Zo kijk je live en gratis naar de Austin GP 2023

okt 18, 2023

Het zat natuurlijk in de lijn der verwachting dat Max Verstappen dit jaar wereldkampioen zou worden. En zo geschiedde in Qatar. Met het zweet op het voorhoofd en tussen de bilnaad werd de snelle Nederlander die in Monaco woont al vroeg in het seizoen de F1 kampioen van 2023. Maar waar is de beker? Nou, die krijgt Verstappen pas op 8 december van de FIA in Baku, Azerbaijan waar de FIA zijn jaarlijkse conferentie houdt. Sja. Nu de strijd om het kampioenschap is beslecht, is het tijd om te kijken naar ander nieuws.

Het grootste F1 nieuws van afgelopen week is goed nieuws voor de Nederlandse fans, want de GP van België blijft tot en met 2023 op de F1 kalender staan. We kunnen dus nog sowieso twee jaar genieten van de races op Spa-Francorchamps.

Maar voordat we gaan kijken naar nieuwe raceseizoenen, laten we eerst dit seizoen eens afmaken. Aankomend weekend starten de motoren in de Verenigde Staten, in Austin om precies te zijn. Het Circuit of The Americas in Austin, Texas, staat bekend om zijn uitdagende mix van 20 bochten en een spectaculaire heuvelopwaartse haarspeldbocht als start van het 5,513 km lange parcours. Wil je live meegenieten? Dan is het handig om te weten hoe laat je moet inschakelen.

Ga zo door met dit F1-seizoen!

Bekijk elke Formule 1-race live en gratis met VPN Nederland!

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

Weekendschema

Vrijdag 20 oktober

  • 1e vrije training: 19:30 uur
  • 1e Kwalificatie: 23:00 uur
  • 2e Kwalificatie: 23:25 uur
  • 3e Kwalificatie: 23:48 uur

Zaterdag 21 oktober

  • Sprint shootout 1: 19:30 uur
  • Sprint shootout 2: 19:49 uur
  • Spring shootout: 20:06 uur

Zondag 22 oktober

  • Sprintrace: 00:00 uur
  • Grand Prix: 21:00 uur

VPN Nederland – jouw toegang tot de livestream van de GP in Austin

Je weet al wie de Formule 1 kampioen van 2023 is geworden. Dus nu is waarschijnlijk niet het moment om eindelijk een Viaplay-abonnement te nemen. Je hebt er al een, of je wacht waarschijnlijk tot het volgende seizoen.

Maar wat als je nog steeds van de laatste races wilt genieten? Het nieuwe seizoen is tenslotte nog maanden weg, en je moet ergens je Formule 1-fix krijgen. Daar komt VPN Nederland om de hoek kijken. Want met onze hulp kun je nog jarenlang gratis en live naar Formule 1 blijven kijken, niet alleen voor de rest van dit seizoen.

VPN Nederland is misschien in de eerste plaats een online tool voor privacy en beveiliging, maar wat we ook kunnen is met één klik jouw virtuele locatie veranderen. Zo krijg je toegang tot gratis en live Formule 1-streams en uitzendingen van over de hele wereld. En zo doen we dat:

 

  • Dankzij een enorm netwerk van servers op precies de juiste plekken, stelt VPN Nederland je in staat je locatie te veranderen. Zo lijkt het alsof je surft vanuit landen waar Formule 1 live en gratis wordt uitgezonden zonder Viaplay.
  • Al onze servers zijn ook geoptimaliseerd voor streaming. Met behulp van onze geavanceerde ontgrendelingstechnologie zoals Smart DNS, kun je alles probleemloos en zonder vertragingen streamen (net zoals Max Verstappen).
  • VPN Nederland is ook snel, wat betekent dat je een constante, snelle en betrouwbare stream hebt, ongeacht waar je je bevindt en waarmee je verbinding maakt.

Zo kijk je de GP van Austin 2023 live en gratis

Dit zijn alle manieren waarop je dit raceweekend live en gratis kunt genieten:

1. ServusTV

Oostenrijk is the place to be als het gaat om het streamen van Formule 1. En het Circuit of the Americas zal op ServusTV worden uitgezonden voor iedereen in het land om van te genieten. Wil jij dat ook? Dat is makkelijk te regelen! Dit is wat je moet doen:
 

  1. Begin met het nemen van een VPN Nederland-abonnement.
  2.  

  3. Download onze app en installeer hem daarna.
  4.  

  5. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk. Zodra de VPN is verbonden, begin je te browsen met een echte Oostenrijkse IP-adres, waardoor je direct toegang krijgt tot elk platform en elke streaming-optie die alleen beschikbaar zijn voor Oostenrijk.
  6.  

  7. Het enige wat je nog moet doen, is naar de ServusTV-website of app gaan en volop genieten van de race!

2. Joyn

Te druk op ServusTV? Geen zorgen, er is een nog betere manier om de Austin GP live te bekijken en je hoeft er niet eens servers voor te wisselen.

Je kunt de actie volgen op het Joyn-platform in Oostenrijk, dat een speciale ServusTV-stream heeft.

En dit is alles wat nodig is om toegang te krijgen tot dat platform:
 

  1. Start met het nemen van een VPN Nederland abonnement.
  2.  

  3. Download, installeer en start de VPN Nederland app. Onze VPN ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten, dus je kunt de livestream op meerdere apparaten tegelijk kijken als je dat wilt.
  4.  

  5. Open de serverlijst en maak verbinding met onze server in Oostenrijk.
  6.  

  7. Eenmaal verbonden, ga naar het Oostenrijkse Joyn streaming platform en maak een volledig gratis account aan. Dit duurt maar een paar seconden en je hebt alleen je e-mailadres nodig.
  8.  

  9. Geniet van de race!

3. RTL Luxemburg

Luxemburg is ook een uitstekende plek om al het Formule 1-spektakel te volgen, inclusief de GP van Austin. Dit is alles wat je moet doen om er te komen:
 

  1. Begin weer met het nemen van een VPN Nederland abonnement, zonder kom je niet ver.
  2.  

  3. Download en installeer vervolgens de VPN Nederland app op je apparaat of apparaten.
  4.  

  5. Eenmaal geïnstalleerd, start de app en maak verbinding met een van onze serverlocaties in Luxemburg. We zijn een van de weinige VPN-aanbieders met servers in het land die je toegang geven tot lokale streamingplatforms.
  6.  

  7. Na verbinding ga je naar het RTL Play online streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race!

4. SRF

Dit jaar kun je ook gratis Formule 1-race-uitzendingen in Zwitserland volgen op de lokale SRF-zender en online streamingdienst. En natuurlijk is VPN Nederland de beste manier om dat te doen! Dit is alles wat je moet doen om de Austin GP op de Zwitserse tv te kijken:
 

  1. Allereerst, abonneer je op VPN Nederland – een van de weinige, zo niet de enige service die je toegang geeft tot Zwitserse streamingplatforms.
  2.  

  3.  Download en installeer vervolgens de app op een onbeperkt aantal apparaten.
  4.  

  5.  Start de app en maak verbinding met een van onze servers in Zwitserland. Hierdoor wordt je lokale IP vervangen door een Zwitsers IP, waardoor je direct toegang krijgt tot elk Zwitsers streamingplatform dat je wilt.
  6.  

  7. Als dat gedaan is, ga je naar SRF en begin je met streamen.

5. RTBF Auvio

Bij twijfel kun je altijd terecht in België voor wat Formule 1-actie op het RTBF Auvio-platform. Het streamingplatform is misschien niet zo makkelijk toegankelijk, maar het is zeker de moeite waard voor de kwaliteit van de geweldige streams. En natuurlijk kan VPN Nederland je helpen om die streams bij jou in de huiskamer te krijgen. Dit is alles wat je moet doen:
 

  1. Allereerst, abonneer je op VPN Nederland. Met onze hulp kun je vrijwel elk Belgisch streamingplatform bereiken.
  2.  

  3. Download en installeer de VPN Nederland app.
  4.  

  5. Start de app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in België. Dit geeft je een Belgisch IP-adres, waarmee je toegang krijgt tot elke streamingdienst die het land te bieden heeft.
  6.  

  7. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en maak een gratis account aan.
  8.  

  9. Om een account aan te maken, moet je het platform een lokale postcode geven, zoals: 3381, 87550, 3790, 6769, etc.
  10.  

  11. Stream!

De GP van Austin kijken op Viaplay vanuit het buitenland

Kijken naar de Austin GP live en gratis is misschien niet het enige probleem waarbij VPN Nederland je kan helpen. Wat als je al een Viaplay-abonnement hebt, maar je bent in het buitenland tijdens de Austin GP? Dan kun je de race niet bekijken, omdat de F1-uitzending exclusief is voor Nederland en in het buitenland niet beschikbaar is.

Gelukkig kun je met de hulp van VPN Nederland je Viaplay-abonnement overal mee naartoe nemen, omdat wij experts zijn in het deblokkeren van Nederlandse streamingdiensten vanuit het buitenland.

Dus als je merkt dat je buitengesloten bent van een streamingabonnement waar je voor betaalt, dan kun je het volgende doen:
 

  1. Neem een abonnement op VPN Nederland – geen enkele andere VPN kan je helpen met het deblokkeren van Nederlandse streamingdiensten, zeker niet Viaplay, dat een van de strengste restricties heeft. Wij daarentegen richten ons net zo veel op Nederlandse streaming als op internationale, waardoor je toegang krijgt tot al je favoriete streamingplatforms, waar je ook bent.
  2.  

  3. Na het installeren van de app, open je deze en verbind je via de serverlijst met een van onze vele Nederlandse servers. VPN Nederland heeft het grootste servernetwerk in Nederland, wat je de beste service en gegarandeerde toegang tot alle lokale streamingdiensten biedt.
  4.  

  5. Zodra je verbonden bent, krijg je een Nederlands IP-adres en kun je gewoon inloggen en Viaplay kijken.
  6.  

  7. Ga naar Viaplay en log in op je account zoals je normaal zou doen.

Overal live de F1 kijken, het hele seizoen lang gratis

Dus daar zijn ze, alle geheimen om de GP van Austin en alle andere Formule 1 races te streamen, waar je ook bent. Of je nu vastzit in een kroeg in Timboektoe, op bezoek bent bij je schoonmoeder in Zweden, of gewoon lekker thuis op de bank zit in Nederland; met VPN Nederland mis je geen seconde van de actie. En hey, waarom zou je ook?

Hoewel de strijd om het wereldkampioenschap al beslist is, blijft elke race een spektakel op zich. Dus zwengel je device aan, kies je virtuele locatie en geniet van de hoge snelheden, spannende inhaalacties en het zweet op het voorhoofd van de coureurs.

Laat die beker maar even wachten, eerst genieten van de race in Austin!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant