Sport om te kijken in februari 2024

feb 1, 2024

Nieuw jaar – nieuw seizoen voor al je favoriete sporten en evenementen. Dus of je nu een maandlange voorjaarsvakantie plant op de hellingen van de Alpen, of nog steeds bezig bent met het inhalen van al die rapporten die in 2023 ingeleverd hadden moeten zijn, je doet er goed aan wat tijd vrij te maken voor wat sportplezier. Want februari is niet alleen de tijd waarin al je favoriete avond-tv-programma’s hun nieuwe seizoenen starten, het is ook de periode waarin alle sport weer begint.

Onzeker welke sport je kunt streamen, en waar en wanneer je dat moet doen? Je leest het juiste artikel om erachter te komen.

Stream meer sporten dan je ooit zou kunnen!

Krijg toegang tot elk streamingplatform en stream elke sport met behulp van VPN Nederland!

Profiteer van de beste deal voor onbeperkt streamen!

Bundesliga

Wanneer:

  • Wedstrijddag 20: 2 – 4 februari
  • Wedstrijddag 18: 7 februari
  • Wedstrijddag 21: 9 – 11 februari
  • Wedstrijddag 22: 16 – 18 februari
  • Wedstrijddag 23: 23 – 25 februari

De Bundesliga maakt in 2024 zijn comeback na de winterstop, klaar om fans op de tribunes en thuis te trakteren op een stevige pot Duits voetbal. Kijkers kunnen de actie volgen op Viaplay, OneFootball (gratis, maar alleen beschikbaar in Brazilië), Sat.1 en Sport1 (selecteer wedstrijden gratis, maar alleen beschikbaar in Duitsland), en ESPN+ (alleen beschikbaar in de VS).

Welke kanaal je ook kiest, met VPN Nederland aan kom je overal binnen, zonder gefouilleerd te worden.

Bundesliga streaming op Viaplay

World Aquatics Championship Doha

Wanneer: 2 – 18 februari

Het World Aquatics Championship in Doha is een van de meest prestigieuze zwemevenementen ter wereld. Topatleten uit de hele wereld strijden om de eer, medailles in een breed scala aan zwemdisciplines. Je ziet bijvoorbeeld het Nederlandse waterpoloteam in actie, die hun eerste plek op de ranglijst moeten gaan verdedigen. Bovendien zijn er nog tickets voor de Olympische spelen te verdienen tijdens de World Aquatics. Niet zomaar een competitie dus, maar wedstrijden waar ontzettend veel van afhangt.

Je kunt het World Aquatics Championship in Doha live volgen op de NOS, ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), ZDF en ARD (gratis, maar alleen beschikbaar in Duitsland), SRF (gratis, maar alleen beschikbaar in Zwitserland), RTVE (gratis, maar alleen beschikbaar in Spanje) en TRT (gratis, maar alleen beschikbaar in Turkije). Krijg je geen toegang tot je favoriete stream, zet dan VPN Nederland aan.

2024 Six Nations Championship

Wanneer: 2 – 16 februari

Het Six Nations Championship 2024 is een van de belangrijkste rugbytoernooien, waarbij de beste teams uit Europa strijden om de prestigieuze titel. Fans kunnen de wedstrijden gratis bekijken op ITV en BBC iPlayer. Dat is gratis, maar alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk. Geen nood, zet je VPN aan en geniet alsnog voor niks van de beste rugbyers van Europa in actie.

Six Nations Championship gratis streaming op ITVX

Super Bowl LVIII

Wanneer: 11 februari

De Super Bowl LVIII, met afstand het grootste sportevenement van de maand, belooft een spectaculaire strijd te worden tussen The Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers. 4 jaar geleden speelden ze ook al tegen elkaar, toen wonnen The Chiefs.

Maar niet alleen de wedstrijd, ook de halftime show en de commercials beloven zoals altijd een onvergetelijk spektakel te zijn. Dit jaar kunnen we genieten van optredens van Usher en Post Malone. Taylor Swift zal ongetwijfeld op de tribune zitten, als vlam van Travis Kelce van de City Chiefs. Als dat maar niet teveel afleidt!

Voor fans in de Verenigde Staten is de wedstrijd live te bekijken op Paramount+, maar dankzij VPN Nederland kunnen Nederlandse fans ook genieten van dit op-en-top Amerikaanse sportspektakel.

2024 Rally Sweden (WRC #2)

Wanneer: 15 – 18 februari

De 2024 Rally Sweden, de tweede ronde van het Wereldkampioenschap Rally (WRC), belooft een adembenemend evenement te worden, gekenmerkt door sneeuwbedekte wegen en uitdagende omstandigheden die het uiterste vergen van de coureurs en hun teams. Als een van de weinige pure wintersportevenementen in de rallykalender, trekt het fans van over de hele wereld die de spectaculaire drifts en hoge snelheden willen zien.

Je kijkt naar de koude rally onder het noorderlicht op Rally.tv of op de Belgische RTBF Auvio helemaal gratis met VPN Nederland.

Europa League

Wanneer:

  • 15 februari
  • 22 februari

Na de winterstop die altijd veel te lang duurt, keert de Europa League terug met wedstrijden op 15 en 22 februari. Op die datums zien we Feyenoord het opnemen tegen Roma. Op de 15e begint de wedstrijd om 18:45 en de 22e trappen we af om 21:00.

Je kunt de wedstrijden live volgen op KIJK, ESPN, ServusTV en ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), VRT en RTBF (gratis, maar alleen beschikbaar in België), en RTL Play (gratis, maar alleen beschikbaar in Luxemburg). Zet VPN Nederland aan om toegang te krijgen tot je favoriete stream om de Europa League te kijken.

Conference League

Wanneer:

  • 15 februari
  • 21 februari
  • 22 februari

Wie krijgt er genoeg van voetbal? Wij zeker niet! Gelukkig is februari ook de maand dat de Conference League weer aanvangt, met wedstrijden op de 15e, 21e, en de 22e. In deze League zien we Ajax (hopelijk) aan de bal tegen het Noorse Bodø/Glimt.

Je kijkt naar deze wedstrijd en de andere wedstrijden in de Conference League via KIJK, ESPN, ServusTV en ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), VRT en RTBF (ook gratis, maar alleen verkrijgbaar in België) en, RTL Play (ook voor niks, maar alleen te zien in Luxemburg). Wil je een stream kijken die je in Nederland niet kunt zien, zet dan gewoon VPN Nederland even aan.

UFC 298: Volkanovski vs. Topuria

Wanneer: 17 februari

Een spannende confrontatie in de vechtsportwereld met als hoofdgevecht Alexander Volkanovski tegen Ilia Topuria, twee topvechters in hun gewichtsklasse. Het belooft een spectaculaire strijd te worden, waarbij Volkanovski zijn titel verdedigt en Topuria een kans krijgt om zichzelf te bewijzen op het allerhoogste niveau.

Fans over de hele wereld kijken uit naar deze clash, die te zien is op Discovery+ en ESPN+. Je krijgt toegang tot de streams door VPN Nederland in te schakelen.

UFC 298: Volkanovski vs. Topuria

Tyson Fury vs Oleksandr Usyk

Wanneer: 17 februari

Tyson Fury tegen Oleksandr Usyk op 17 februari is een gevecht dat boksfans over de hele wereld in spanning houdt, aangezien twee van de zwaargewichten hun krachten meten in een historische titanengevecht dat gepromoot wordt onder de naam ‘Ring of Fire’. Je kunt live kijken op ESPN+ (alleen in de VS maar in Nederland te krijgen door VPN Nederland aan te zetten). Fans kunnen zich opmaken voor een onvergetelijke avond waarin deze twee kampioenen alles op alles zetten om te bewijzen wie de onbetwiste zwaargewicht kampioen van de wereld is.

UPD: Het gevecht is uitgesteld nadat Oleksandr Usyk een blessure opliep tijdens de training.

Daytona 500

Wanneer: 18 februari

De Daytona 500, gehouden op 18 februari, staat bekend als de ‘Great American Race’ en is een van de meest iconische evenementen in de NASCAR-kalender, waarbij de beste coureurs strijden op de historische Daytona International Speedway. Het evenement is te zien via Peacock (alleen beschikbaar in de VS).

Kun jij dan helemaal niet genieten van de race? Jawel, want met VPN Nederland ingeschakeld krijg jij vanuit Nederland ook gewoon toegang tot Peacock.

Daytona 500 streaming op Peacock

Players Championship snooker

Wanneer: 19-25 februari

Het snooker Players Championship 2024, vindt plaats van 19 tot 25 februari 2024 in het Telford International Centre in Telford, Engeland, en belooft een spannende strijd te worden met de top 16 spelers van de eenjaarsranking na de Welsh Open. Shaun Murphy is de titelverdediger na zijn overwinning op Ali Carter in de finale van 2023.

Het toernooi wordt gratis uitgezonden door ITV Sport in het VK en is te zien op Eurosport. Kijken op ITV doe je natuurlijk door VPN Nederland in te zetten.

2024 UEFA Women’s Nations League Finals

Wanneer: 23-28 februari

De UEFA Women’s Nations League Finals 2024, die deels in Nederland worden gehouden, zijn een hoogtepunt in het vrouwenvoetbal. Nederland, Spanje, Frankrijk en Duitsland strijden om de felbegeerde titel.

De wedstrijden zijn te volgen op NOS/Ziggo, ORF (gratis, maar alleen beschikbaar in Oostenrijk), TF1, M6 of L’Equipe (gratis, maar alleen beschikbaar in Frankrijk), RTL Play (gratis, maar alleen beschikbaar in Luxemburg), TVP (gratis, maar alleen beschikbaar in Polen) en Channel 4 (gratis, maar alleen beschikbaar in het VK). Live kijken via je favoriete stream kan ook als de stream niet beschikbaar is in Nederland, door simpelweg VPN Nederland aan te zetten.

Gebruik je VPN en schakel in op streams over de hele wereld

Februari 2024 zit boordevol met sportevenementen die geen sportliefhebber mag missen, van de Super Bowl LVIII tot de UEFA Women’s Nations League Finals. En van wedstrijden in het water in Doha tot de uitdagende bochten van de Daytona 500 en de strategische snookerwedstrijden van het Players Championship, biedt deze maand voor ieder wat wils.

Zorg dat je klaar zit voor al deze actie en schaf nu alvast VPN Nederland aan, zodat je op tijd kunt inschakelen op streams van over de hele wereld om jouw favoriete wedstrijd live te kijken.

Neem je online veiligheid terug

 

  • Onbreekbare encryptie
  • Echte online privacy
  • Wereldwijd servernetwerk
  • Onbeperkt apparaten
  • Grenzeloos streamen
  • 24/7 Nederlandse ondersteuning

Ook interessant