet op de kalender. Dat komt misschien omdat het jarenlang de plek was waar het Formule 1 seizoen werd geopend, maar misschien ook omdat er flink wat ongelukken zijn gebeurd. Vorig jaar zagen we maar liefst drie rode vlaggen tijdens de race en ging Max Verstappen er uiteindelijk met de winst vandoor.

Lukt het hem dit jaar ook om als eerste over de finish te komen op een circuit waar inhaalacties bijna niet voorkomen?

Geen race is te vroeg voor de echte fan

Om 04:45 de wekker zetten? De meeste mensen zouden er normaal gesproken keihard om lachen of gewoon stomverbaasd in de verte staren bij zo’n belachelijk idee. Maar niet de F1-fan. Want die weet dat hij zo op tijd is ingeschakeld voor de GP van Australië. De prachtige race in de vroege uren van de dag kijken is natuurlijk wat waard, maar als er een mogelijkheid is om gratis van de GP te genieten, waarom zou je die kans dan niet grijpen?

Met VPN Nederland hoef je niet langer te betalen voor de F1 streams, maar krijg je toegang tot alle live en gratis streams van overal ter wereld.

Jouw sport op jouw manier

 

 • Toegang tot elke sportstream
 • Streaming vanuit het buitenland
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand