Trustpilot over VPN Nederland

Stream Real Madrid – Manchester City gratis!

  • Bekijk Real Madrid – Man City gratis op wereldwijde streamingplatforms!
  • Stream de wedstrijd vanuit het buitenland zonder beperkingen
  • Ontdek de beste snelheden en onbeperkte apparaatondersteuning

Ontdek sportstreaming zonder beperkingen

Bekijk Real Madrid – Man City gratis in 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaten

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met een van de servers in een land met de stream die je wilt

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Bekijk de wedstrijd Real Madrid vs Man City live, gratis en zonder beperkingen

Real Madrid – Man City live en gratis kijken? Zo kan het

Het is tijd voor de UEFA Champions League kwartfinales van 2023/2024 en we kunnen zeker weten gaan genieten van een paar van de beste wedstrijden van het seizoen. Het begint allemaal met het epische duel tussen de twee grootmachten: Real Madrid en Manchester City.

Zelfs als je geen zin meer hebt om te kijken nadat Nederland werd uitgeschakeld, is dit geen wedstrijd die je kunt missen. En we vertellen je precies hoe je de match niet alleen live, maar ook gratis kunt bekijken!

Kijk verder dan Nederlandse streamingopties met VPN Nederland

In Nederland zijn je enige opties om de wedstrijd Real Madrid – Man City te streamen het hebben van een abonnement op Ziggo Sport, of toegang tot de RTL-uitzending via NLZIET op andere tv-streamingproviders die het kanaal aanbieden.

Maar gelukkig hoeven dit niet je enige twee opties te zijn, dankzij VPN Nederland. Met behulp van onze revolutionaire app kun je direct je locatie wijzigen en toegang krijgen tot de gratis uitzendingen van de wedstrijd die beschikbaar zijn op meerdere streamingplatforms over de hele wereld.

We vertellen je precies waar, hoe en wat je precies moet doen om toegang te krijgen tot de wedstrijd Real Madrid – Man City om deze volledig gratis te streamen!

1. RTL Play België

Je eerste optie om de wedstrijd live en gratis te bekijken komt uit België in de vorm van het streamingplatform RTL Play. Samen met VTM GO is dit de thuisbasis van bijna alle uitzendingen van de UEFA Champions League, en met behulp van VPN Nederland hoef je geen enkele pass, tackle of doelpunt te missen.

Dit is hoe je eenvoudig toegang kunt krijgen tot de livestream:

1. Het eerste wat je doet, is je abonneren op VPN Nederland en onze app installeren op je apparaat. VPN Nederland wordt geleverd met onbeperkte app-ondersteuning en native apps voor alle belangrijke besturingssystemen, zodat je altijd de wedstrijd op jouw manier kunt streamen.

2. Nadat de app is geïnstalleerd, start je de app, open je de serverlijst en maak je verbinding met een van onze servers in België. Zodra je verbonden bent, wordt je Nederlandse IP-adres direct vervangen door een Belgisch IP-adres, waardoor je direct en gemakkelijk toegang hebt tot alle Belgische streamingplatforms (nou ja, niet gemakkelijk, maar wij regelen de rest achter de schermen)

3. Eenmaal verbonden, ga je naar het Belgische RTL Play streamingplatform en maak je een gratis account aan met een Belgische postcode (3630, 5646, 9280, etc.)

4. Je bent klaar, alles wat rest is naar de stream te gaan en van de wedstrijd te genieten.

Hoe kun je Real Madrid – Manchester City vanuit het buitenland bekijken?

Ben je tijdens de wedstrijd in het buitenland? Kun je geen van je streamingplatforms openen? Je hebt last van ‘geoblocking’, zoals dat zo mooi heet, en ook hiermee kunnen we je helpen!

Niet alleen kan VPN Nederland ervoor zorgen dat je toegang krijgt tot buitenlandse streamingplatforms die niet beschikbaar zijn in Nederland, maar we laten je ook al je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland openen en streamen. Sterker nog, wij zijn de enige service die dit mogelijk maakt – het loont om Nederlands te zijn.

Dit is alles wat je hoeft te doen:

1. Abonneer je op VPN Nederland en download onze VPN-app op je voorkeursstreamingapparaten.

2. Open de serverlijst en maak verbinding met een van onze VPN-servers in Nederland. VPN Nederland geeft je toegang tot het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld, zodat je altijd de perfecte verbinding en de beste snelheden hebt.

3. Log in op Ziggo Sport, NLZIET of een van je tv-providers met RTL, stem af en geniet zonder beperkingen!

Twee rivalen die alles op alles gaan zetten

Nederland ligt er dan wel uit, maar de echte voetballiefhebber gaat natuurlijk gewoon voor het kijken naar een lekkere pot goed voetbal. En dat kun je zeker verwachten tijdens het aankomende treffen tussen Real Madrid en Manchester City in de kwartfinales van de UEFA Champions League. Het is niet de eerste keer dat de twee grootmachten tegen elkaar strijden, ze hebben al vier keer eerder tegen elkaar gespeeld. Beide teams hebben twee keer gewonnen. Echte rivalen dus, die alles op alles gaan zetten om de finale te bereiken. Spanning gegarandeerd!

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand