Oscars 2024 live kijken? Zo kan het

mrt 6, 2024

Of je nu een enorme filmliefhebber bent, je lievelingsfilm van afgelopen jaar wil zien winnen, of gewoon benieuwd bent welk drama zich dit keer zal ontvouwen onder Hollywoods elite – je weet wat er aan zit te komen! Het zijn de 96e Academy Awards, en die kun je natuurlijk niet missen.

Op 11 maart zullen we de grootste sterren van Hollywood opnieuw over de rode loper zien schrijden, *flits*flits*flits*, waarna ze geduldig afwachten of ze eindelijk het felbegeerde gouden beeldje mee naar huis krijgen, of teleurgesteld worden omdat ze compleet genegeerd zijn door het Oscarcomité. Hoe dan ook, dit is de nacht die geen enkele filmliefhebber kan missen, en we zijn hier om je alles te vertellen over hoe je in Nederland naar de Oscars 2024 kunt kijken!

Mis de Oscars niet!

Bekijk de Academy Awards live, gratis en hoe dan ook met VPN Nederland
Alles wat je wilt zien, slechts één klik verwijderd!

De details

Even wat praktische informatie over de Academy Award 2024 open rij:
 • Datum en tijd: De Oscars 2024 zijn in de VS gepland voor zondag 10 maart 19:00. In Nederland is het dan 11 maart, 01:00 uur.
 • Locatie: Het evenement vindt plaats in het Dolby Theatre bij Ovation Hollywood in Los Angeles.
 • Presentator: Jimmy Kimmel zal de Oscars dit jaar wederom presenteren.
 • Opvallende nominaties: Onder de genomineerden voor beste film zien we natuurlijk Oppenheimer en Barbie, maar ook Killers of the Flower Moon, Maestro en de ijzersterke underdog Anatomy of a Fall.
  Bradley Cooper heeft zijn ziel en zaligheid gelegd in zijn rol als dirigent in Maestro en is zelf ook genomineerd in de categorie ‘Beste Acteur’.
  Zijn tegenspeelster Carey Mulligan kan de prijs in ontvangst nemen in de categorie ‘Beste Actrice’, maar moet het daar opnemen tegen sterke opponenten, zoals Emma Stone die genomineerd is voor haar rol in Poor Things.

Hoe kijk je de Oscars in Nederland?

Natuurlijk wil je de Oscars zien! Wie weet wie er deze keer een klap krijgt?!

Er zijn een paar verschillende manieren om de Oscars in Nederland te kijken. Je kunt de ceremonie namelijk bekijken op Film 1 of FilmBox, die je kunt bereiken via Canal Digitaal, KPN of Ziggo. Maar wacht, er is meer.

Een betere manier om de 96e Oscars te bekijken

Heb je geen van deze abonnementen en wil je niet speciaal een abonnement afsluiten om slechts één avond tv te kijken? Gelukkig biedt de wereld veel meer opties om de belangrijkste filmnacht van het jaar te zien. En het mooiste is, VPN Nederland kan je helpen om alles te streamen!

Met de hulp van VPN Nederland kun je met één klik je virtuele locatie veranderen en toegang krijgen tot streamingplatforms en -diensten die anders niet beschikbaar zouden zijn voor je. Het enige wat je hoeft te doen is de dienst te kiezen waarop je de Oscars wil bekijken, verbinden met een van onze VPN-servers op die locatie en die stream aan te zetten.

De enige vraag die overblijft is: Wat zijn de beste manieren om de Oscars 2024 te streamen?

De beste manieren om de Oscars 2024 te kijken

We hebben alle streamingopties van dit jaar doorgenomen om je het beste van het beste te brengen. Dus hier komen ze:

1. GoPlay

Een van de beste plekken om de Oscars te streamen is niet eens zo ver weg. Je kunt de hele ceremonie online streamen via de Belgische dienst GoPlay. Zo doe je dat:

 1. Neem VPN Nederland.
 2. Open de app en verbind met een van onze servers in België.
 3. Ga naar GoPlay en maak een gratis account aan.
 4. Zit door een miljoen advertenties heen en geniet van de livestream!

2. ITVX

De Oscars streaming op ITVX

De tweede optie komt uit het VK in de vorm van het ITVX streamingplatform. Gratis, geweldig, en met de helft minder advertenties dan GoPlay, is dit natuurlijk een dikke winnaar als het gaat om het streamen van de Oscars.

Zo krijg je toegang:

 1. Abonneer je op VPN Nederland.
 2. Start de app en verbind met een van onze servers in het VK.
 3. Ga naar ITVX en maak een gratis account aan.
 4. Geniet ervan!

3. 7Plus

De Oscars gratis streamen op 7Plus

Een andere prima manier om de Oscars te streamen is via het Australische streamingplatform 7Plus, dat het evenement live en gratis zal uitzenden.

Zo krijg je toegang:

 1. Neem een abonnement op VPN Nederland.
 2. Download, installeer en start de app, en maak vervolgens verbinding met onze Australische servers via de serverlijst.
 3. Ga naar het 7Play streamingplatform en maak gemakkelijk een gratis account aan.
 4. Geniet van de show!

4. ProSieben

De Oscars live en gratis streaming op ProSieben in Duitsland

Oppenheimer fan? Dan wil je vast in Duits kijken. Kan dat? Makkelijk! Want dat kan via het ProSieben-kanaal of streamingplatform, evenals het Duitse Joyn streamingplatform dat de ProSieben livestream heeft. Allemaal volledig gratis.

Zo krijg je toegang:

 1. Neem een abonnement op VPN Nederland.
 2. Start onze app en maak verbinding met een van onze servers in Duitsland.
 3. Ga naar de ProSieben-website of het Duitse Joyn streamingplatform en maak een account aan.
 4. Geniet van de Oscars op de ProSieben livestream.

5. CTV

De Oscars streaming op CTV in Canada
‘Last but not least’, je kunt de Oscars ook streamen op CTV in Canada. En natuurlijk kun je met de hulp van VPN Nederland toegang krijgen tot de show. Zo doe je dat:
 1. Neem een abonnement.
 2. Eenmaal geïnstalleerd, open de app en maak verbinding met een van onze servers in Canada.
 3. Ga naar de CTV-website en geniet ervan!

Wil je niet betalen om de Oscars te kijken? Dat hoeft ook niet!

We snappen het, een abonnement nemen voor één ding dat je wil kijken is een beetje overdreven, niet? En dat hoef je dus ook helemaal niet te doen, want we hebben een veel betere optie voor je.

Wat dacht je ervan om de Oscars helemaal gratis te kijken, zonder ook maar een cent te betalen, zelfs niet voor onze goedkoopste abonnementen, met ons gratis VPN Nederland-abonnement.

Dat klopt. Een compleet gratis premium VPN die komt met:

 • Al onze servers ontgrendeld
 • Volledige streamingoptimalisatie zodat je alles kunt kijken op elk platform dat je kiest
 • Toegang tot al onze extra features
 • 2GB aan data, wat zeker genoeg is voor de Oscars en nog veel meer!

Op die manier kun je niet alleen de Oscars gratis kijken, maar krijg je ook een voorproefje van waar VPN Nederland allemaal om draait!

Oscars 2024, meer dan alleen een beeldje

De Oscaruitreiking van 2024 belooft weer een onvergetelijke avond te worden, met een indrukwekkende lijst van presentatoren zoals Zendaya, Michelle Yeoh en Al Pacino, om er maar een paar te noemen. Voeg daarbij optredens van Ryan Gosling als Ken uit Barbie en Billie Eilish toe, en je hebt alle ingrediënten voor een spectaculaire show. En hoewel alles natuurlijk tot in de puntjes geregeld is, kan er altijd wat onverwachts gebeuren (toch, Chris Rock?). Mis dus je kans niet om live getuige te zijn van de glamour, de todde optredens en, wie weet, weer wat nieuwe tv-geschiedenis.

Neem je online veiligheid terug

 

 • Onbreekbare encryptie
 • Echte online privacy
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • Grenzeloos streamen
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant