Zo kun je de Formule 1 Grand Prix van Brazilië 2023 live en gratis kijken

okt 30, 2023

Wie dacht dat met het kampioenschap van Max Verstappen al vastgesteld de F1 saai wordt om naar te kijken komt bedrogen uit. Dat bleek wel tijdens de afgelopen race, die begon met een fenomenale start, een crash van de thuisfavoriet vlak daarna en de enorme klapper die Kevin Magnussen maakte. Na de race, die Verstappen uiteindelijk won, moesten er ook nog wat coureurs op het matje komen bij de steward. Saai? Allesbehalve dus! En dat is maar goed ook, want we waren nog niet klaar met genieten dit seizoen. Gelukkig staat de volgende race alweer gepland. Dit keer reist het F1 circus af naar Brazilië.

Het Autódromo José Carlos Pace, ook wel bekend als het Interlagos-circuit, bevindt zich in São Paulo, Brazilië. Dit iconische circuit is genoemd naar de Braziliaanse Formule 1-coureur José Carlos Pace en staat bekend om zijn rijke motorsportgeschiedenis.

Omdat het circuit geografisch gezien in een natuurlijke kom ligt, biedt Interlagos een opwindende mix van hoogteverschillen en bochten, waaronder de beroemde bochten “S do Senna” en “Mergulho.” Bovendien staat Interlagos bekend om zijn onvoorspelbare weer. Regenbuien kunnen op elk moment toeslaan, wat natuurlijk voor onverwachte wendingen en flink wat spektakel kan zorgen. De Grand Prix van Brazilië wordt door deze factoren door fans gezien als een van de meest opwindende races op de Formule 1-kalender. Een race om niet te missen dus.

Mis nooit meer een race!

Bekijk Formule 1 live en volledig gratis met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Er is flink wat tijdsverschil met Brazilië, dus daarom nog maar even het weekendschema in Nederlandse tijden voor je op een rijtje:

Weekendschema

Vrijdag 3 november

 • 1e vrije training: 15:30 uur
 • Kwalificatie: 19:00 uur

Zaterdag 4 november

 • Sprint Shootout: 15:00 uur
 • Sprintrace: 19:30 uur

Zondag 5 november

 • Grand Prix: 18:00 uur

  VPN Nederland – de beste manier om gratis van de Formule 1 te genieten!

  De uitkomst van het Formule 1-seizoen 2023 mag dan glashelder zijn (dankzij Max Verstappen, die enorme natuurkracht), maar dat mag je er niet van weerhouden om te genieten van de opwinding van de komende Formule 1-races op wekelijkse basis, met enkele van de mooiste races die er nog aankomen.

  Waar het absoluut GEEN tijd voor is, is het afsluiten van een Viaplay-abonnement. Want met behulp van VPN Nederland kun je de rest van het Formule 1-seizoen zowel live, maar het belangrijkste, helemaal gratis beleven!

  Als je het nog niet hebt gehoord: VPN Nederland stelt je in staat om je virtuele locatie te wijzigen door verbinding te maken met een van onze krachtige VPN-servers over de hele wereld. En daardoor kun je toegang krijgen tot streamingplatforms die de Formule 1-races gratis uitzenden, en die normaal gesproken niet beschikbaar zijn vanwege regionale beperkingen en blokkades.

  Wat VPN Nederland speciaal maakt, is dat ook wij Formule 1-fans zijn en ervoor zorgen dat onze VPN werkt voor al je streamingbehoeften!

  Nu je de juiste tools hebt, is het tijd om te ontdekken hoe je ze kunt gebruiken!

  Hoe de Brazil GP 2023 live en gratis kijken?

  Dit zijn de manieren waarop je dit weekend, zonder je ook maar ergens zorgen over te maken, van de GP in Brazilië kunt genieten.

  1. ServusTV

  ServusTV is de beste plek ooit naartoe te gaan, omdat je hier de helft van het Formule 1-seizoen live en helemaal gratis kunt bekijken. Om toegang te krijgen tot de stream echter, moet je het streamingplatform ervan overtuigen dat je vanuit Oostenrijk aan het browsen bent, de enige plaats waar die streams beschikbaar zijn. En daar komt VPN Nederland in beeld! Dus dit is wat je doet:
   

  1. Neem een VPN Nederland-abonnement als je dat nog niet hebt. Met onze hulp kun je je virtuele locatie wijzigen en toegang krijgen tot het streamingplatform.
  2. Download en installeer vervolgens onze app.
  3. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in Oostenrijk.
  4. Het enige wat je nog hoeft te doen, is naar de ServusTV-website of -app gaan en genieten van de race in al zijn glorie!

  2. Joyn

  ServusTV is misschien de beste optie om de Braziliaanse GP te bekijken, maar het is verre van de enige optie. En de andere optie komt ook uit Oostenrijk – Joyn. Dit streamingplatform heeft de stream van ServusTV en ORF, waardoor je even gemakkelijk toegang hebt tot de live stream.

  En dit is alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot het platform:
   

  1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement. Dit is opnieuw je toegangspas tot alle Oostenrijkse streams die je wil.
  2. Download, installeer en start de VPN Nederland-app.
  3. Open de serverlijst en verbind met onze server in Oostenrijk.
  4. Eenmaal verbonden, ga naar het Oostenrijkse Joyn streamingplatform en meld je aan voor een volledig gratis account dat slechts enkele seconden duurt om in te stellen en alleen je e-mail nodig heeft.
  5. Geniet van de race!

  3. RTL Luxemburg

  Luxemburg is een andere geweldige plek om alle Formule 1-actie te volgen die je maar wil zien, inclusief de GP van Brazilië. Dit is alles wat je nodig hebt om daar te komen:
   

  1. Schaf een VPN Nederland-abonnement aan.
  2. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland-app op je apparaat of apparaten.
  3. Na installatie van de app start je deze op en maak je verbinding met een van onze serverlocaties in Luxemburg.
  4. Eenmaal verbonden, ga je naar het online streamingplatform RTL Play, navigeer je naar de RTL Zwee live stream en geniet je van de race!

  4. SRF

  SRF uit Zwitserland is nog een geweldige plek om alle actie van de Formule 1 live en gratis te volgen. En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om dat te doen!

  Dit is alles wat je nodig hebt om de Brazil GP op de Zwitserse televisie te bekijken:
   

  1. Allereerst, abonneer je op VPN Nederland – een van de weinige, zo niet de enige service waarmee je toegang hebt tot Zwitserse streamingplatforms.
  2. Vervolgens download en installeer je de app op elk aantal van je apparaten.
  3. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Zwitserland.
  4. Eenmaal verbonden, ga je naar SRF en begin je met streamen.

  5. RTBF Auvio

  Tot slot kun je ook nog naar het Belgische RTBF Auvio-streamingplatform gaan om de Braziliaanse GP live en gratis in het Frans te bekijken. En natuurlijk kan VPN Nederland je helpen om er toegang toe te krijgen. Dit is alles wat je nodig hebt:
   

  1. Begin met het abonneren op VPN Nederland. Met onze hulp kun je vrijwel elk Belgisch streamingplatform bereiken, niet alleen RTBF Auvio, maar ook VTM GO, VRT Max, GoPlay en alles wat het land te bieden heeft.
  2. Download en installeer de VPN Nederland-app.
  3. Start de app, open de lijst met servers en maak verbinding met een van onze servers in België.
  4. Ga naar het RTBF Auvio-streamingplatform en vraag een gratis account aan. Om er een te maken, moet je het platform voorzien van een lokale postcode, zoals 6760, 7973, 5070. etc.
  5. Streamen maar!

  Bekijk de GP van Brazilië op Viaplay vanuit het buitenland

  Soms wil je iets graag bekijken, maar bevind je je in het buitenland en ontdek je plotseling dat je geen toegang hebt tot alle streamingdiensten waarvoor je betaalt. En dat is precies het geval bij Viaplay en hun Formule 1-streams. Deze zijn alleen beschikbaar in Nederland en nergens anders.

  Gelukkig is VPN Nederland de beste service om Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland te deblokkeren, want dat is onze specialiteit. Dus:
   

  1. Neem een VPN Nederland-abonnement – geen enkele andere VPN kan je helpen om Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren.
  2. Download en installeer onze gebruiksvriendelijke app.
  3. Start de app en maak verbinding via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland beschikt over het grootste servernetwerk in Nederland, wat je de beste service en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten biedt.
  4. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

  Blijf tot het eind genieten van adrenaline en sensatie

  Met de sensatie en onvoorspelbaarheid die de Formule 1 ons blijft bieden, is het wel duidelijk dat saaiheid geen kans maakt, zelfs niet na het kampioenschap van Max Verstappen. De afgelopen race, met zijn fenomenale start, spectaculaire crashes en uiteindelijke overwinning van Verstappen, was daarvan het perfecte voorbeeld. En gelukkig zijn we nog lang niet klaar met genieten dit seizoen.

  De volgende halte is Brazilië, waar het iconische Autódromo José Carlos Pace ons te wachten staat. Dit circuit, met zijn hoogteverschillen en onvoorspelbare weer, staat garant voor een spannende race die je niet mag missen.

  Dus sla geen race over, zet VPN Nederland aan en blijf dit seizoen genieten van de adrenaline, de snelheid en de verrassingen die ons nog allemaal te wachten staan.

  Neem je online veiligheid terug

   

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

  Ook interessant