Formule 1 (2023) live en gratis kijken

feb 28, 2023

5 maart kunnen we er weer allemaal voor gaan zitten: de start van een gloednieuw Formule 1 seizoen. Max Verstappen gaat proberen zijn titel te verdedigen en ook zijn teamgenoot bij Red Bull-partner Sergio Pérez is weer van de partij. Hij reed afgelopen seizoen al een paar spectaculaire races, en we verwachten dit jaar nog meer moois. Verder zien we andere bekende coureurs terug, zoals Lewis Hamilton en George Russel bij Mercedes en bij Ferrari het team Leclerc/Sainz.

Het Formule 1 seizoen 2023 geeft ons ook een nieuw Nederlandse gezicht: Nyck de Vries (Formule 2-kampioen van 2019). Hij rijdt samen met Yuki Tsunoda voor Scuderia Alpha Tauri. Ricciardo wordt vervangen door Piastri bij McLaren en Logan Sargeant vervangt Latifi bij Williams. Oude bekenden en nieuw bloed strijden dus dit jaar om de titel. Dat willen we natuurlijk live meemaken, en als het even kan graag ook nog gratis.

Kijk Formule 1 helemaal gratis!

Krijg toegang tot elke gratis F1 stream met VPN Nederland

Deze deal gaat sneller dan Max Verstappen!

VPN Nederland – De gids voor een betere kijkervaring in de Formule 1

In Nederland is de enige manier om de Formule 1 te kijken op tv via Viaplay. En niet iedereen is tot nu toe erg blij met deze dienst. Het afgelopen raceseizoen was er nogal eens sprake van storing, de kwaliteit van het verslag wordt niet door iedereen geprezen en bovendien is de service duur.

Er zijn echter plaatsen in de wereld die het Formule 1-seizoen 2023 live en gratis ter beschikking stellen. Het nadeel is dat ze niet beschikbaar zijn in Nederland en je geen toegang geven tot de stream op basis van geoblocking. Door je IP-adres te lezen, zullen de streamingplatforms je onmiddellijk blokkeren.

Maar hier komt VPN Nederland om de hoek kijken – de ultieme teamgenoot voor elke Formule 1-streamingfan. En dit is waarom:

  • We zijn net zo’n fan van de Formule 1 als jij. We weten dus alles over wat je wilt streamen en hoe je dat wilt streamen.
  • We hebben een enorme verzameling servers over de hele wereld, waardoor je direct toegang hebt tot alles wat je maar wilt bekijken.
  • Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, dus het maakt niet uit waar de stream zich bevindt, we geven je er toegang toe en kijken zonder problemen.
  • Dankzij onze ongelooflijke snelheden kun je streamen alsof je er zelf bij bent.
  • Onze geweldige 24/7 volledig Nederlandse ondersteuning helpt je bij elke stap met elk probleem dat je onderweg kunt tegenkomen.

Waar kun je de Formule 1 live en gratis streamen in 2023

Hier zijn alle manieren waarop je het Formule 1-seizoen 2023 live en gratis kunt bekijken.

 

ServusTV en ORF

De beste plaats om naar het kampioenschap te kijken is Oostenrijk, met twee kanalen die elke race van het seizoen streamen en elkaar afwisselen: ServusTV en ORF.

Dit is wat je moet doen om er toegang tot te krijgen:

1. Neem VPN Nederland.

2. Start app, open de serverlijst en maak verbinding met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Ga naar ServusTV of ORF (welke zender op het moment de race uitzendt) en geniet van de livestream.

 

RTL.lu

De andere plek om het Formule 1-seizoen van 2023 te bekijken is het Luxemburgse RTL, dat te krijgen is op het Luxemburgse streamingplatform RTL Play. En VPN Nederland kan je helpen er toegang tot te krijgen. Hier is hoe:

1. Neem VPN Nederland en installeer het op een device naar keuze

2. Start VPN Nederland op en verbind met onze serverlocatie in Luxemburg

3. Ga naar het RTL Play streaming platform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet van de race

 

SRF, RSI en RTS

De derde optie om de Formule 1 gratis te kijken is via de Zwitserse tv op de kanalen SRF, RSI en RTS.

Ze zullen ook het hele seizoen live en gratis streamen op die kanalen (die in wezen in verschillende talen zijn). VPN Nederland werkt met al deze kanalen.

En de stappen die moet volgen om op een van die zenders de F1 te kijken ken je inmiddels:

1. Neem VPN Nederland

2. Maak verbinding met een server in Zwitserland

3. Kijk de races op SRF, RSI, of RTS – afhankelijk van welke taal je wenst

Formule 1 kijken op Viaplay vanuit het buitenland

Heb je Viaplay? Dan ben je misschien nog niet helemaal geholpen. Want zodra je het land uitgaat, heb je geen toegang meer tot streams. En daar kan VPN Nederland je weer bij helpen. Met de sterkste Nederlandse serveraanwezigheid van alle VPN-providers, kan VPN Nederland je helpen om overal toegang te krijgen tot elke lokale streamingdienst. Alles wat je moet doen is:

1. Neem VPN Nederland en installeer het op je device

2. Lanceer de app en maak verbinding met een van onze Nederlandse servers

3. Log in op Viaplay zoals je dat normaal ook doet en geniet van de livestreams!

Overal en altijd toegang tot live-uitzendingen van de Formule 1

Wordt Max verstappen dit jaar opnieuw kampioen, of blijken grote concurrenten ineens in topvorm te zijn dit jaar? En kunnen de nieuwe gezichten voor verrassingen zorgen tijdens de races?

Je ziet het allemaal live, dankzij VPN Nederland, je ultieme gids voor het streamen van Formule 1, waar je ook bent.

Spectaculaire korting op ons populairste abonnement!

Bespaar groots met onze tijdelijke seizoenskorting.
Bespaar meer dan 60%!

Ook interessant

Wat is IoT?

Wat is IoT?

Het internet groeit voortdurend en breidt zich voortdurend...