Trustpilot over VPN Nederland

Kijk het 2024 Formule 1 seizoen live en gratis!

  • Krijg toegang tot elke Formule 1-uitzending en stream het live
  • Kijk Formule 1 vanuit het buitenland
  • Maak gebruik van ons snelle wereldwijde servernetwerk
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen
Mis deze F1 GP-aanbieding van VPN Nederland niet!

Bekijk Formule 1 op jouw manier in 3 stappen:

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland

Meld je aan bij VPN Nederland en installeer de app op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server

Maak verbinding met een van onze servers in het land met de Formule 1 stream die je wil

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen
Geniet van alle Formule 1-spanning zonder de beperkingen

Hoe kijk je het Formule 1-seizoen van 2024 live en gratis

Het is terug. Formule 1 is eindelijk terug. We zitten helemaal klaar voor het F1- seizoen van 2024. Vanaf nu tot 8 december kun je om het andere weekend achterover leunen met vrienden, familie of andere Formule 1-fans, en genieten van de meest opwindende, spannende en snelste races die de wereld van de autosport te bieden heeft. In de woorden van Max Verstappen, we zijn hier voor het Wereldkampioenschap! Sportiviteit, rivaliteit, overwinningen, piepende banden, rondspringende vonken, we kunnen er eindelijk weer van genieten!

Natuurlijk kun je niet wachten om elke race van het seizoen 2024 achterover leunend te genieten. En wij ook niet. Maar, net als bij elk Formule 1-seizoen, moet je voordat je gaat genieten, eerst uitzoeken waar je de races kunt kijken. En wat als de opties die je krijgt aangeboden je niet bevallen? Zijn er andere, betere manieren om Formule 1-races live en misschien zelfs gratis te zien? Gelukkig ben je hier aan het juiste adres, want deze gids vertelt je alles over de beste plekken om elke race van het seizoen te streamen, hoe je dat doet en alles wat je erover moet weten.

VPN Nederland: je ultieme Formule 1-maatje

Tot wanhoop en teleurstelling van veel Nederlandse fans, zijn de rechten voor Formule 1 in Nederland voor nog een jaar bij Viaplay gebleven. En ondanks alle geruchten en speculaties over Viaplay dat op het punt stond te verdwijnen, krijgt het streamingplatform nog een kans om Nederland een kijkbare F1-ervaring te bieden.

Weinigen zijn hier blij mee. En nog minder kijken uit naar het afsluiten van een duur abonnement op een streamingdienst alleen maar om de races te kijken.

Met VPN Nederland hoeft dat niet!

Met de hulp van VPN Nederland heb je de unieke mogelijkheid om je te verbinden met een verre server en je virtuele locatie met één klik te wijzigen. Hiermee kun je online beperkingen en geoblokkades omzeilen en toegang krijgen tot streamingplatforms over de hele wereld om de Formule 1 niet alleen live, maar ook helemaal gratis te kijken.

Wat maakt VPN Nederland de ultieme Formule 1-upgrade?

Dit is wat VPN Nederland je beste optie maakt om alle Formule 1 te kijken die je maar wilt:

  • Net als jij, zijn wij Formule 1-fans. En net zoals jij van ons verwacht, verdedigen we jouw recht op online vrijheid en toegang tot alle online beschikbare informatie. Dus we weten waar alle streams zijn die je wil bereiken en zorgen ervoor dat we met al deze streams samenwerken, waardoor je alles krijgt wat je wil zien op de manier waarop je het wil zien.
  • VPN Nederland komt met een rijk en divers servernetwerk waardoor je absoluut elke Formule 1-stream kunt bereiken die je wil en nodig hebt.
  • Al onze servers zijn geoptimaliseerd voor streaming, wat betekent dat het niet uitmaakt met welke server je verbindt, je altijd de allerbeste streamingervaring krijgt. We testen onze servers dagelijks om ervoor te zorgen dat ze werken en eventuele problemen in real-time aanpakken.
  • Dankzij onze next-generation 10 Gbps servers bieden we je altijd de allerbeste streamingssnelheden en -prestaties, zodat je achterover kunt leunen en van de race kunt genieten.

Nu je zeker weet welk hulpmiddel je nodig hebt om alle Formule 1 te streamen die je maar wil, is het tijd om uit te vinden waar je dat kunt doen.

Waar kun je het Formule 1-seizoen 2024 live en gratis bekijken?

Ontdek alle manieren om Formule 1 online live en gratis te streamen en hoe je toegang krijgt.

1. ServusTV / ORF

Net als in veel voorgaande jaren, komen de Oostenrijkse streamingplatforms ORF en ServusTV je te hulp om enkele van de beste Formule 1-streams volledig gratis te bieden. De twee platforms wisselen elkaar af met het uitzenden van de races, maar beide zullen het hele seizoen 2024 en elke race met live en gratis dekking verzorgen.

Bekijk hoe makkelijk het is om toegang te krijgen tot beide:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze VPN-app op je apparaten.

2. Start de VPN Nederland-app en verbind met een van onze servers in Oostenrijk. Eenmaal verbonden wordt je Nederlandse IP-adres vervangen door een Oostenrijks IP-adres, waardoor je toegang krijgt tot zowel ORF als ServusTV.

3. Ga naar een van de platforms, zoek de Formule 1-race en geniet van de show!

2. Joyn

Heb je geen zin om elke keer van platform te wisselen als er een race is? We hebben goed nieuws: je kunt zowel ORF als ServusTV kijken via een ander Oostenrijks streamingplatform dat volledig gratis is – Joyn. Joyn biedt uitzendingen van beide streamingplatforms, waardoor je gemakkelijk naar beide kunt kijken.

Zo makkelijk is het om toegang te krijgen tot het platform vanuit Nederland:

1. Abonneer je op VPN Nederland en installeer het op je apparaat.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in Oostenrijk.

3. Ga naar het Joyn streamingplatform en maak een volledig gratis account aan.

4. Toegang tot de stream en geniet.

3. RTL Play

Een andere geweldige plek om het Formule 1-seizoen te volgen terwijl het door het jaar raast, is het RTL Play streamingplatform dat uit Luxemburg komt. En zo krijg je toegang:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland en installeer de app op je apparaat.

2. Start de app en verbind met onze Luxemburgse servers via de serverlijst om een lokale IP te krijgen.

3. Ga naar het RTL Play online streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee live stream en geniet!

4. SRF / RSI / RTS

Net als in 2023 keert het Formule 1-seizoen van 2024 terug op de Zwitserse televisie in drie talen. En je kunt de actie online volgen op een van de drie station livestreams: SRF (Duits), RSI (Italiaans), RTS (Frans).

Zo krijg je toegang:

1. Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer de app op je apparaat.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met onze serverlocatie in Zwitserland. Eenmaal verbonden surf je met een Zwitsers IP-adres en krijg je direct toegang tot alle streaming die je maar wilt.

3. Ga naar je voorkeur streamingplatform en geniet van de race.

5. RTBF Auvio

Tot slot kun je de races altijd volgen op het RTBF Auvio streamingplatform dat uit België komt en ook volledig gratis is. Zo krijg je toegang:

1. Begin met het nemen van een abonnement op VPN Nederland en installeer vervolgens de app op je apparaat.

2. Open de serverlijst en verbind met een van onze serverlocaties in België om direct toegang te krijgen tot alle Belgische streamingplatforms.

3. Ga naar het RTBF Auvio streamingplatform en vraag een gratis account aan. Om er een aan te maken, moet je het platform voorzien van een echte lokale postcode, zoals: 9982, 8952, 3831, etc.

4. Navigeer naar de livestream van de race en geniet ervan.

5. Bekijk de hoogtepunten op Channel 4

Heb je de race gemist? Wanhoop niet, je kunt altijd alle hoogtepunten van Formule 1 na elke race bekijken op het geweldige Britse streamingplatform Channel 4. En zo makkelijk is het om toegang te krijgen:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer de VPN op je apparaat.

2. Start de app en verbind met een van onze servers in het VK.

3. Ga naar het streamingplatform van Channel 4 en vraag een gratis account aan. Om er een aan te maken, moet je het platform voorzien van een lokale postcode, zoals: CA25 5DE, OL5 0AX, ST7 4GL, etc.

4. Navigeer naar de show met hoogtepunten en kijk naar goede oude Britse live tv.

Hoe kijk je Formule 1 op Viaplay vanuit het buitenland?

Dus je hebt al een Viaplay-abonnement. Het Formule 1-seizoen 2024 is extra lang, en de kans is groot dat je niet elk weekend thuis op de bank zult doorbrengen. De kans bestaat dat een race of twee je zullen overvallen tijdens een vakantie, op een zakenreis, of als je je om een andere reden een keer over de Nederlandse grens begeeft. Je zult dan al snel beseffen dat je Viaplay vanuit het buitenland niet kunt benaderen, omdat de streams exclusief voor Nederland zijn.

Nou, met VPN Nederland kun je Formule 1 op Viaplay streamen waar je ook bent. Kijk hoe eenvoudig het is:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op een willekeurig aantal van je apparaten.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze servers in Nederland. Dankzij ons grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld, heb je altijd een persoonlijke verbinding terug naar huis.

3. Nu je aan het browsen bent met een Nederlands IP-adres, ga je naar Viaplay, log in op je Viaplay-account zoals je normaal zou doen, en geniet van de races die je anders zou missen.

Wat maakt het Formule 1-seizoen van 2024 speciaal?

Formule 1 is op zichzelf al spannend om naar te kijken. Maar als je specifieke redenen zoekt om dit seizoen te volgen, hebben we die voor je.

Allereerst is dit de 4e keer dat Max Verstappen zijn kampioenstitel verdedigt, en we moeten hem en zijn teamgenoot Sergio Pérez gedurende dit seizoen steunen.

2024 zal ook het langste en grootste Formule 1-seizoen ooit zijn met in totaal 24 races. Het seizoen zal de glorieuze terugkeer zien van de Grand Prix van China na een paar jaar te zijn tegengehouden door een gecompliceerde COVID-19 situatie in het land en de fan-favoriete Emilia-Romagna Grand Prix in Imola, nadat deze vorig jaar moest worden geannuleerd vanwege overstromingen.

De sprint shootout-races blijven deel uitmaken van het Formule 1-seizoen. En hoewel ze misschien niet de favoriet van de fans zijn geworden, is het meer Formule 1-spanning waar niemand nee tegen kan zeggen. De structuur zal echter een beetje worden aangepast, wat weer nieuwe opwinding kan brengen in de weekenden.

Het gebruik van DRS is ook licht aangepast voor dit seizoen, waardoor de coureurs het kunnen gebruiken na de eerste ronde na een start van de race, een herstart na een safety car, of een herstart na een rode vlag, wat zeker wat nieuwe spanning aan de races zal toevoegen.

Kalender Formule 1-seizoen 2024

Hieronder vind je de complete kalender voor het Formule 1-seizoen van 2024, boordevol spannende races die je niet wilt missen. Ontdek waar en wanneer jouw favoriete coureurs strijden om de overwinning in het langste seizoen ooit.

Datum
Grand Prix
Circuit
21 - 23 februari
Bahrain International Circuit
29 februari - 2 maart
Bahrain International Circuit
7 - 9 maart
Jeddah Corniche Circuit
22 - 24 maart
Albert Park Circuit
5 - 7 april
Suzuka International Racing Course
19 - 21 april
Shanghai International Circuit
3 - 5 mei
Miami International Autodrome
17 - 19 mei
GP van Emilia-Romagna
Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari
24 - 26 mei
GP van Monaco
Circuit de Monaco
7 - 9 juni
GP van Canada
Circuit Gilles Villeneuve
21 - 23 juni
GP van Spanje
Circuit de Barcelona-Catalunya
28 - 30 juni
GP van Oostenrijk
Red Bull Ring
5 - 7 juli
GP van Groot-Brittannië
Silverstone Circuit
19 - 21 juli
GP van Hongarije
Hungaroring
26 - 28 juli
GP van België
Circuit de Spa-Francorchamps
23 - 25 augustus
GP van Nederland
Circuit Zandvoort
30 augustus - 1 september
GP van Italië
Autodromo Nazionale di Monza
13 - 15 september
GP van Azerbeidzjan
Baku City Circuit
20 - 22 september
GP van Singapore
Marina Bay Street Circuit
18 - 20 oktober
GP van Verenigde Staten
Circuit of The Americas
25 - 27 oktober
GP van Mexico-Stad
Autódromo Hermanos Rodríguez
1 - 3 november
GP van São Paulo
Autódromo José Carlos Pace
21 - 23 november
GP van Las Vegas
Las Vegas Street Circuit
29 november - 1 december
GP van Qatar
Losail International Circuit
6 - 8 december
GP van Abu Dhabi
Yas Marina Circuit

Jouw sport op jouw manier

 

  • Toegang tot elke sportstream
  • Streaming vanuit het buitenland
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand