Zo kun je de 2023 Miami GP live en gratis bekijken

mei 9, 2023

De GP van Azerbeidzjan was de eerste met het aangepaste sprintweekend, en wat leverde dat op? Nou, voor de F1 fans in ieder geval niet veel, want het werd allesbehalve een spektakel. Max Verstappen timede zijn pitstop niet helemaal goed, waardoor Verstappen terugviel naar P3.

Sergio Perez was de grote winnaar van afgelopen race, en is daarmee de eerste race die twee keer de winst in Baku op zijn naam mag schrijven. Het Formule 1 circus is inmiddels onderweg naar Florida, waar op het Miami International Autodrome in Miami Gardens zondag om 21:30 een nieuwe race wordt gereden. Lukt het Verstappen om Perez voor te blijven op dit 57 ronden tellende circuit? Dat kunnen we live en gratis zien, dankzij VPN Nederland.

Bekijk het hele F1 seizoen gratis!

Mis de spannende GP van Miami niet!

Deze deal gaat sneller dan Max!

VPN Nederland: De ultieme tool om naar Formule 1 te kijken

Wil jij ook meedoen met de juichende massa en de Miami GP in al zijn brullende glorie zien? Dat kan met VPN, en je hebt er geen nieuwe dure abonnementen voor nodig. Want met VPN Nederland kun je het hele F1-seizoen 2023 live en helemaal gratis bekijken!

VPN Nederland kan jouw ultieme Formule 1 streaming upgrade worden omdat:

 

  • We je helpen aan toegang tot gratis en live Formule 1-sportstreams over de hele wereld, waardoor je de actie live kunt volgen zonder dure, onnodige en constant wisselende streaming-abonnementen.
  • VPN Nederland krachtige servers heeft over de hele wereld, wat betekent dat je altijd slechts één klik verwijderd bent van waar je ook verbinding mee wilt maken.
  • Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, wat betekent dat je direct toegang hebt tot elke livestream van de Formule 1, waar die ook is.
  • VPN Nederland altijd voor je klaar staat met alles wat je online wilt bekijken, streamen of openen, en we hebben altijd een speciale deal om je de best mogelijke ervaring te bieden!

De beste manieren om de Miami GP live en gratis te bekijken

Om de Miami GP 2023 gratis en live te volgen, zijn dit je opties aankomend weekend:

ORF

Opnieuw is het het Oostenrijkse ORF-kanaal dat alle Formule 1-fans te hulp schiet. Twee Oostenrijkse kanalen wisselen elkaar af in hun F1-streaming, en deze keer is het ORF dat alle actie zal vertonen.

En zo krijg je toegang:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk. Het maakt niet uit welke, ze doen het allemaal.

3. Ga naar ORF en geniet van de race.

RTL Luxemburg

Je andere optie om de GP in Miami dit jaar te zien is op RTL, dat uit Luxemburg komt. En die zender is net zo gemakkelijk te krijgen als de vorige. Zo krijg je toegang:

1. Begin met het afsluiten van een VPN Nederland abonnement.

2. Start na installatie de app en maak verbinding met een server in Luxemburg.

3. Ga naar RTL Play, navigeer naar de livestream van RTL Zwee en geniet.

SRF/RSI/RTS

Een andere optie is het kijken naar de GP van Miami met behulp van Zwitserse zenders in verschillende talen zoals SRF (Duits), RSI (Italiaans) en RTS (Frans).

Dit is hoe je dat doet:

1. Neem een VPN Nederland abonnement, download en installeer de app.

2. Start de app en maak verbinding met een server in Zwitserland.

3. Ga naar het kanaal van je keuze en geniet ervan!

RTBF

Ten slotte is er de Belgische zender RTBF, die moeilijker te krijgen is, maar een geweldige dekking heeft en volledig gratis is met veel motorsport om van te genieten. Zo kun je de race op RTBF kijken:

1. Neem een VPN Nederland abonnement en installeer de app.

2. Start de app en maak verbinding met een van onze Belgische servers uit de serverlijst.

3. Ga naar het online streamingplatform RTBF Auvio en vraag een gratis account aan. Om er een te maken, heb je een lokale postcode zoals deze nodig: 5575, 5101, 4820.

4. Zet aan en geniet!

Formule 1 kijken op Viaplay vanuit het buitenland

Als je al Viaplay al hebt, kan VPN Nederland je kijkplezier nog steeds groter maken. Kijk, als je tijdens de Miami GP in het buitenland bent, kun je de race niet op Viaplay kijken vanwege geografische beperkingen die sportstreams als een waakhond bewaken.

Maar om overal ter wereld toegang te krijgen tot Viaplay, hoef je alleen maar het volgende te doen:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app en maak verbinding met een server in Nederland.

3. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

Geen sprintrace in Miami

In Miami staat er geen sprintrace op het programma, dus keert het normale schema weer terug. Vanwege het tijdsverschil met Amerika, betekent dat voor ons Europeanen dat we ‘s avonds naar de trainingen en race gaan kijken. De kwalificatie begint om 22.00 uur Nederlandse tijd, we weten dus om ongeveer 23.00 wie poleposition pakt en wie we dus zondag om 21:30 vooraan zien vertrekken.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant