Trustpilot over VPN Nederland

Bekijk de 2024 Miami GP live en helemaal gratis!

  • Bekijk de GP van Miami gratis op ORF, Joyn, RTL en andere platforms
  • Stream de GP van Miami op Viaplay en F1 TV vanuit het buitenland
  • Geniet van elke uitzending op een onbeperkt aantal apparaten!
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

Bekijk de Miami GP in slechts 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Meld je aan voor VPN Nederland, download en installeer onze VPN op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server
Maak verbinding met onze VPN servers in Oostenrijk, Luxemburg, België of elke andere locatie met gratis F1-uitzendingen

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Bekijk de GP van Miami live en gratis op ORF, Joyn of andere gratis streamingplatforms!

Hoe kun je de Miami GP 2024 live en gratis bekijken?

De eerste maanden van het Formule 1-seizoen 2024 hebben ons over de hele wereld gebracht. Van de traditionele eerste twee races in Bahrein en Saoedi-Arabië tot Australië, Japan en China. En dit raceweekend raakt de Formule 1 nog een ander continent met de altijd prachtige en spannende Miami GP op het Miami International Autodrome. En dat op 5 mei! Is dat even lekker thuiskomen van een bevrijdingsfestival!

De Miami GP is er een om in je agende te schrijven. Niet alleen is het een van de meest unieke en uitdagende circuits op de Formule 1-agenda, en zijn de Grote Prijzen van de Verenigde Staten doorgaans de mooiste, maar we kunnen niet wachten om te zien of de uitdagingen waarmee het Red Bull-team te maken kreeg slechts een toevalstreffer waren, of dat dit misschien een teken is van ergere dingen die gaan komen. Hoe dan ook, of je nu fan bent van het circuit, de sport of iets anders, de Miami GP is er een die je niet mag missen. En we vertellen je graag hoe je dat kunt voorkomen!

Weekendschema

Vrijdag 3 mei

  • 1e vrije training: 18:30 uur – 19:30 uur
  • Sprint Shootout: 22:30 uur – 23:15 uur
Zaterdag 4 mei

  • Sprintrace: 18:00 uur – 19:00 uur
  • Kwalificatie: 22:00 uur – 23:00 uur

Zondag 5 mei

  • Grand Prix: 22:00 uur

Een betere manier om de Miami GP 2024 live en gratis te bekijken

Je zou kunnen denken dat je in Nederland alleen de dure opties van Viaplay of een nog duurdere F1 TV-abonnement hebt om de Miami GP te bekijken, maar de rest van de wereld biedt geweldige Formule 1-streamingopties die niet alleen live zijn, maar ook gratis kunnen zijn. En met behulp van VPN Nederland kun je toegang krijgen tot al deze opties.

VPN Nederland is de ultieme upgrade voor Formule 1-streaming die je dit jaar kunt krijgen. Vergeet dure streamingabonnementen, met onze hulp kun je een heel jaar lang onbeperkt en volledig gratis genieten van live Formule 1-streaming via enkele van de beste streamingopties die de wereld te bieden heeft.

Ons Virtuele Particuliere Netwerk stelt je in staat om met een simpele druk op de knop je virtuele locatie te veranderen, het web te surfen met een IP-adres van een compleet andere locatie, en toegang te krijgen tot volledige streamingplatforms die anders niet beschikbaar zouden zijn vanwege geoblocking en streamingbeperkingen.

VPN Nederland is uitgerust met alles wat je nodig hebt om je streamingervaring te verbeteren, waaronder:

  • Een wereldwijd netwerk van VPN-servers, inclusief servers in landen met de beste gratis Formule 1-streams, waardoor je verbinding kunt maken en toegang kunt krijgen tot alle lokale streamingopties.
  • Volledige optimalisatie van streaming en ondersteuning zoals geen enkele andere service dat kan bieden.
  • De beste snelheden in de branche, compleet ingesteld voor jouw kijkplezier om elke race in perfecte kwaliteit te bekijken.
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning om je te helpen met al je streamingproblemen.
Het enige dat nu nog rest is ontdekken waar je de Miami GP kunt streamen. Maar we laten dit niet aan jou over om uit te zoeken – we vertellen je alles wat je moet weten!

1. ORF

Als je onze Formule 1-streaminggidsen heeft gevolgd, weet je al dat de beste plek om de races te streamen Oostenrijk is. Het land dat elke race live en volledig gratis uitzendt op een van de twee lokale kanalen. En deze keer is het de beurt aan ORF om je te trakteren op een Formule 1-race.

ORF en het online streamingplatform zullen de Miami GP live en volledig gratis uitzenden, en dit is alles wat je moet doen om af te stemmen en ook te genieten:

1. Begin met het afsluiten van een abonnement op VPN Nederland. Met behulp van onze eenvoudige, maar krachtige VPN-apps kun je toegang krijgen tot alle Oostenrijkse streamingplatforms.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze VPN-servers in Oostenrijk. Hiermee wordt je Nederlandse IP direct vervangen door een Oostenrijkse en dat zal fungeren als een sleutel om Formule 1 op ORF te bekijken en te volgen.

3. Ga ten slotte naar de ORF-website, ga naar de stream en geniet ervan in al zijn glorie!

2. Joyn

In de hitte van de race kan ORF behoorlijk overvol raken. Dus het is fijn om een extra optie te hebben om toegang te krijgen tot het kanaal en niet te hoeven vechten voor het virtuele scherm. En, gelukkig is die er – Joyn!

Het Oostenrijkse Joyn-streamingplatform wordt niet alleen geleverd met tonnen exclusieve gratis content, het is ook de perfecte manier om zonder problemen toegang te krijgen tot de live-uitzending van ORF. En zo doe je dat:

1. Begin zoals eerder met het afsluiten van een abonnement op VPN Nederland – je ultieme tool voor alle sportstreams en in de eerste plaats – Formule 1!

2. Zodra de app is geïnstalleerd, start je deze, open je de serverlijst en verbindt je met een van onze servers in Oostenrijk, die je direct voorzien van een Oostenrijks IP-adres dat nodig is om toegang te krijgen tot dit platform.

3. Ga naar het Joyn-streamingplatform, maak een volledig gratis account aan dat alleen je e-mail en wachtwoord vereist.

4. Navigeer naar de livestream van ORF op het platform en bekijk de race live en volledig gratis.

3. RTL Play

We zijn nog niet klaar met alle streamingopties, want Oostenrijk is niet de enige locatie met gratis Formule 1-streaming. Je kunt de Miami GP ook live en gratis bekijken in Luxemburg op het RTL Zwee-kanaal, dat perfect beschikbaar is op het volledig gratis RTL Play-streamingplatform. Dat wil zeggen, beschikbaar als je deze drie eenvoudige stappen volgt:

1. Natuurlijk begin je met het afsluiten van een abonnement op VPN Nederland, het downloaden en installeren van onze app op je apparaat.

2. Start vervolgens de app, open de serverlijst en verbind met een van onze krachtige VPN-servers in Luxemburg.

3. Ga ten slotte naar het RTL Play-streamingplatform, navigeer naar de live stream van RTL Zwee en geniet ervan!

4. SRF / RSI / RTS

Je derde optie om de Miami Grand Prix live en gratis in 2024 te bekijken, komt uit Zwitserland, waar het beschikbaar is op drie kanalen en in drie talen: SRF (Duits), RSI (Italiaans) of RTS (Frans).

En natuurlijk kun je met behulp van VPN Nederland in slechts deze paar eenvoudige stappen toegang krijgen tot dit alles:

1. Neem allereerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op een van je apparaten, zodat je genoeg streamingopties hebt.

2. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in Zwitserland via de serverlijst.

3. Maak de moeilijke keuze voor het streamingplatform waar je de race wil zien en geniet!

5. RTBF Auvio

Tenslotte is er nog een andere optie om de Miami GP gratis te streamen – en dat komt uit België in de vorm van het RTBF Auvio-streamingplatform, een van de beste platforms om naar motorsport te kijken.

Toegang krijgen tot dit platform lijkt misschien lastiger dan bij de rest, maar het vergt slechts een extra stap en die leggen we voor je uit:

1. Begin natuurlijk met een abonnement op VPN Nederland, of het nu Oostenrijkse of Belgische streaming is, we zijn er voor je.

2. Start de app en verbind met een van onze servers in België, die bijna onmiddellijke toegang biedt tot alle lokale streamingplatforms.

3. Maak een gratis account aan op het RTBF Auvio-streamingplatform. Het enige wat je nodig hebt, is een Belgische postcode (8920, 1830, 8340, etc).

4. Ga naar de stream en geniet ervan!

Hoe kun je de Miami GP vanuit het buitenland bekijken?

Sommige dingen in het leven zijn gewoon te kostbaar om te missen. De eerste stappen van een kind, de levenslange vakantie waar je al van droomt sinds je 18e, of de Miami GP. Maar wat als de race plaatsvindt tijdens die langverwachte vakantie in het buitenland waar Viaplay of F1 TV niet beschikbaar zijn? Ga je dan de race missen?!

Nou, niet per se, want met behulp van VPN Nederland kun je niet alleen gratis Formule 1-streams van over de hele wereld bekijken, maar ook genieten van je favoriete streamingplatforms vanuit het buitenland. En zo doe je dat:

1. Neem een VPN Nederland abonnement en installeer onze app op je apparaat. Dit is de enige service die werkt met alle Nederlandse streamingplatforms. Wij maken de regels niet – het staat in de naam!

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze vele serverlocaties in Nederland. VPN Nederland heeft het grootste Nederlandse VPN-serverpark en biedt je directe verbinding, de beste snelheden en onbeperkte toegang tot al je content.

3. Ga naar Viaplay of F1 TV en log in op je account zoals je normaal zou doen! Zo eenvoudig is het!

Waar kun je de training en kwalificaties van de GP van Miami bekijken?

Om Aerosmith te citeren: ‘you don’t want to miss a thing’ als het op Formule 1 aankomt. En dit geldt niet alleen voor de Grand Prix zelf, maar ook voor de training, kwalificatiesessies en sprintraces.

Hier zijn je opties om niet alleen de Miami Grand Prix, maar ook de trainingen, sprint en kwalificaties live en gratis te bekijken:

  • ORF
  • Joyn
  • RTL Zwee (via RTL Play)
Volg gewoon de bovenstaande gidsen om ze te bekijken.

In Nederland kun je natuurlijk de trainingssessies en de kwalificaties op Viaplay of F1 TV bekijken. En als je een abonnement hebt, maar vastzit in het buitenland, weet je al wat je moet doen.

Waarom je de GP van Miami 2024 niet mag missen

Een van de mooiste GP’s van het seizoen zie je op een van de mooiste dagen van het jaar. Bevrijdingsdag geeft het hele land een heerlijk feestelijk tintje, en hoe kun je zo’n belangrijke feestdag nu beter afsluiten dan met een heerlijke Formule 1 race?

Miami staat bekend om zijn typisch Amerikaanse spektakel rondom het circuit. Hollywoodster na Hollywoodster komt voorbij, er is vuurwerk, hotdogs, helikopters, je kunt het zo gek niet bedenken. En hou je niet van de Amerikaanse bravoure, richt je aandacht dan op het indrukwekkende 5,41 kilometer lange Miami International Autodrome circuit, met 19 bochten, 14 bruggen en drie rechte stukken.

Wie zorgt er voor het bier?

Of je nu in het buitenland zit tijdens de race en geen toegang hebt tot je duurbetaalde Viaplay abonnement of als je helemaal geen Viaplay abonnement hebt, VPN Nederland helpt je om de Miami GP 2024 te volgen.

Wij zorgen voor een soepele verbinding, de teams voor het spektakel, zorg jij voor het bier?

Jouw sport op jouw manier

 

  • Stream sport gratis!
  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand