Zo kijk je het WK voetbal 2022 vanuit het buitenland

dec 2, 2022

Het WK 2022, in vele ogen het belangrijkste toernooi ter wereld. Misschien nog wel belangrijker dan de Olympische Spelen. Het Nederlands elftal geeft weer acte de présence en we kunnen niet wachten om onze jongens aan te moedigen. Op 21 november staat de eerste wedstrijd voor Oranje op het programma, er wordt dan gespeeld tegen Senegal. Daarna komt ons team uit tegen Ecuador op de 25ste en op 29 november staan de mannen tegenover het team van gastland Qatar.

Makkelijke wedstrijden om te winnen, zo lijkt het. Maar voor de kijker kan het wel eens niet zo makkelijk zijn om de wedstrijden te volgen. En daarom lees je dit artikel.

Beveilig jezelf simpel en snel online

Ontdek wereldwijde content en bestel nu snel en eenvoudig VPN Nederland.

Pak snel onze populaire aanbieding!

Hoe kun het WK 2022 zien?

Het is zo’n groot evenement, dat het hele WK door de NOS wordt uitgezonden. Je kunt dus gewoon naar het WK kijken op je tv of door de wedstrijden online te streamen via de NPO. Dat is mooi, maar niet iedereen kan op deze manier Oranje aanmoedigen.

Kun je de NOS uitzendingen van het WK 2022 zien in het buitenland?

Wat nu als je tijdens het WK niet in Nederland bent. Hoe kijk je dan naar de wedstrijden?

Het is namelijk niet mogelijk om via de NOS te kijken, want dat is in het buitenland niet te krijgen. Zowel de uitzendingen op tv als de stream van de NPO zijn voor kijkers buiten de Nederlandse grens niet toegankelijk. Dit heeft te maken met uitzendrechten. Zodra het platform erachter komt dat je probeert in te loggen vanuit het buitenland zal je de toegang direct ontzegt worden.

Hoe weet men dat je je in het buitenland bevindt? Dat kunnen ze zien aan je IP-adres. Deze geeft namelijk je exacte locatie weer, nog voordat je begint met streamen.

Dat zou dus betekenen dat je het Nederlands elftal niet samen met miljoenen andere fans kunt aanmoedigen en de voor- tussen en nabeschouwingen van Tom Egbers, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart niet kunt volgen. Of is er nog een andere manier te vinden?

Hoe kan je toch het WK 2022 volgen vanuit het buitenland?

De streamingplatforms van de NOS en NPO blokkeren je op basis van je virtuele locatie, die zij op basis van je IP-adres bepaalt. Dus in theorie hoef je alleen je virtuele locatie aan Nederland aan te passen om de stream te kunnen bekijken.

Hoe? Nou, gelukkig is dit precies waar VPN Nederland in uitblinkt en wat het voor de Nederlandse gebruiker wilde doen: lokaal entertainment brengen waar je ook bent.

We doen dit door:

 

  • De grootste selectie Nederlandse servers door het hele land aan te bieden
  • Te zorgen voor een snelheid van 10 Gbps op al deze servers
  • Ervoor zorgen dat we werken met elke lokale streamingdienst
  • Voortdurend te controleren of alles werkt en goed te luisteren naar onze community

Hoe kijk je WK 2022 streams vanuit het buitenland

Het werkt als bij toverslag: 1.Neem een abonnement op VPN Nederland 2.Installeer de app of welk device je maar wil 3. Start de app op en maak verbinding van een van de Nederlandse servers

Start de NOS-app, of ga naar de NPO-website en kijk naar WK 2022

Of je nu het Nederlands elftal achterna bent gereisd in Qatar, voor zaken in het buitenland bent of even niet hebt opgelet toen je je citytrip naar Barcelona boekte, met VPN Nederland kun je ook vanuit het buitenland genieten van alle WK wedstrijden van Oranje.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant