Sport om naar te kijken in december 2023

nov 28, 2023

Van kijken naar sport krijgen je nooit genoeg. En nu de dagen kort zijn, de avond deprimerend is, en het weer je geen pauze geeft van die eindejaarsrapporten die zich opstapelen op je bureau, is heel veel sport streamen zo’n beetje de enige manier om aan alles te ontsnappen. Maar waar kun je je in de decembermaand nou op verheugen als het om sport gaat? Voor welke wedstrijden moet je een trein eerder van je werk naar huis hebben of het gas intrappen op de snelweg om ze niet te missen. En waar kijk je al die wedstrijden eigenlijk?

Ondanks de winterstops her en der, is er nog steeds genoeg sport om te bekijken als je ernaar zoekt. En met onze hulp hoef je niet ver te zoeken. We hebben alle belangrijke sportevenementen gevonden die je deze maand niet mag overslaan, zodat je altijd weet waar je naar uit kunt kijken. Laten we beginnen!

Stream meer sporten dan ooit tevoren!

Geniet van elk sport streaming platform ter wereld met VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Bundesliga

Schema:

  • Wedstrijddag 13: 1-3 december
  • Wedstrijddag 14: 8–10 december
  • Wedstrijddag 15: 15–17 december
  • Wedstrijddag 16: 19–20 december

De Bundesliga is dé plek voor voetbalfanaten die houden van actie, spanning en topklasse voetbal. Met teams als Bayern München en Borussia Dortmund zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Deze competitie staat bekend om de vermakelijke wedstrijden en sterrenspelers.

Maar waar kijk je naar de Bundesliga? Via Viaplay, OneFootball (gratis, maar alleen in Brazilië), Sat.1 en Sport1 (selecte wedstrijden, gratis en alleen in Duitsland) en ESPN+ (alleen in de VS) zenden de Duitse competitie uit. En met VPN Nederland? Dan heb je toegang tot nog betere Bundesliga streams van over de hele wereld.

Premier League

Schema:

  • Wedstrijddag 14: 2-3 december
  • Wedstrijddag 15: 5–7 december
  • Wedstrijddag 16: 9–10 december
  • Wedstrijddag 17: 15–17 december
  • Wedstrijddag 18: 21–24 december
  • Wedstrijddag 19: 26–28 december
  • Wedstrijddag 20: 30 december – 2 Januari

De Premier League, dé droomcompetitie voor elke voetbalfan, staat ook bol van lekkere wedstrijden. Met legendarische clubs als Manchester United, Liverpool en Chelsea in de strijd, is elke wedstrijd een garantie voor topvoetbal.

Maar waar kijk je naar deze voetbaljuweeltjes? Kijk op Viaplay, BBC iPlayer (selecte wedstrijden, gratis, maar alleen in het VK) en Peacock (alleen in de VS) voor jouw dosis Engels voetbal. En met VPN Nederland? Dan open je deuren naar nog betere Premier League streams wereldwijd en mis je geen enkel doelpunt.

UEFA Europa League

Schema:

  • Groepsfase – Wedstrijddag 3: 6 december
  • Groepsfase – Wedstrijddag 6: 14 december

De UEFA Europa League, een schatkamer van Europees voetbal, is te zien op KIJK en ESPN, en voor de gelukkigen in Oostenrijk, België en Luxemburg is het gratis te bekijken op ServusTV en ORF, RTBF en RTL Play.

In de UEFA Europa League barst het van de actie met topclubs zoals West Ham United, Liverpool, Brighton & Hove Albion, Villarreal, Real Betis, Atalanta, Roma, SC Freiburg en Bayer Leverkusen, die met andere teams strijden voor eer en glorie op het Europese podium. Een must-watch voor elke voetballiefhebber.

En het beste nieuws? Met VPN Nederland kun je overal ter wereld toegang krijgen tot gratis UEFA Europa League streams.

UEFA Champions League

Schema:

  • Groepsfase – Wedstrijddag 6: 12-13 december

December is ook de perfecte maand om te genieten van de UEFA Champions League, de ultieme voetbalcompetitie waar de grootste Europese clubs strijden voor de hoogste eer. Je kunt de wedstrijden bekijken op Ziggo Sport, en voor de gelukkigen in Oostenrijk en Ierland is het gratis te zien op ServusTV en RTE Play.

Maar met VPN Nederland kun je overal ter wereld toegang krijgen tot gratis UEFA Champions League streams, dus ook die van ServusTV. Zo mis je geen moment van deze prestigieuze competitie!

FIFA Club World Cup Saudi Arabia

  • Datum: 12 december – 22 december

Van 12 tot 22 december is het tijd voor de FIFA WK voor Clubs in Saoedi-Arabië, een toernooi waar de kampioenen uit de AFC, CAF, Concacaf, CONMEBOL, OFC en UEFA regio’s, samen met een team uit het gastland, strijden om de wereldtitel. Dit wordt het op één na laatste toernooi met zeven teams voordat het in 2025 uitbreidt naar een evenement met 32 teams.

Met recente hoogtepunten in het Saoedische voetbal, waaronder de overwinning van The Green Falcons op Argentinië en Cristiano Ronaldo’s overstap naar Al Nassr, belooft dit een spannende editie te worden. Hoewel de kijkopties in Nederland niet duidelijk zijn, kun je met VPN Nederland toegang krijgen tot gratis uitzendingen op platforms zoals BBC iPlayer en ITVX in het VK, SBS on Demand in Australië en RaiPlay in Italië.

World Darts Championship

  • Datum: 15 december 15 – 3 januari

Aan het einde van 2023 en begin 2024 staat het PDC World Darts Championship op het programma. De beste darters van over de hele wereld komen samen om te strijden voor de titel, met spannende wedstrijden die gegarandeerd voor spektakel zorgen. Of je nu een fan bent van Michael van Gerwen, Peter Wright, of gewoon houdt van de spanning van een onehundredandeeeeeeeeeightyyyyyyyyyyy, dit toernooi heeft het allemaal.

Je kunt het kampioenschap bekijken op Viaplay en PDCTV, en voor fans in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Japan, Italië, de VS, Brazilië en Canada is DAZN ook een optie. Met VPN Nederland kun je overal ter wereld toegang krijgen tot de beste streams van dit denderende dartsevenement.

UFC 296: Edwards vs. Covington

  • Datum: 17 december

Leon Edwards, ook bekend als ‘Rocky’, staat voor een historisch moment als hij zijn UFC weltergewicht titel verdedigt tegen Colby Covington bij UFC 296. Edwards, ongeslagen in de Octagon sinds 2015, streeft ernaar de eerste Brit te worden die twee keer succesvol een titel verdedigt. Dit langverwachte gevecht tussen Edwards en Covington belooft een spectaculaire afsluiting van het UFC-jaar te worden, en met VPN Nederland mis je geen moment van deze spannende strijd, waar je ook bent!

Je bekijkt het spektakel via Discovery+.

United Cup

  • Datum: 29 december – 7 januari

En dan is er ook nog tennis! Eind december maakt Nederland zijn debuut op de United Cup, een het landenteamtoernooi in Australië. Aangevoerd door Arantxa Rus en Tallon Griekspoor, samen met Thiemo de Bakker, Arianne Hartono, Wesley Koolhof en Demi Schuurs, staat Oranje klaar voor een spannende strijd. Met een indrukwekkend deelnemersveld, waaronder Novak Djokovic en vijf vrouwen uit de toptien, belooft dit toernooi top tennisactie.

De United Cup, die loopt van 29 december tot 7 januari, combineert mannen- en vrouwensingles en gemengd dubbelspel. En hoewel het onduidelijk is wie de wedstrijden in Nederland uitzendt, kun je met behulp van VPN Nederland rechtstreeks vanuit Australië op 9Now afstemmen en genieten van de actie.

Sport, de welkome afleiding in december

In de koude decembermaand, waarin sport een welkome afleiding biedt op alle kerstliederen feelgood films en familiebezoekjes, maakt het met VPN Nederland bijna niet meer uit dat sportevenementen niet of nauwelijks op de Nederlandse tv worden uitgezonden. Dankzij de mogelijkheid om met je VPN je virtuele locatie aan te passen, mis je nooit meer je favoriete sportwedstrijden, of het nu gaat om voetbal, tennis of darts en waar ze ook ter wereld worden uitgezonden.

Met VPN Nederland kun je van elke stream genieten, zowel thuis op de bank als onderweg naar de schoonfamilie. En, als je het een beetje discreet onder tafel doet, zelfs tijdens het kerstdiner.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant