Trustpilot over VPN Nederland

Stream de 2024 Imola GP live en helemaal gratis!

 • Bekijk de Emilia-Romagna GP gratis op ServusTV, Joyn, RTL en meer
 • Geniet van de Imola GP vanuit het buitenland op Viaplay en F1 TV
 • Ontdek streamen met de beste snelheden en op onbeperkte apparaten!
Ontdek Formule 1 streamen zonder beperkingen

De GP van Imola gratis kijken is eenvoudig!

Stap 1

Meld je aan bij VPN Nederland
Abonneer je op VPN Nederland, download en installeer de app op je apparaat

Stap 2

Venbind met een VPN server

Maak verbinding met onze VPN-servers in Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland, België of Italië

Stap 3

Stream sport zonder beperkingen

Bekijk de GP van Imola live en gratis op ServusTV, Joyn, RTL en andere streamingplatforms!

Hoe kijk je de Emilia-Romagna GP 2024 live en gratis?

Het 2024 Formule 1-seizoen is een waar genot voor echte fans van de sport. Je hebt mensen misschien horen zeggen dat de sport saai is geworden door Verstappen en Red Bull die elke race domineren (maar niet de GP van Miami, waar hij werd verslagen door Norris), maar de echte fans zijn er voor de kunst van het racen en het herbeleven van alle meest iconische circuits over de hele wereld, en tot nu toe is 2024 een jaar dat we in jaren niet gezien hebben. Zo zagen we niet alleen de terugkeer van de Chinese GP eerder in het seizoen, maar worden we dit weekend ook getrakteerd op de legendarische Grand Prix van Emilia-Romagna die vorig jaar werd geannuleerd vanwege overstromingen en hevige regenval.

De Grand Prix van Emilia-Romagna, ook bekend als de Imola GP, die plaatsvindt op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari, is er een om niet te over te slaan (hoewel dat soms dus wel gebeurd, vooral als het heel heel heel hard heeft geregend). Het is niet alleen de thuisbasis van Team Ferrari dat zich dus als een vis in het water moet voelen hier, maar het is ook een van de meest geliefde Grand Prix’s van elke Formule 1-fan. Dus, natuurlijk, als een echte fan van de sport kun je deze race echt niet missen. We zullen je precies vertellen hoe je de Grand Prix live kunt bekijken, en hoe je dat ook nog eens gratis kunt doen. Maar laten we eerst eens kijken naar het programma van het raceweekend:

Weekendschema

Vrijdag 17 mei

 • 1e vrije training: 13:30 uur – 14:30 uur
 • 2e vrije training: 17:00 uur – 18:00 uur

Zaterdag 18 mei

 • 3e vrije training: 12:30 uur – 13:30 uur
 • Kwalificatie: 16:00 uur – 17:00 uur

Zondag 19 mei

 • Grand Prix: 15:00 uur

VPN Nederland: De beste manier om te genieten van de Imola GP zonder te veel te betalen

Als je niet dol bent op je lokale streamingopties, moet je weten dat Viaplay en F1 TV niet de enige manieren zijn om van het Formule 1-seizoen 2024 te genieten. Natuurlijk zijn ze misschien de enige opties die je hebt in Nederland, maar de rest van de wereld barst van betere en zelfs gratis Formule 1-streamingmogelijkheden. En met behulp van VPN Nederland houdt niets je tegen om daar toegang toe te krijgen.

VPN Nederland is een Virtual Private Network dat is gemaakt om alle online beperkingen te omzeilen. Met zijn hulp kun je met slechts een simpele klik je virtuele locatie wijzigen en geweldige nieuwe streamingopties openen die alleen beschikbaar zijn op die locaties.

Bekijk alles wat VPN Nederland biedt om je ultieme Formule 1- en andere sportstreamingpartner te zijn:

 • Een wereldwijd netwerk van krachtige VPN-servers die zijn ontworpen om je net zo privé te houden als om je toegang te geven tot en te laten genieten van elk Formule 1-streamingplatform ter wereld.
 • Volledige streamingoptimalisatie die is bedoeld om je toegang te geven tot streamingplatforms waar je je favoriete Formule 1-uitzendingen, sport, films en series kunt streamen, ongeacht waar je bent.
 • De beste snelheden in de branche, dankzij onze eersteklas VPN-servers en geüpgradede VPN-protocollen die bedoeld zijn om je verbinding snel te maken en je streaming zo plezierig mogelijk te maken.
 • 24/7 klantenondersteuning en uitgebreide streaminggidsen die bedoeld zijn om streaming deblokkeren en sportplezier zo toegankelijk en gemakkelijk mogelijk te maken.

Nu je de juiste tools hebt, is het tijd om uit te zoeken hoe je de Imola GP live en gratis kunt streamen!

1. ServusTV

Als je een fan bent van de Formule 1, of zelfs maar bekend bent met de sport, ken je waarschijnlijk ServusTV. Dit is hét kanaal om niet alleen de Formule 1, maar ook bijna elke andere motorsport volledig gratis te bekijken.

Het enige probleem is – ServusTV is alleen beschikbaar in Oostenrijk. Gelukkig is dit met behulp van VPN Nederland helemaal geen probleem:

1. Om toegang te krijgen tot ServusTV vanuit Nederland, moet je eerst een abonnement nemen op VPN Nederland. Dit is de enige manier om toegang te krijgen tot elk streamingplatform dat niet beschikbaar is in Nederland.

2. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, start je deze, open je de serverlijst en verbind je met een van onze servers in Oostenrijk. Hiermee vervang je je Nederlandse IP-adres door een Oostenrijks IP-adres, zodat je toegang krijgt tot het streamingplatform.

3. Ga ten slotte naar ServusTV, navigeer naar de stream en geniet van de race!

2. Joyn

Tijdens de races kan ServusTV een beetje overvol raken en je streamingervaring verpesten. Gelukkig weten we nog een andere manier om naar ServusTV te kijken, en dat is via het Oostenrijkse Joyn-streamingplatform.

Toegang krijgen is net zo eenvoudig met behulp van VPN Nederland:

1. Je begint weer met het nemen van een abonnement op VPN Nederland. Zonder een eersteklas VPN zoals de onze kom je niet ver.

2. Zodra je onze app hebt geïnstalleerd, start je hem op, open je de serverlijst en verbind je met een van onze serverlocaties in Oostenrijk.

3. Zodra de VPN (in slechts een seconde) is verbonden, ga je naar het Joyn-streamingplatform en vraag je een gratis account aan. Het opzetten duurt slechts een paar seconden en vereist alleen wast basisinformatie.

4. Navigeer naar de livestream van ServusTV en geniet van de race!

3. RTL Play

Wil je meer opties? We hebben meer opties. En de volgende komt uit Luxemburg, waar het hele Formule 1-seizoen live en gratis te zien is op het RTL Zwee-kanaal, dat online kan worden gestreamd op het lokale RTL Play-streamingplatform.

En wil je het mooiste weten? Je kunt er ook toegang toe krijgen met VPN Nederland!

1. Neem eerst een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op een willekeurig aantal van je apparaten.

2. Start de app en verbind met een van onze servers in Luxemburg. Hiermee krijg je een Luxemburgs IP-adres waarmee je met onze deblokkerings technologie toegang krijgt tot het platform.

3. Ga ten slotte naar het RTL Play-streamingplatform, navigeer naar de RTL Zwee livestream en geniet!

4. SRF / RSI / RTS

Wil je meer talen om uit te kiezen? Wat dacht je van 3 verschillende? In Zwitserland kun je de Imola GP live en gratis streamen op 3 kanalen: SRF (Duits), RSI (Italiaans) en RTS (Frans).

En natuurlijk kun je er met behulp van VPN Nederland toegang toe krijgen:

1. Begin met het nemen van een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaten.

2. Start de app en verbind met een van onze krachtige VPN-servers in Zwitserland om toegang te krijgen tot het platform.

3. Kies ten slotte het platform dat je verkiest, navigeer naar de stream en geniet ervan!

5. RTBF Auvio

Als je de voorkeur geeft aan Franstalig commentaar, dan is RTS niet je enige optie, want je kunt de livestream ook bekijken op het populaire RTBF Auvio-streamingplatform uit België.

Benieuwd naar een van de beste streamingplatforms om naar motorsport te kijken? Zo kom je er:

1. Begin natuurlijk met het nemen van een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op een aantal van je apparaten.

2. Start de app, open de serverlijst en verbind met een van onze serverlocaties in België.

3. Zodra je bent verbonden, ga je naar het RTBF Auvio-streamingplatform en maak je een gratis account aan. Om er een aan te maken, heb je een Belgische postcode nodig, zoals: 6983, 7120, 4219, 3800, etc.

4. Navigeer ten slotte naar de livestream en geniet ervan!

6. TV8

Net als NOS dat in Nederland mag, maakt Italië ook alle lokale races gratis beschikbaar voor iedereen om te streamen op het lokale TV8-streamingplatform. En met behulp van VPN Nederland kun je de Imola GP rechtstreeks vanaf de bron bekijken:

1. Neem allereerst al een abonnement op VPN Nederland, download en installeer onze app op je apparaat.

2. Start de app en verbind met een van onze VPN-servers in Italië.

3. Ga ten slotte naar het TV8-streamingplatform, stem af en geniet van de race!

Hoe kun je de Emilia-Romagna GP vanuit het buitenland bekijken?

Als je alle benodigde abonnementen hebt, maar de Imola GP net wordt gereden als je je in het buitenland bevindt, zul je al snel ontdekken dat je de livestream niet op Viaplay kunt bekijken, omdat die uitzending alleen beschikbaar is binnen Nederland.

Wat nu? De race missen? Nee, nu is het tijd om VPN Nederland te nemen:

1. Neem een abonnement op VPN Nederland – dit is de beste en enige service waarmee je toegang hebt tot al je Nederlandse streamingplatforms, waar je ook bent, zonder enige online beperkingen.

2. Start de app en verbind met een van onze vele Nederlandse VPN-servers. VPN Nederland wordt geleverd met het grootste Nederlandse VPN-serverpark ter wereld, dus je hebt altijd de perfecte verbinding terug naar huis.

3. Log ten slotte in op je Viaplay- of F1 TV-account en geniet van de livestream alsof je weer thuis op de bank zit.

Waar kun je de training en kwalificaties van de GP van Imola bekijken?

Als het om Formule 1 gaat, is er geen enkele seconde die je kunt missen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de Grand Prix zelf, maar ook voor de trainingen en de kwalificaties.

Is er dan een manier om die ook live en gratis te bekijken? Natuurlijk wel! Je kunt de trainingen en kwalificaties voor de Emilia-Romagna GP bekijken op deze streamingplatforms:

 • ServusTV
 • Joyn
 • RTL Zwee (via RTL Play)

Volg gewoon de bovenstaande handleidingen om ze te bekijken.

In Nederland kun je natuurlijk de trainingssessies en de kwalificaties op F1 TV bekijken. En als je een abonnement hebt, maar vastzit in het buitenland, weet je al wat je moet doen.

Waarom je de Grand Prix van Emilia-Romagna 2024 niet mag missen

De Grand Prix van Emilia-Romagna, gehouden op het Autodromo Enzo e Dino Ferrari, beter bekend als het circuit van Imola, is doordrenkt van rijke Formule 1-historie. Met een bekend verleden, waaronder het tragische weekend in 1994 waarin Roland Ratzenberger en Ayrton Senna omkwamen, heeft het circuit een onuitwisbare indruk achtergelaten.

Na bijna 15 jaar afwezigheid keerde Imola in 2020 terug op de F1-kalender vanwege de pandemie. In 2023 werd de Grand Prix helaas geannuleerd vanwege hevige regenval, wat de verwachtingen in 2024 voor een spannende race op het historische circuit deed stijgen. Het circuit is overigens een van de weinige circuits waar tegen de klok in wordt gereden en inhalen is er lastig, de start mag je dus in ieder geval zeker niet missen.

Entourage, mystiek en geschiedenis

De F1 draait om meer dan alleen kneiterhard rijden. Dat weet elke fan. Het gaat om sfeer, entourage, mystiek, geschiedenis. Dit alles is te vinden in Imola, de thuisbasis van Ferrari. Helaas heeft slechts een enkeling de middelen en mogelijkheden om live op de tribune te zitten in Italië. De rest van ons zal een livestream moeten aanzetten om de race te kunnen bekijken.

Je kunt ervoor kiezen om voor de Nederlandse opties te gaan, maar met behulp van VPN Nederland zijn er ineens veel meer mogelijkheden om de race in verschillende talen op verschillende manieren te volgen, waar ter wereld je ook bent. Dus kijk deze gids nog eens rustig door, zoek je favoriete plek om de F1 te volgen en geniet met volle teugen van de Imola GP 2024!

Jouw sport op jouw manier

 

 • Stream sport gratis!
 • Toegang tot elke sportstream
 • Streaming vanuit het buitenland
 • Wereldwijd servernetwerk
 • Onbeperkt apparaten
 • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Beveilig jezelf gemakkelijk online

Een VPN is het ultieme hulpmiddel voor jouw online privacy-, beveiligings- en vrijheidsbehoeften op internet.

Online privacy

Online veiligheid
P2P/torrenting
Super gebruiksvriendelijk
Meerdere besturingssystemen
Supersnelle verbindingen
Log vrij
Geoblokkades omzeilen
24/7 nederlandse support
Wereldwijd servernetwerk
Automatische kill-switch
DNS-lek bescherming

Bespaar met onze populaire top-deal!

Met deze fantastische aanbieding krijg je 1 jaar VPN Nederland, inclusief 7-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie.

Inclusief 7 dagen niet-goed-geld-terug garantie!
3
99
/maand