Nederland vs. Senegal in het buitenland kijken

dec 2, 2022

Nederland vs. Senegal is de eerste wedstrijd die Oranje speelt tijdens het WK in Qatar, en zelfs de eerste wedstrijd van het hele toernooi. In eerste instantie zou thuisland Qatar de wedstrijd tegen Ecuador spelen, maar om allerlei redenen (zoals een geplande vuurwerkshow en veeleisende Amerikanen) wordt er op 11 november dus afgetrapt door ons elftal onder leiding van Louis van Gaal. Dat gebeurt in het 40.000 zitplaatsen tellende Al Thumama Stadium in Doha.

Zo op het oog moet het niet lastig zijn om van Senegal te winnen en een goed begin is het halve werk, toch?

Nederland vs. Senegal – Wat kunnen we verwachten?

Waar in Nederland de oranjekoorts buiten het elftal nog niet echt is toegeslagen, is men in Senegal al tijdens bezig met de wedstrijd. Sadio Mané, aanvaller van Bayern München, hielp zoeken naar Senegalees talent met een dubbel paspoort om het team te versterken tijdens het WK. Zo heeft hij onder meer Moussa Niakhaté weten aan te trekken, die eerder al 6 interlands speelde voor Frankrijk, maar nu dus kiest voor zijn Afrikaanse roots.

Zal de bemoeienis van Mané genoeg zijn om Nederland omver te spelen? We zullen het zien. Maar hoe eigenlijk?

Waar kun je Nederland vs. Senegal kijken?

Omdat dit zo’n beetje als het grootste sportevenement sinds het laatste WK, zal de NOS alles gratis vertonen. Je kunt de wedstrijd live zien op tv of online streamen via NPO Start. Werd het straatbeeld al bepaald door mensen die op hun telefoon zaten, tijdens het WK zullen nog meer mensen vastgeplakt zitten aan hun scherm, zowel thuis als op het werk, in de kroeg, in de bus en terwijl ze met hun fiets te Amstel inrijden omdat ze op hun telefoon de prestaties van ‘ons’ Oranje willen volgen. Maar de wedstrijden van het Nederlands elftal volgen is niet voor iedereen even makkelijk.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Pak snel onze populaire aanbieding!

Kun je Nederland vs. Senegal op de NOS vanuit het buitenland kijken?

Nee, dat kan helaas niet. De NOS zal de wedstrijd alleen in Nederland uitzenden.

Omdat het WK voetbal zo’n enorm groot en belangrijk toernooi is wil elk land de wedstrijden uitzenden op zijn eigen voorwaarden. Dat is de reden waarom je de Nederlandse uitzending van deze wedstrijd alleen in Nederland kunt kijken, waar de NOS de uitzendrechten heeft. Zelfs als je binnen de Europese grens blijft is het niet mogelijk om de uitzending van de NOS te bekijken.

Natuurlijk kun je proberen om in het land waar je bent naar de lokale uitzending van de match te kijken, maar de kans bestaat dat je hiervoor moet betalen, en stiekem is het natuurlijk het fijnst om mee te leven met het Nederlandse commentaar, net als de rest van Nederland.

Kun je Nederland vs. Senegal op de NOS vanuit het buitenland kijken?

Voor iedereen die vastzit in het buitenland en bang is om de wedstrijd tegen Senegal mis te lopen is er gelukkig hoop. De platforms van de NOS en NPO zien dat je je niet in Nederland bevindt door naar je IP adres te kijken. Dus als je jouw IP adres kunt veranderen naar een Nederlands IP adres, dan zul je toegang krijgen tot de stream van de wedstrijd, ook al ben je fysiek niet in Nederland.

Hoe? Nou, dat is precies waar VPN Nederland voor gemaakt is, en daarvoor hebben we de volgende middelen:

 

  • Een enorme hoeveelheid van echte, fysieke servers door heel Nederland
  • Onze servers zijn geoptimaliseerd om enorme hoeveelheden verkeer tijdens het WK te verwerken, zodat iedereen de kans krijgt om de streams te bekijken
  • Wij zijn de ENIGE VPN ter wereld die specifiek is geoptimaliseerd om Nederlandse streamingdiensten te deblokkeren
  • We leven net zo mee met het Nederlands elftal als jij! 

Kun je Nederland vs. Senegal op de NOS vanuit het buitenland kijken?

Nu je weet hoe het werkt, is het ook nog even handig om te weten wat je moet doen om de wedstrijd overal ter wereld te kunnen kijken. Het is vrij eenvoudig: 1.Neem eenabonnement op VPN Nederland 2. Download onze app voor alle devices waarop je het liefst voetbal kijkt (VPN Nederland ondersteunt een onbeperkt aantal apparaten) 3. Start de app en maak verbinding met een server in Nederland (dankzij onze handige serverbelastingsindicator – je kunt altijd de snelste server kiezen) 4. Start de NOS app of NPO start en juich live mee met Oranje! Juich Oranje toe waar je ook bent met VPN Nederland!

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant